Kranatos έγραψε:Όχι μπάφε δεν θα το εκλαμβάνεις όπως σε βολεύει..
Δεν λέει για αυτόν που ορίζει την διοίκηση αλλά για του διοικούντες..
Και μέσα σ'αυτούς έχει το Γκαγκατσάκι, το ball boy του Σάντος στην εθνική που έφερε τον ΓΔ και καταχρέωσε τον ΠΑΟΚ, τον ρεβολούσιον με της μαύρες τρύπες και τα δανεικά σε καραφλούς συνεργάτες, και κάθε λογής διοικητικό που σχετίστηκε με την εταιρία στο πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν το οποίο πληρώνει ακόμα ο Σαββίδης..
Όσο για τους αρσένηδες ένα από τα πάρα πολλά μαργαριτάρια της ανακοίνωσης είναι σε κάποιο σημείο που μιλάνε για απαντήσεις με βία..![]()
![]()
![]()
![]()
4α χαμηλά ρε αρσένηδες..
Εκεί ήμουν, είμαι και θα είμαι αρκετά χρόνια ακόμα πρώτα ο Θεός..
Ελάτε να μιλήσουμε και αν δεν σας πείσουμε δοκιμάστε και τη βία..
Ούτε εμένα μ' άρεσε η συγκεκριμένη θέση του Αρσενίου:
"απίστευτο ΜΙΣΟΣ κατά του Π.Α.Ο.Κ., …ΜΙΣΟΣ κατά παιχτών, …ΜΙΣΟΣ κατά διοικούντων κλπ., δεν το ανεχόμαστε, και θα υπάρχει βία κόντρα στην …βία.",
αλλά μ' άρεσαν σχεδόν όλες οι υπόλοιπες.
Αυτό που, επίσης, δεν μ' άρεσε, Κρανάτε, είναι και η δική σου θέση! Γιατί, ρε συ, δεν μπορείς να περιοριστείς να σχολιάσεις ότι αυτό το σημείο είναι απαράδεκτο και το άλλο δεν μ' αρέσει και εκείνο έτσι... και πρέπει ντε και καλά να ανταπαντήσεις και συ με νταηλίκι σε ένα δημόσιο φόρουμ, ακόμα και εάν είναι οπαδικό; Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να επιδείξεις μία σχετική εγκράτεια;
Ορθώς δεν σου άρεσε η απαράδεκτη αυτή θέση, κακώς, όμως, απάντησες έτσι. Τόσα και τόσα έχουμε πει οι δυο μας, αλλά μπααα... στον αέρα μιλάω! Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω! Κρίμα, ρε συ!