Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Kranatos έγραψε:Όχι μπάφε δεν θα το εκλαμβάνεις όπως σε βολεύει..
Δεν λέει για αυτόν που ορίζει την διοίκηση αλλά για του διοικούντες..
Και μέσα σ'αυτούς έχει το Γκαγκατσάκι, το ball boy του Σάντος στην εθνική που έφερε τον ΓΔ και καταχρέωσε τον ΠΑΟΚ, τον ρεβολούσιον με της μαύρες τρύπες και τα δανεικά σε καραφλούς συνεργάτες, και κάθε λογής διοικητικό που σχετίστηκε με την εταιρία στο πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν το οποίο πληρώνει ακόμα ο Σαββίδης..
Όσο για τους αρσένηδες ένα από τα πάρα πολλά μαργαριτάρια της ανακοίνωσης είναι σε κάποιο σημείο που μιλάνε για απαντήσεις με βία.. :lol: :lol: :lol: :lol:
4α χαμηλά ρε αρσένηδες..
Εκεί ήμουν, είμαι και θα είμαι αρκετά χρόνια ακόμα πρώτα ο Θεός..
Ελάτε να μιλήσουμε και αν δεν σας πείσουμε δοκιμάστε και τη βία.. :ugeek:

Ούτε εμένα μ' άρεσε η συγκεκριμένη θέση του Αρσενίου:
"απίστευτο ΜΙΣΟΣ κατά του Π.Α.Ο.Κ., …ΜΙΣΟΣ κατά παιχτών, …ΜΙΣΟΣ κατά διοικούντων κλπ., δεν το ανεχόμαστε, και θα υπάρχει βία κόντρα στην …βία.",
αλλά μ' άρεσαν σχεδόν όλες οι υπόλοιπες.

Αυτό που, επίσης, δεν μ' άρεσε, Κρανάτε, είναι και η δική σου θέση! Γιατί, ρε συ, δεν μπορείς να περιοριστείς να σχολιάσεις ότι αυτό το σημείο είναι απαράδεκτο και το άλλο δεν μ' αρέσει και εκείνο έτσι... και πρέπει ντε και καλά να ανταπαντήσεις και συ με νταηλίκι σε ένα δημόσιο φόρουμ, ακόμα και εάν είναι οπαδικό; Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να επιδείξεις μία σχετική εγκράτεια;

Ορθώς δεν σου άρεσε η απαράδεκτη αυτή θέση, κακώς, όμως, απάντησες έτσι. Τόσα και τόσα έχουμε πει οι δυο μας, αλλά μπααα... στον αέρα μιλάω! Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω! Κρίμα, ρε συ!
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ρε Ντίνο βλέπεις τόσο καιρό..
Όταν με μιλάνε καλά απαντάω καλά..
Όταν στραβώνουν το στόμα θα απαντήσω αναλόγως..
Παρόλο που τον τελευταίο καιρό καταβάλω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μη μπω καν σε φάση διαλόγου με άτομα που ξέρω ότι η κουβέντα δε θα βγάλει πουθενά επειδή κι εγώ κι αυτοί ίσως να είμαστε μυαλά κολλημένα στα δικά μας πιστεύω..
Πολλοί μου απευθύνουν τον λόγο τώρα τελευταία και σε υφάκι που μέχρι πριν λίγο καιρό θα σε ανάγκαζα να με στείλεις καμιά βδομάδα άκλαυτο αλλά βλέπεις ότι κάνω τον κινέζο και ούτε καν απαντάω για να μην έχουμε θέματα..
Πάρε παράδειγμα τώρα τον Αλέ που αρχίζει τα σούπερ4 και τις διάφορες κουταμάρες (κρατήθηκα)..
Ε αν τον απαντήσω ρε φίλε όπως με ξέρεις τόσο καιρό δε θα γίνει κουλουβάχατα εδώ μέσα..?
Δηλαδή ρε Ντίνο σε λέω, μη βλέπεις μόνο τα στραβά που πιστεύεις ότι έχω, δες και πίσω από τις γραμμές και πίσω από την μη-απάντηση σε κάποιες προκλήσεις και μην πιστεύεις ότι δεν τα είδα και δεν απάντησα ή ακόμα χειρότερα ότι και καλά δεν είχα τι να απαντήσω και προτίμησα να τουμπεκιαστώ..

Ρε ντεσπεράντο καταρχάς έχω γράψει ουκ ολίγες φορές ότι θεωρώ λάθος του Σαββίδη την εμπιστοσύνη που δείχνει σ'αυτούς που ανέφερα αλλά του αναγνωρίζω το ελαφρυντικό της απειρίας σχετικά με τη διοίκηση μιας μεγάλης παε..
Άρα τη μαγκιά μας θα σου την αποδείξουμε όταν και αν (το οποίο απεύχομαι) θεωρήσουμε ότι τα ελαφρυντικά δεν ισχύουν πλέον..
Τώρα τις κρίσεις σου για το αν εγώ έκανα ποτέ κουμάντο στον ΠΑΟΚ ή αν είχα τέτοιες βλέψεις, επειδή δεν με γνωρίζεις προσωπικά, επέτρεψε μου να τις αμφισβητώ, να της ακυρώνω και γενικά να τις αποδοκιμάζω καθώς δεν έχεις επαρκή στοιχεία για να με κρίνεις..
Αν θελήσω ποτέ όμως ψυχολογική γνωμάτευση θα σε προτιμήσω..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Βλεπω να ρχετε σιγα σιγα και το ''ΙΒΑΝ ΜΠΙΝ# ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΓΙΕ''
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κρανατε εννοείς τότε με Καλλονή που είπα ότι όταν βρίζουν παίχτη της ομάδας μου νοιώθω σαν να βρίζουν εμένα, και είπες το επικό βρισαμε βρισατε τις φάγατε μην μιλάτε; :)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

[youtube]Efs2YYCMDoA#t=266[/youtube]

Έχω γράψει πολλάκοις ότι το φόρουμ είναι μία μικρογραφία της κερκίδας.
Το βιντεάκι παραπάνω δεν το βάζω σαν off topic.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

dimbar έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
Καταλαβατε,εκει στο Αρσενι πως σας βλεπουν καποιοι απο τα "αδερφια" σας?.....Γλυφτες!!!!

Γιατι?....Γιατι εμπιστευεστε απολυτα αυτον που ηρθε και εβαλε οσα λεφτα δεν εχει βαλει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ στον ΠΑΟΚ μας!!

Οσοι εμπιστευονται και στηριζουν τον Σαββιδη....γιατι αυτος ειναι ο ανθρωπος που οριζει τη διοικηση ειναι γλυφτες!!!

Καινουριος χαρακτηρισμος!...Μεχρι χθες ηταν μονο προβατα...... :lol: :lol: :lol:

@mpafos4
αν εσύ κρίνεις ότι αυτοί οι ''υπό ίδρυση'' είναι αδέλφια σου μ αυτά που γράφουν κανένα πρόβλημα, για μένα δεν είναι ούτε με τα εισαγωγικά.
Αν ξεπεράσουμε το ότι μιλάμε για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ τέτοια ανακοίνωση δεν θα βγαζε ούτε η 7 για τον Μαρινάκη.
Το καταπληκτικό βέβαια είναι ότι εμφανίζεται στο φόρουμ.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ,ηταν και ειναι ολοι αυτοι με τους οποιους ταξιδεψα και τραγουδουσα αγκαλια σε ΟΛΑ τα γηπεδα της Ελλαδας ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ-δυστυχως τωρα δεν παω σε ολα-.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ειναι ολοι αυτοι που βρισκονται μακρια απο τον ΠΑΟΚ και τον αγαπουν περισσοτερο απο εμας!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ!

.................................................

Δεν εχεις ιδεα πως κρινω την ανακοινωση..γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΡΙΝΑ!

Σχολιασα το δικο σου "γλυφτες" και το πως το αιτιολογησες!

ΥΓ.Φυσικα και δεν ειναι ανυπαρκτοι.Μια βολτα απο το Αρσενι θα σε πεισει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες ειστε οφτοπικ ωρα τωρα.
Το κοβουμε εδω.Δε σβηνω κατι αλλα επομενο οφ θα σβηστει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πάντως πιστεύω ότι στο 4,40 του βίντεο που παραθέτει πιο πάνω ο DC, υπάρχει η ...μοναδική αλήθεια... :ugeek:

αντ' αυτού....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Kranatos έγραψε:
Realcon βλέπεις το ποστ σου με αλλαγμένη θέση διότι παρεμβάλλονται από τους αντμίν τα ποστ των νέων μελών με χρονοκαθυστέρηση επειδή περνάνε πρώτα από έλεγχο και έγκριση..

Ευχαριστώ Κρανάτος, Να είσαι καλά!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έχω βαρεθεί να μπαίνω σε κάθε τόπικ να διαβάσω για το αντίστοιχο θέμα , και να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια..

Σε κάθε τόπικ οι αντι-γκρινιάρηδες κράζουν τους "γκρινιάρηδες" ...
"Και δεν είναι λαός αυτός" , και "δε μας αξίζει τίποτα", και "έλα μωρέ παλτό θα τον βγάλουν κι αυτόν", κ.ο.κ...

Ε φτάνει ρε παιδιά! Ε ΦΤΑΝΕΙ ! ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!
Και μαντέψτε, έχετε γίνει οι Γκρινιάρηδες πλέον .. που γκρινιάζουν για τους συνοπαδούς τους και για ανεμόμυλους !
black death

Δημοσίευση από black death »

Τι δουλειά έχει αυτό το ποστ εδώ δεν κατάλαβα. Εσύ δηλαδή θες να διαβάζεις μόνο γκρίνια χωρίς αντίλογο;

Ας μάθουν κάποιοι να κάνουν κριτική πέρα του "είναι όλοι ανίκανοι και άχρηστοι" και "εμείς ξέρουμε τα πάντα καλύτερα", για να έχουν και τον κατάλληλο αντίλογο. Η δράση φέρνει αντίδραση.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Φίλε μου βλέπω τέτοια ποστ στο τόπικ κάθε παίχτη.. κάποιοι απαντάν στον αέρα αν έχεις δει..
Εγώ μπήκα στο τόπικ του Μάρτενς και σε άλλους να διαβάσω απόψεις για την απόδοση κι όχι υποδείξεις μελών για ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία χωρίς να υπάρχει ποστ "κριτικής" πιο πριν, ωστε να πω οκ το έγραψαν σαν απάντηση. δηλαδή όπως το γράφεις κι εσύ πολλές φορές βλέπω την αντίδραση χωρίς να υπάρχει η δράση..
τι δεν κατάλαβες?
black death

Δημοσίευση από black death »

Ε, καλώς ή κακώς, το φόρουμ μετά από αγώνες (και εδικά κακές εμφανίσεις) έχει μια ενιαία θεματολογία και το κλίμα είναι φορτισμένο.
'Όπως ο άλλος μπαίνει στις μεταγραφές και λέει "θέλω 27 παίχτες" ή περνάει πριονοκορδέλα ακόμα και παίχτες που έπαιξαν καλά, κάπως έτσι γίνεται κι αυτό που λες...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Νιώθω υποχρέωση μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που το PAOKMANIA μου έδινε το βήμα να εκφράζω τις απόψεις μου αλλά και την ευκαιρία να συζητώ με άτομα πολύ αξιόλογα να ευχαριστήσω τους συντελεστές του σαιτ αλλά και τα παιδιά που συντονίζουν το φόρουμ επενδύοντας προσωπικό χρόνο και κόπο.
Και επειδή θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα ,να πω ότι η απόφαση μου να αποχωρίσω δεν έχει να κάνει με την γκρίνια αυτή καθ΄αυτή αποκλειστικά ,αλλά με την αδυναμία μου πλέον να αντιμετωπίσω ήρεμα κάποιες καταστάσεις.
Και επειδή το τελευταίο που θέλω είναι να δημιουργήσω πρόβλημα στο φόρουμ και στους συντονιστές του,τους οποίους σέβομαι πολύ γι αυτό που κάνουν , το καλύτερο για όλους είναι να σταματήσω να γράφω.

Υγ καλή συνέχεια και καλό κουράγιο σε όλους
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

despe ξεκόλλα, θα με αφήσεις μόνο με το Μανιακό να μιλάμε για παιχτάκια και καταλαβαίνεις τι θα τρσβαο.....

άσε που μας έβγαλες που μας έβγαλες τα μάτια με το να βλέπουμε φουλ ματς απο κάθε παίχτη που πήραμε, τώρα που βάλαμε γυαλιά την κάνεις;

άραξε. τα καλύτερα έρχονται. μην αγχώνεσαι.....όσοι τώρα "κράζουν" τυφλά, σε λιγο καιρό θα γίνουν ολυμπιονίκες στην κυβίστηση.......ζαμαν φου φίλε, ζαμαν φου.

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”