εαν μη ιδω εν ταις χερσιν Αυτου τον τυπον των ηλωνDamoN έγραψε: Ο πριστ είναι ο έγκυρος παπατζης............ ?
και βαλω τον δακτυλον μου εις τον τυπον των ηλων
και βαλω την χειρα μου εις την πλευραν Αυτου
ου μη πιστευσω
εαν μη ιδω εν ταις χερσιν Αυτου τον τυπον των ηλωνDamoN έγραψε: Ο πριστ είναι ο έγκυρος παπατζης............ ?
Να τολμίσω να ρωτήσω για Μειτέ? Γιατί πρόσφατα είδαμε κάτι ποστ και ένα loading soon πριν κάτι εβδομάδες.prist64 έγραψε:εαν μη ιδω εν ταις χερσιν Αυτου τον τυπον των ηλωνDamoN έγραψε: Ο πριστ είναι ο έγκυρος παπατζης............ ?
και βαλω τον δακτυλον μου εις τον τυπον των ηλων
και βαλω την χειρα μου εις την πλευραν Αυτου
ου μη πιστευσω
Δηλαδή εκτός από το Νικόλα, υπάρχει και Θωμας!prist64 έγραψε:και μη γινου άπιστος,αλλά πιστος-Ιωαν.Κ-27nunies4 έγραψε:Είναι και οι δύο ιδέες. Κάτι όχι το χειροπιαστό. Μην προσπαθείς να τους ερμηνεύσεις με αυτά που γνωρίζεις σαν αξιώματα. Θα χάσεις την μαγεία.DamoN έγραψε:Τώρα κάποιος με το χέρι στην φωτιά ας μας πει γιατί έχω μπερδευτεί . Ο πριστ είναι ο έγκυρος παπατζης, ή ο πορκυ; Να σκάσω χαμογελάκι ή να συνεχίσω στο ίδιο μουντ που είμαι από την περασμένη πέμπτη;
Απλα απόλαυσε το
Ο prist είναι ο έγκυρος αλλά ο Πορκυ έχει πέσει πιο πολλές φορές μέσαDamoN έγραψε:Τώρα κάποιος με το χέρι στην καρδιά ας μας πει γιατί έχω μπερδευτεί . Ο πριστ είναι ο έγκυρος παπατζης, ή ο πορκυ; Να σκάσω χαμογελάκι ή να συνεχίσω στο ίδιο μουντ που είμαι από την περασμένη πέμπτη;
ΑποστόληςΑ έγραψε:![]()
Απορώ παπά μου γιατί συνομιλείς με Damon!
Edit: Τώρα συνειδητοποίησα, μετά από τόσα χρόνια, ότι λέγεσαι Damon και όχι Deamon...
Άμα περάσεις τα σαράντα...
Και με long term visionpaokspren έγραψε:Ο prist είναι ο έγκυρος αλλά ο Πορκυ έχει πέσει πιο πολλές φορές μέσαDamoN έγραψε:Τώρα κάποιος με το χέρι στην καρδιά ας μας πει γιατί έχω μπερδευτεί . Ο πριστ είναι ο έγκυρος παπατζης, ή ο πορκυ; Να σκάσω χαμογελάκι ή να συνεχίσω στο ίδιο μουντ που είμαι από την περασμένη πέμπτη;
Χριστιανος Ορθοδοξος παντως δεν(νομιζω να) ειναιΑποστόληςΑ έγραψε:Κατάλαβα, πάλι μουσουλμάνο θα πάρουμε...
Απόστολε αφες αυτοις,ου γαρ οιδασι τι......ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο prist είναι στο φόρουμ εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια (από τότε που στέλναμε στη Αθήνα βαγόνια) και ειλικρινά απορώ που δεν γνωρίζετε την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.