ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Στους μεσοεπιθετικους εχει πολυ περισοτερες επιλογες απο οτι στα χαφ. ασε που ειδαμε ποσα μετρα πηρε η ομαδα με τους ρουμανους μολις περασε ο σβαμπ στην θεση του μπακαγιοκο.
- BlackMagicPAOK
Η ομάδα έχει χάσει την περσινή σπίθα, το κίνητρο.
Κάποιοι παίκτες ζουν ακόμη με την αποθέωση της κούπας και δεν βλέπουν τον αρη, τον ΟΦΗ κλπ.
Στην Ευρώπη, παίξαμε καλά στην Τουρκία (με τον δυνατό αντίπαλο, εκεί υπάρχει κίνητρο ) και μετά τίποτε..
Ο προπονητής μας πήγε στην αεκ για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, και τα κατάφερε.
Μας έκανε όμως ζημιά (άσχετο ότι τα φούσκωσαν οι κάτω) με τον τσαμπουκά με τον Λαμελα, την τιμωρία του, την απουσία του από τον πάγκο. Προφανώς και η ομάδα δεν μπορεί να μένει συγκεντρωμενη με αυτό το κλίμα τριγύρω.
Είναι και η μακρόχρονη απουσία του Ιβάν.
Είναι και το πάρε - δώσε το μεταγραφικό.
Ίσως λοιπόν το περσινό ήταν ένα θαύμα (το 4Χ4 στο φινάλε). Και φέτος μπήκαμε ψηλωμενοι, από την μέθη μας, αλλά χωρίς να έχουμε χτίσει σωστά.
Κάποιοι παίκτες ζουν ακόμη με την αποθέωση της κούπας και δεν βλέπουν τον αρη, τον ΟΦΗ κλπ.
Στην Ευρώπη, παίξαμε καλά στην Τουρκία (με τον δυνατό αντίπαλο, εκεί υπάρχει κίνητρο ) και μετά τίποτε..
Ο προπονητής μας πήγε στην αεκ για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, και τα κατάφερε.
Μας έκανε όμως ζημιά (άσχετο ότι τα φούσκωσαν οι κάτω) με τον τσαμπουκά με τον Λαμελα, την τιμωρία του, την απουσία του από τον πάγκο. Προφανώς και η ομάδα δεν μπορεί να μένει συγκεντρωμενη με αυτό το κλίμα τριγύρω.
Είναι και η μακρόχρονη απουσία του Ιβάν.
Είναι και το πάρε - δώσε το μεταγραφικό.
Ίσως λοιπόν το περσινό ήταν ένα θαύμα (το 4Χ4 στο φινάλε). Και φέτος μπήκαμε ψηλωμενοι, από την μέθη μας, αλλά χωρίς να έχουμε χτίσει σωστά.
- ΑποστόληςΑ
+1joshua έγραψε:Εβγαλε τον Τισουνταλι που ηταν εκτος αποστολης με κουλα και ειχε παιξει 20 λεπτα στο προηγουμενο και εσυ μου μιλας για σωματικες καταστασεις...Εβγαλε τον 21χρονο Ντελια ενω ο 35 χρονος Σβαμπ εχει 9 στις 9 συμμετοχες και μιλας για διαχειριση παιχνιδιων...Οκ το να αρνουμαστε οτι ο Λουτσεσκου εχει σκαλωματα, ο ιδιος βρε Λουτσεσκου που επεμενε να βαζει Μπισεσβαρ ενω περπατουσε, προφανως γιατι οι σωματικες του ενδειξεις ηταν καλες,ο ιδιος Λουτσεσκου που το μοτιβο στις αλλαγες του ειναι σταθερο σε ποσοστο ανω του 90%, ειναι το ιδιο εμμονικο με το αρνειται καποιος οτι ειναι ενας εξαιρετικος προπονητης.
- NikLiverpool
Διαβάζω κατεβατα ολόκληρα , αμπελοφιλοσοφιες και τις πταίει ...
Καλά ρε παληκάρια ξεχνάτε πως ήταν η ομάδα πέρσι όταν έλειπε ο Μειτε? Ε αυτό βλέπουμε και τώρα...
Προσωπικά, όντας σε ανάρρωση μετά από θέμα υγείας λόγω στρες και έχοντας και μικρά παιδιά το παίρνω χαλαρά πλέον...
Προτείνω το ίδιο σε όλους το ίδιο. Ηρεμία αδέρφια.
Καλά ρε παληκάρια ξεχνάτε πως ήταν η ομάδα πέρσι όταν έλειπε ο Μειτε? Ε αυτό βλέπουμε και τώρα...
Προσωπικά, όντας σε ανάρρωση μετά από θέμα υγείας λόγω στρες και έχοντας και μικρά παιδιά το παίρνω χαλαρά πλέον...
Προτείνω το ίδιο σε όλους το ίδιο. Ηρεμία αδέρφια.
- ΑποστόληςΑ
Δεν φταίει η έλλειψη Μειτε για την χθεσινή ήττα. Και με το παρόν ρόστερ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μια άνετη νίκη.
α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μια ζωη απο καβαλα στ αλογο κατευθειαν σε κουτσο μουλαρι
ενα ματς που πηγαινε καλα απο παικτες και προπονητη βγηκε τελειως εκτος απο λαθη και παραλειψεις παικτων και προπονητη with a little help απο τη διαιτησια οπως παντα
η διοικηση διαχρονικα υστερει στον τομεα του διαιτητικου παρασκηνιου
δηλωσε κωλυμα καποιος και σου φορεσαν παλι τον κουμπ@ρ@κη, τι να πρωτοθυμηθουμε απο δαυτον, που ακυρωσε κανονικο γκολ περσι στον ατρομητο ως οφσαιντ αφου το μαγειρευε επι κανα μισαωρο και που πριν λιγες μερες στο βολο ενω ειδε οτι δεν υπηρχε πεναλτυ δεν ειδοποιησε τον διαιτητη-που ειχε δωσει πεναλτυ το επιθετικο φαουλ κλπ κλπ
εχουμε και τον υπευθυνο επικοινωνιας να ανακοινωνει οτι οσα εγιναν στην οπαπαρινα ειναι συνηθη και τι α κανς
ειναι βεβαια μια δηλωση κατευνασμου αλλα το ποκ ειναι αδιστακτο και επιπλεον δεν καλυπτει πληρως τον προπονητη
ο οποιος προπονητης θα μπορουσε να σκεφτει "ωστε το να με βριζουν, φτυνουν, σπρωχνουν κλωτσουν χτυπουν ειναι συνηθες και δε βαριεσαι"
πλην ομως εξακολουθουμε να εχουμε οπως και περσι καλυτερο ροστερ απο τους αλλους 3 και καταλληλο προπονητη οποτε η επιχειρηση backtoback συνεχιζεται
ενα ματς που πηγαινε καλα απο παικτες και προπονητη βγηκε τελειως εκτος απο λαθη και παραλειψεις παικτων και προπονητη with a little help απο τη διαιτησια οπως παντα
η διοικηση διαχρονικα υστερει στον τομεα του διαιτητικου παρασκηνιου
δηλωσε κωλυμα καποιος και σου φορεσαν παλι τον κουμπ@ρ@κη, τι να πρωτοθυμηθουμε απο δαυτον, που ακυρωσε κανονικο γκολ περσι στον ατρομητο ως οφσαιντ αφου το μαγειρευε επι κανα μισαωρο και που πριν λιγες μερες στο βολο ενω ειδε οτι δεν υπηρχε πεναλτυ δεν ειδοποιησε τον διαιτητη-που ειχε δωσει πεναλτυ το επιθετικο φαουλ κλπ κλπ
εχουμε και τον υπευθυνο επικοινωνιας να ανακοινωνει οτι οσα εγιναν στην οπαπαρινα ειναι συνηθη και τι α κανς
ειναι βεβαια μια δηλωση κατευνασμου αλλα το ποκ ειναι αδιστακτο και επιπλεον δεν καλυπτει πληρως τον προπονητη
ο οποιος προπονητης θα μπορουσε να σκεφτει "ωστε το να με βριζουν, φτυνουν, σπρωχνουν κλωτσουν χτυπουν ειναι συνηθες και δε βαριεσαι"
πλην ομως εξακολουθουμε να εχουμε οπως και περσι καλυτερο ροστερ απο τους αλλους 3 και καταλληλο προπονητη οποτε η επιχειρηση backtoback συνεχιζεται
Φταιει και η απουσία ενός χαφ με τα χαρακτηριστικά του μειτε .
Τα χαφ μας δεν συνεισφερουν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ούτε κρατάνε μπάλα για να πάρουμε θέσεις .
Εφόσον δεν έχουμε τα χαφ που θέλει ήρθε η ώρα να κάνει ότι έκανε πέρσι και τους σάρωσε όλους.
Να αλλάξει ο ίδιος , να σκεφτεί το καλό της ομάδας και όχι τι θα ήθελε ο ίδιος να παίζει.
Δεν υπάρχει μειτε , η ομάδα έχει 3 ενεργά χαφ όποτε είτε μπορείς να αλλάξεις σχηματισμό , είτε με τον ίδιο σχηματισμό πρέπει να δώσεις άλλους ρόλους και τοποθετησεις.
Αν δεν αλλάξει θα εχουμε ότι είδαμε προπερσι που η ομάδα ήταν στα χαμένα .
Προσπάθησε να δώσει άλλους ρόλους στους Τάισον και κωνσταντελια και εκ του αποτελέσματος έχουν αποτύχει και οι δύο.
Το κακο είναι ότι υποφέρουμε και στα μπακ , δεξιά δύο λαθερ και αριστερά ένας παικταρας μόνος του.
Ούτε από τα άκρα μπορεί να παίξει....απο τα στόπερ επίσης και καταλήγει στο λεγόμενο άμεσο ποδόσφαιρο που περισσοτερο μοιάζει με Γιομες σε φορ και εξτρέμ που είναι σαν πούπουλα.
Στα μάτια μου η λύση είναι μία , εφόσον σχηματισμό δεν πρόκειται να αλλάξει τότε πρέπει να φερει την ομάδα πιο πίσω και με μεγάλη συνοχή να περιορίσουμε το χώρο που θα παίζουμε.
Αν αλλάζε σχηματισμό θα ήθελα να ξαναδοκιμάσει το 3-5-2 με τον ζιφκο δεξί μπακ .
Βέβαια ως σύστημα έχει πολλές απαίτησεις σε τρεξίματα ειδικά από τα μπακ και οπωσδήποτε θέλεις ευέλικτα στόπερ.
Η εικόνα με πλζεν δεν είναι αξιόπιστο δειγμα, ήταν για λίγο και με αντίπαλο με δέκα παίκτες.
Τα χαφ μας δεν συνεισφερουν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ούτε κρατάνε μπάλα για να πάρουμε θέσεις .
Εφόσον δεν έχουμε τα χαφ που θέλει ήρθε η ώρα να κάνει ότι έκανε πέρσι και τους σάρωσε όλους.
Να αλλάξει ο ίδιος , να σκεφτεί το καλό της ομάδας και όχι τι θα ήθελε ο ίδιος να παίζει.
Δεν υπάρχει μειτε , η ομάδα έχει 3 ενεργά χαφ όποτε είτε μπορείς να αλλάξεις σχηματισμό , είτε με τον ίδιο σχηματισμό πρέπει να δώσεις άλλους ρόλους και τοποθετησεις.
Αν δεν αλλάξει θα εχουμε ότι είδαμε προπερσι που η ομάδα ήταν στα χαμένα .
Προσπάθησε να δώσει άλλους ρόλους στους Τάισον και κωνσταντελια και εκ του αποτελέσματος έχουν αποτύχει και οι δύο.
Το κακο είναι ότι υποφέρουμε και στα μπακ , δεξιά δύο λαθερ και αριστερά ένας παικταρας μόνος του.
Ούτε από τα άκρα μπορεί να παίξει....απο τα στόπερ επίσης και καταλήγει στο λεγόμενο άμεσο ποδόσφαιρο που περισσοτερο μοιάζει με Γιομες σε φορ και εξτρέμ που είναι σαν πούπουλα.
Στα μάτια μου η λύση είναι μία , εφόσον σχηματισμό δεν πρόκειται να αλλάξει τότε πρέπει να φερει την ομάδα πιο πίσω και με μεγάλη συνοχή να περιορίσουμε το χώρο που θα παίζουμε.
Αν αλλάζε σχηματισμό θα ήθελα να ξαναδοκιμάσει το 3-5-2 με τον ζιφκο δεξί μπακ .
Βέβαια ως σύστημα έχει πολλές απαίτησεις σε τρεξίματα ειδικά από τα μπακ και οπωσδήποτε θέλεις ευέλικτα στόπερ.
Η εικόνα με πλζεν δεν είναι αξιόπιστο δειγμα, ήταν για λίγο και με αντίπαλο με δέκα παίκτες.
Ακολουθουν 2 εκτος,εντος Ελλαδας με εισιτηρια,η ομαδα τωρα μας εχει αναγκη και τωρα πρεπει να στηριξουμε ακομα παραπανω.Παραλειψεις,ελλειψεις,κολληματα τα εχουμε συζητησει 800 φορες.
ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον ΠΑΟΚ μας.Στεναχωρημενοι ειμαστε ολοι,παμε να σηκωσουμε την ομαδα.
ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον ΠΑΟΚ μας.Στεναχωρημενοι ειμαστε ολοι,παμε να σηκωσουμε την ομαδα.
Ο πιο ατομιστικος ΠΑΟΚ εβερ. Ούτε από το δεξί στο αριστερό δε δίνουν.
Άλλα γράφω , άλλα δυστυχώς καταλαβαίνεις.joshua έγραψε:Εβγαλε τον Τισουνταλι που ηταν εκτος αποστολης με κουλα και ειχε παιξει 20 λεπτα στο προηγουμενο και εσυ μου μιλας για σωματικες καταστασεις...Εβγαλε τον 21χρονο Ντελια ενω ο 35 χρονος Σβαμπ εχει 9 στις 9 συμμετοχες και μιλας για διαχειριση παιχνιδιων...Οκ το να αρνουμαστε οτι ο Λουτσεσκου εχει σκαλωματα, ο ιδιος βρε Λουτσεσκου που επεμενε να βαζει Μπισεσβαρ ενω περπατουσε, προφανως γιατι οι σωματικες του ενδειξεις ηταν καλες,ο ιδιος Λουτσεσκου που το μοτιβο στις αλλαγες του ειναι σταθερο σε ποσοστο ανω του 90%, ειναι το ιδιο εμμονικο με το αρνειται καποιος οτι ειναι ενας εξαιρετικος προπονητης.
Εγώ σου λέω ότι η άποψη που εκφράζεις κατά τη γνώμη μου έχει ελεγχόμενη εγκυρότητα και βαρύτητα και σου εξήγησα γιατί. Είτε έλεγες ότι καλώς έκανε τις αλλαγές, είτε έλεγες ότι κακώς τις κάνει , τα ίδια θα έλεγα εγώ σχετικά με τη βαρύτητα της άποψής σου και με το απόλυτο τρόπο που την εκφράζεις. Σου λέω ότι από το 100% της εικόνας εσύ κι εγώ βλέπουμε βαριά βαριά το 30% . Και εσύ νομίζεις ότι τα λέω να δικαιολογήσω το Λουτσέσκου , που εγώ(με τον κατ) τον Ιούνιο έγραφα ότι έπρεπε να χωρίσουν οι δρόμοι μας.
Και μου φέρνεις το Μπισεσβαρ στη κουβέντα λες και είμαι δικηγόρος του για όλες τις επιλογές που κατά καιρούς έχει κάνει.
Και το Μπάμπη Τεννέ να είχαμε προπονητή , τα ίδια θα σου έγραφα. Και τον Αναστασιάδη , τα ίδια. Οτι ο απέξω πολύ δύσκολα μπορεί να αξιολογήσει αξιόπιστα και με απόλυτο τρόπο τις επιλογές που κάνει ένας κόουτς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο οποιοσδήποτε κόουτς της οποιαδήποτε ομάδας σε οποιδήποτε άθλημα. Αν θες το πιστεύεις, αν δε θες δε πειράζει. Εγώ το έχω αποδεχτεί ότι δε συμφωνούμε και συνήθως δύσκολα μπορούμε να συνεννοηθούμε. Αλλά δε με πειράζει κιόλας , έτσι είναι η ζωή σε ένα φορουμ.
- Μπαρκαρούτσος
Στο μεταξυ, μιας και ανεφερες ονοματα, στους Ζιφκο, Ντελια, Ταισον αναφερομουν κατα κυριο λογο (αν και σε κάθε παιχνίδι προστιθενται και αλλοι. Χθες πχ οι Σβαμπ, Μουργκ). Περυσι, μια απο τα ίδια. Χαρακτηριστικές οι φασεις που αρκετα συχνα εβγαινε ο Δεσποτας μονος του με τον τερματοφύλακα και δεν του εδιναν πασα ουτε με αίτηση.nunies4 έγραψε:Καθόλου δευτερεύον δεν είναι. Είδα πάλι με καθαρό μυαλό τα στιγμιότυπα. Αυτά που έχουν γίνει σε 3 περιπτώσεις εκτέλεσης είναι εγκληματικά. Στην μια δε χαρακτηριστικα ο ΤΤ γυρίζει προς τον πάγκο με απεγνωσμένο βλέμμα που ακόμα μια φορά δεν του έδωσαν πάσα πάρε βάλε.Daskalos_4 έγραψε:Το να διανύεις κακο φεγγάρι συγχωρείται. Το να αδυνατεις να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπηρχαν για σενα, επισης συγχωρείται. Ακομα και το να εισαι παντελως αμπαλος. Το να βαζεις ομως τον εαυτό σου πανω απο την ομαδα ειναι απαραδεκτο. Απο πέρυσι το ιδιο μοτιβο απο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Τα νουμερα τους πανω απο την ομαδα. Αν δεν υπήρχε αυτη η γαμωνοοτροπια σημερα θα μιλουσαμε για μια σβηστη 4αρα.
Δυστυχώς, οπως δεν αλλαξε περυσι η νοοτροπια αυτων των συγκεκριμένων παιχτων, ετσι δεν πρόκειται να αλλαξει και φετος. Και λόγω αυτου θα χαθουν αρκετοί πολυτιμοι βαθμοι. Με εκπλήσσει μαλιστα που ελάχιστοι συνοπαδοι εχουν αναφερθεί στο εν λογω θεμα, το οποιο μόνο δευτερευον δεν ειναι.
Έχω ξαναγράψει ότι πέρυσι οι 3 (Ντελιας, Τάισον, Ζιλε) έκαναν σεζόν ΚΑΡΙΕΡΑΣ σε νούμερα που δύσκολα επαναλαμβάνεται. Φέτος που εκτός από γκολ δεν σταυρώνουν ούτε ασίστ βλέπουμε το τεράστιο πρόβλημα παραγωγικότητάς.
Ο μόνος σταθερά που συνεχίζει και δίνει νούμερα είναι ο Ντεσποτοφ
Με επιβεβαιωνεις αναφορικα με την χαμηλη σου αντιληπτικη ικανοτητα. Πως μπορει να ισχυει το ιδιο για εμενα οταν εγω δεν ασχολουμαι ποτε με τις αποψεις των αλλων? Αποφευγω να κραξω συμφορουμιτες και αποφευγω να το παιξω εξυπνος? Εγω απλα λεω την αποψη μου. Οκ οταν χανουμε την λεω νον στοπ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι την θεωρω σωστη. Ή ως αποτελεσμα της γνωσης μου πανω στο ποδοσφαιρο. Λεω απλα αυτο π σκεφτομαι. Σε εκρινα ποτε εγω γ αυτα που γραφεις? Ασχοληθηκα ποτε με δικο σου ποστ? Παντα ανταλλασσουμε σχολια αφου ασχοληθεις μαζι μ. Ξερεις ποσες φορες διαβαζω ποστ σου και σκεφτομαι "τι διαβαζω Θεε μου"? Κι ομως ουτε μια φορα μπηκα στον κοπο να στο γραψω σε σχολιο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ σαν άνθρωπος με μια Χ συμπεριφορά, σχολιάζω άλλους ανθρώπους με Ψ συμπεριφορές.Gospi έγραψε:Τελος εδω και καιρο το χεις καβαλημενο το καλαμι. Εισαι σταθερά ο κριτης των πάντων και δειχνεις οτι εχεις μια τεραστια ιδεα για την αντιληψη σου και την ικανοτητα σου να κρινεις. Εγω γραφω την αμπαλη αποψη μου μετα λογου γνωσεως, αλλα εσυ κυκλοφορεις εδω μεσα με υφος παντογνωστη. Ευτυχώς πια δεν εχεις εξουσια διαχειριστη, οποτε το διογκωνενο εγω σου τουλαχιστον δεν επηρεαζει εντονα το φορουμ.
Εσύ κρίνεις ποδόσφαιρο. Και τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
Έχε χάρη που βαριέμαι να ψάξω τα ποστς σου το Μάιο που έλεγαν ότι δεν ξανακράζεις, τυφλή εμπιστοσύνη στην ομάδα κτλ. Σε κανένα μήνα τα ξέχασες όλα. Και τώρα ξανά ο Ρουμάνος πρέπει να φύγει γιατί έχει εμμονές.
Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει για εσένα.Gospi έγραψε:Εισαι σταθερά ο κριτης των πάντων και δειχνεις οτι εχεις μια τεραστια ιδεα για την αντιληψη σου και την ικανοτητα σου να κρινεις.
Αν λοιπον πιστευεις οτι επειδη λεω επανηειλημμενα την ακραια και αμπαλη ,κατ εσε, αποψη μου, οταν χανουμε, οτι αυτο ειναι δειγμα οτι έχω μεγαλη ιδεα για την αποψη μου τοτε μαλλον δεν το χεις ιδιαιτερα. Εγω την αποψη μ την λεω με αυτο το στυλ γτ σκαω. Γιατι χαλιεμαι οταν χανουμε και χαλιεμαι οταν νιωθω οτι κανουμε λαθος κινησεις. Αλλα δεν ισχυριστηκα ποτε οτι εχω δικιο. Αλλες φορες ισως εχω αλλες οχι. Εσυ απο την αλλη ξεκινησες ως διαχειριστης να το παιζεις αστυνομια αποψης και κατοχος του προνομιου να ειρωνευεσαι ατιμωρητα και τωρα σου μεινε το χουι. Θα σου περασει ελπιζω. Κριμα νεος ανθρωπος να σκεφτεται ετσι.
Α και π εισαι, μην μ.κανεις τη χαρη ρε συ. Ψαξτα. Κατσε φαε χρόνο για να μου την πεις. Αν αυτο θα σ δωσει νοημα υπαρξης εδω μεσα. Εμενα το ιδιο μ κανει ειτε βρεις ειτε δεν βρεις.