Βόλος-ΠΑΟΚ 21/09, 17:00, CosmoteSports
Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 21/09, 17:00, CosmoteSports
Ο Κάμαρα έχει πιάσει την Στάνταρντ απόδοση που πιάνει. Είναι σκύλος στο μαρκάρισμα αλλά και αρκετά αγαρμπος με αποτέλεσμα να στοιχίζει σε ηλίθια φάουλ και κάρτες. Με την μπάλα στα πόδια είναι αργος σε σκέψη και κίνηση με αποτέλεσμα να καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας και να μην βοηθάει στο τρανσιζιον. Δεν ξέρω τι διαφορετικό πρέπει να περιμένουμε απ τον συγκεκριμένο….
Και εκεί που λες στις καθυστερήσεις ότι γίνεται εύκολα το 0-2 και σχόλασε ο γάμος. Εμφανίζεται παίχτης επιθετικός για να επιβεβαιωθεις ότι είμαστε καταραμένοι στους επιθετικούς..
Αφού δεν έβαλε τρικλοποδια στον εαυτό του πάλι καλά.
Αφού δεν έβαλε τρικλοποδια στον εαυτό του πάλι καλά.
Ο Καμαρά είναι παντού. Δυστυχώς το κοντρόλ του τον προδίδει συχνά πυκνά. Άμα το είχε και αυτό θα είχε μείνει στη Ρόμα.
Ακατανόητο να μην ξεκινάει ο Ντέλιας.
Ακατανόητο να μην ξεκινάει ο Ντέλιας.
-
Πρέπει να σταματήσει η διαιτησια LenouΑek με ζομπαλια,τσαγκαρακη, κουμπαρακη, σιδηροπουλου και να προσθεσουμε και τους υπολουπους. Μεχρι σημερα δεν βαζω τον Γκαγκατση, αλλα τα λεφτα ειναι πολλά και οι φασεις τρελα ολοφανερες.Ειδομεν και πραττειν η διοικηση μαζι με μας.
- theodorsalonika
η διατησια ειναι αυτη που ειναι εδω και 100 χρονια...
εμεις εχουμε αλλαξει και πρεπει να το δειχνουμε...ριχνεις 5 γκολ και λες καληνυχτα!!!!
εμεις εχουμε αλλαξει και πρεπει να το δειχνουμε...ριχνεις 5 γκολ και λες καληνυχτα!!!!
Βέβαια να πούμε ότι αυτό έγινε λόγω Τσαγκαράκη. Πέναλτι δεν έκανε ποτέ, και το ένα από τα δύο φάουλ είναι τουλάχιστον αστείο.[/quote]
Συνδιασμός και των δύο με το ερυθρολευκο παρελθόν και των δύο όμως...
Ας μπεί ο Οζντόεφ στον Καμαρά πιο καλά και για διαχείρηση εγω αυτο είδα.
Συνδιασμός και των δύο με το ερυθρολευκο παρελθόν και των δύο όμως...

Ας μπεί ο Οζντόεφ στον Καμαρά πιο καλά και για διαχείρηση εγω αυτο είδα.

Εγώ τον πιστεύω, απλά θα χρειαστεί χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι ήρθε σε εμάς από σαιζόν με μεγάλη απραξία και επιπλέον όπως είπε ο Ρασβάν είχε συνηθίσει να παίζει διαφορετικά στον γαύροSalpigoal έγραψε:Ο Κάμαρα έχει πιάσει την Στάνταρντ απόδοση που πιάνει. Είναι σκύλος στο μαρκάρισμα αλλά και αρκετά αγαρμπος με αποτέλεσμα να στοιχίζει σε ηλίθια φάουλ και κάρτες. Με την μπάλα στα πόδια είναι αργος σε σκέψη και κίνηση με αποτέλεσμα να καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας και να μην βοηθάει στο τρανσιζιον. Δεν ξέρω τι διαφορετικό πρέπει να περιμένουμε απ τον συγκεκριμένο….
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Πολύ άναρχος στο παιγνίδι του ο Καμαρά.... ελπίζω να μην είναι θέμα ποδοσφαιρικού χαρακτήρα...
Ο κολει σφιχτός ακόμα βλέπω κεντζιορα και κοταρσκι σπάνια του δίνουν την μπάλα (και καλά κάνουν...)
Με Μπράντον και οζντοεφ νομίζω ήδη θα ήταν 0-3
Για να δούμε στο δεύτερο....
Ο κολει σφιχτός ακόμα βλέπω κεντζιορα και κοταρσκι σπάνια του δίνουν την μπάλα (και καλά κάνουν...)
Με Μπράντον και οζντοεφ νομίζω ήδη θα ήταν 0-3
Για να δούμε στο δεύτερο....
Βγάλε μπαμπά κ κολευ θα σου τους κιτρινησει.
Υγ τον Γάλλο λυπάμαι που θα πρέπει να ανακαλύψει πάλι καινούργιους νόμους
Υγ τον Γάλλο λυπάμαι που θα πρέπει να ανακαλύψει πάλι καινούργιους νόμους
Aπό την αργή σκέψη έβγαλε τις δύο πάσες έτοιμα γκολ.Salpigoal έγραψε:Ο Κάμαρα έχει πιάσει την Στάνταρντ απόδοση που πιάνει. Είναι σκύλος στο μαρκάρισμα αλλά και αρκετά αγαρμπος με αποτέλεσμα να στοιχίζει σε ηλίθια φάουλ και κάρτες. Με την μπάλα στα πόδια είναι αργος σε σκέψη και κίνηση με αποτέλεσμα να καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας και να μην βοηθάει στο τρανσιζιον. Δεν ξέρω τι διαφορετικό πρέπει να περιμένουμε απ τον συγκεκριμένο….
Αγαπήστε την ομάδα την γκρίνια μου μέσα
Τα περί ευνοιάς της ομάδος λόγω Μάκη απλά γελάμε...psychologos έγραψε:Πρέπει να σταματήσει η διαιτησια LenouΑek με ζομπαλια,τσαγκαρακη, κουμπαρακη, σιδηροπουλου και να προσθεσουμε και τους υπολουπους. Μεχρι σημερα δεν βαζω τον Γκαγκατση, αλλα τα λεφτα ειναι πολλά και οι φασεις τρελα ολοφανερες.Ειδομεν και πραττειν η διοικηση μαζι με μας.

Ο κακός Κωνσταντελιας είναι πολύ καλύτερος του Μουργκ.
Ο κακός Καμαρά είναι πολυ καλυτερος του Οζντοεφ.
Στο πρώτο θα συμφωνήσω στο δυτερό υπο περιστάσσεις σήμε ρα πρέπει να βγεί να μπεί ο Οζντόεφ.markos4 έγραψε:Ο κακός Κωνσταντελιας είναι πολύ καλύτερος του Μουργκ.

Mετα τον μηρό του μουκουντι να μας πει κάποιος υπεύθυνα τι σφυριχθηκε στο πεναλντι του βολου