Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Τον Γεναρη θα πηγαινα ΣΙΓΟΥΡΑ για ενα χαφ και ενα δυνατο δεξι μπακ (ναι δεξι μπακ με Οτο πασπαρτου να μοιραζεται την θεση αριστερα με Μπαμπα).
Μιλαω για κινησεις που εγω θεωρω απαραιτητες.
Ιδανικα αν ειχαμε δυνατοτητα απεριοριστων κινησεων θα πηγαινα για ακομα ενα χαφ και ενα αριστερο εξτρεμ να μοιραστει ματς με Ταισον.
Μιλαω για κινησεις που εγω θεωρω απαραιτητες.
Ιδανικα αν ειχαμε δυνατοτητα απεριοριστων κινησεων θα πηγαινα για ακομα ενα χαφ και ενα αριστερο εξτρεμ να μοιραστει ματς με Ταισον.
σωστά τα λες φίλε μου Γερασίμου κι ας με ξένισε λίγο η λέξη ''χαμάληδες''.
πλέον της δουλειάς που γίνεται θεωρώ ότι θα πρέπει να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι ατομική βελτίωση. Ίσως να χρειάζεται να υπάρχουν έξτρα ομάδες ειδικών προπονητών που θα δουλεύουν τα παιδάκια μας από τις μικρές ηλικίες βελτιώνοντας τα σε κάθε τους αδυναμία.
Ωστόσο πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρξει μια εντολή-οδηγία-κατεύθυνση για την στοχευμένη επιμονή, υπομονή σε παιδιά που διακρίνονται σε χρόνους+λεπτά συμμετοχών.
Δεν είναι αρκετό ένα παιδί να αναβαθμίζεται σε μια κατηγορία παραπάνω χωρίς χρόνο συμμετοχής αλλά περιμένοντας μόνο μέσα από τις προπονήσεις με τα μεγαλύτερα του να δείξει τις αρετές του.
ξέρετε τι μου έχει κάνει εντύπωση? δύο περιπτώσεις που αφορούν την μεγάλη μας ομάδα.
Γιατί ο ντέλιας δεν δούλεψε το σώμα του, την δύναμη του.
η δεύτερη είναι η αδυναμία του κοτάρσκι στις εξόδους. Δυο χρόνια τώρα και κανένα σημάδι βελτίωσης.
πλέον της δουλειάς που γίνεται θεωρώ ότι θα πρέπει να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι ατομική βελτίωση. Ίσως να χρειάζεται να υπάρχουν έξτρα ομάδες ειδικών προπονητών που θα δουλεύουν τα παιδάκια μας από τις μικρές ηλικίες βελτιώνοντας τα σε κάθε τους αδυναμία.
Ωστόσο πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρξει μια εντολή-οδηγία-κατεύθυνση για την στοχευμένη επιμονή, υπομονή σε παιδιά που διακρίνονται σε χρόνους+λεπτά συμμετοχών.
Δεν είναι αρκετό ένα παιδί να αναβαθμίζεται σε μια κατηγορία παραπάνω χωρίς χρόνο συμμετοχής αλλά περιμένοντας μόνο μέσα από τις προπονήσεις με τα μεγαλύτερα του να δείξει τις αρετές του.
ξέρετε τι μου έχει κάνει εντύπωση? δύο περιπτώσεις που αφορούν την μεγάλη μας ομάδα.
η δεύτερη είναι η αδυναμία του κοτάρσκι στις εξόδους. Δυο χρόνια τώρα και κανένα σημάδι βελτίωσης.
Μ' αρέσει που από τη μία θέλετε, σωστά, επιλεγμένη προώθηση των νεαρών, κι ας μην είναι όλοι επιπέδου Ντέλιας και Κουλιεράκης, αλλά, από την άλλη, μόλις είδατε σε δύο-τρεις αγώνες τον Γκόμεζ, τον βγάλατε και επικίνδυνο/ακατάλληλο για την ομάδα - η ετοιμότητα του οποίου είναι φυσικά ανώτερη από οποιουδήποτε παίχτη της β' ομάδας.
- PAOK_Antarctica
Ναι αλλά ο Γκόμεζ δεν είναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ από τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.
Γι' αυτό και την έβαλα σε εισαγωγικά. Προσπάθησα ανεπιτυχώς ίσως παρά τον πλούτο της Ελληνικής γλώσσας, να βρω μια λέξη για τους παίκτες τρεχαλατζήδες, για τους παίκτες που θα δίνουν τις σκληρές μάχες σώμα με σώμα, που θα κάνουν την λεγόμενη βρώμικη δουλειά.Maxpaok έγραψε:σωστά τα λες φίλε μου Γερασίμου κι ας με ξένισε λίγο η λέξη ''χαμάληδες''.
Αυτό που αναφέρεις για επιπλέον ομάδες προπονητών που θα δουλεύουν στις όποιες αδυναμίες των νέων μας, το υπονοώ και σήμερα και το έχω γράψει κι άλλες φορές. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Δίνοντας 100.000 ευρώ τον χρόνο επιπλέον για τις ακαδημίες για τους προπονητές που αναφέρεις, γλιτώνεις εκατοντάδες χιλιάδες σε πανωφόρια που λανσάρονται σαν πολυτελείας, αλλά είναι λινάτσες. Αλλά γι' αυτό και για κάποια άλλα απαιτούν ποδοσφαιρο-φάτσες στην ομάδα και όχι παρωχημένους και μη σχετικούς με τις σύγχρονες τάσεις του ποδοσφαίρου. Επ' αυτού, σήμερα είδα για ενδιαφέρον της ομάδας μας για κάποιον αριστερό μεσοεπιθετικό από το Καζακστάν, του οποίου το όνομα δεν συγκράτησα και ο οποίος δεν έχει φέτος συμμετοχές στην Τουρκία. Παίκτη σε θέση που για φέτος δεν έχουμε μάλλον ανάγκη, παίκτη από τις ανατολικές πρώην σοβιετικές δημοκρατίες που έχουν θέμα προσαρμογής όταν φύγουν από κει (βλ. Τσάλωβ). Περισσότερο μάλιστα την στιγμή που καιγόμαστε για δύο σύγχρονα χαφ.
Τον Γενάρη θέλεις όχι ένα αλλά δύο χαφ γιατί το καλοκαίρι πάλι θα τρέχεις τελευταία στιγμή να βρεις παίχτες....εκτός αν ανανεώσουμε και πάλι Σβαμπ.
Επίσης ένα αριστερό μπακ σίγουρα και κανά ελληνόπουλο στυλ Τσάπρα ή Λιάβα, μπουκώσαμε από ξένους
Επίσης ένα αριστερό μπακ σίγουρα και κανά ελληνόπουλο στυλ Τσάπρα ή Λιάβα, μπουκώσαμε από ξένους
- ΑποστόληςΑ
ΜΥΘΟΣ ή ΑΛΗΘΕΙΑ;
Το Γενάρη δεν βρίσκεις καλούς παίκτες,
Τον Ιούνιο δεν βρίσκεις καλούς παίκτες
Τον Ιούλιο δεν βρίσκεις καλούς παίκτες
Τον Αύγουστο δεν βρίσκεις καλούς παίκτες
Μα πότε τους βρίσκεις; -Όταν τους πληρώσεις.
Το Γενάρη δεν βρίσκεις καλούς παίκτες,
Τον Ιούνιο δεν βρίσκεις καλούς παίκτες
Τον Ιούλιο δεν βρίσκεις καλούς παίκτες
Τον Αύγουστο δεν βρίσκεις καλούς παίκτες
Μα πότε τους βρίσκεις; -Όταν τους πληρώσεις.
gpap5 έγραψε:...
Ενδεικτικό: πόσα χρόνια είχαμε να δούμε Έλληνα παίχτη, προϊόν των Ακαδημιών μας, να αναλαμβάνει Ηγετικό Ρόλο στην ομάδα μας; Θυμάται κάποιος; Να πούμε τον Τουρσουνίδη; Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε;
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Πέλκας.
Η ερώτηση, είχε να κάνει με παίχτη από τις Ακαδημίες, που ανέλαβε ηγετικό ρόλο, αλλά ΔΕΝ πουλήθηκε με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό ήταν το κύριο θέμα της τοποθέτησής μου, προφανώς δεν το έγραψα κατανοητά.TylerDurden έγραψε:Η/και Κλάους μέχρι ένα σημείο.
Ο Πέλκας είναι παράδειγμα που αποδεικνύει την τοποθέτησή μου.
Ήρθε πρόταση, πουλήθηκε.
Ο Κλάους δεν ανέλαβε ποτέ Ηγετικό Ρόλο στην ομάδα. Μπορεί να τον γούσταρε η κερκίδα, αλλά ηγετικό ρόλο δεν ανέλαβε ποτέ.
Ο Πέλκας δεν πουλήθηκε με την πρώτη πρόταση που ήλθε. Έπαιξε με προπονητή τον Δώνη, πήγε δανεικός και επανήλθε το καλοκαίρι του 2015 επί Τούντορ, ήλθαν προτάσεις καλές που απορρίφθηκαν και τελικά έφυγε το φθινόπωρο του 2020 με αντάλλαγμα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Έπαιξε για 5+1 χρόνια στην ομάδα μας, δεν τα λέμε και λίγα με τα σημερινά δεδομένα. Μακάρι να φτάσουν τα 5-6 χρόνια ο Κωνσταντέλιας και ο Τζίμας (για το παιδί αυτό ειδικά, αν φύγει το καλοκαίρι, θα μου στρίψει).
Από τον Γενάρη καλό θα είναι να φύγουν κάποια βαρίδια (Σαμάτα, Μπακα-) και το καλοκαίρι με το καλό Βιερίνια (δόξη και τιμή), Σβαμπ (τίμιος, έδωσε πολλά, αλλά κάποτε όλα τελειώνουν εκτός από τα βουνά και τη θάλασσα), Μουργκ, Μπράντον και Τάισον (επίσης μεγάλη προσφορά στην περσινή σεζόν, αλλά 37,5 ετών τον Ιούλιο).
Από τον Δεκέμβρη κιόλας και βαθμιαία, νομίζω ότι η ομάδα θα πρέπει να χτίζεται σε μια κάπως διαφορετική βάση.
Από τον Γενάρη καλό θα είναι να φύγουν κάποια βαρίδια (Σαμάτα, Μπακα-) και το καλοκαίρι με το καλό Βιερίνια (δόξη και τιμή), Σβαμπ (τίμιος, έδωσε πολλά, αλλά κάποτε όλα τελειώνουν εκτός από τα βουνά και τη θάλασσα), Μουργκ, Μπράντον και Τάισον (επίσης μεγάλη προσφορά στην περσινή σεζόν, αλλά 37,5 ετών τον Ιούλιο).
Από τον Δεκέμβρη κιόλας και βαθμιαία, νομίζω ότι η ομάδα θα πρέπει να χτίζεται σε μια κάπως διαφορετική βάση.
-
Μπαρκαρούτσος
Ο Κλάους πάντως και περιβραχιόνιο φόρεσε. Ηγετικό ρόλο εννοείς καθαρά αγωνιστικά; Να πρωταγωνιστεί μόνο σε αυτόν τον τομέα;
Οι ευρωπαϊκές λίστες, ότι στερείσαι έναν ποδοσφαιριστή που τον ξέρεις και σε ξέρει και ότι χάνεις το έξτρα δέσιμο με την κερκίδα. Που σημαίνει νέοι πελάτες (τα παιδάκια που σε 10 χρόνια θα δίνουν από το χαρτζιλίκι για να πάρουν διαρκείας ή/και φανέλες).don PAOK έγραψε:Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα να βγάζεις παίκτες για την α ομάδα και να τους πουλάς για σημαντικά έσοδα, στέλνοντας τα παιδιά σε καλύτερα πρωταθλήματα με λιγότερη τοξικότητα.
Με χαρα περιμενω την πρωτοχρονια να χιλιοξανακουσθουν ονοματα οπως πελκας,σταφυλιδης,παπαδοπουλος
λες και δεν υπαρχουν ποδοσφαιριστες.Το αναφερω γιατι διαβασα σε αρθρο οτι ο δημητρακης αναπολησε με τον Γιαννουλη τις στιγμες που περασαν στον ΠΑΟΚ.
Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα είναι 10αρι που παίζει και αριστερά...
Είμαστε σε καλό δρόμο...
Είμαστε σε καλό δρόμο...
Το οποιοδήποτε πέρσι στην Μπεσίκτας το 85% του χρόνου συμμετοχής του το πήρε ως στόπερ και αριστερο Μπακ ( σε 4αδα και τα δύο), ενώ προπερσι στην CSKA έπαιζε στόπερ σε 3αδα ή αριστερό φουλ Μπακ
Μοιάζει με χατίρι σε μάνατζερ .να βγει και καλά πως έχει πρόταση από εμάς μπας και τσιμπήσει κανένας άλλος.