αλλο αυτο π λες τωρα κ αλλο για λουζερ προεδρο πανε να δεις την ελ μπασανι τωρα κ ολα καλα.Zois έγραψε:οποιος γραψει κατι αρνητικο ειναι ληκι
Οκ διαβαστηκατε
Αν ετσι βολευει το αφηγημα σας .....
Για πολλοστη φορα φθανουμε στην πηγη και φευγουμε διψασμενοι
Με τα συνηθισμενα ιδια λαθη
Ο Ζοις φταιει![]()
![]()
ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
VfB v2
Λογικά άξιζε το ρίσκο. Υποθέτω. Δηλαδή εαν ήταν ο Μειτέ εδώ απο τις 01.07 δεν θα βλεπαμε άλλο παιχνίδι σήμερα. Λογικά δεν μπορούσε η περίπτωση του Σορετίρε να περιμένει την πρόκριση και τα 5εκ απο τα πλει οφ έτσι ώστε να δίνονταν τα 500χιλ απο τα τροφεία στον μειτέ ως μπόνους υπογραφής.
Επισης ο ολλανδος βγήκε και είπε οτι το συμβόλαιο που προσφέρθηκε ο ΠΑΟΚ να δώσει στον Ζιγκο θα ήταν το μεγαλύτερο στην ομάδα εαν δεχόταν. Λογικά αυτή η υπερβαση δεν μπορούσε να γίνει μαζί με τα 500χιλ για τροφεία ως μπόνους υπογραφης στον Μειτέ.
Τραγικά λάθη για άλλη μια φορά στα χρονικά γνωρίζοντας τι ζητάει ο προπονητής απο την πρώτη μέρα. Εγώ πρωσοπικά έχω αδειάσει σήμερα.
Επισης ο ολλανδος βγήκε και είπε οτι το συμβόλαιο που προσφέρθηκε ο ΠΑΟΚ να δώσει στον Ζιγκο θα ήταν το μεγαλύτερο στην ομάδα εαν δεχόταν. Λογικά αυτή η υπερβαση δεν μπορούσε να γίνει μαζί με τα 500χιλ για τροφεία ως μπόνους υπογραφης στον Μειτέ.
Τραγικά λάθη για άλλη μια φορά στα χρονικά γνωρίζοντας τι ζητάει ο προπονητής απο την πρώτη μέρα. Εγώ πρωσοπικά έχω αδειάσει σήμερα.
κύριοι υπαίτιοι του αποκλεισμού Σαστρε , Ντεσποτοφ, κοταρσκι (πολύ νευρικός σήμερα ) και ο Ιταλός
- sourmenetes
- Moderator
Όταν ακούω σε φόρουμ του ΠΑΟΚrenegade έγραψε:Ντροπή σου... και μόνο ντροπή σου.sourmenetes έγραψε:
Εγώ κάνω τον χώρο φύλακα!
Πες ότι γουστάρεις παντογνωστη γκουρού του ποδοσφαίρου!
Γνωρίζομαστε τόσα χρόνια και έχεις να πεις αυτό...
Κάνω τον χώρο φύλακα μην πεις κάνεις τίποτα κακό..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν σου είπα τίποτα κακό.
Το κάνεις τον χωροφύλακα είναι γιατί τρέχεις πίσω από τα πόστ που είτε θα πουν κάτι θετικό για την αντίπαλο είτε κάτι αρνητικό για την σημερινή εμφάνιση.
Ο καθένας έχει την οπτική του. Δεν σου ζήτησε κανένας τον λόγο εσένα για το αν είδες τον ΠΑΟΚ καλό.
Αλλά άρχισες και εσύ τις ειρωνείες και τους χαρακτηρισμους σαν κάτι άλλους καραγκιόζιδες.
Οκ κατανοητό. Όλοι μπορούν να εκφράζουν την άποψη τους στο φόρουμ εκτός από εμένα. Γιατί αν εγώ γράψω κάτι είμαι ο ξερολας,ο γκουρού με τις περισπούδαστες μαλακίες.
Μήνυμα ελήφθη
ότι είμαστε περίγελος
Ότι ήταν τόσο ανώτεροι αυτοί που έκαναν μισή ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο
Ότι ο ΠΑΟΚ είναι λουζερ
Ναι ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΩ!
Το να με λες χώρο φύλακα απαξιωτικά λες και σου κλείσαμε το στόμα λες και δε σε αφήσαμε να μιλησεις λες και σβήστηκε κάποιο ποστ
Και από πάνω να λες
Ντροπή σου! Και ότι κάνω καραγκιοζιλικια δε σε τιμάει!
ΜΑΣ. ΖΆΛΙΣΑΝ 10. ΜΈΛΗ απο την αρχή του ματς ότι είμαστε της πλάκας ότι δεν μπορούμε ότι δεν είναι ο ΠΑΟΚ για τσου λου και λοιπες ιστορίες.
Στο 2ο ημίχρονο έχουμε δοκάρι έχουμε τετ α τετ έχουμε πεναλτυ που δε δίνεται καθαρό και ο αντίπαλος έχει το γκολ απο κόντρα αναμπουμπουκα και ένα χλιαρό σουτ.
Και πρέπει σε Φόρουμ του ΠΑΟΚ να δεχθούμε ότι τη μιρλα. Και να την αφήνουμε!
Και να μου λες ότι τρέχω πισω από τα ποστ.
Το γκολ μέσα στη Μάλμε ότι ήταν χέρι δεν το είδες εσυ;
Ότι πάλι έγινε πέναλτι στον κουλιερακη εκεί μέσα ούτε αυτό το είδες εσύ;
Αλλά η Μάλμε ήταν ανώτερη.
Κυριος υπαιτιος ειναι ο Ιβαν που δεν εδινε τα 300 να τελειωνει με Μειτε που ζητουσε ο Ρασβαν και αφησε την ομαδα χωρις χαφ.maceio έγραψε:κύριοι υπαίτιοι του αποκλεισμού Σαστρε , Ντεσποτοφ, κοταρσκι (πολύ νευρικός σήμερα ) και ο Ιταλός
Αγιος ο Ιβαν αλλα σε αυτο εκανε μαλακια.
ατυχια. δε μας ηθελε σημερα. πικρα για τον αποκλεισμο
παλι ΠΑΟΚ ειμαστε. στηριξη στην ομαδα
παλι ΠΑΟΚ ειμαστε. στηριξη στην ομαδα
- BlackMagicPAOK
Εντάξει, πίκρα για τον αποκλεισμό..
Πίκρα για την χαμένη ευκαιρία..
Αλλά αυτό το deja vu με τον τελικό κυπέλου με τον βαζελο δεν παλεύεται...
Και πάλι με ευθύνη Ντεσποτοφ..
Βιαστικό σουτ, λάθος στην άμυνα, δώρο - φάουλ.
Και λάθος διαχείριση στα τελευταία λεπτά, κάντε και καμιά καθυστέρηση, καμία κράμπα...
Πίκρα για την χαμένη ευκαιρία..
Αλλά αυτό το deja vu με τον τελικό κυπέλου με τον βαζελο δεν παλεύεται...
Και πάλι με ευθύνη Ντεσποτοφ..
Βιαστικό σουτ, λάθος στην άμυνα, δώρο - φάουλ.
Και λάθος διαχείριση στα τελευταία λεπτά, κάντε και καμιά καθυστέρηση, καμία κράμπα...
-
psychologos
nkoss έγραψε:Κληρωθηκαμε λοιπόν με μια ομάδα παρόμοιου επιπέδου, αλλά με φουλ ρυθμό. Εμείς με 2 αγώνες στα πόδια μας. Τους έχουμε 3--2 και δε μας δίνει καθαρό παρατεταμένο πέναλτι, έχουμε δοκάρι και τετατετ Μουργκ. Οι άλλοι δεν κάνουν φάση ενώ έχουν δυνάμεις, και βάζουν γκολ παρωδία με 10 κοντρες στο 97. Ψυχολογία στα τάρταρα, δυνάμεις μηδέν. Οι άλλοι τρέχουν σα διαολοι. Είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό και εσύ είσαι πτώμα στην παράταση. Παρόλα αυτά το παλεύεις. Στο τέλος χάνεις. Όλα καλά. Μπάλα είναι, συνεχίζεις στο Γιουροπα.
ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!! Δεν ειναι ολα καλά. Γιατί μετά έρχεται ο συνοπαδός σου και αρχίζει το γλέντι. Περιγελος λέει κάποιος. Φταίει ο προπονητής λέει ο άλλος γιατι η ομαδα γυρισε πισω. Λες και θελαν ή παιζαμε μονοι μας. Φταίει ο Ντεσποντοφ λέει ο άλλος. Φταίει ο Μειτε λένε όλοι. Σας έπεισε ο Τοσκιτσης και η Μπουντου ότι ο Ιβάν τσιγκουνευτηκε τα 200 χιλιάρικα βλάκες.
Ρε δε πα να κοιμηθείτε λέω γω? Αγαπήστε ρε την ομάδα σας. Αγαπήστε την οικογένεια σας και τους φίλους σας. Μπείτε στη θέση τους και δικαιολόγηστε αυτούς που κάνουν λάθη πάνω στην προσπάθεια για κάτι. Μην είστε τιποτενια τεμπελικα σκουπίδια που μόνο κρίνουν. Πείτε και μια καλή κουβέντα. Ένα μπράβο για την προσπάθεια. Ο άλλος έκλαιγε ρε σκουπίδια την ώρα που εσεις βριζατε. Σιγουρα ειστε από αυτους που λέγατε ότι ο Ιβάν μας κοροϊδεύει. Σίγουρα βρίζετε και τα παιδιά σας ή τους γονείς σας όταν δε διαβάζουν η όταν δε σας δίνουν χαρτζιλίκι. Δείξτε λίγη καλοσύνη στον κόσμο γύρω σας ρε ζώα.
ΠΑΟΚ δεν είναι οι χιλιοι που γραφουν εδω, ειναι κανα κατομυριο ακόμαTheCursed έγραψε:Ελα αγορακι μου τωρα μην ακουσεις τιποτα για συγγενικα σ προσωπα π εισαι εσυ Π.Α.Ο.Κ τωρα οπαδε της γειτονίας αι τραβα.Zois έγραψε:τα ιδια και τα ιδια .....
Λουζερ σε ολα τα επιπεδα
Απο τον προεδρο που για να γλιτωσει μερικα κατοσταρικα, χανει εκατομμυρια,τωρα θα δουμε μαλλον φυγη Κουλιε + οποιος αλλος, + μη ελευση αυτων που θα ερχοταν με προκριση
Απο τον προπονητη που οπως διαβαζαμε μετα το πρωταθλημα, θα εκανε διαφορετικη προετοιμασια για να παρουσιαζομασταν ετοιμοι και φρεσκοι για να κουνησουμε σεντονι
Απο τους παικτες που παρουσιαστηκαν εγκεφαλικα ανετοιμοι
Απο τον αρχηγο που δεν αποδεχεται οτι αγωνιστικα τελειωσε
και να περνουσαμε σημερα θα ειχαμε τον ιδιο εφιαλτη απο Σπαρτακ
Ευτυχως αρκετα χρονια τωρα δεν αγχωνομαι καθολου, αφου η ομαδα εχει φροντισει να με εχει εκπεδευσει για τον μονιμως λαθος τροπο που σκεφτεται και πραττει
Συμφωνώ με Ρενέ 100%.renegade έγραψε:Έλα ρε συ τώρα ποιες μεταγραφές?pgetsos έγραψε:Ας κάνουμε μεταγραφές ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΛΟΥ
Κάθε φορά Αν. Αν Αν Αν. Όταν το θες, πρέπει να το δείξεις. Ούτε η διοίκηση το έδειξε, ούτε η ομάδα
Τι διαφορετικό είδαμε σήμερα από την Σουηδία ή τα 2 ματς με την Μπάνια Λούκα; Ευτυχώς αυτοί ήταν ταγάρια
Ανίκανοι να κρατήσουμε την μπάλα 1 λεπτό συνεχόμενα στα πόδια μας. Δεν πειράζει, ας μπούμε CL με τον τωρινό Σβαμπ στο 6 να παίζει παράταση do or die....
Όσο σε βοήθησαν ο Τσαλοφ και ο τισου τόσο θα σε βοηθούσαν και οι μεταγραφές.
Σόρρυ αλλά ακόμα και αυτός ο σαματτα περισσότερα θα είχε δώσει και από τους δύο μαζί.
Ο τρόπος που κάνει προετοιμασία η ομάδα ,την κάνει να παίζει στο 50% ( Μαξ) των δυνατοτήτων της αυτή την εποχή,ακόμα και αν οι 10/11 είναι από την περσινή ομάδα.
Αν δεν το δούμε το φετινό ως τεράστια αποτυχία δεν θα αλλάξει τίποτα.
Μετά λέμε γιατί δεν βρίσκεις παικτες καλούς.
Έχουμε λέει το κίνητρο του Τσάμπιονς λιγκ.
Ο κάθε παίκτης που δεν έχει ιδέα από ΠΑΟΚ , αυτό που βλέπει είναι συμμετοχες ομίλους Τσάμπιονς λιγκ 0
Τεράστια στεναχώρια Τεράστια
Δέκα μεταγραφές να είχαμε κάνει τι να τις έκανα αν δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους.
Μια διεκδίκηση δεν είχε δύναμη να κερδίσει η ομάδα, έχανε μονομαχίες σε όλο το γήπεδο
Πείτε μου μια γαμημενη σκανδιναβική ομάδα που αποκλείστηκε σήμερα, 4/4 είχαν.
Δανοί, Σουηδοί, Νορβηγοί.
Είναι τεράστιο το πλεονέκτημα τους απέναντι στον οποιοδήποτε συναντήσουν αυτή την περίοδο.
Φτάσαμε τόσο κοντά, γαμω τη τύχη μας,τόσο κοντά.
Δανοί, Σουηδοί, Νορβηγοί.
Είναι τεράστιο το πλεονέκτημα τους απέναντι στον οποιοδήποτε συναντήσουν αυτή την περίοδο.
Φτάσαμε τόσο κοντά, γαμω τη τύχη μας,τόσο κοντά.
Εσυ νομιζεις οτι εγραψα κατι διαφορετικο γιατι ετσι βολευει να μπουν ολα κατω απο το χαλακι.TheCursed έγραψε:αλλο αυτο π λες τωρα κ αλλο για λουζερ προεδρο πανε να δεις την ελ μπασανι τωρα κ ολα καλα.Zois έγραψε:οποιος γραψει κατι αρνητικο ειναι ληκι
Οκ διαβαστηκατε
Αν ετσι βολευει το αφηγημα σας .....
Για πολλοστη φορα φθανουμε στην πηγη και φευγουμε διψασμενοι
Με τα συνηθισμενα ιδια λαθη
Ο Ζοις φταιει![]()
![]()
Το πρωταθλημα το πηραμε μαγκικα και παμε παρακατω ναι ή οχι ?
ή μηπως να ξεχασουμε το πως ηρθε η σημερινη ηττα και να συνεχισουμε να πανυγηριζουμε το πρωταθλημα
εχουν πλακα καποιοι που βγαινουν παγανια να βρουν αλλοθρησκους για να εξαφανιστουν τα αρνητικα σχολια
Ακόμα και μερικά πόστ πριν από αυτό ,έχεις ένα άλλο ποστ με ειρωνικό ύφος αλλά μπαρκαρουτσο.sourmenetes έγραψε:Όταν ακούω σε φόρουμ του ΠΑΟΚrenegade έγραψε:Ντροπή σου... και μόνο ντροπή σου.sourmenetes έγραψε:
Εγώ κάνω τον χώρο φύλακα!
Πες ότι γουστάρεις παντογνωστη γκουρού του ποδοσφαίρου!
Γνωρίζομαστε τόσα χρόνια και έχεις να πεις αυτό...
Κάνω τον χώρο φύλακα μην πεις κάνεις τίποτα κακό..
Δεν σου είπα τίποτα κακό.
Το κάνεις τον χωροφύλακα είναι γιατί τρέχεις πίσω από τα πόστ που είτε θα πουν κάτι θετικό για την αντίπαλο είτε κάτι αρνητικό για την σημερινή εμφάνιση.
Ο καθένας έχει την οπτική του. Δεν σου ζήτησε κανένας τον λόγο εσένα για το αν είδες τον ΠΑΟΚ καλό.
Αλλά άρχισες και εσύ τις ειρωνείες και τους χαρακτηρισμους σαν κάτι άλλους καραγκιόζιδες.
Οκ κατανοητό. Όλοι μπορούν να εκφράζουν την άποψη τους στο φόρουμ εκτός από εμένα. Γιατί αν εγώ γράψω κάτι είμαι ο ξερολας,ο γκουρού με τις περισπούδαστες μαλακίες.
Μήνυμα ελήφθη
ότι είμαστε περίγελος
Ότι ήταν τόσο ανώτεροι αυτοί που έκαναν μισή ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο
Ότι ο ΠΑΟΚ είναι λουζερ
Ναι ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΩ!
Το να με λες χώρο φύλακα απαξιωτικά λες και σου κλείσαμε το στόμα λες και δε σε αφήσαμε να μιλησεις λες και σβήστηκε κάποιο ποστ
Και από πάνω να λες
Ντροπή σου! Και ότι κάνω καραγκιοζιλικια δε σε τιμάει!
ΜΑΣ. ΖΆΛΙΣΑΝ 10. ΜΈΛΗ απο την αρχή του ματς ότι είμαστε της πλάκας ότι δεν μπορούμε ότι δεν είναι ο ΠΑΟΚ για τσου λου και λοιπες ιστορίες.
Στο 2ο ημίχρονο έχουμε δοκάρι έχουμε τετ α τετ έχουμε πεναλτυ που δε δίνεται καθαρό και ο αντίπαλος έχει το γκολ απο κόντρα αναμπουμπουκα και ένα χλιαρό σουτ.
Και πρέπει σε Φόρουμ του ΠΑΟΚ να δεχθούμε ότι τη μιρλα. Και να την αφήνουμε!
Και να μου λες ότι τρέχω πισω από τα ποστ.
Το γκολ μέσα στη Μάλμε ότι ήταν χέρι δεν το είδες εσυ;
Ότι πάλι έγινε πέναλτι στον κουλιερακη εκεί μέσα ούτε αυτό το είδες εσύ;
Αλλά η Μάλμε ήταν ανώτερη.
Το ότι η απογοητευση θα φέρει ακραίες αντιδράσεις είναι ότι πιο λογικό...το αντίθετο να φοβάσαι.
Ούτε Βέλγοι γίναμε ,ούτε φίλαθλοι της συμφωνικής ορχήστρας.
Είναι ότι πιο λογικό στην απώλεια του μεγάλου στόχου να ακουστούν και υπερβολές.
Δεν συμφωνείς...τις προσπερνάς
Εξήγησε μου γιατί δεν με τιμάει το ντροπή σου.
Σου έγραψα κάτι άσχετο και εσύ απάντησες χαρακτηριζοντας με γκουρού και ξερολα. Μάλλον θα περίμενες να σου πω ευχαριστώ. Και όλα αυτά για άσχετα το ένα με το άλλο θέματα.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω
nkoss έγραψε:Κληρωθηκαμε λοιπόν με μια ομάδα παρόμοιου επιπέδου, αλλά με φουλ ρυθμό. Εμείς με 2 αγώνες στα πόδια μας. Τους έχουμε 3--2 και δε μας δίνει καθαρό παρατεταμένο πέναλτι, έχουμε δοκάρι και τετατετ Μουργκ. Οι άλλοι δεν κάνουν φάση ενώ έχουν δυνάμεις, και βάζουν γκολ παρωδία με 10 κοντρες στο 97. Ψυχολογία στα τάρταρα, δυνάμεις μηδέν. Οι άλλοι τρέχουν σα διαολοι. Είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό και εσύ είσαι πτώμα στην παράταση. Παρόλα αυτά το παλεύεις. Στο τέλος χάνεις. Όλα καλά. Μπάλα είναι, συνεχίζεις στο Γιουροπα.
ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!! Δεν ειναι ολα καλά. Γιατί μετά έρχεται ο συνοπαδός σου και αρχίζει το γλέντι. Περιγελος λέει κάποιος. Φταίει ο προπονητής λέει ο άλλος γιατι η ομαδα γυρισε πισω. Λες και θελαν ή παιζαμε μονοι μας. Φταίει ο Ντεσποντοφ λέει ο άλλος. Φταίει ο Μειτε λένε όλοι. Σας έπεισε ο Τοσκιτσης και η Μπουντου ότι ο Ιβάν τσιγκουνευτηκε τα 200 χιλιάρικα βλάκες.
Ρε δε πα να κοιμηθείτε λέω γω? Αγαπήστε ρε την ομάδα σας. Αγαπήστε την οικογένεια σας και τους φίλους σας. Μπείτε στη θέση τους και δικαιολόγηστε αυτούς που κάνουν λάθη πάνω στην προσπάθεια για κάτι. Μην είστε τιποτενια τεμπελικα σκουπίδια που μόνο κρίνουν. Πείτε και μια καλή κουβέντα. Ένα μπράβο για την προσπάθεια. Ο άλλος έκλαιγε ρε σκουπίδια την ώρα που εσεις βριζατε. Σιγουρα ειστε από αυτους που λέγατε ότι ο Ιβάν μας κοροϊδεύει. Σίγουρα βρίζετε και τα παιδιά σας ή τους γονείς σας όταν δε διαβάζουν η όταν δε σας δίνουν χαρτζιλίκι. Δείξτε λίγη καλοσύνη στον κόσμο γύρω σας ρε ζώα.
- navigator11
Ξαναβλέπω τη φάση του 4ου αβαβά γκολ, με τη σκέψη μήπως παρασύρθηκα από την ένταση της στιγμής. Έχει προλάβει ξεκάθαρα ο Σβάμπ να κερδίσει την μπάλα και ο άλλος τον βρίσκει πούστικα χωρίς καμία αμφιβολία. Τέτοια σφυρίγματα υπέρ αυτών σαν φάουλ σε παρεμφερείς φάσεις μπορεί να έδωσε και μισή ντουζίνα συν κάτι ψιλά. Αλλά εν προκειμένω δε συγκινήθηκαν οι ρουφιάνοι