FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 31/07 22:00 (NS Prime)
- theodorsalonika
Re: FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 31/07 22:00 (NS Prime)
Ρε εινάι δυνατόν να μην ξεκινάει Σαματα βασικό;
Δεν λέω ότι δεν συμμετέχει. Αλλά νομίζω ότι ο Μουργκ έχει καλύτερη τακτική προσέγγιση στον τρόπο που αμύνεται. Μπορεί να κάνω και λάθος. Καποιος κα ρωτήσει τον Λουτσεσκου αν τον πετύχει στον δρόμο να μας πει και εμάς να μην φαγωνόμαστε.aivas19 έγραψε:Ποιος Ντελιας δε συμμετεχει στην αμυνα; Δεν ισχυει. Μη σου πω ειναι και καλυτερος του Μουργκ αμυντικα. 3ος σε συμμετοχες πισω απο Κετζιορα και Κοταρσκι ηταν περσι ο Ντελιας (θα ξεκαθαρισει ο Μπαρκα) μην γραφεται οτι ειναι αλλαγη του Μουργκ
Πέφτει ο ασσος ανεβαίνει το διπλό ωχωχωχ.
Μόλις πάει το σκατο στην καλτσα θα τον βάλει τον Κωνσταντελια.
Μόλις πάει το σκατο στην καλτσα θα τον βάλει τον Κωνσταντελια.
- WestBlock4
Μα είναι χωριό πως να το κάνουμε..
Να την πω μεγάλη ομάδα? Κάθε ομάδα τέτοιας ποιότητας εμείς θα την κάνουμε ομαδαρα η θα δείξουμε πόσο χωριό είναι.
Να την πω μεγάλη ομάδα? Κάθε ομάδα τέτοιας ποιότητας εμείς θα την κάνουμε ομαδαρα η θα δείξουμε πόσο χωριό είναι.
Βαλτε pregame gamo ti nova sas.Ο πρωταθλητης παιζει..
Και ο Ότο και ο Σαστρε και ο Μουργκ και ο Εκονγκ είναι παίκτες που ανήκουν σε ένα σύνολο που μοιράστηκε πέρυσι πολλά λεπτά στον αγωνιστικό χωρο.
Δε μπορώ να αντιληφθώ το πρόβλημα της παρουσίας τέτοιων παικτών στην ενδεκάδα, βέβαια δε ξέρω και πολλά περί ποδοσφαίρου. Μάλλον κάτι μου διαφεύγει
Δε μπορώ να αντιληφθώ το πρόβλημα της παρουσίας τέτοιων παικτών στην ενδεκάδα, βέβαια δε ξέρω και πολλά περί ποδοσφαίρου. Μάλλον κάτι μου διαφεύγει
όλα τα καλά ήρθανε με κούλιε κεντζιόρα πίσω
για ποιο λόγο να ρισκάρει έτσι, δεν το καταλαβαίνω
καθόλου δεν μου αρέσει η 11άδα
Πάμε συγκρατημένα βλέπω βαση εντεκαδας...Ίσως ο Σαματα να χρειάζονταν αλλά από την άλλη ο Μπράντον αποκλείεται να κάνει χειρότερο παιχνίδι σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα
- Kabamaru11
Μολις εκανα το τελετουργικο μου,ενα γκολακι θα το βαλουμε στανταρ.
7/10 μηδέν παθητικό είχες στο πρωτάθλημα με τον εκονγκ. Λίγο είναι αυτό?danirifle έγραψε:όλα τα καλά ήρθανε με κούλιε κεντζιόρα πίσω
Δύο παιχταράδες στα προκριματικά με τον πιο δύσκολο αντίπαλο ,πάλι 0 παθητικό και στα δύο.
Έτσι και δυσκολευτούμε στο πρώτο ημίχρονο είναι γιατί δουλεύω και δε θα δω το πρώτο από τη γούρικη θέση, στο δεύτερο όμως κομπλέ

- AlxNeapoli1
Δεν μ αρεσε η εντεκαδα αλλα αυτος ξερει. Για να δουμε.
δεν είναι λίγο ρε συ, αλλά οι άλλοι γνωρίζονται με κλειστά μάτιαrenegade έγραψε:7/10 μηδέν παθητικό είχες στο πρωτάθλημα με τον εκονγκ. Λίγο είναι αυτό?danirifle έγραψε:όλα τα καλά ήρθανε με κούλιε κεντζιόρα πίσω
Δύο παιχταράδες στα προκριματικά με τον πιο δύσκολο αντίπαλο ,πάλι 0 παθητικό και στα δύο.
Το συγκεκριμένο είναι όμως και μάλιστα μεγάλο. Είχαν να πάρουν πρόκριση σε διπλούς αγώνες 50 χρόνιαKabamaru11 έγραψε:Διαφωνω,δεν μας παιρνει να θεωρουμε,καμια ομαδα "χωριο".
Αν πάρουν 2η συνεχόμενη με εμάς....τι να πω;