Πρωτάθλημα SL 2024-25

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
marsantos

Re: Πρωτάθλημα SL 2024-25

Δημοσίευση από marsantos »

Αυτές τις 4 νίκες θέλω κι εγώ. Απλά θέλω η τελευταία να μην έχει πρέπει και λοξοκοιτάγματα στους υπόλοιπους αγώνες. Η Καλλιθέα θα έχει αμέσως πριν την Λυών (έβγαλα και κλήρωση) και θα ήταν καλό η ομάδα να έχει όλο το μυαλό της στον ευρωπαϊκό αγώνα. Ούτε 0,00001% να μην ασχολείται με το τι ακολουθεί Ας μην κερδίσει λοιπόν την Κυριακή ο άρης για να χαλαρώσουμε λίγο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το βασικό θα είναι ο.α.ρ.η.σ. να μην κερδίσει παο και αεχ και εμείς να κερδίσουμε Αστέρα.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ούτε και να χάσει μας συμφέρει... Όλα για το Χ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

5 ΣΤΑ 5 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να πω κι εγώ τη σκέψη μου.
Τη μέρα που θα παρακαλέσω να κερδίσει ο ΠΑΟ τον Άρη , άρα έμμεσα θα τον έχω κατατάξει πιο "άμεσο" αντίπαλό μου από τη ζέλα , απο αυτή τη μέρα και μετά καλύτερα να πάψω να ασχολούμαι με το ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να κάνει το 5/5 και να μπει στα πλει οφ με όσο το δυνατό μικρότερη διαφορά από τη πρώτη θέση.
Το χρωστάνε στο κόσμο που φέτος έχουν ξεφτυλιστεί στα περισσότερα σημαντικά παιχνίδια και το χρωστάνε στο Σαββίδη που πληρώνει εκατομμύρια σε μια ομάδα ποδοσφαιρικών φλώρων που συνεχώς βρίσκουν δικαιολογίες στο πρόγραμμα, στη τιμωρία προπονητή , στον ανάδρομο ερμή και δε ξέρω γω τι άλλο. Από το πρώτο παιχνίδι με τη Μπάνια Λούκα μόνο δικαιολογίες ακούμε , μόνο θέληση για αντίδραση και όταν η μπάλα καίει εμείς κοιτάμε αλλού.

Απαξ και δε μπορεί να το κάνει αυτό ,να σηκώσει κεφάλι και να μπει στα πλει οφ διεκδικώντας τους εναπομείναντες στόχους της χρονιάς , στα @ρχιδια μου αν βγει 5ος - πάει να πει ότι σου αξίζει 100% και δε θα κλάψω καθόλου.
Και εννοείται πως άμα κάνουν τέτοιο όργιο , ο Ιβαν πρέπει την επόμενη μέρα να τους σουτάρει όλους από το Λουτσέσκου μέχρι και το Θυμιάνη.

Ο γαύρος έπαιξε 3ο ματς σε 6 μέρες πολύ υψηλής έντασης ( Πέμπτη - Κυριακή - Τετάρτη) και χτες τους έβλεπες και τους ζήλευες όπως οργώνανε κάθε σπιθαμή του γηπέδου και τι ένταση και ποδοσφαιρική κ@υλα βγάζανε. Και εμείς μιλάμε για προγράμματα και δικαιολογίες και το αν ο καλομαθημένος ο Λουτσέσκου μπορεί να διαχειριστεί την επιβάρυνση Πέμπτης - Κυριακής.

Όποιος δε μπορεί ας του κλείσει ένα εισιτήριο ο Σαββίδης και να τον στείλει σπίτι του.
Α και που είμαστε. Φέτος πρέπει να δείξουν ότι μπορούν , τώρα. Σήμερα. Όχι αγκομαχώντας να κλείσει η χρονιά και να λάβουν όλοι λευκή επιταγή για του χρόνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 06 Φεβ 2025, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

αυτό το γαμημένο rondo στις δικές μας προπονήσεις μας έχει ξεσκίσει....πάει η ένταση στα τρεξίματα ανοιχτού γηπέδου....

όχι άλλο rondo ...Κουράστηκα να βλέπω στα βίντεο της προπόνησης.... rondo και πάλι rondo :mrgreen:

βάλτους να δούμε κανένα σετ απο σπριντ :mrgreen:

κώνους...κολόνες...δαχτυλίδια...κτλ και τα παιχνίδια προπόνησης σε μια εστία :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

βάλτους πάνω κάτω πάνω κάτω να δεις πως ανοίγουν τα πνευμόνια :mrgreen:

όχι άλλο rondo.

Για αυτό μέσα στο γήπεδο όταν πέφτει κλωτσιά ή πρέπει να τρέξουμε με εντάσεις ....περπατάμε.
marsantos

giapas έγραψε:Να πω κι εγώ τη σκέψη μου.
Τη μέρα που θα παρακαλέσω να κερδίσει ο ΠΑΟ τον Άρη , άρα έμμεσα θα τον έχω κατατάξει πιο "άμεσο" αντίπαλό μου από τη ζέλα , απο αυτή τη μέρα και μετά καλύτερα να πάψω να ασχολούμαι με το ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ
...
Φίλε giapa σεβαστή και λογική η άποψή σου.
Προσωπικά μετά από πολύ κόπο φρόντισα να αποβάλω συναισθήματα που αφορούν μικρούς ή ασήμαντους φαινομενικά στόχους. Έχω αποδεχθεί πως πάντα θα υπάρχουν μπρος και πίσω βήματα. Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο τα κάνεις όλα μαντάρα. Τι πρέπει να κάνουμε; Να τα απαρνηθούμε όλα;
Η άεκ πριν από λίγα χρόνια είχε πραγματικό άμεσε αντίπαλο τον άρη και έπαιξε μαζί του αγώνα ζωής και θανάτου για το ποιος θα βγει στην Ευρώπη. Και έχασε από 0-2 και έμεινε εκτός. Δεν το έκλεισε το μαγαζί. Δεν σταμάτησαν να ασχολούνται οι φίλαθλοί της. Έφτιαξε ομάδα πρωταθλητισμού και το κατέκτησε κιόλας την αμέσως επόμενη χρονιά.
Ο άρης δεν είναι αντίπαλος. Δεν είναι τίποτα και δεν ήταν ποτέ.
Μπορεί όμως να τύχει σε μια φωτογραφία της στιγμής να είναι άμεσος αντίπαλος για έναν στόχο που φαντάζει μικρός. Τι να κάνουμε, θα τύχουν και χρονιές που πάνε ανάποδα. Εκεί πρέπει να μείνεις ζωντανός γιατί ακολουθούν κι άλλες χρονιές. Μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν ακόμα χειρότερα και να παλεύουμε με τον Αστέρα ποιος θα μπει πλέι οφ και την προτελευταία αγωνιστική να παίζουμε ένα άτυπο νοκ άουτ μαζί του. Έχει ξανασυμβεί. Την πρώτη χρονιά του Φερνάντο παίξαμε τελικό στην Τούμπα με τον Αστέρα για το ποιος θα μπει πλέι οφ και τον χάσαμε. Συμβαίνουν αυτά στην πορεία των χρόνων.
Όσο μικρός και υποτιμητικός κι αν είναι ένας στόχος δεν πρέπει να τον αφήνουμε. Ακόμα κι αν προκύψει να παλέψουμε με άρη ή Αστέρα φέτος για να εξασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή μας έξοδο, πρέπει να το κάνουμε όσο βαρύ κι αν ακούγεται.
Κανείς δε σκεφτόταν στην αρχή της χρονιάς πως μπορεί να καταλήξουμε σε μενού μόνο 2 επιλογών. Conference ή τίποτα (αν το κύπελλο καταλήξει στο άλλο μονοπάτι). Τώρα προέκυψε ως υπαρκτό σενάριο. Προφανώς μπορούμε να κοιτάξουμε και παραπάνω. Αλλά υπάρχει και το κακό σενάριο.
Όσο μικρό κι αν είναι το conference για το μπόι που θεωρούμε πως έχουμε, είναι επιτακτικό να είμαστε εκεί. Το Conference μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια χρονιά απευθείας εισόδου στο League Phase του ch.l. μέσω κατακόρυφης ανόδου στο ατομικό μας ranking (σε περίπτωση κατάκτησης πρωταθλήματος την χρονιά που μας έρχεται). Πρέπει λοιπόν να είμαστε στην τετράδα και μετά βλέπουμε.
Για αρχή διπλό το Σάββατο..
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Εδώ που έφθασε και έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν, καλύτερα να δωθεί έμφαση στη χρησιμοποίηση του Pena, Πέλκα, Μειτέ, και σε κάποιους νέους παίκτες απο τις Ακαδημίες. Τουλάχιστον μέχρι τα Play Off. Έτσι ώστε να υπάρχει εικόνα για το ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι.

Θα τους έβαζα και στο ματς με τον ΟΣΦΠ. Είμαι σίγουρος οτι θα πάρουν χρόνο και οι μικροί του ΟΣΦΠ στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Πιστεύω και εγώ οτι θα πάει καλύτερα η ομάδα, ειδικά όταν τελειώσει και η Ευρώπη που απορροφά πολλή ενέργια.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Άμα μου έλεγε κανείς πριν ένα χρόνο οτι θα έπαιρνε την παρακάτω θέση ο Μαρινάκης ως πρόεδρος τής Σουπερλίγκας ενώ ο Μάκης θα ήταν σιωπηλός ως πρόεδρος τής ΕΠΟ, θα τον έλεγα τρελό.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Με αφορμή την επιβολή περιοριστικών όρων απαγόρευσης εισόδου σε γήπεδα, εις βάρος ποδοσφαιριστών και μελών του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ με εισαγγελική διάταξη, θέλω να τονίσω τα εξής:

(α) Τα τελευταία έτη, το ποδόσφαιρο βάλλεται στην κυριολεξία από απίθανες νομοθετικές διατάξεις, που συντάσσονται εν μια νυκτί, προκειμένου, δήθεν, να αντιμετωπιστούν φαινόμενα βίας, ενώ, στην πραγματικότητα, το μόνο που επιτελούν είναι επικοινωνιακοί σκοποί.

(β) Στο πλαίσιο αυτό, είναι γνωστό ότι πλέον αποτελεί πάγια τακτική, σχεδόν κάθε εβδομάδα, η Δ.Ε.Α.Β. να επιβάλλει ποινές «κεκλεισμένων των θυρών» σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος της Super League για απίθανους λόγους και, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, για εντελώς μεμονωμένα περιστατικά, που προφανώς δεν πρέπει να σημειώνονται, αλλά σίγουρα δεν δικαιολογούν το κλείσιμο ενός ολόκληρου γηπέδου για μία (1) ή δύο (2) αγωνιστικές. Και μάλιστα χωρίς καν να δίνεται το δικαίωμα ακρόασης στην οικεία Π.Α.Ε., σε μια τάχιστη διαδικασία 3-4 ημερών που δεν δίνει καν την πρακτική δυνατότητα προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια και επί τη βάσει εκθέσεων παρατηρητών της Δ.Ε.Α.Β. αμφιβόλων προσόντων, εκπαίδευσης και εμπειρίας. Έτσι έχουν καταφέρει κάποιοι να τιμωρούνται οι ομάδες μας δυο φορές για το ίδιο αδίκημα, φτιάχνοντας ένα παράλληλο τιμωρητικό σύστημα απαρτιζόμενο όχι από τακτικούς δικαστές, όπως ισχύει στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου, αλλά από υπαλλήλους του Υπουργείου, που περιορίζει τα έσοδα των ομάδων και αλλοιώνει την ουσία του ποδοσφαίρου, τα γεμάτα με φιλάθλους γήπεδα! Και όλα αυτά ενώ οι ομάδες μας τιμωρούνται ακριβώς για τα ίδια παραπτώματα από τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ και της Super League που απαρτίζονται αμιγώς από τακτικούς δικαστές και δικάζουν επί τη βάσει ενός από τους αυστηρότερους πειθαρχικούς κώδικες της Ευρώπης. Πουθενά στον πλανήτη Γη (πλην ίσως στη Βόρεια Κορέα) και σε κανένα δικαιοδοτικό σύστημα δεν επιβάλλονται δύο (2) διαφορετικές ποινές για το ίδιο αδίκημα.

(γ) Σήμερα, δε, γνωστοποιήθηκε και το πρωτοφανές, δηλαδή η επιβολή περιοριστικών όρων απαγόρευσης εισόδου σε γήπεδο, από τον αρμόδιο εισαγγελέα, εις βάρος παικτών και μελών του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, επί τη βάσει διατάξεων που έχουν θεσπιστεί για άλλους σκοπούς και προφανώς δεν θεσπίστηκαν για να επιβάλουν κατ’ ουσία μία ακόμα τιμωρία εις βάρος των εν λόγω προσώπων για το ίδιο αδίκημα, για το οποίο έχουν ήδη τιμωρηθεί πολλαπλώς τα εν λόγω πρόσωπα.

(δ) Όλα αυτά τα δεδομένα έχουν δημιουργήσει ένα εντελώς σαθρό και παράλογο τοπίο στο χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο προφανώς δε μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται. Για το λόγο αυτό θα συγκαλέσω για την ερχόμενη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025 έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Super League στο οποίο θα κληθεί να παρασταθεί ο Πρόεδρος της Ε.Ε. και η διοίκηση της ΕΠΟ προκειμένου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να τοποθετηθεί συνολικά και ομόφωνα, θέλω να πιστεύω, επί της ως άνω παράλογης κατάστασης. Τέλος, θα απευθυνθούμε στις Υπερεθνικές Ομοσπονδίες (UEFA και FIFA) γιατί τίθεται προφανώς εν αμφιβόλω το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, καθώς, πλέον, έχουμε και αποφάσεις που επηρεάζουν καθαρά αγωνιστικά την εξέλιξη του Πρωταθλήματος και των αγώνων της Super League.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μλκ μου τα ύστερα του κόσμου
Να μας υποστηρίζει ο Μαρινάκης σε ανακοίνωση και ο δικός μας ντεμέκ Μακούλης μούγγα στη στρούγκα

Μετανοείτε
Πλησιάζει η συντέλεια
Ζούμε Μεγάλες Στιγμές
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο Γκαγκάτσης. Δεν είναι πια υπάλληλος της ΠΑΕ, ένας τεχνοκράτης(λέμε τώρα) είναι που θέλει να κάνει καριέρα στο καθαρό χώρο του ποδοσφαίρου, ποιος νομίζετε ότι είναι, η μητέρα Τερέζα;
Εμένα με προβληματίζουν τύποι σαν τον Κυριάκο.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δεν υφίσταται το είναι δικός μας, είναι πρόεδρος της ΕΠΟ .

Δεν θέλω ανακοινώσεις υπέρ μας αν όμως αγάπησε τον ΠΑΟΚ τότε οφείλει να βοηθήσει χωρίς φανφάρες ουσιαστικά στην απόδοση δικαιοσύνης.

Όσο αφορά τον άλλον που κάνει ανακοινώσεις υπέρ μας πείθομαι όλο και περισσότερο ότι και αυτοί βοήθησαν στην εξόντωση μας και τώρα μας το παίζουν και φιλεναδίτσες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετά την παταγώδη σιωπή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν κατά συρροή επιχειρούν να ασελγήσουν πάνω στο πτώμα της, έρχεται ο μέχρι πρότινος (;) μέγιστος εχθρός σου να σε υπερασπιστεί, αντικαθιστώντας την δική σου ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αντίδραση.
Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του;
Άβαταρ μέλους
van rooy

Να αγοράσει την ομάδα? :mrgreen: ( με κανέναν που θα είναι η βιτρίνα του)
marsantos

Μη μαγαρίζετε το τόπικ. :pano:
Τι δουλειά έχει αυτός εδώ μέσα; :redcard:
Έχουμε λιώσει τα πληκτρολόγια για την ΠΑΟΚάρα και βλέπουμε ονόματα ακατανόμαστων; :mrgreen:
Τα διοικητικά στα διοικητικά. 8-)
Εδώ γράφουμε μόνο για το πως θα καταφέρει η ΠΑΟΚάρα να μπει τετράδα. :twisted:
Καλά μη βαράτε, άμα θέλετε κοιτάξτε και πιο ψηλά. Θα κοιτάζω εγώ στα χαμηλά. Κάτι ακούω να ανεβαίνει έρποντας από τις σκάλες. Και δεν είναι ένα. Είναι δύο. Μπροστά ένας όφις και από πίσω ένας σκώληξ.
Πρέπει από αύριο κιόλας να αρχίσουμε το ξεκαθάρισμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”