Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2024-2025
-
- Επικοινωνία:
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2024-2025
Έχουμε ΠΑΟΚ Β και στις γυναίκες οπότε δουλεύουμε κανονικότατα και με μικρές ηλικίες
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, θα διεξαχθεί στους Νέους Επιβάτες, το ΠΑΟΚ Morris-Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση, θέλοντας με σύμμαχο τον Κόσμο τους να πάρουν μία σημαντική νίκη, η οποία θα τις δώσει ώθηση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ Morris, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών στους Νέους Επιβάτες, στηρίζοντας την προσπάθεια των «Ισόβιων Πρωταθλητριών».

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση, θέλοντας με σύμμαχο τον Κόσμο τους να πάρουν μία σημαντική νίκη, η οποία θα τις δώσει ώθηση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ Morris, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών στους Νέους Επιβάτες, στηρίζοντας την προσπάθεια των «Ισόβιων Πρωταθλητριών».

Περσι κατακτησαμε το πρωταθλημα και στην αντιστοιχη διοργανωση των υποδομων.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εεωτηση μιας και δεν έχω εικόνα. Ακαδημίες ποδοσφαίρου για κορίτσια έχουμε δημιουργήσει ή είναι κάτι που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη;
Δες το περσινο τοπικ ΠΑΟΚ Β γυναικων.
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, με ελεύθερη είσοδο, θα διεξαχθεί στους Νέους Επιβάτες, το ΠΑΟΚ Morris-Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Women’s Football League.
Παμε να τους δειξουμε ποιος θα σηκωσει την κουπα και φετος....

Παμε να τους δειξουμε ποιος θα σηκωσει την κουπα και φετος....

- john4serres
Αρχικη ενδεκαδα
Νόιχαους, Γκούνη, Φεραντάνς, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Κακαμπούκη, Δρακογιαννάκη, Βαρδαλή, Κοσκερίδου, Μανίσα, Βλασσόπουλος

Νόιχαους, Γκούνη, Φεραντάνς, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Κακαμπούκη, Δρακογιαννάκη, Βαρδαλή, Κοσκερίδου, Μανίσα, Βλασσόπουλος

Μα πως?
Αφου ο Αλαφουζος τα χωνει χοντρα στον πρασινο ΑΣ και στο ποδοσφαιρο γυναικων....
Τι? Δεν ξερει το αντικειμενο?
Γιατι, το ξερει στους αντρες?

Αφου ο Αλαφουζος τα χωνει χοντρα στον πρασινο ΑΣ και στο ποδοσφαιρο γυναικων....
Τι? Δεν ξερει το αντικειμενο?
Γιατι, το ξερει στους αντρες?

- thomas Murg
Μπράβο στις κοριτσάρες μας.
Ωστόσο, νομίζω ότι δεν πατούν ακόμη τόσο καλά όσο πέρσι. Σίγουρα όμως σύντομα θα πάρει μπροστά το τρένο και θα τους πάρουν όλους παραμάζωμα.
Ωστόσο, νομίζω ότι δεν πατούν ακόμη τόσο καλά όσο πέρσι. Σίγουρα όμως σύντομα θα πάρει μπροστά το τρένο και θα τους πάρουν όλους παραμάζωμα.
να κάνω μια ερώτηση.
γιατί η τετράδα στην άμυνα παίζει τόσο πίσω? τι έχει να φοβάται αυτή η ομάδα από τις υπόλοιπες στο εγχώριο πρωτάθλημα?
γιατί η τετράδα στην άμυνα παίζει τόσο πίσω? τι έχει να φοβάται αυτή η ομάδα από τις υπόλοιπες στο εγχώριο πρωτάθλημα?
ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Μήτκου (89' Τζούρτζεβιτς), Γκούνη, Φεραντάνς, Κιουρεξίδου, Κακαμπούκη, Δρακογιαννάκη, Βαρδαλή (89' Εστέβεζ), Κοσκερίδου (57' Παπαδοπούλου), Μανίσα (75' Αργυρίου), Βλασσόπουλος.

Θαλής Θεοδωρίδης:
«Πολύ ωραίο παιχνίδι, νομίζω ότι το ποδόσφαιρο γυναικών ανεβαίνει πάρα πολύ. Υπήρξε πολύ τακτική. Σίγουρα η νίκη είναι πολύ σημαντική, ειδικά στα ντέρμπι. Ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες και πολλές προϋποθέσεις ευκαιριών, εκεί θα πρέπει να δουλέψουμε. Νομίζω δεν κινδυνεύσαμε, αν εξαιρέσω μία φάση στο τέλος του παιχνιδιού. Δίκαιο το αποτέλεσμα πέρα για πέρα».
Θωμαή Βαρδαλή:
«Είμαι πολύ χαρούμενη για το γκολ, που βοήθησε την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Η προσπάθεια είναι ομαδική. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα, κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε για το επόμενο».

«Πολύ ωραίο παιχνίδι, νομίζω ότι το ποδόσφαιρο γυναικών ανεβαίνει πάρα πολύ. Υπήρξε πολύ τακτική. Σίγουρα η νίκη είναι πολύ σημαντική, ειδικά στα ντέρμπι. Ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες και πολλές προϋποθέσεις ευκαιριών, εκεί θα πρέπει να δουλέψουμε. Νομίζω δεν κινδυνεύσαμε, αν εξαιρέσω μία φάση στο τέλος του παιχνιδιού. Δίκαιο το αποτέλεσμα πέρα για πέρα».
Θωμαή Βαρδαλή:
«Είμαι πολύ χαρούμενη για το γκολ, που βοήθησε την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Η προσπάθεια είναι ομαδική. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα, κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε για το επόμενο».

Την Κυριακη στις 14:00,
στο δημοτικο γηπεδο Αγ. Αναργυρων,
κρισιμο παιχνιδι, Αεκ-ΠΑΟΚ

στο δημοτικο γηπεδο Αγ. Αναργυρων,
κρισιμο παιχνιδι, Αεκ-ΠΑΟΚ

Ημιχρονο 0-0
Δυστυχως εχουμε να αντιμετωπισουμε τους σοβαρους τραυματισμους της Μητκου και της Χελμβαλ
Δυστυχως εχουμε να αντιμετωπισουμε τους σοβαρους τραυματισμους της Μητκου και της Χελμβαλ