Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, εγώ από τους γαύρους διαβάζω ότι περιμένουν να ξεκαθαρίσει εντελώς με τον ΠΑΟΚ για να εμπλακούν και ας έχουν ξεκάθαρα καλές σχέσεις με Μπενφίκα. Προφανώς, για να μην ξεφτυλιστούν στα καπάκια με Καμαρά. Επικοινωνιακά δεν τους πιάνεις ότι και να λέμε.
- Μπαρκαρούτσος
Τρόπος του λέγειν. Τσούχτηκαν που ενώ ήταν υγιέστατος έκλεισε σε εσένα και ας έλεγε ότι είχε βλέψεις για έξω.icue έγραψε:Που ξεφτιλιστικαν οι γαυροι με τον Καμαρα;
- WestBlock4
Οι γαυροι με τη μόνη υπόθεση που ξεφτυλιστικαν ήταν ο ντεσποτοφ. Ο καμάρα ήταν εκτός ομάδας πολύ καιρό κ δεν τον θέλανε,
- Μπαρκαρούτσος
Σουριναμέζος έγραψε:Άρα δια της ατόπου είσαι ο Τζορμπατζόγλου.giaxxo έγραψε:
Δεν ειμαι ο Στεργιος ουτε ο Σταυρος ουτε η Ελενη η Μπουντου.Αντε να τελιωνει η μιρλα που σας φταινε οι 24 και οι 48..Προτεινω να ακουτε μονο τους αθηναιους που αποδεδειγμενα θελουν το καλο μας..
Σε ψάχνει ο Μεϊτέ

οι γαύροι δεν ξανοίγονται ακόμα, γιατί μέχρι τις 30 ιούνη που είναι σε ισχύ η ρήτρα, μπορεί άνετα ο ΠΑΟΚ να τον πάρει, εάν συμφωνήσει με τον παίχτηvasgias έγραψε:Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, εγώ από τους γαύρους διαβάζω ότι περιμένουν να ξεκαθαρίσει εντελώς με τον ΠΑΟΚ για να εμπλακούν και ας έχουν ξεκάθαρα καλές σχέσεις με Μπενφίκα. Προφανώς, για να μην ξεφτυλιστούν στα καπάκια με Καμαρά. Επικοινωνιακά δεν τους πιάνεις ότι και να λέμε.
από 1 ιούλη και μετά ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον πρώτο λόγο, καθώς η μπενφίκα είναι ελεύθερη να σου αρνηθεί την πώληση κι να μπουν και άλλοι στο κόλπο, ματσάροντας την πρότασή σου
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
- nikos_algio
Εντωμεταξύ δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι έχουμε κλείσει από τότε τον Καμαρά και γι' αυτό τον βγάλανε εκτός ομάδας.WestBlock4 έγραψε:Οι γαυροι με τη μόνη υπόθεση που ξεφτυλιστικαν ήταν ο ντεσποτοφ. Ο καμάρα ήταν εκτός ομάδας πολύ καιρό κ δεν τον θέλανε,
- pagotatzis
Μιλάμε για μυαλό …..PAOK1LIFE έγραψε:Κοιτάμε άλλον έναν παίχτη από euro εκτός του Ρουμάνου λέει ο Πετρωτός. Ο Μεητε λένε έβαλε τον Εκονγκ στο ινστα του γιατί φεύγουν και οι δύο Αραβία ! !
Ποπό δημοσιογραφία …….
-
- Επικοινωνία:
Θα γούσταρα Μπατσουαγί αλλά η καρίερα του είναι σε πτώση και είναι και πανάκριβος. Βλέπω όμως ότι δέχτηκε απειλές θανάτου και ρατσιστικές επιθέσεις για την επικείμενη μεταγραφή στη Γαλατά. Ας φύγει απο την Τουρκία να έρθει εδώ να κάνει ζωάρα.
Ο τερματοφύλακας δεν φτάνει μόνο να είναι καλός θέλει να έχεις καλό προπονητή τερματοφυλάκων να τον δουλέψει να τον αναπτύξει δεξιότητες. Ειναι το Α και το Ω ο προπονητής. Για αυτό εμείς πήραμε τον Λάππα τώρα. Δεν είναι μόνο το σκαουτινγκ τόσα χρόνια επί Μπότο βρήκε τον Τσιφτσή είναι και τι προπονητή έχεις. Του χρόνου με Λαππα θα είναι 80% πάνω καλύτερος. Μέχρι και πρώτος μπορείς να τον έχεις του χρόνου γιατί θα κάτσει να δουλέψει έναν χρόνο θα πάρει παραστάσεις σε έναν καλύτερο δίπλα του.
Δηλαδή σε αυτό το κομμάτι την ΠΑΕ πρέπει να την δώσουμε συγχαρητήρια γιατί έκατσε έψαξε έμαθε και είδε τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε θέμα στον τερματοφύλακα κάθισε και είδε πως δουλεύουν τα μεγάλα κλαμπ σε αυτό το θέμα και το έλυσε.
Βγήκε ρεπόρτερ του γαύρου και είπε ο γαύρος δεν έχει προτεραιότητα τον Μεητε. Θα πρέπει να χαλάσουν άλλες περιπτώσεις που δουλεύει για να ασχοληθεί με τον Μεητε όχι τώρα εννοείτε πολύ αργότερα . Βασικά εγώ δεν θέλω τον Μειτε για δύο λόγους, πρώτον λόγο ταχύτητας και ηλικίας και δεύτερον στην ευρώπη τα παιχνίδια πλέον δεν πάνε στην δύναμη και τον Ζιντανισμό, το ποδόσφαιρό άλαξε . Θέλει έκρηξη και ταχύτατα και ευελιξία.
Δηλαδή σε αυτό το κομμάτι την ΠΑΕ πρέπει να την δώσουμε συγχαρητήρια γιατί έκατσε έψαξε έμαθε και είδε τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε θέμα στον τερματοφύλακα κάθισε και είδε πως δουλεύουν τα μεγάλα κλαμπ σε αυτό το θέμα και το έλυσε.
Βγήκε ρεπόρτερ του γαύρου και είπε ο γαύρος δεν έχει προτεραιότητα τον Μεητε. Θα πρέπει να χαλάσουν άλλες περιπτώσεις που δουλεύει για να ασχοληθεί με τον Μεητε όχι τώρα εννοείτε πολύ αργότερα . Βασικά εγώ δεν θέλω τον Μειτε για δύο λόγους, πρώτον λόγο ταχύτητας και ηλικίας και δεύτερον στην ευρώπη τα παιχνίδια πλέον δεν πάνε στην δύναμη και τον Ζιντανισμό, το ποδόσφαιρό άλαξε . Θέλει έκρηξη και ταχύτατα και ευελιξία.