Παο - ΠΑΟΚ | 21/02 | 19:00 (CosmoteSports)
- PAOK - 1926-
Re: Παο - ΠΑΟΚ | 21/02 | 19:00 (CosmoteSports)
Αντε καλημερα σε ολα τα Π.Α.Ο.ΚΤΣΑΚΙΑ..
Παμε ρε Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ ..οσοι παιξετε δωστε τα παντα και ματωστε ..αιμα και αμμος ..και στο τελος εμεις θα ειμαστε οι νικητες..
FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
Παμε ρε Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ ..οσοι παιξετε δωστε τα παντα και ματωστε ..αιμα και αμμος ..και στο τελος εμεις θα ειμαστε οι νικητες..
FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
Εν τω μεταξύ το ότι παίζει ο Τάισον δεν είναι ότι θα μας κάνουν χάρη.
Απλά μαζί με το βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα.
Τον Μπακασέτα θέλουν να αθωώσουν γιατί ο βάζελος έχει μεγάλο πρόβλημα.
Χωρίς Τζούρισιτς, Μπακασέτα έχουν διαθέσιμο μόνο τον Μπερνάρ. Ο Μπερνάρ έχει ξεκινήσει και στα 3 προηγούμενα και με σοβαρό το ενδεχόμενο της παράτασης δεν έχουν άλλο δημιουργό. Επίσης ο Μπακαβούτας είναι μανούλα για τέτοια ματς..
Βέβαια το σενάριο να παίξει ο Τάισον νομίζω βολεύει εμάς
Είπε κάποιος φίλος ότι βλέπει για ενδεκάδα Τάισον, Ντέλιας, Αντρίγια.
Έχω εκφράσει συγκεκριμένες επιφυλάξεις για αυτήν την τριάδα.
Σήμερα όμως νομίζω ότι η τακτική μπαίνει σε δεύτερο ρόλο.
Πάλι όμως θεωρώ πως ο Ντέλιας δεν πρέπει να παίξει από την αρχή.
Και εξηγώ το γιατί.
Ο Ντέλιας φάνηκε ξεκάθαρα την Κυριακή ότι είχε λιγότερες δυνάμεις λόγω της ίωσης. Έπαιξε 90λεπτο. Δεν ξέρω σε τι θέση είναι να βγάλει 2ο σερί 90λεπτο. Επειδή είναι σοβαρό το ενδεχόμενο παράτασης τον θέλω φρέσκο. Είναι παίχτης που πραγματικά τον φοβούνται όλοι. Επίσης ακόμα και 0-0 να είναι το ματς στο 60, είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να φέρουμε από τον πάγκο βαριά όπλα. Το να βγει ο Ντέλιας στο 60 γιατί πιθανό να μη μπορεί να αντέξει παραπάνω λόγω του ότι προέρχεται από ασθένεια και να μπει ο Μουργκ νομίζω δε θα βγει υπέρ μας.
Το να μπουν στο 60 όμως Ντέλιας και Ντεσπότοφ μαζί, θα κατουρηθούν όλοι πάνω τους..
Γνώμες είναι αυτές βέβαια.
Κάποιος μπορεί να πει, να μπεις με όλα σου τα όπλα από την αρχή.
Η δικιά μου οπτική είναι ότι επειδή ουσιαστικά ψάχνουμε ένα γκολ και επειδή είναι πιθανό το ενδεχόμενο παράτασης, προτιμώ να είμαστε δυνατοί στο κλείσιμο του αγώνα..
Απλά μαζί με το βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα.
Τον Μπακασέτα θέλουν να αθωώσουν γιατί ο βάζελος έχει μεγάλο πρόβλημα.
Χωρίς Τζούρισιτς, Μπακασέτα έχουν διαθέσιμο μόνο τον Μπερνάρ. Ο Μπερνάρ έχει ξεκινήσει και στα 3 προηγούμενα και με σοβαρό το ενδεχόμενο της παράτασης δεν έχουν άλλο δημιουργό. Επίσης ο Μπακαβούτας είναι μανούλα για τέτοια ματς..
Βέβαια το σενάριο να παίξει ο Τάισον νομίζω βολεύει εμάς
Είπε κάποιος φίλος ότι βλέπει για ενδεκάδα Τάισον, Ντέλιας, Αντρίγια.
Έχω εκφράσει συγκεκριμένες επιφυλάξεις για αυτήν την τριάδα.
Σήμερα όμως νομίζω ότι η τακτική μπαίνει σε δεύτερο ρόλο.
Πάλι όμως θεωρώ πως ο Ντέλιας δεν πρέπει να παίξει από την αρχή.
Και εξηγώ το γιατί.
Ο Ντέλιας φάνηκε ξεκάθαρα την Κυριακή ότι είχε λιγότερες δυνάμεις λόγω της ίωσης. Έπαιξε 90λεπτο. Δεν ξέρω σε τι θέση είναι να βγάλει 2ο σερί 90λεπτο. Επειδή είναι σοβαρό το ενδεχόμενο παράτασης τον θέλω φρέσκο. Είναι παίχτης που πραγματικά τον φοβούνται όλοι. Επίσης ακόμα και 0-0 να είναι το ματς στο 60, είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να φέρουμε από τον πάγκο βαριά όπλα. Το να βγει ο Ντέλιας στο 60 γιατί πιθανό να μη μπορεί να αντέξει παραπάνω λόγω του ότι προέρχεται από ασθένεια και να μπει ο Μουργκ νομίζω δε θα βγει υπέρ μας.
Το να μπουν στο 60 όμως Ντέλιας και Ντεσπότοφ μαζί, θα κατουρηθούν όλοι πάνω τους..
Γνώμες είναι αυτές βέβαια.
Κάποιος μπορεί να πει, να μπεις με όλα σου τα όπλα από την αρχή.
Η δικιά μου οπτική είναι ότι επειδή ουσιαστικά ψάχνουμε ένα γκολ και επειδή είναι πιθανό το ενδεχόμενο παράτασης, προτιμώ να είμαστε δυνατοί στο κλείσιμο του αγώνα..
-
Daskalos_4
Συμφωνω απόλυτα, μαζι με Μαρκαντωνη ειναι οι μονοι που με την εισοδο τους στην ενδεκαδα μπορουν να φερουν αερα ανανεωσης στην ομάδα και να παρασύρουν και τους υπολοιπους.Leonardo10 έγραψε:Μας συμφέρει να παίξει ο ταισον, υπενθυμίζω 4 ήττες καναμε, στις 3 δεν έπαιζε ο ταισον
Οπως και να χει τα πράγματα ειναι απλα: απο την αρχη της χρονιας ισχυριζόμαστε οτι είμαστε καλύτεροι απο αυτούς. Αν ισχυει, μπαινεις μεσα, επιβαλλεσαι και παιρνεις το διπλό. Ολα τα υπόλοιπα ειναι για λαικη καταναλωση και να χαμε να λεγαμε.
Μπορεις; Το αποδεικνυεις.
Πάμε να τους γ@μησομε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Τετ 21 Φεβ 2024, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Επειδή ψάχνουμε το γκολ θεωρώ καλό που θα παίξει ο Taison, αλλά το ότι παίζει και ο Μπακασέτας τους δίνει το δικαίωμα να κυκλοφορούν καλύτερα τη μπάλα.
Συμφωνώ απόλυτα για Ντέλια.Και Ντεσπότοφ ίσως
Καλύτερα από το 60' και μετά,μαζί με πιθανή παράταση
Καλύτερα από το 60' και μετά,μαζί με πιθανή παράταση
Γαμηστε τα πρασινα λαγουδακια.....
ΠΑΟΚ εμπρος και προλογο μην τρως.....
ΠΑΟΚ εμπρος και προλογο μην τρως.....
- Amsterdamer_87
Σημερα ειναι η ευκαιρια,αν η τριαδα μπροστα ειναι Ζιλε-Ντελιας-Ταισον να δουμε τον κιλλερ Ντεσπο σε θεση Φορ..
Παμε να τους ξεσκισουμε ..
- hasio_john
Δεν φταίει εννοείται μόνο αυτός για το χάλι των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά αν ΔΕΝ παίξει σήμερα καθόλου ο Σαματα θα περάσουμε 100% και το αφήνω εδώ το σχόλιο για παράθεση!
Να το θέσω αλλιώς μιας και άλλος είναι υπεύθυνος γι' αυτό, ... ΑΝ ο προπονητής μας ΔΕΝ βάλει σήμερα καθόλου τον Σαματα θα περάσουμε 100%!
Να το θέσω αλλιώς μιας και άλλος είναι υπεύθυνος γι' αυτό, ... ΑΝ ο προπονητής μας ΔΕΝ βάλει σήμερα καθόλου τον Σαματα θα περάσουμε 100%!
Αυτο θα ηθελα να δω και εγω ετσι για το ανακατεμα της τραπουλας. Αλλα νομιζω ειναι κυριως οπαδικη ονειρωξη παρα σχηματισμος που θα λειτουργησει.
Στην θεωρια η 4αδα με φτερα Ταισον-Ζιλε ,10 τον Ντελια και φορ τον Ντεσποτοφ ειναι φωτια αλλα απο την θεωρια στην πραξη...
Προβλεπω κλασικη συνταγη Ραζβαν με Ταισον και Ζιλε στα φτερα, Μουργκ στο 10, Τομας φορ και ετσι για να σας ξενερωσω περισοτερο...Μειτε και Σβααμπ στα χαφ
Στην θεωρια η 4αδα με φτερα Ταισον-Ζιλε ,10 τον Ντελια και φορ τον Ντεσποτοφ ειναι φωτια αλλα απο την θεωρια στην πραξη...
Προβλεπω κλασικη συνταγη Ραζβαν με Ταισον και Ζιλε στα φτερα, Μουργκ στο 10, Τομας φορ και ετσι για να σας ξενερωσω περισοτερο...Μειτε και Σβααμπ στα χαφ
-
Giorgos1926
Στον Ραζβαν δεν αρεσουν οι εκπληξεις, οι αλλαγες, η εστω παραμικρη παρακαμψη απο το μοναδικο στην κυριολεξια πλανο που εχει.
Οποτε μια απο τα ιδια και οπου βγει
Οποτε μια απο τα ιδια και οπου βγει
- ΑποστόληςΑ
Ο Brandon θα είναι το φορ.Amsterdamer_87 έγραψε:Σημερα ειναι η ευκαιρια,αν η τριαδα μπροστα ειναι Ζιλε-Ντελιας-Ταισον να δουμε τον κιλλερ Ντεσπο σε θεση Φορ..
-
Daskalos_4
Ελκυστική η προοπτικη του πεταω στο 60 Ντελια-Ντεσποντοφ, αλλα παιδια σημερα θα χρειαστεί να μπουμε πανοπλοι απο το 1ο λεπτο. Μεχρι το 60 μπορει να εχει χαθει η προκριση αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες. Δεν ειναι και κανα ψοφιμι ο αντιπαλος, θα έχουν κι αυτοι ευκαιριες το μόνο σιγουρο.
Συμφερε καλυτερα να μην παιζει ο μπακασετας,ελπιζω τουλαχιστον να ειχαν επιγνωση οτι μπορει να μειωθει η ποινη και να ειναι πανοπλος και καβλωμενος ο ταισον.
Τον βαγιαννιδη τον ξεκανε τις προαλλες,ελπιζω να παρει το αιμα του πισω
Τον βαγιαννιδη τον ξεκανε τις προαλλες,ελπιζω να παρει το αιμα του πισω
Πρέπει να πάρουμε κατοχή με κάθε κόστος. Όσο περισσότερο κατοχή μπορούμε, ας είναι και ανούσια.
Άμα έχουμε μπάλα στα πόδια, θα βρεθεί ο χρόνος να κάνουν το μαγικό τους ο Ντελιας, ο Τάισον η ο Ντεσπο.
Όχι αντεπιθέσεις, όχι περιμένουμε μέχρι το 60.
Για παιχνίδι κατοχής ιδανικός ο Μ.αντωνιο.
Άμα έχουμε μπάλα στα πόδια, θα βρεθεί ο χρόνος να κάνουν το μαγικό τους ο Ντελιας, ο Τάισον η ο Ντεσπο.
Όχι αντεπιθέσεις, όχι περιμένουμε μέχρι το 60.
Για παιχνίδι κατοχής ιδανικός ο Μ.αντωνιο.