ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
43
24%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
1
1%
Ozdoev
13
7%
Meïtè
75
42%
A. Živkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
2
1%
Samatta
4
2%
Despodov
35
20%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Jonny
3
2%
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 178

Daskalos_4

Re: ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

gika έγραψε:Ίσως το ότι σήμερα έπαιξαν όσοι έπαιξαν σημαίνει ότι θα δούμε Μπράντον, Ντελια, Ντεσποτοφ, Ότο με βαζελο.

Ίσως να βγει και σε καλό και να τελειώσουμε το θέμα πρόκρισης από νωρίς.
Εντάξει πέρα απο οσα γραφουμε εμεις εν θερμω ως ξερολες, σιγουρα ο Λουτσε παρέταξε τη σημερινή ενδεκάδα εχοντας στο μυαλό του και το ματς της Τετάρτης. Για αυτο αλλωστε εκεινος προπονει τον ΠΑΟΚ και εμεις παραμένουμε πουθεναδες στο ποδόσφαιρο στερεωμα :lol:
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Μα ποιον θα έβγαζες για βασικό τον Γιοχανσον δάσκαλε;
Μόνο οι άλλοι τρεις
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

vs40 έγραψε:Πολύ φοβικός ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε για να ακυρώσει την αεκ και όχι να παίξει τη μπάλα του. Ναι στο παρελθόν είχαμε ήττες, αλλά τώρα η ομάδα μας πετάει, ρίχνει 5άρες και 4άρες συνεχώς και πιστεύω ότι αν το πιστέψει, δεν έχει να φοβηθεί την Αεκ, που σίγουρα είναι μια δυνατή ομάδα με πολύ καλή τακτική. Στο πρώτο 10λεπτο παίξαμε σαν ΠΑΟΚ, και μετά αφού φάγαμε το γκολ είχαμε κάποια καλά διαστήματα.

Γιατί να μην ανεβαίνει ο Μπάμπα; Υπήρξε μια φάση, αν θυμάμαι καλά γύρω στο 53-54' και έγινε πολύ καλή ατομική προσπάθεια με κράτημα μπάλας (νομίζω Μεϊτέ) και περίμενε πολύ ώρα την κίνηση του μπακ, που δεν έγινε ΠΟΤΕ σε αμαρκάριστο χώρο (πολλά υποσχόμενη επίθεση). Γενικά δεν έγιναν σχεδόν καθόλου overlaps, που είναι το δυνατό μας σημείο.

Ξεκάθαρο λάθος το να μη ξεκινήσει ο Ντεσπότοφ. Αδυνατώ να το κατανοήσω. Όσο για το Σαμάτα, δε νομίζω ότι έκανε κακό παιχνίδι, γιατί πάλεψε πολύ. Τη μόνη δικαιολογία που δεν παίζει παραπάνω ο Τζίμας τη δίνω γιατί το παιδί δίνει φέτος πανελλήνιες και είναι καλός μαθητής. Ίσως δεν είναι η ώρα να πάρει τόση πίεση, αλλά τουχρόνου.

Μπράβο πάντως στην ομάδα για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, ειδικά αν κάνουμε το απόλυτο στους επόμενους 4 αγώνες. Η ομάδα δεν πρέπει να φοβηθεί το εκτεταμένο ροτέισον, που την έφερε ως εδώ. Τώρα ειδικά το έχουμε ανάγκη.
Συμφωνώ απόλυτα και αυτή την φοβική προσέγγιση στηλιτεύω... απλά δεν είναι η πρώτη φορά... Υπάρχει σε όλα τα ντέρμπι φέτος πλην με gay σε καραιτάβλι... Και καλά τότε δεν ήσουν έτοιμος ...τώρα όμως;;; Με ζέλα στην Τούμπα υπήρχε πάλι απλά δεν στοίχισε.
Εγώ εσφαλμένα ίσως πιστεύω ότι και η μη χρησιμοποίηση Ντέλια στο αρχικό σχήμα είναι απόρροια αυτής της προσέγγισης... ίσως να υπήρχε όντως πυρετός, ίσως και όχι δεύτερες σκέψεις τελευταίας στιγμής . Είναι κάποιος απόλυτα σίγουρος;;; , Φταίω όμως που είμαι καχύποπτος;;;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κατά τη γνώμη μου πάντως οι διαιτησία επιρρέασε τον αγώνα. έπαιξε 30-70 συνολικά και συγκεκριμένα, θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι αν έγναινε η 1η κάρτα στον Βίντα, που ήταν πεντακάθαρη. Επίσης, μου έκανε εντύπωση το παρατεταμένο κράτημε που δόθηκε φάουλ στο 2ο ημίχρονο και όχι κάρτα. 1η φορά βλέπω τέτοιο φάουλ στο ποδόσφαιρο να μην δίνεται κάρτα. Να το πω αλλοιώς: αν ήταν οι φάσεις ανάποδα, τι πιστεύετε ότι θα έδινε ο διαιτητής;
Daskalos_4

figurehead4 έγραψε:Μα ποιον θα έβγαζες για βασικό τον Γιοχανσον δάσκαλε;
Μόνο οι άλλοι τρεις
Σκοπιμα εγραψα αυτό το "θα μπορούσαν να παίξουν βασικοι", εννοώντας πως κατα τη γνώμη μου ο Γιόχανσον είναι στα επίπεδα του Οζντοεφ, επομενως θα μπορουσε να παιζει θα μπορούσε και οχι. Παρομοίως και ο Πινέδα δεν είμαι σίγουρος οτι θα επαιζε βασικος, αλλα σιγουρα θα διεκδικούσε θεση στην βασικη ενδεκαδα

Edit: Σκαλωσα Γιονσον ηθελα να γράψω
Daskalos_4

vs40 έγραψε:Κατά τη γνώμη μου πάντως οι διαιτησία επιρρέασε τον αγώνα. έπαιξε 30-70 συνολικά και συγκεκριμένα, θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι αν έγναινε η 1η κάρτα στον Βίντα, που ήταν πεντακάθαρη. Επίσης, μου έκανε εντύπωση το παρατεταμένο κράτημε που δόθηκε φάουλ στο 2ο ημίχρονο και όχι κάρτα. 1η φορά βλέπω τέτοιο φάουλ στο ποδόσφαιρο να μην δίνεται κάρτα. Να το πω αλλοιώς: αν ήταν οι φάσεις ανάποδα, τι πιστεύετε ότι θα έδινε ο διαιτητής;
Εγινε και με το βαζελο παρομοιο κρατημα προς το τελος που ουτε και εκει είδαμε δεύτερη κιτρινη
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

nikolasf έγραψε:
vs40 έγραψε:Πολύ φοβικός ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε για να ακυρώσει την αεκ και όχι να παίξει τη μπάλα του. Ναι στο παρελθόν είχαμε ήττες, αλλά τώρα η ομάδα μας πετάει, ρίχνει 5άρες και 4άρες συνεχώς και πιστεύω ότι αν το πιστέψει, δεν έχει να φοβηθεί την Αεκ, που σίγουρα είναι μια δυνατή ομάδα με πολύ καλή τακτική. Στο πρώτο 10λεπτο παίξαμε σαν ΠΑΟΚ, και μετά αφού φάγαμε το γκολ είχαμε κάποια καλά διαστήματα.

Γιατί να μην ανεβαίνει ο Μπάμπα; Υπήρξε μια φάση, αν θυμάμαι καλά γύρω στο 53-54' και έγινε πολύ καλή ατομική προσπάθεια με κράτημα μπάλας (νομίζω Μεϊτέ) και περίμενε πολύ ώρα την κίνηση του μπακ, που δεν έγινε ΠΟΤΕ σε αμαρκάριστο χώρο (πολλά υποσχόμενη επίθεση). Γενικά δεν έγιναν σχεδόν καθόλου overlaps, που είναι το δυνατό μας σημείο.

Ξεκάθαρο λάθος το να μη ξεκινήσει ο Ντεσπότοφ. Αδυνατώ να το κατανοήσω. Όσο για το Σαμάτα, δε νομίζω ότι έκανε κακό παιχνίδι, γιατί πάλεψε πολύ. Τη μόνη δικαιολογία που δεν παίζει παραπάνω ο Τζίμας τη δίνω γιατί το παιδί δίνει φέτος πανελλήνιες και είναι καλός μαθητής. Ίσως δεν είναι η ώρα να πάρει τόση πίεση, αλλά τουχρόνου.

Μπράβο πάντως στην ομάδα για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, ειδικά αν κάνουμε το απόλυτο στους επόμενους 4 αγώνες. Η ομάδα δεν πρέπει να φοβηθεί το εκτεταμένο ροτέισον, που την έφερε ως εδώ. Τώρα ειδικά το έχουμε ανάγκη.
Συμφωνώ απόλυτα και αυτή την φοβική προσέγγιση στηλιτεύω... απλά δεν είναι η πρώτη φορά... Υπάρχει σε όλα τα ντέρμπι φέτος πλην με gay σε καραιτάβλι... Και καλά τότε δεν ήσουν έτοιμος ...τώρα όμως;;; Με ζέλα στην Τούμπα υπήρχε πάλι απλά δεν στοίχισε.
Εγώ εσφαλμένα ίσως πιστεύω ότι και η μη χρησιμοποίηση Ντέλια στο αρχικό σχήμα είναι απόρροια αυτής της προσέγγισης... ίσως να υπήρχε όντως πυρετός, ίσως και όχι δεύτερες σκέψεις τελευταίας στιγμής . Είναι κάποιος απόλυτα σίγουρος;;; , Φταίω όμως που είμαι καχύποπτος;;;
Ξανα: βγηκε ενδεκαδα με Ντελια μεσα και μετα κατεβηκε. Αρα θα ξεκινουσε. Κολλημενος ο Λουτσε.

Εγω δεν καταλαβαινω πως καποιοι ειναι πεπεισμενοι οτι το τιμ ενδιαφερεται για την αποψη καποιων οπαδων ωστε να πουν οτι ο Ντελιας εχει πυρετο (ενω δεν εχει στο μυαλο τους). Που βασιζεται αυτο; Γιατι να νοιαστει ο Λουτσε πχ για το τι θα πει ο κοσμος; Τι σεναρια φαντασιας ειναι αυτα;
george188

Δημοσίευση από george188 »

nikolasf έγραψε:

Και εβγαλαν ενδεκαδα με ντέλια επιτηδες για να καλυψουν τον προπονητή? ή αντιστοιχα ας πουμε ο ντέλιας θα ειναι οκ και θα δέχεται να λένε ψεματα οτι έχει πυρετό και δεν θα στραβώσει. Δηλαδή γιατι τόση συνομωσία ρε παιδιά? αν ειναι δυνατόν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Λουτσε ανελυσε την φαση του Μειτε στο 44 χαρακτηρίζοντας της ως την σημαντικοτερη στο παιχνιδι. Ειπε οτι “Meite delayed one moment to pass to finalize, in the second moment Aly made the wrong movement and enter in the zone of Vida, forcing Meite to finalize the chance on his own” (σουμα)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

tolis14 έγραψε:Όλοι λένε για τον Βίντα, το σκάνδαλο όμως ήταν η φάση με τον Κάλενς και τον Τόμας. Ο ορισμός της κόκκινης κάρτας

Δεν είναι πια κόκκινη αυτό. Δεν ισχύει το "τελευταίος παίκτης". Πρέπει να είναι σε προφανή θέση για γκολ για να δοθεί :redcard: .

Κal4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Ας βάλουμε τον ντελια με 39 πυρετό βασικό.
Γιατί αλλιώς θα ξεκινούσε... μόνιμος παγκίτης είναι πλέον.

Στις νίκες ξεχνάς να μπεις και δυστυχώς δεν έμπαινες καιρό.

Kotarski.............3060
Taison...............2248
Baba................2194
Kedziora...........2150
Κωνσταντέλιας...2134
A. Zivkovic........2070
Ozdoev.............1954
Schwab............1898
Troost-Ekong......1875
Thomas.............1821
Κουλιεράκης.......1801
Murg................1654

Εντάξει ο παγκίτης;
Άντε τα λέμε στο επόμενο στραβοπάτημα (δεν ρίχνω μπαν).

blackfox έγραψε:
alp920 έγραψε:
blackfox έγραψε:δυο βαθμοι χαμενοι λογω φοβικου ρουμανου. Παιχτης σαματα δεν υπαρχει. Εχει θεματα ο ρουμανος.. κακως ανανεωσε
Λυπάμαι μα έχεις θέματα, ψυχολογικά να λύσεις.
Τα δικα μου θεματα δεν κοστιζουν 1.100.000 τον χρονο..του ρουμανου ειναι πολλα και ακριβα..
Προπονητης που σε αποκλ. απο λεφσκι και τερματησε 4ος 15 βαθμους πισω απο τον πρωτο δεν τον λες και ικανο.
Το πως καταφερε να ξεγελασει και τον ιβαν ειναι αξιο απορίας.
Παλιά ο άμπαλος και ο εμπαθής ντρέπονταν και λίγο.

ΑποστόληςΑ έγραψε:Με Ντέλια και Despotov από την αρχή θα βλέπαμε άλλον αγώνα σήμερα.

Ναι όντως, θα είχαμε εισαγωγή στο νοσοκομείο και κανένα 10λεπτο καθυστέρηση από το σοκ που θα κατέρεε ο Ντέλιας.

blackfox έγραψε:
proedros έγραψε:43-57 η κατοχή με το πρώτο ημίχρονο να είναι 32-68..Μπορεί να μη φάνηκε πολύ στο γήπεδο αλλά θα πρέπει να μας προβληματίσει...Πινέδα και Λιβάι είναι όλη η Άεκ..πραγματικά παίκτες που δεν είναι για super league...Με μια φαση μπορούν να σου κάνουν γκολ.Ο Λουτσέσκου πρέπει να αναθεωρήσει με τον Σαμάτα.Πραγματικά τι μπορεί να βλέπει ρε παιδιά?Δώστε ευκαιρίες στον μικρό...Εξάλλου οι ίδιοι δήλωσαν "δεν θέλουμε παίκτη θα στηριξουμε τον Τζίμα" και είναι μονίμως εκτός αποστολής...Επίσης ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας ο Ντεσπότοφ έπρεπε να ξεκινήσει.Θεωρώ πως μόνοι μας την πατάμε.
Οτι εβλεπε και με τον βιερινια εδω και δυο χρονια..το ιδιο και με τον ματρο αμπαλο μπροστα..

Μάτρη η νύχτα στα βουνά.

Οριστικά εκτός φόρουμ, μιας και ΠΑΟΚ προφανώς δεν βλέπεις.

nikolasf έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Εγω έχω να πω την νέα χρόνια ο ντελιας έχει ξεκινήσει 1 φορά στο πρωτάθλημα και 2 φορες στα παιχνίδια με πανσεραικό στο κύπελλο. Λογική ψάχνω να βρω και δεν βρίσκω, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και το καλύτερο στα Βαλκάνια είναι αλλαγή του Μουργκ, επαναλαμβάνω του Μουργκ. Αλλά το επικίνδυνο είναι ότι πλέον βλέπει τα ντερμπυ με κιάλια, ούτε στα ματς με Άιντραχτ δεν ξεκίνησε πάλι. Αν έχω δυο παράπονα από ραζβαν είναι αυτά, γιατι παίρνουν τα ντερμπυ και κυρίως γιατί παίζουν τόσο πολύ οι Σαματα-Μουργκ
Φιλε Λεοναρντο ας ξαναγραφτει οτι ο Ντελιας θα ξεκινουσε σημερα
Απλά το φοβήθηκε το ματς ο προπονητής ως συνηθίζει στα ντέρμπι και οι ΑΡΔ το δικαιολόγησαν με πυρετό

Deza vu
μΠΕΕΕ

Τι "ΜΠΕΕΕ", πού νομίζεις ότι μπήκες; Κάναμε μαύρα μάτια να σε δούμε και τώρα στο Χ μπήκες να μας πεις ότι είσαι καχύποπτος με την υγεία του ταλέντου του ΠΑΟΚ και να μιλάς λες και είσαι σε στάνη;

Εκτός φόρουμ οριστικά, έτσι κι αλλιώς εδώ δεν μπαίνεις καν. Να πας αλλού να μιλάς έτσι, αν το ανέχονται εκεί.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ξεβράκωμα του λαού του ΠΑΟΚ σήμερα.
Μερικοί δεν είστε ούτε για να πετάτε χαρτάκια στον ουρανό στα γκολ.
Οπαδοί της νίκης. Χάσαμε από τον Άρη στο μπάσκετ, ας γαμωκοπήσουμε τον ΠΑΟΚ, τον ίδιο ΠΑΟΚ που κράζουμε ότι δεν έχει παίκτες και κρύβεται πίσω από τα χρέη του, αλλά από την άλλη έχουμε απαιτήσεις, αλλά από την άλλη Παλατάκι δεν πάμε.

Φέραμε Χ από την αεχ ενώ παραμένουμε πρώτοι και εδώ κάνετε κατάδυση και καλλιτεχνική κολύμβηση στο βούρκο της μιζέριας.
Στη νίκη απόντες, πολλοί από εσάς. Στην ήττα, λαλίστατοι. Θεωρίες συνωμοσίας, κατηγορίες εμμονής, ηττοπάθειας και μαλακίες. Ηττοπαθείς και εμμονικοί είστε εσείς οι ίδιοι, με συγκεκριμένα πρόσωπα και στελέχη του ΠΑΟΚ.
Πάτε στου Θωμαρέη και στου ΚυρΚυρ να κράξετε και να ρωτήσετε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας.

Τώρα ρε γιατί δεν ρωτάτε να σας πουν ποιοι είναι οι στόχοι; Πάει καλά η ομάδα και στ'αρχίδια σας, ε;

Αποδεχτείτε ρε την ήττα, αθλητισμός είναι! Γαύροι γεννηθήκατε ρε μήπως;;;

Α ρε...α ρε...οπαδοί της νίκης.
Λίγο να πληγωθεί ο ΠΑΟΚ, μυρίζετε αίμα και ορμάτε σαν τα κοράκια. Τρομάζω να σκεφτώ αν έτσι αγαπάτε την ομάδα σας, που την αγαπάτε 10, 20, 30 χρόνια, πώς αγαπάτε τους ανθρώπους στον κύκλο σας που τους ξέρετε πολύ λιγότερα χρόνια.

Χρεωμένος ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ; Ας τον γαμήσουμε που χάνει από ομάδες ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτόν.

Φέραμε Χ με ΣΥΝΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ενώ παίξαμε καλύτερα και έβαλε και το κοράκι το χέρι του; Ας γράψουμε στ'αρχίδια μας τόσους μήνες μπαλάρας και επιτυχιών. "Ο εμμονικός που βάζει Vieirinha και αποκλείστηκε από τη Levski".
ΑΧΑΡΙΣΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ εσύ που το έγραψες.

Άντε βραδιάτικα με γαμήσατε τη ψυχή. Μακάρι το πρωί να ξυπνήσετε αρειανοί. Σταδιάλα από 'δώ.

Ο άλλος λες και βλέπει ΠΑΟΚ μία φορά το τρίμηνο. "Μόνιμος παγκίτης ο Ντέλιας". Τουλάχιστον κάντε ένα τσεκ γαμώ πριν μπείτε να στάξετε δηλητήριο ρε! Κράξτε την ομάδα, αλλά μη γράφετε μαλακίες, αποκτήστε επιχειρήματα! Λες και έχω να κάνω με τη γενιά του TikTok και της ατάκας μιας σειράς, που για να πιει καφέ παραγγέλνει να τον φέρουν σπίτι.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ξεβράκωμα του λαού του ΠΑΟΚ σήμερα.
Αυτό που γράφεις είναι πολύ χειρότερο από όσα έγραψαν 2-3 βλαμμένα τρολλάκια

Να λείπει το τσουβάλιασμα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δεν υπάρχει κανένα τσουβάλιασμα, διάβασε το υπόλοιπο ποστ. Έγραψα 500 λέξεις σε 5 λεπτά, προφανώς είναι ποστ εν βρασμώ.

Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Σε είχα κι εγώ για τέτοιου είδους ΠΑΟκτσή, αλλά έχει βελτιωθεί αισθητά ο λόγος σου το τελευταίο διάστημα, δεν πιστεύω να μυγιάζεσαι.

Αν από 500 λέξεις διαβάζεις τις 5 πρώτες και βγάζεις συμπέρασμα, αυτό λέει κάτι για εσένα και όχι για εμένα.

Όλη μέρα σήμερα, από το απόγευμα και μετά, διαβάζω μαλακίες (και όχι τόσο στο φόρουμ, παραδόξως). Ως εδώ είμαι.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Δεν καταλαβαίνω καν για ποιο πράγμα μιλάς, ούτε από πού με ξέρεις.

Το "ξεβρακωμα του λαού του ΠΑΟΚ" έχει ένα συγκεκριμένο νόημα, όπως όλες οι λέξεις σε όλες τις γλώσσες.

Δεν χρειάζεται για 3 ή 30 ή 300 ή 3000 ανόητους να χαρακτηρίζουμε έναν λαό. Δεν είναι βαθύ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Το μόνο κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ που με ενοχλεί, είναι οι πανηγυρτζήδες, οι μπαχαλάκηδες, οι φονιάδες και όσοι δεν αναγνωρίζουν τα θετικά της ομάδας και επιλέγουν συνειδητά να μιρλιάζουν μονίμως. Με τους υπόλοιπους μπορώ να κάνω χωριό.

Δεν σε ξέρω προσωπικά, ξέρω όμως τα γραφόμενά σου στο φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι αρχικά σε πήρα με κακό μάτι. Βλέπω ότι έπεσα έξω και χαίρομαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”