ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 28/01, 20:30, NovaSports
- paokkerkir
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 28/01, 20:30, NovaSports
Ξεκινάει με Ντραγκόφσκι, Ουγκο και Γερεμεγιεφ, και Ιωαννίδη έξω ό πορθητής διαβάζω
Εγώ πάντως θα ξεκινούσα με Ταισον Ντελια και Ζιφκο και μπροστά τον Δέσποτα. Είναι ρόλος που μπορεί να τον παίξει
Μακαρι να ξεκινησει με Ντραγκοφσκιpaokkerkir έγραψε:Ξεκινάει με Ντραγκόφσκι, Ουγκο και Γερεμεγιεφ, και Ιωαννίδη έξω ό πορθητής διαβάζω
Ενα παιχνιδι εχει, στην ηττα με τον Ατρομητο στο κυπελλο
Ουτε τα ονοματα των αμυντικων δεν ξερει
Αυτη η επαρση του τουρκου κεμπαμπτζη - πρωην προπονητη, ειναι οτι πιο ελπιδοφορο για το σημερινο παιχνιδι
Νομιζω εχει ενοχλησεις ο Λοντιγκιν. Οντως καλο αυτο για μας. Ο Γερεμεγεφ αν και ειναι πιο πολυ σκορερ, νομιζω μαρκαρεται απο τους αμυντικους μας πιο ευκολα απο τον Ελληνα Βαν Μπαστεν
- ΑποστόληςΑ
Και όχι μόνο. Το ίδιο ισχύει και για τη θέση στα δεξιά μεταξύ A. Zivkovic και Despotov. Δεν υπάρχει εμφανής επιλογή. Εγώ θα ξεκίναγα με Despotov, που είναι καλύτερος επιθετικά και θα τον άλλαζα μετά το 60΄ με Andrija, που πιέζει περισσότερο. Αλλά και το αντίθετο δεν το θεωρώ λάθος.Andrew R έγραψε:Είναι μεγάλο ερωτηματικό η παρουσία του ντελια στην αρχική ενδεκάδα. ...
Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο αφελης να ξεκινησει με Ουγκο και τον αλλον τον Τουρκο. Δεν εστριβαν με τον Ατρομητο. Ειδικα ο Τουρκος. Λογικα με Γεντβαι και Αραο στα στοπερ θα ξεκινησει.paokkerkir έγραψε:Ξεκινάει με Ντραγκόφσκι, Ουγκο και Γερεμεγιεφ, και Ιωαννίδη έξω ό πορθητής διαβάζω
Είδα τα βίντεο τώρα απ'το Μακεδονία Παλάς.
Δυο ώρες πριν το παιχνίδι η ομάδα χρειαζεται ηρεμία και αυτοσυγκεντρωση. όχι πανηγύρια συνθήματα και καπνογόνα.. Λέω εγώ τώρα.. Μπορεί να κάνω και λάθος
Δυο ώρες πριν το παιχνίδι η ομάδα χρειαζεται ηρεμία και αυτοσυγκεντρωση. όχι πανηγύρια συνθήματα και καπνογόνα.. Λέω εγώ τώρα.. Μπορεί να κάνω και λάθος
Εγω το βλέπω ως καλη κίνηση.Στα περισσοτερα ντέρμπι ειμαστε εκτος τοπου και χρόνου,οποτε ισως να μην μπουμε κοιμισμένο σημερα.
Συμφωνω για τα πανηγυρια πριν το ματς. Δεν μου αρεσουν. Αλλα Τεσπα γνωμες ειναι αυτες.
Το μαμωτο ειναι οτι αυτοι στηριζονται στα στημενα και στο ψηλο παιχνιδι. Και εμεις εκει εχουμε μια δυσκολια. Σε καθε περιπτωση η ομαδα αυτη την στιγμη ειναι ενα επιπεδο πανω απο τον αντιπαλο αλλα στο ποδοσφαιρο ολα γινονται. Οποτε ηρεμια καθαρη σκεψη υπομονη και πολυ πολυ προσοχη. Τους εχουμε.
Το μαμωτο ειναι οτι αυτοι στηριζονται στα στημενα και στο ψηλο παιχνιδι. Και εμεις εκει εχουμε μια δυσκολια. Σε καθε περιπτωση η ομαδα αυτη την στιγμη ειναι ενα επιπεδο πανω απο τον αντιπαλο αλλα στο ποδοσφαιρο ολα γινονται. Οποτε ηρεμια καθαρη σκεψη υπομονη και πολυ πολυ προσοχη. Τους εχουμε.
Όχι άλλη ηρεμία.Ντερμπι με τον μπαοσπόρ και πρέπει να μπούμε τσιτωμενοι και όχι κοιμισμενοι γιατί θα το πληρώσουμε και θα κυνηγαμε το σκορ από νωρίς.
Γ@μω τη λεωφόρο και κάθε στηπου φλωρο μπαναθηναικο
Γ@μω τη λεωφόρο και κάθε στηπου φλωρο μπαναθηναικο
Είμαστε Κολωνία 4 άτομα που να πάμε να δούμε το ματς;
- AlxNeapoli1
cafedaki, φιλαρακι μου εχει το καφε παοκτσακιzissos έγραψε:Είμαστε Κολωνία 4 άτομα που να πάμε να δούμε το ματς;
Να χαρώ το φιλαράκιAlxNeapoli1 έγραψε:cafedaki, φιλαρακι μου εχει το καφε παοκτσακιzissos έγραψε:Είμαστε Κολωνία 4 άτομα που να πάμε να δούμε το ματς;
- ΑποστόληςΑ