Γαυρος - ΠΑΟΚ 5/11 19:30 CosmoteSports
Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 5/11 19:30 CosmoteSports
Τελικα ο Μειτε παίζει ή δεν παίζει καλα?? Εχω μπερδευτεί..!!
Δεν ξέρω αν θα φάμε αλλά νομίζω σίγουρα θα βάλουμε και δεύτερο.
Αυτή η τελική πάσα, αν βγεί θα βγούμε σε κενή εστία.
Οι γάβροι είναι χωνί πίσω.
Αυτή η τελική πάσα, αν βγεί θα βγούμε σε κενή εστία.
Οι γάβροι είναι χωνί πίσω.
Γαυρος - ΠΑΟΚ 5/11 19:30 CosmoteSports
Και μια δευτερη κιτρινη στον Εζε (δεν εδωσε την πρωτη) να σημειωσω, κατα τα αλλα το κορακι φαινεται οκ
-
Μπαρκαρούτσος
mbison έγραψε:Εντάξει έβαλε Μουργκ τρίτο χαφ. Το χάσαμε το κέντρο. Του φερανε Ντεσποτοφ δήμιο του γαυρου κ τον έχει εξω. Επιζητά απόλυση μάλλον.
Ω ρε μπαλάρα που βλέπεις.
-
mbison
Να πληρωθεί η ρήτρα του Μειτέ παρακαλώ. Σαν να παιζει ο μπαμπάς με τσ παιδάκια του είναι
-
pavlaras k
Τρομερό χαιλαιτ της κοσμοτε.Δείχνει πρώτα την απαράμιλλη επέμβαση του κοτάρσκι στο σουτ του ποντένσε και ακριβώς μετά το γκολ του ζιφκοβιτς, απέναντι στον ευτυχώς πρωην τερματοφύλακα μας. Πως φαίνεται η διαφορά τερματοφυλάκων. Να’ναι καλά ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού που ήταν καλεσμένος στο pre-game show και σύγκρινε τον νεαρό και άπειρο κοτάρσκι με τον σταθερό και υψηλής ποιότητας πασχαλάκη…
-
mbison
Εσύ πες ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει ο Ντεσποτοφ, οκ. Και πρέπει να ξεκινά ο Μουργκ. Ξανά οκ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:mbison έγραψε:Εντάξει έβαλε Μουργκ τρίτο χαφ. Το χάσαμε το κέντρο. Του φερανε Ντεσποτοφ δήμιο του γαυρου κ τον έχει εξω. Επιζητά απόλυση μάλλον.
Ω ρε μπαλάρα που βλέπεις.
Εγω θα πω οτι ειναι πολυ νωρις για να πουμε το οτιδηποτε για τον Μειτε.Ειναι φασεις που οντως μοιαζει να κανει πλακα και αλλες που δεν βλεπεται
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
-
Maezono Masakiyo