77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
Δυστυχώς δεν τον βολεύει τόσο πολύ το παιχνίδι μας .
Ο παίκτης όποτε παίρνει την μπάλα στον χώρο κ όχι με πλάτη κάτι καλό θα βγει από τα πόδια του
Ο παίκτης όποτε παίρνει την μπάλα στον χώρο κ όχι με πλάτη κάτι καλό θα βγει από τα πόδια του
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ακριβώς θέλει κι άλλο μπολιασμα,με την ομάδα,όπως κι άλλοι.sn0ufel4 έγραψε:Μέσα και στα δύο γκολ αλλά συνολικά μέτρια εμφάνιση
Μπορεί παραπάνω
Ακομα και στη μετρια του μερα δημιουργησε δυο γκολ. Παντως θελει χρονο ακομα για να μπολιαστει με το υπολοιπο τιμ
Αποκλείεται να μην δεν πιάσει, θέλει χρόνο. Και προέρχεται από ψυχολογικά χάλια διβδόμαδο με την εθνική του.
Φαίνεται και μόνο το πώς ακουμπά την μπάλα, είναι ερωτεύσιμος
Φαίνεται και μόνο το πώς ακουμπά την μπάλα, είναι ερωτεύσιμος
- pisakaipoupoula
Στην "μέτρια εμφάνιση" ήταν ο μόνος που άνοιγε την άμυνα του Ατρομήτου όποτε ήθελε, 2 ασσίστ η μια κατεγράφη και άλλο ένα τελείωμα μόνος τουsn0ufel4 έγραψε:Μέσα και στα δύο γκολ αλλά συνολικά μέτρια εμφάνιση
Μπορεί παραπάνω
Βλέποντας τον σκέφτομαι οτι σε κάποια ματς ίσως θα μπορούσε να δοκιμαστεί και ως Φορ. Εχει κοψιά που μου ταιριάζει. Δεν ξερω βέβαια αν εχει κανει ματς στην καριέρα του σε αυτήν την θέση.
Πάντως είναι ενα πείραμα που έχω την περιέργια να δω αν θα δουλέψει
Πάντως είναι ενα πείραμα που έχω την περιέργια να δω αν θα δουλέψει
Με τον Μακ ειχε πιασει αυτο το πειραμα. Με τον κακο Σαματα δεν αποκλειεται να το δουμε και αυτο.
- ΑποστόληςΑ
Στον αγώνα της Εθνικής Βουλγαρίας που είδα, κόντρα στο Μαυροβούνιο είχε παίξει ως φορ.
-
Zegarra_6_Carlos
Ακριβως το ιδιο πιστευω κι εγω.renegade έγραψε:Δυστυχώς δεν τον βολεύει τόσο πολύ το παιχνίδι μας .
Οταν ειχε πρωτομπει να παιξει τον εβλεπα να κινειται, πολυ περισσοτερο, μεσα στην περιοχη, πραγμα που οσο "μπολιαζεται" (οπως το λενε καποιοι εδω μεσα), τοσο αραιοτερα γινεται, πλεον!
Για να δουμε τι θα γινει και στη συνεχεια, μιας και δεν υπαρχει η "πολυτελεια" να μας λειψουν τα γκολ του, λογω των χαρακτηριστικων που δειχνει να (μην) εχει και η βασικη μας επιλογη, για τη θεση του σεντερ φορ!
- Amsterdamer_87
Με το που μπηκε τους αλειψε με βαζελινη για το επερχομενο παλουκι..
Μεγαλη ΠΑΙΧΤΑΡΑ..
Μεγαλη ΠΑΙΧΤΑΡΑ..
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
2 γκολ και 2-3 ασιστ αν δεν κανω λαθος. Ε ρε και να μετρουσε και το γκολ με τον βρωμοσκωλικα.
Παιχτουρα μεγαλη
Παιχτουρα μεγαλη