8.Soualiho Meïté
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 8.Soualiho Meïté
Όσο άντεξες,τους κατάπιες ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ μου.
Άντε να έρθεις στα γραδα σου και να σε απολαύσουμε,μαζί με τον κοντό ,που θα παίζεις ταίρι του.
Άντε να έρθεις στα γραδα σου και να σε απολαύσουμε,μαζί με τον κοντό ,που θα παίζεις ταίρι του.
-
- navigator11
Οταν διαβάζω αισιόδοξο τον Κορίνθιο, παίρνω εν όψει συνέχειας κι εγώ 15% ψυχολογικά τα πάνω μου.obanebane έγραψε:Πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής,στην Ελλάδα μόλις είναι απόλυτα έτοιμος, θα τούς καταπιεί όλους, μια χαψιά θα τους κάνει το θεριό.
Ποιο χαϊβάνι έκανε σύγκριση με τον Εσίτι;
Τελείως διαφορετικοί παίκτες, με άλλα χαρακτηριστικά. Όσο για τον Εσίτι, 2 χρόνια πριν έρθει σε εμάς ήταν ανθρωποφάγος/παικταράς, καθαρό 6άρι. Δεν ξέρω τι έγινε και σε εμάς έπεσε τόσο πολύ, έχοντας ήδη πέσει 1 χρόνο πριν.
Ο Μεϊτέ από την αρχή κιόλας έδειξε ότι ξέρει μπάλα. Τώρα με αυτό το σώμα και αυτά τα κιλά, δε νομίζω να γίνεται κάποιος να έχει έκριξη, οπότε στηρίζει το παιχνίδι του σε άλλα χαρακτηριστικά, που ήδη φάνηκε ένα δείγμα χθες. Για να αποδόσει στη διάρκεια του πρωταθλήματος, θα πρέπει να έχει υγεία και διάθεση προσφοράς.
Τελείως διαφορετικοί παίκτες, με άλλα χαρακτηριστικά. Όσο για τον Εσίτι, 2 χρόνια πριν έρθει σε εμάς ήταν ανθρωποφάγος/παικταράς, καθαρό 6άρι. Δεν ξέρω τι έγινε και σε εμάς έπεσε τόσο πολύ, έχοντας ήδη πέσει 1 χρόνο πριν.
Ο Μεϊτέ από την αρχή κιόλας έδειξε ότι ξέρει μπάλα. Τώρα με αυτό το σώμα και αυτά τα κιλά, δε νομίζω να γίνεται κάποιος να έχει έκριξη, οπότε στηρίζει το παιχνίδι του σε άλλα χαρακτηριστικά, που ήδη φάνηκε ένα δείγμα χθες. Για να αποδόσει στη διάρκεια του πρωταθλήματος, θα πρέπει να έχει υγεία και διάθεση προσφοράς.
Η ομάδα έφαγε πάρα πολλές επιθέσεις απο τον αντίπαλο χθες, άμα σε αυτό το τομέα δεν ευθύνεται και το 6αρι τι να πω .. Εγω βλέπω εναν παίκτη που ξέρει μπάλα πασάρει καλά αλλά στις αντιδράσεις του και στα μαρκαρίσματα είναι πολύ σοφτ και αργός.
pac με τη μπάλα που ξέρει ο μειτέ, εάν ήταν και γρήγορος θα έπαιζε τώρα βασικός στη μίλαν
Το πλανο ειναι να εχει τον Μαρκο διπλα του για να καλυπτει την ταχυτητα. Εκει θα δειτε τι θα γινει
Κατανοητος ο ενθουσιασμος, κι εγώ μαζι σας. Ο τυπος ειναι τανκ και ξερει και μπαλα.
Αλλα αυτη η μαμημενη η τρυπα μποροστα απο τα στοπερ βγάζει ματι.
Οποιος θελει σουταρει. Δενξερω αν ευθυνεται ο Μειτε βεβαια, γιατι και με βαζελο τα ιδια..
Αλλα αυτη η μαμημενη η τρυπα μποροστα απο τα στοπερ βγάζει ματι.
Οποιος θελει σουταρει. Δενξερω αν ευθυνεται ο Μειτε βεβαια, γιατι και με βαζελο τα ιδια..
Αργός πάντως δεν είναι. Μπορεί να ανοίγει μετά τα πρώτα 6-7 μέτρα αλλά η τελική του ταχύτητα είναι πολύ καλή και φάνηκε και εχθές αυτό.
Απλά όταν έχεις 85-90 κιλά μύες δεν μπορείς να βγάλεις τις ανάλογες συνολικές εντάσεις που θα βγάλει πχ ο Αντώνιο.
Αν θες να έχεις στην Ευρώπη τύχη με μεγάλες ομάδες πρέπει να έχεις χαφ επιπέδου Μειτε
Απλά όταν έχεις 85-90 κιλά μύες δεν μπορείς να βγάλεις τις ανάλογες συνολικές εντάσεις που θα βγάλει πχ ο Αντώνιο.
Αν θες να έχεις στην Ευρώπη τύχη με μεγάλες ομάδες πρέπει να έχεις χαφ επιπέδου Μειτε
Και με τον βαζελο εκανε σπριντ και φανηκε οτι δεν ειναι αργος σε μεγαλη αποσταση απλα δεν ειναι ΤΟΣΟ εκρηκτικος, λογω του υψους ομως το καλυπτει καπως στις κοντινες αποστασεις
Το βουνο εκανε φανταστικο παιχνιδι κ αν συνεχισει να κανει τετοιες εμφανισεις
το κεντρο ανεβαινει πολυ σε ποιοτητα κ δυναμη
Ελπιζω να μη φαει πανω απο μια αγωνιστικη ως τιμωρια
το κεντρο ανεβαινει πολυ σε ποιοτητα κ δυναμη
Ελπιζω να μη φαει πανω απο μια αγωνιστικη ως τιμωρια
Πότε θα έρθει αυτή η αγια ώρα που θα σε δούμε μαζί με τον Μαρκαντωνη;
Εκεί να δείτε γούστα
Εκεί να δείτε γούστα
- ΑποστόληςΑ
σφίνα
Μέχρι αύριο θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή της UEFA η υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ που κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και τριών αγωνιστικών για την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Ο Γάλλος μέσος και ο ΠΑΟΚ έχουν προθεσμία να απολογηθούν κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας και στη συνέχεια θα μάθουν και την ποινή για το Γάλλο μέσο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό στην πλευρά του Δικεφάλου το τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ο Σιμόνε Σότσα.
Μέχρι αύριο θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή της UEFA η υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ που κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και τριών αγωνιστικών για την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Ο Γάλλος μέσος και ο ΠΑΟΚ έχουν προθεσμία να απολογηθούν κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας και στη συνέχεια θα μάθουν και την ποινή για το Γάλλο μέσο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό στην πλευρά του Δικεφάλου το τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ο Σιμόνε Σότσα.
μεγάλη και αισιόδοξη εμφάνιση τις προάλλες, που προσωπικά με ενθουσίασε
αναφορά με σύγκριση Εσίτι, μου θυμίζει το πόσο άβολα και με ντροπή τον ανέχθηκαν τα μάτια μου στην ομάδα μας
ο Γάλλος είναι παίκτης που τον χαίρεσαι και χαίρεσαι μαζί του και το ποδόσφαιρο
αναφορά με σύγκριση Εσίτι, μου θυμίζει το πόσο άβολα και με ντροπή τον ανέχθηκαν τα μάτια μου στην ομάδα μας
ο Γάλλος είναι παίκτης που τον χαίρεσαι και χαίρεσαι μαζί του και το ποδόσφαιρο