Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τελικά ενώ όλοι (κι εγώ) μιλούσαμε υποτιμητικά για την Μπέιταρ, αυτό που φάνηκε στους δυο αγώνες ήταν οτι είναι κανονική ομάδα. Το μόνο μειονέκτημά της ήταν ο Γκότλιμπ που έκανε το χαζό πέναλτι στην Τούμπα και έβαλε το χαζό επίσης αυτογκόλ εκεί μέσα.
Επίσης φάνηκε οτι ο Τσιγγάρας γύρισε κανονικός παίκτης από τη Γαλλία. Είναι το αντίστοιχο τού Μπράντον Τόμας αλλά στο κέντρο. Δηλαδή ένας κανονικός παίκτης που δεν είναι μεν ιδιαίτερα ποιοτικός αλλά έχει τα ελάχιστα στοιχεία που ζητάμε από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο σε καταστάσεις όπως η χθεσινή και μπορούν επίσης να παίξουν και βασικοί με τους μικρομεσαίους τού Ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Σβαμπ είναι σε μεγάλη πτώση. Ήταν το αντίστοιχο τού Γκότλιμπ για μας με τη Μπέιταρ. Έχασε το πέναλτι στον πρώτο αγώνα ενώ χθες έκανε μεγάλη γκάφα που στοίχισε τελικά την αποβολή τού Αουγκούστο και παραλίγο την ισοφάριση.
Ο Κεντζιόρα δεν έχω καταλάβει αν πρόκειται για κανονικό ποδοσφαιριστή. Για βασική ενδεκάδα πάντως αποκλείεται και Ραζβάν αν δεν σου κάνει ούτε ο Λύρατζης, τότε ζήτα μεταγραφή στη θέση. Αλλά εγώ θα ήθελα να δω τον Λύρατζη να παίρνει ευκαιρίες πριν γίνει αυτό. Ο Βιερίνια έχει παίξει εκεί με επιτυχία (ειδικά στη Γερμανία ήταν η θέση του) αλλά δεν βγάζει 90άλεπτο.
Μεγάλο άγχος το χθεσινό, σήμερα πιο ψύχραιμα και αισιόδοξα ελπίζω να ανέβει η ομάδα στον επόμενο γύρο και να περάσει έναν δύσκολο αντίπαλο. Κρίμα που ο Οζντόεφ δεν είναι ήδη εδώ, αλλά οι μεταγραφικές καθυστερήσεις είναι ο κανόνας για μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.
Ενδεχόμενη πώληση Αουγκούστο θα είναι πιο ευκολοχώνευτη μια και δεν έχει δικαίωμα να παίξει στον επόμενο αγώνα, αγοράζεται και δηλώνεται ο Οζντοέφ ενώ και ο Τσιγγάρας είχε καλή εικόνα χθες ως εναλλακτική.
Αυτό που θα χρειαστεί οπωσφήποτε όμως αν πωληθεί ο Αουγκούστο είναι να αποκτηθεί γρήγορα και ο Μαξίμοβιτς. Αν γίνει και αυτό προσωπικά νομίζω οτι τα βασικά στις μεταγραφές θα έχουν γίνει. Όχι οτι δεν χρειάζεται κι άλλη ποιότητα αλλά τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν.