Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
Ο Παναγιώτου έπαιζε στον ΠΑΟΚ Β΄, ουδέποτε έπαιξε στην α΄ ομάδα. Και στον Τσιγγάρα φαίνεται η έλλειψη αγώνων.
Όσο για τον Μουργκ, προτιμώ να μην μιλήσω. Ακόμα είναι αυτός στον ΠΑΟΚ;
- Psuxo_logos
Ακριβώς όπως και πριν δλδ. Λογικό αν σκεφτούμε ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή αλλαγή.Gospi έγραψε:Παντως η ομαδα δειχνει να παιζει πολυ κουτουρου. Πασες παρακινδυνευμενες, περιεργες επιλογες, ανευ λογου τριπλες σε λαθος σημεια, ταλαιπωρημα της μπαλας χωρις λογο.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν δεν πάρουμε φορ για τους πρώτους Ευρωπαϊκούς ΠΡΕΠΕΙ να παίξουμε με Τζημα... Μπορεί να χασουμε την πρόκριση μονο και μόνο γιαυτον το λογο..Στις αλλες θέσεις θα τη βρουμε την ακρη..
Υ.Γ. Σαστρε παίχτης δεν ούτε για δεύτερος
Υ.Γ. Σαστρε παίχτης δεν ούτε για δεύτερος
Ettien26 έγραψε:Σαν να παίζουμε χωρίς φορ είναι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 05 Ιούλ 2023, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειλικρινά αν είχα να επιλέξω να μείνει στο ρόστερ ένας εκ των Μπράντον - Μουργκ, μάλλον θα επέλεγα τον δεύτερο...
- Psuxo_logos
Ο σαστρε μόνο που γυρνάει τον κωλο σαν βλ@ξ σε κάθε σουτ με ξενερώνει.
- Μπαρκαρούτσος
Ρε τα άλλα τα μπάσταρδα κλωτσάνε λες και παίζουμε τελικό CL.
Μπείτε στο 2ο και πάρτε πέντε κόκκινες. Άντε με τους 'ριόληδες.
Μπείτε στο 2ο και πάρτε πέντε κόκκινες. Άντε με τους 'ριόληδες.
Από το σημερινό φιλικό τον μόνο που κερδίζει η ομάδα είναι ο Τσιγγάρας ο οποιος άρχισε να πατάει και περιοχή...Δυστυχώς ακόμη δεν ξεκινήσε το πρωτάθλημα και γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει δεύτερος επιθετικός στην ομάδα.Εδώ φυσικά δεν υπάρχει ούτε καν πρώτος.Άλλη μια κακή ανανέωση.Ευτυχώς που υπάρχει και ο Τζίμας.
Αν πάμε πάντως με Μπράντον στο Ισραήλ θα σφίξουμε άγρια..
Αν πάμε πάντως με Μπράντον στο Ισραήλ θα σφίξουμε άγρια..
- Μπαρκαρούτσος
paok vs all έγραψε:εμεις οι κατοικοι εξωτερικου ευχαριστουμε του δημοσιους υπαληλους της ΠΑΕ που για πολλοστη φορα μας γραφουν στα μεζεα τους.
Φιλικο παιχνιδι κλειδωμενο για εξωτερικο.
Το ΠΑΟΚ τβ δεν λειτουργει ενω στην ανακοινωση ελεγε για youtube k PAOK tv.
Αντε ρε τον πουλο ολοι απο τα γραφεια να μπουνε ανθρωποι που θα αγαπανε την ομαδα και τον κοσμο τηςκαι οχι την τσσεπης τους και μονο.
αισιχτιρ πια......
hasio_john αυτό δεν σε ψιλοκούρασε;
-
Το ίδιο θα ανέφερα εγώ για τον Μιχαηλίδη.. Ακόμα είναι αυτος στον ΠΑΟΚ?Γερασίμου έγραψε:Ο Παναγιώτου έπαιζε στον ΠΑΟΚ Β΄, ουδέποτε έπαιξε στην α΄ ομάδα. Και στον Τσιγγάρα φαίνεται η έλλειψη αγώνων.
Τον παρακολούθησα και πέρσι στον ΠΑΟΚΒ ήταν από τους χειρότερους στην άμυνα φίλε.
Gospi έγραψε:Παντως η ομαδα δειχνει να παιζει πολυ κουτουρου. Πασες παρακινδυνευμενες, περιεργες επιλογες, ανευ λογου τριπλες σε λαθος σημεια, ταλαιπωρημα της μπαλας χωρις λογο.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα παίζει με 2-3 βασικούς,οι δύο στόπερ δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ ,πιθανόν ούτε για α εθνική,ο Μπραντον είναι για γέλια, επίσης δεν κατάλαβα γιατί να παίξει ο Ναρει 35' εκτός θέσης για να δούμε δεξιά έναν παίχτη ο οποίος δεν υπολογίζεται.
Αυτά.
ειναι νωρις, θελει πολλη δουλεια ακόμα και ποιοτική ενίσχυση.
ως τωρα, απο τη μια εχουμε το τελειωμα του κομαν, και λιγα λεπτα αργοτερα του ναρεη ...
ως τωρα, απο τη μια εχουμε το τελειωμα του κομαν, και λιγα λεπτα αργοτερα του ναρεη ...
- Montrealiotis
Ο Παναγιωτου κοντός μου φαίνεται για Σέντερ μπακ, κάνω λάθος;
- Kabamaru11
Επιλογη του Μιχαηλιδη ηταν να ΜΗΝ παει δανεικος για να παρει παιχνιδια.
Ο Τσιγγαρας επισης εχασε ολη την χρονια με υπουλο τραυματισμο,αλλα φαινεται να παταει καλα.
Ο Μουργκ,που εχει να παιξει καιρο και που πολλοι (μεσα κ εγω) κοροιδευουμε,μια χαρα στεκεται και κανει τα βασικα τουλαχιστον.
Ο πολυ πιο απειρος Παναγιωτου,μια χαρα στεκεται.
Σε πειραξε που τον αποκαλεσα μεθυσμενο;Μα για να κανεις τετοια γκαφα,πρεπει να τα εχεις τσουξει η απλως *****,δεν ειναι θεμα ποσο καιρο εχει να παιξει.
Ματια εχουμε και βλεπουμε,εμπαθεια δεν εχω,και τα παιδια των ακαδημιων,τα αγαπαω 10 φορες παραπανω απο τους ξενους.Δεν τον γνωριζω προσωπικα,ουτε μου εχει φαει την γκομενα,αυτο που βλεπω λεω,ειτε συμφωνουν καποιοι,ειτε διαφωνουν.
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Ο Τσιγγαρας επισης εχασε ολη την χρονια με υπουλο τραυματισμο,αλλα φαινεται να παταει καλα.
Ο Μουργκ,που εχει να παιξει καιρο και που πολλοι (μεσα κ εγω) κοροιδευουμε,μια χαρα στεκεται και κανει τα βασικα τουλαχιστον.
Ο πολυ πιο απειρος Παναγιωτου,μια χαρα στεκεται.
Σε πειραξε που τον αποκαλεσα μεθυσμενο;Μα για να κανεις τετοια γκαφα,πρεπει να τα εχεις τσουξει η απλως *****,δεν ειναι θεμα ποσο καιρο εχει να παιξει.
Ματια εχουμε και βλεπουμε,εμπαθεια δεν εχω,και τα παιδια των ακαδημιων,τα αγαπαω 10 φορες παραπανω απο τους ξενους.Δεν τον γνωριζω προσωπικα,ουτε μου εχει φαει την γκομενα,αυτο που βλεπω λεω,ειτε συμφωνουν καποιοι,ειτε διαφωνουν.
Επεξεργάστηκε.
Mod Team