AEX - ΠΑΟΚ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
-
ron-swanson
Re: AEX - ΠΑΟΚ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Εν τω μεταξύ ρε Ντελια μπες λίγο στο παιχνίδι.
Προφανώς δεν φταίει το παιδί, αλλά λίγο κρατα μπάλα, αφού μπορείς.
Προφανώς δεν φταίει το παιδί, αλλά λίγο κρατα μπάλα, αφού μπορείς.
Και ο ρεπόρτερ από τον πάγκο είπε ότι ο Λουτσέσκου ζητάει μακρινές μπαλιές αλλά ο Κοτάρσκι δεν ακολουθεί πάντα.Willie the Pimp έγραψε:Συγγνώμη λίγο, ο Λουτσέσκου φάνηκε στην κάμερα στο γκολ-μαλακία του Κοτάρσκι ωρυόμενος να δείχνει ότι έπρεπε να διώξει τη μπάλα με βαθειά μπαλιά. Από που βγήκε το συμπέρασμα ότι ο προπονητής ζήτησε να παίζουν με κοντινές πασούλες;; Οι παίκτες είναι ανεγκέφαλοι, δεν καταλαβαίνουν πότε πρέπει να το κάνουν;
Θα εκτονωθεί σήμερα πολύ πράμα...
Προπονητής και παίχτες τα έδωσαν όλα και έχουν σκάσει, αυτές ήταν μαλλον οι δυνατότητες τους ως εδώ.
Δικαιολογημένη η απογοήτευση όλων μας.
Με τις εμφανίσεις στα play off και το πρόγραμμα μας, 4οι και όλα καλά.
Ο τελικός είναι κάτι άλλο, πρέπει να δείξουν κάκαλα απέναντι σε μια πιο επιθετική ομάδα που στα ηλίθια μας λάθη, μας το πληρώνουν.
Αν θέλουν διοίκηση και λοιποί του χρόνου να είμαστε κανονική ομάδα, κι οχι κομπάρσοι του πρωταθλήματος, ας ελπίσουμε να έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό.
Αλλιώς θα βλέπουμε τα ίδια.
Αντε, υπομονή παίδες.
Δικαιολογημένη η απογοήτευση όλων μας.
Με τις εμφανίσεις στα play off και το πρόγραμμα μας, 4οι και όλα καλά.
Ο τελικός είναι κάτι άλλο, πρέπει να δείξουν κάκαλα απέναντι σε μια πιο επιθετική ομάδα που στα ηλίθια μας λάθη, μας το πληρώνουν.
Αν θέλουν διοίκηση και λοιποί του χρόνου να είμαστε κανονική ομάδα, κι οχι κομπάρσοι του πρωταθλήματος, ας ελπίσουμε να έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό.
Αλλιώς θα βλέπουμε τα ίδια.
Αντε, υπομονή παίδες.
Ρε εσύ Ντελια όσο την χαϊδεύεις έξω από το κουτί τόσο θολούρα σε πιάνει στα τελειώματα....
Ηρέμησε ρε παλικάρι μου και κάνε αυτό που ξέρεις όταν είσαι μέσα στην περιοχή
Ηρέμησε ρε παλικάρι μου και κάνε αυτό που ξέρεις όταν είσαι μέσα στην περιοχή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 26 Απρ 2023, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Ραζβαν -τον αγαπάω και θέλω να μείνει εδώ 10 χρόνια- 2 χρόνια τώρα στο τέλος της χρονιάς έχει την ομάδα σάκο του μποξ. Ίσως να φταίει το έλλειπες ρόστερ και οτι χωρίς βάθος η ομάδα σκάει, αλλά δεύτερη χρόνια το ίδιο και το αυτό. Περσυ λέγαμε για την υπερπροσπάθεια της Ευρώπης, φέτος;
-
deathmassious
Πρώτη φορά στη ζωή μου έκλεισα τη τηλεόραση σε ματς του ΠΑΟΚ. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα σέρνεται στα play off. Οι επιλογές του Μποτο είναι αποτυχημένες με εξαίρεση μόνο το Κοταρσκι. Ίσως ο Ντάντας κάποια στιγμή να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο με πολλή δουλειά. Το project απέτυχε, ο προπονητής απέτυχε. Πρέπει να πάμε παρακάτω, φτάνει.
Α ρε Ντέλια, ωραία η προσπάθεια σου αλλά μάθε να τελειώνεις καλύτερα.
-
ron-swanson
-
paok vs all
φοβερη εμπνευση να βγει ο Μπραντον και να μεινει ο Καντουρι που περπαταει
Καταλαβες ρε φίλε τώρα γιατί το πρόβλημα δεν είναι ο Καντουρί και ο Μπισεσβαρ? Ούτε ο Λουτσεσκου ?paokovios1974 έγραψε:Μονο Αντριγια και ιγκασον εχουν εγωισμο σε αυτο το μπουρδελο .
Βγαλτε την φανελα γατακια
Άμα γίνει όμως καμία επίσκεψη στη Μεσημβρία θα φταίνε οι καφροι μετά.
Πόση κοροϊδία να αντέξουμε ρε πουστη μου
Σας ευχαριστούμε κε Κάργα για τη γκάφα σας. Σωστό μεν οτι αν το είχε κάνει παίκτης τής αεχ δεν θα είχε καν κίτρινη αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να δίνουμε τζάμπα αφορμές να μας πιούνε το αίμα. Το καλοκαίρι τα μπογαλάκια σου και σε άλλες παραλίες, η γενική σου εικόνα με τον ΠΑΟΚ ήταν κάτω του αναμενομένου.
Τώρα πάμε να μην χάσουμε και με κανένα σκορ ξεφτίλα. Εκεί καταντήσαμε.
Τώρα πάμε να μην χάσουμε και με κανένα σκορ ξεφτίλα. Εκεί καταντήσαμε.
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, είμαι υπερβολικός.
Για να δούμε σήμερα αν θα αντέξουμε ένα ημίχρονο χωρίς να φάμε γκολ. Όπως προβλέπω θα χάνουμε 2-0 στο 45λεπτο.