7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το θετικό είναι πως φαίνεται πως ξεκολλήσαμε από τα 10-12-13. Ανεβαίνει το κασέ, σιγά και σταθερά. θα είναι δύσκολο το καλοκαίρι... Ευτυχώς αυτό το παιδί έχει το μυαλό να περάσει κάποιο χρόνο εδώ και γουστάρει να παίξει με την ομάδα που τον ανέδειξε.
Εγώ δε θα πούλαγα αν ήμουν Ιβάν Σαββίδης γιατί με αυτούς τους νεαρούς πας για πρωτάθλημα ως φαβορί τουχρόνου, με 2 σοβαρες μεταγραφές. Από την άλλη αν θέλει τόσο πολύ η Μπενφίκα τους Κωσταντάλια & Κουλιεράκη, ας δώσει και 20% ποσοστό μεταπώλησης (γιατί θα πουλήσει κάποια στιγμή ακριβά) και ας δώσει κάποια σοβαρά ανταλάγματα που θα βοηθήσουν άμεσα τον ΠΑΟΚ, και ας μην είναι απαραίτητα μικροί. Εγώ προτιμώ 25άρηδες (συν πλην 2 έτη).
Ο Ντάντας, πέρα από την ποιότητά του, εγώ δε θα έδινα πάνω από 2εκ για να τον αγοράσω (100% δικαιωμάτων). Γιατί όταν αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στην ανάκτηση μπάλας, και θα έχει ακόμη μεγαλύτερο σε Ευρωπαϊκούς αγώνες, ειδικά απέναντι σε ομάδες της premier league. Είναι σαν να έβαλες παίκτη της Κ15 ή Κ17 να αντιμετωπίσει τα θηρία της premier league. Πόσα κιλά ζυγίζει ο Ντάντας; 55κιλά; Στο κέντρο χρειάζεσαι και λίγη δύναμη. Ο Βιτόλο πχ δεν ήταν ψεύτικος, ήταν κανονικός άντρας. Ο Έργκους Κάτσε είχε απίστευτο νεύρο και πάθος, όμως πάλι είδαμε ότι σε αυτές θέσεις δε μπορείς να κάνεις καριέρα δίχως δύναμη, να ανακτήσεις αποτελεσματικά & consistently τη μπάλα. Ήδη χάνεις όλες τις κεφαλιές και είσαι -1 παίκτης στις στημένες φάσεις, να μην παίρνεις ούτε τα τζαρτζαρίσματα; Ο Ντάντας μόνο ως δεκάρι έπρεπε να είχε δουλευτεί, που εκεί υστερεί όμως σε ντρίπλα, δεν είναι και ιδιαίτερα γρήγορος. Για μένα ο Ντάντας δεν κάνει. Σόρυ. Να μας δώσουν σοβαρά ανταλάγματα, ποδοσφαιριστές αρσενικούς για να πάρουμε το πρωτάθλημα. πχ Petar Musa, Julian Weigl.
Διαφορετικά no deal από μένα.
Ο Ντάντας, πέρα από την ποιότητά του, εγώ δε θα έδινα πάνω από 2εκ για να τον αγοράσω (100% δικαιωμάτων). Γιατί όταν αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στην ανάκτηση μπάλας, και θα έχει ακόμη μεγαλύτερο σε Ευρωπαϊκούς αγώνες, ειδικά απέναντι σε ομάδες της premier league. Είναι σαν να έβαλες παίκτη της Κ15 ή Κ17 να αντιμετωπίσει τα θηρία της premier league. Πόσα κιλά ζυγίζει ο Ντάντας; 55κιλά; Στο κέντρο χρειάζεσαι και λίγη δύναμη. Ο Βιτόλο πχ δεν ήταν ψεύτικος, ήταν κανονικός άντρας. Ο Έργκους Κάτσε είχε απίστευτο νεύρο και πάθος, όμως πάλι είδαμε ότι σε αυτές θέσεις δε μπορείς να κάνεις καριέρα δίχως δύναμη, να ανακτήσεις αποτελεσματικά & consistently τη μπάλα. Ήδη χάνεις όλες τις κεφαλιές και είσαι -1 παίκτης στις στημένες φάσεις, να μην παίρνεις ούτε τα τζαρτζαρίσματα; Ο Ντάντας μόνο ως δεκάρι έπρεπε να είχε δουλευτεί, που εκεί υστερεί όμως σε ντρίπλα, δεν είναι και ιδιαίτερα γρήγορος. Για μένα ο Ντάντας δεν κάνει. Σόρυ. Να μας δώσουν σοβαρά ανταλάγματα, ποδοσφαιριστές αρσενικούς για να πάρουμε το πρωτάθλημα. πχ Petar Musa, Julian Weigl.
Διαφορετικά no deal από μένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 25 Φεβ 2023, 02:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είπαμε...θα σφυρίξουν εκατομμύρια το καλοκαίρι.
Μένει να δούμε τι θέλει να κάνει η ομάδα
Μένει να δούμε τι θέλει να κάνει η ομάδα
Ως ποσό εκκίνησης είναι θετικό επειδή και ο Ντάντας είναι ένας καλός, νεαρός παίκτης. Αν όμως θέλουν να το πάρουμε στα σοβαρά θα πρέπει να ανέβουν στα 30, Ντάντας και ποσοστό μεταπώλησης για Κωνσταντέλια.
- Jules Winnfield
Εγώ δεν είμαι λογιστής του Σαββίδη για να καθορίσω το ποσό που θα πουλήσει. Δε μου πέφτει λόγος.
Εγώ είμαι οπαδός και θέλω η ομάδα μου του χρόνου να παίζει champions league και να είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Τα χαμηλά την μπάλα και τα σιγανοπαπαδίστικα είναι για τον ρουλη.
Δε με νοιάζει αν θα έχω Κωνσταντέλια -Κουλιεράκη γιατί δεν είναι συγγενείς μου. Θέλω όμως ,αν δεν τους έχω , να έχω 10 φορές καλύτερους και ετοιμοπόλεμους απ'τον Ιούνιο. Γίνεται; Εγώ λέω όχι. ΔΕ ΓΊΝΕΤΑΙ!
Πιστεύει κανείς ,έχει τέτοια δείγματα ,πως η διοίκηση θα πάρει ισάξιους ή καλύτερους; Αν υπάρχει κάποιος,ας μου αναφέρει αντίστοιχο παράδειγμα. Να μου πει πως πουλήσαμε τον Πέλκα και φέραμε καλύτερο. Πουλήσαμε τον Γιαννούλη και φέραμε καλύτερο.
Πουλήσαμε τον μέτριο Τσίμιροτ και φτάσαμε στο σημείο να τον νοσταλγούμε!!!
Ο μοναδικός παικταράς που φέραμε τα τελευταία χρόνια είναι ο Ζιβκοβιτς ,και να σας πω την αλήθεια , ακόμη δεν έχω καταλάβει πως έγινε αυτό. Ο επίσης παικταράς Ίγκασον ήρθε την εποχή των παχέων αγελάδων.
Όσο πουλάω παικταράδες με εκατομμύρια και υπογράφω συμβόλαια σε Καντουρήδες και Μπισεσβάρους, εγώ θα είμαι εναντίον οποιασδήποτε πώλησης με οποιοδήποτε αντίτιμο.
Εγώ είμαι οπαδός και θέλω η ομάδα μου του χρόνου να παίζει champions league και να είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Τα χαμηλά την μπάλα και τα σιγανοπαπαδίστικα είναι για τον ρουλη.
Δε με νοιάζει αν θα έχω Κωνσταντέλια -Κουλιεράκη γιατί δεν είναι συγγενείς μου. Θέλω όμως ,αν δεν τους έχω , να έχω 10 φορές καλύτερους και ετοιμοπόλεμους απ'τον Ιούνιο. Γίνεται; Εγώ λέω όχι. ΔΕ ΓΊΝΕΤΑΙ!
Πιστεύει κανείς ,έχει τέτοια δείγματα ,πως η διοίκηση θα πάρει ισάξιους ή καλύτερους; Αν υπάρχει κάποιος,ας μου αναφέρει αντίστοιχο παράδειγμα. Να μου πει πως πουλήσαμε τον Πέλκα και φέραμε καλύτερο. Πουλήσαμε τον Γιαννούλη και φέραμε καλύτερο.
Πουλήσαμε τον μέτριο Τσίμιροτ και φτάσαμε στο σημείο να τον νοσταλγούμε!!!
Ο μοναδικός παικταράς που φέραμε τα τελευταία χρόνια είναι ο Ζιβκοβιτς ,και να σας πω την αλήθεια , ακόμη δεν έχω καταλάβει πως έγινε αυτό. Ο επίσης παικταράς Ίγκασον ήρθε την εποχή των παχέων αγελάδων.
Όσο πουλάω παικταράδες με εκατομμύρια και υπογράφω συμβόλαια σε Καντουρήδες και Μπισεσβάρους, εγώ θα είμαι εναντίον οποιασδήποτε πώλησης με οποιοδήποτε αντίτιμο.
-
Για εμένα ο Νταντας δεν αξίζει να μείνει. Φτερό στον άνεμο για την θέση που παίζει. Δεν εχει δείξει κάτι σημαντικό ειδικά στα ντέρμπι. Αν θέλουν τον Ντελια να πληρώσουν. Ανταλλαγές δεν κάνουμε. Να βρουν άλλο κορόιδο να δώσει τόσα λεφτά για τον Νταντας
δηλαδή τα 25μμύρια για τα δύο πιο ταλαντούχα πιτσιρίκια μας, θεωρείται καλό deal.
Με μ.ο. δηλαδή τα 12,5μμύρια ανα παίχτη;
Οκ, η παραχώρηση Ντάντας είναι ενδιαφέρουσα αλλά όχι σε βαθμό που να καθιστά τα 12,5μμύρια ανά παίχτη καλή πρόταση.
Μιλάμε για μια Μπενφίκα που αγόρασε πρόπερσι τον Έβερτον με 20μμύρια (το πιο μεγάλο όνομα απο βραζιλίά) για να του πουλήσει την επόμενη χρονιά με 14μμύρια.
Εγώ ποδοσφαιρικό μάρκετινγκ δεν γνωρίζω.
Αλλά γνωρίζω απο μάρκετινγκ.
Προσωπικά, θα τους παραχωρούσα με την εξής συμφωνία:
18 εκατομμύρια για έκαστο παίχτη (36 στο σύνολο)
παραχώρηση Ντάντας
ποσοστό μεταπώλησης 25% για Κούλιε κ 15% για Ντέλια (ως επιπλέον κίνητρο, το μικρότερο ποσοστό του Ντέλια είναι περισσότερα χρήματα στη πράξη)
Με μ.ο. δηλαδή τα 12,5μμύρια ανα παίχτη;
Οκ, η παραχώρηση Ντάντας είναι ενδιαφέρουσα αλλά όχι σε βαθμό που να καθιστά τα 12,5μμύρια ανά παίχτη καλή πρόταση.
Μιλάμε για μια Μπενφίκα που αγόρασε πρόπερσι τον Έβερτον με 20μμύρια (το πιο μεγάλο όνομα απο βραζιλίά) για να του πουλήσει την επόμενη χρονιά με 14μμύρια.
Εγώ ποδοσφαιρικό μάρκετινγκ δεν γνωρίζω.
Αλλά γνωρίζω απο μάρκετινγκ.
Προσωπικά, θα τους παραχωρούσα με την εξής συμφωνία:
18 εκατομμύρια για έκαστο παίχτη (36 στο σύνολο)
παραχώρηση Ντάντας
ποσοστό μεταπώλησης 25% για Κούλιε κ 15% για Ντέλια (ως επιπλέον κίνητρο, το μικρότερο ποσοστό του Ντέλια είναι περισσότερα χρήματα στη πράξη)
Όταν σε προσεγγίζει ένα μαγαζί (αν ισχύει η πρόταση) που ξέρεις ότι άνετα μπορεί να πουλήσει παίκτες με 50,70, 100 εκ , τότε ίσως ήρθε η ώρα να κανεις αυτό το μαγαζί να "ματώσει" και αυτό.
Άλλωστε τα 25 σαν βάση (πάντα με δεδομένο ότι ισχύει) δειχνει το που μπορούν να φτάσουν.
Από εκεί που μιλούσαμε για τον Ντελια ότι με 13-14 ίσως μπουν σε σκέψεις, θεωρώ ότι η ομάδα αν παίξει σωστά τα χαρτιά της μπορεί να στοχεύσει σε πολύ μεγάλο νούμερο.
Η γνώμη μου πάντως παραμένει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει αντιστάσεις και να πείσει αυτά τα παιδιά ότι αξίζει να μείνουν μια η περισσότερες σεζόν στην ομάδα ακόμα
Άλλωστε τα 25 σαν βάση (πάντα με δεδομένο ότι ισχύει) δειχνει το που μπορούν να φτάσουν.
Από εκεί που μιλούσαμε για τον Ντελια ότι με 13-14 ίσως μπουν σε σκέψεις, θεωρώ ότι η ομάδα αν παίξει σωστά τα χαρτιά της μπορεί να στοχεύσει σε πολύ μεγάλο νούμερο.
Η γνώμη μου πάντως παραμένει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει αντιστάσεις και να πείσει αυτά τα παιδιά ότι αξίζει να μείνουν μια η περισσότερες σεζόν στην ομάδα ακόμα
-
Ε μια τρύπα στο νερό. Τι ομάδα πάμε να κάνουμε του χρόνου αν με το που βγάζουμε παίκτες τους πουλάμε? Μέχρι του χρόνου πρέπει να μείνουν σίγουρα. Τουλάχιστον μέχρι να βγάλεις τον επόμενο Ντελια.
Στα 30εκ. συν Ντάντας, συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης θα κλείσει η δουλειά το καλοκαίρι.
Καλά τα όνειρα αλλά δε κρατάνε πολύ κι εμείς είμαστε "selling club"...!!!
Καλά τα όνειρα αλλά δε κρατάνε πολύ κι εμείς είμαστε "selling club"...!!!
Είμαστε σίγουροι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να δείξει αντιστάσεις...?nunies4 έγραψε:Η γνώμη μου πάντως παραμένει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει αντιστάσεις και να πείσει αυτά τα παιδιά ότι αξίζει να μείνουν μια η περισσότερες σεζόν στην ομάδα ακόμα
Ακριβως για τους λογους ποου συζηταμε τοσο καιρο γραφουμε καποιοι οτι μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ πρεπει να εχει ενα κορμο 7-8 παικτων ποιοτητας σε ηλικιες 27-30 πανω στους οποιους θα προσθαφαιρει νεαρους με σκοπο να τους εξελιξει και τελικα να τους πουλησει.
Τη δεδομενη χρονικη στιγμη ειμαστε προβληματισμενοι γιατι οι παικτες πρως πωληση ειναι και αυτοι πανω στους οποιους στηριζομαστε αγωνιστικα,οποτε μοιραια τοσο η ομαδα οσο και ο οπαδος σκεφτεται οτι αν τους δωσει φτου και απο την αρχη...
Τη δεδομενη χρονικη στιγμη ειμαστε προβληματισμενοι γιατι οι παικτες πρως πωληση ειναι και αυτοι πανω στους οποιους στηριζομαστε αγωνιστικα,οποτε μοιραια τοσο η ομαδα οσο και ο οπαδος σκεφτεται οτι αν τους δωσει φτου και απο την αρχη...
Αυτό είναι και το πιο ακριβό πλάνο από την άλλη, 6-7 συμβόλαια γύρω στο μύριο. Δεν ξέρω αλλά νομίζω δεν παίζουμε μπάλα πλεόν εκεί
Αν το καλοσκεφτεις το κανουμε ηδη.Μονο φετος εχουμε Ολιβειρα,Κουρτιτς,Ινγκασον,Αγκουστο,Καντουρι,Ζιφκοβιτς.Αν τωρα συνυπολογισεις την ευρωπαικη χασουρα που μας κοστισε σιγουρα ενα τετοιο συμβολαιο και το ποσα λεφτα πεταμε αριστερα και δεξια σε κατι Μπισεσβαρ,Νασμπεργκ,Μουργκ,ευκολα εξοικονομουμε τα χρηματα.Δεν γινεται να θες να πουλας στα 20 μυρια και εσυ ο ιδιος να μην δινεις τετοια συμβολαια.Μοιραια θα μικρυνεις τοσο πολυ αγωνιστικα που θα σταματησεις να παραγεις ,να αγοραζεις ταλεντα και να τους βγαζεις στη βιτρινα καθως δυσκολα θα εχεις και ευρωπαικες φιλοδοξιες.
- john4serres
Το ντιλ που λένε οι Ιταλοί δεν είναι κακό αλλά... Θα πω ταπεινά ως οπαδός όχι.
Έχω και γω τους ενδοιασμούς μου για τον Νταντας. Περίμενα να δω κάποια σωματική βελτίωση μέσα στη σεζόν, δυστυχώς παραμένει φτερό στον άνεμο. Ενώ ξέρει καντάρια μπάλα.
Έχω και γω τους ενδοιασμούς μου για τον Νταντας. Περίμενα να δω κάποια σωματική βελτίωση μέσα στη σεζόν, δυστυχώς παραμένει φτερό στον άνεμο. Ενώ ξέρει καντάρια μπάλα.