Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Πεναλτι ποδοσφαιρικα δεν ειναι για αυτο αλωστε και ο ιδιος δεχεται σχεδον αδιαμαρτηρητα τη καρτα.Βαρισιο πεναλτι θα μπορουσαμε να το συζητησουμε αλλα θα πρεπει να το υποστηριζουμε και σαν ομαδα.Χτες ο Ραφα σηλωνεται αμιλητος,με τον Λεβαδειακο ο Κοταρσκι και εκεινος,οπως και η υπολοιπη ομαδα δεν λενε κουβεντα.Αλλοι με το παραμικρο κανουν σαματα και αποκομιζουν κερδη.
το λαθος του ραφα ειναι οτι δεν ...εψαξε ...την επαφη χαμηλα η με τον κορμο...
αν υπηρχε κατι τετοιο η μπαλα στα...11.... μετρα θα καθοτανε..
Γερασίμου έγραψε:Στον Ίγκι υπάρχει πιθανό σπρώξιμο από πίσω αλλά αν πήγαινε στο VAR θα έδινε το επιθετικό φάουλ που προηγήθηκε. Για την φάση του Ράφα ακόμα να σχηματίσω άποψη αλλά νομίζω πως μπορούσε κάτι πιο ορθολογικό, δηλαδή να μεταβιβάσει στο πέναλτι όπου περίμεναν αμαρκάριστοι δύο δικοί μας ή έστω να σουτάρει.
Τρεις ελεύθεροι στη σειρά περίμεναν (Σβαμπ-Ολιβειρα - Αουγκούστο) και ο Ράφα κάνει ότι πιο ηλίθιο του ήρθε. Στο σουτ από δεξιά του μικρού πάνω στην πλάτη αντιπάλου έχουμε πάλι 3 παίκτες ελευθερους και δεν έγινε πάσα. Τουλάχιστον ο μικρός έκανε σουτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Δευ 06 Φεβ 2023, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έπρεπε να σουτάρει, ή να πασάρει με τη μία.
σε εκεινο το ...σημειο..του αγωνα αποστολη μου το τι επρεπε να κανει με εμας που τα βλεπουμε απο εξω δεν εχει καμια ουσιαστικη σημασια
και εχθες μεσα απο το γηπεδο και εμεις απο εξω...στο 90 φευγα ..δεν βλεπαμε τιποτα...
αν ο παικτης ....διαβασε.. οτι εκεινη την στιγμη το πιο καλο ηταν να περασει τον αντιπαλο και μετα να κανει το γυρισμα ...εκανε την πιο καλη επιλογη...
σκεψου να εκανε τις επιλογες που λες και να μην γινοτανε γκολ ...το πιο πιθανο βαση αυτων που ειδαμε εχθες...
και σκεψου να περνουσε τον παικτη και στο γυρισμα να γινοτανε γκολ,,,η το πιο απλο να επερνε πεναλτι..
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έπρεπε να σουτάρει, ή να πασάρει με τη μία.
σε εκεινο το ...σημειο..του αγωνα αποστολη μου το τι επρεπε να κανει με εμας που τα βλεπουμε απο εξω δεν εχει καμια ουσιαστικη σημασια
και εχθες μεσα απο το γηπεδο και εμεις απο εξω...στο 90 φευγα ..δεν βλεπαμε τιποτα...
αν ο παικτης ....διαβασε.. οτι εκεινη την στιγμη το πιο καλο ηταν να περασει τον αντιπαλο και μετα να κανει το γυρισμα ...εκανε την πιο καλη επιλογη...
σκεψου να εκανε τις επιλογες που λες και να μην γινοτανε γκολ ...το πιο πιθανο βαση αυτων που ειδαμε εχθες...
και σκεψου να περνουσε τον παικτη και στο γυρισμα να γινοτανε γκολ,,,η το πιο απλο να επερνε πεναλτι..
ΟΧΙ. Όπως τα έψαλε ο Ράζβαν στον Ντέλια το ίδιο ισχύει και για τον Ράφα και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, γιατί τους χωρίζει πολύ μεγάλη ηλικιακή διαφορά και εμπειρία. Ο ρόλος του είναι πρώτα να πασάρει και δεύτερον να σουτάρει αν έχει καλό οπτικό πεδίο. Αυτό που επιχείρησε ήταν το χειρότερο όλων.
Αυτό που πάει να σουτάρει ο άλλος πέφτει σαν ταγάρι του σκάει τριπλα και τρώει μπάτσα και πέφτει στο 94 και εμείς κραζουμε τον δικό μας να το κοιτάξουμε λίγο. Αυτό που χθες είχε αίσθηση -38 εγώ στην πιο ζέστη θύρα του γηπέδου έπιασα τον εαυτό μ να κάθεται στο καρεκλάκι όταν είχε κανα φάουλ ή μπαλα ο γαύρος μπας και κόψει λίγο το κρύο και σταματήσω να τρέμω και κάποιοι κράζουν για την χάλια κερκιδα από τον καναπέ του σπιτιού τους με 24 βαθμούς και τσαγακι δεν χρειάζεται να το κράξω απλά γελάω . Πάντως ο ζε χθες έκανε βολτούλα στην 4 πήγε και στην Α χαιρέτησε τα φιλαράκια του και μετά μπήκε να χτυπήσει το τύμπανο. Σας δινω φιντμπακ επειδή διάβασα εδώ τα σχολια πριν το ματς .
Όταν ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε κίνηση και δέχεται ένα χέρι ξαφνικά στο πρόσωπο ούτε να σουτάρει, ούτε να δώσει πάσα μπορεί. Είναι σα να πατιεται το οργανικό κουμπί, διακόπτης. Πατάει φρένο. Εκείνος έπεσε. Σχεδόν ποτέ δεν έχω σχολιάσει διαιτητές και αποφάσεις.
PAOK_Antarctica έγραψε:Η εικόνα της Τούμπας χθες ήταν λυπηρή. Μόνο ένα κομμάτι της 4 φώναζε, οι υπόλοιποι ύπνο βαθύ.
Στην 7 δε, οι μπούμερς είπαν πιο πολλές φορές "καθίστε κάτω" παρά την λέξη "ΠΑΟΚ". Από μένα τέλος οι ευγένειες. Θα βλέπω το ματς όρθιος κι α γαμηθήτε. Όποιος δεν την παλεύει ορθοστασία 45+45 λεπτά, έχει μεριμνήσει η ΠΑΕ ειδικές θέσεις για ανάπηρους.
Στην 6 που πήγα εγώ, ούτε χειροκρότημα...μουρμούρα, γκρίνια, "γιατί δεν την έδωσες εκεί;" και τέτοια...
Στο ημίχρονο νόμιζα ότι θα ζητήσουν τον κατάλογο με τα κρασιά.
Το να επικρατεί ζοχάδα έπειτα από ένα 0-0 με αντίπαλο τους σιχαμένους, μόνο θετικό το λες.
Από τις ελάχιστες φορές που έγινε πράξη η διαχρονική φαντασίωση «μπαίνεις μέσα και τους πατάς με την ορμή της Τούμπας». Σπανίως έχουμε μπει πιο δυναμικά και σαρωτικά σε πρώτο 20λεπτο ντέρμπι. Φυσικά, όπως γράψανε και πολλοί, τα τελειώματά μας ήταν αναιμικά, σαν χάδια αντί για σουτ. Παρόλα αυτά, δεν χάσαμε ούτε για μια στιγμή τον έλεγχο του ματς, απειληθήκαμε με ένα βρωμόσουτο και τίποτα άλλο, ενώ στο τελευταίο τέταρτο, παρόλο που το ματς έδειχνε να έχει κλειδώσει στο 0-0, ψάξαμε το γκολ, δε φοβήθηκαμε μήπως χάσουμε. Ο Λουτσέσκου ορθώς επισήμανε την εγωιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών, υπάρχουν 2-3 καραμπινάτες φάσεις όπου αντί για την προφανή πάσα έγινε σκοτωμένο σουτ. Όσο για το πανό, ας είναι κρεμασμένο σε κάθε ματς στη θύρα 6, έτσι για σπάσιμο. Έχουν υψώσει πανό όπου εύχονται θανατικό, έπαιξαν χωρίς πρόβλημα με ευθέως υβριστικό πανό και τώρα μας άφησαν να ξεπαγιάζουμε ένα τέταρτο για ένα πανό που δεν μπαίνει ούτε στο top-100 των προκλητικών πανό στην πρόσφατη ιστορία των ελληνικών γηπέδων. Στα της διαιτησίας, κανένα πέναλτι στον Ίνγκασον, περίεργη φάση με τον Σοάρες, όπου προφανώς δέχεται μαρκάρισμα που του χαλάει την προσπάθεια, αλλά πέφτει υπερβολικά θεατρινίστικα. Κάπου διάβασα ότι θα μπορούσε να επιδιώξει την επαφή, έτσι όπως ορμά ο αντιπαθέστατος, και συμφωνώ. Γενικά, ενώ είναι φάση που προφανώς είναι φάουλ εκτός περιοχής, δύσκολα μπορεί να δοθεί πέναλτι. Εξυπακούεται ότι αν είχε συμβεί ανάποδα η φάση, θα διαβάζαμε σημεία και τέρατα σήμερα από παντού. Είναι κρίμα, πάντως, να μην έχουμε 2-3 λύσεις παραπάνω για να ξεκλειδώσουμε ματς σαν κι αυτό. Με Τάισον και Καντουρί ανενεργούς, μεσοεπιθετικά δεν υπάρχει κάποιος game changer, αφού ο Μουργκ αποδεδειγμένα δεν μπορεί, ο Κουαλιάτα δεν έγινε ποτέ μέλος της ομάδας, ενώ από τον Μπίσεσβαρ μονάχα σκόρπιες αναλαμπές μπορούμε να περιμένουμε. Έπρεπε να είχαμε έναν ακόμη αξιόπιστο σέντερ φορ, αλλά και μια ακόμη εναλλακτική για την τριάδα πίσω από τον φορ.
υγ1: πλέον είμαι πεπεισμένος πως πρέπει να έχουμε κάποιο χοντρό περιστατικό στην 4, σε κάποιο ντέρμπι, για να προβληματιστούμε (τάχα μου) για τον τρόπο και τις συνθήκες εισόδου στη συγκεκριμένη θύρα, στα ντέρμπι. Για πανηγυρτζήδες δεν θα κάνω ποτέ λόγο, όποιος γουστάρει πάει σε όποιο ματς θέλει, νταβάς δε γινόμαστε στην επιθυμία του άλλου. Ίσα ισα απολαμβάνω το «λίγοι και καλοί» στα μικρά ματς, όπου γίνεται και κερκιδάρα. Αλλά αυτό με τους τζαμπατζήδες με εξοργίζει. Χωρίς καμία υπερβολή, περίπου (αν όχι και τουλάχιστον) το 1/4 της Θ4 είναι τζαμπατζήδες σε τέτοια παιχνίδια. Και με εξοργίζει διπλά η στάση των παιδιών στα τουρνικέ, όπου σχεδόν σου φορτώνουν με το έτσι θέλω έναν ακόμη για να τον βάλεις «διπλό, γιατί όλοι ΠΑΟΚ είμαστε». Η κατάσταση που επικρατεί είναι πραγματικά γελοία. Χτες, μάλιστα, το τσακαλάκι που μου ανέθεσαν να βάλω μέσα, επειδή είναι και πολύ μαγκάκι ρε παιδί μου, θεώρησε ότι δεν οφείλει ούτε καν ένα ευχαριστώ, λες και είμαι μπαμπάς του ή κηδεμόνας του. Και, φυσικά, όποτε η Θ4 είναι παστωμένη με υπεράριθμους η κερκίδα είναι πάντα σούπα (χτες, βέβαια, υπήρχε και το υπαρκτότατο ελαφρυντικό της παγωνιάς).
υγ2: Για τον τυμπανοκρούστη μας, μόνο χαρά με γεμίζει ότι κάποιοι εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα με διάφορα τέτοια μικρά-μικρά, που δεν είναι όμως ποτέ αμελητέα στο οπαδικό θυμικό. Νομικό έρεισμα για να μην του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο προφανώς δεν υπάρχει. Πιθανολογώ, βέβαια, ότι η ΠΑΕ θα μπορούσε να μεσολαβήσει ώστε να μην είναι ο περφόρμερ του τελετουργικού. Προφανώς δεν θα το κάνει. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι στον πυρήνα του πιο hard core οπαδικού μας κορμού, η παρουσία του δεν θεωρείται ζήτημα. Όπως -πολύ δυστυχώς- δεν θεωρούνται και πολλά άλλα που γίνονται και που ακούγονται στο γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 06 Φεβ 2023, 15:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πολύ καλή η ομάδα χτες.. Υπήρξαν στιγμές που χανόταν η μπάλα πραγματικά.. Της έλειψε το γκολ και πραγματικά κρίμα που δεν ήρθε αυτό από κάποιες ενέργειες τραβηγμένες κυρίως από Ντελια.. Πολύ καλός ο Σαστρε για ακόμα ένα ματς.. Εξαιρετικός Νταντας. Φέτος πήγα ξανά στο χτεσινό ματς μετά από πολλά χρόνια στην 4..συνηθως κινουμαι 5και6 και 2.. Για όνομα του θεού ρε τζαμπατζηδες.. Υπερδιπλάσιοι ειμασταν εκεί μέσα... Το γήπεδο μας ειναι πλέον παλιό και πρέπει να τελειώνει και το κατάλαβα χτες απόλυτα αυτο.κάνεις μια ώρα να μπεις και άλλη μισή για να βγεις όταν πας δε τουαλέτα δακρύζει το μάτι σου από τους χυμούς τον προηγούμενων και αν πεις να πας στο ημίχρονο θα ξεκινήσει το 2ο και μετά θα πας πίσω στην θέση σου.. ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΛΟΣ... Όσο αφορά την κερκίδα όσο θα φωνάζουν μακροσκελή συνθήματα τα οποία δεν ξεσηκώνουν τόσο και θα πέφτει σε απόδοση.. ΥΓ. Έλειψε χτες ο Ταισον... Θα τους το παστελωνε σίγουρα..
Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με τις ισοπαλίες προηγούμενων ετών, στη φετινή κάναμε την καλύτερη εμφάνιση και μας αδικεί το σκορ. Ο σπήκερ της Nova που προσπαθούσε να εξισορροπήσει την κατάσταση και να μας πείσει ότι στο derby θα μπορούσε να νικήσει είτε ο ένας είτε ο άλλος, ήταν αηδιαστικός (17-6 τελικές)! Ο γαύρος δεν πάτησε περιοχή με αξιώσεις και όλες του οι τελικές ήταν έξω από το κουτί.
paokpantou έγραψε:Όσο αφορά την κερκίδα όσο θα φωνάζουν μακροσκελή συνθήματα τα οποία δεν ξεσηκώνουν τόσο και θα πέφτει σε απόδοση..
Μα πώς θα δηλώσουν ότι χιλιόμετρα έκαναν πάλι; Από Σίνδο, Κορδελιό, Εύοσμο, Καλαμαριά, Πυλαία, Περαία, κέντρο, Σαράντα Εκκλησιές, Ωραιόκαστρο...μιλάμε για τεράστια εκδρομή.
Και φυσικά το #1 χιτ: τίκια μπεράσα νταχρόνιαααααααα...
Aureliano Buendia έγραψε:υγ1: πλέον είμαι πεπεισμένος πως πρέπει να έχουμε κάποιο χοντρό περιστατικό στην 4, σε κάποιο ντέρμπι, για να προβληματιστούμε (τάχα μου) για τον τρόπο και τις συνθήκες εισόδου στη συγκεκριμένη θύρα, στα ντέρμπι. Για πανηγυρτζήδες δεν θα κάνω ποτέ λόγο, όποιος γουστάρει πάει σε όποιο ματς θέλει, νταβάς δε γινόμαστε στην επιθυμία του άλλου. Ίσα ισα απολαμβάνω το «λίγοι και καλοί» στα μικρά ματς, όπου γίνεται και κερκιδάρα. Αλλά αυτό με τους τζαμπατζήδες με εξοργίζει. Χωρίς καμία υπερβολή, περίπου (αν όχι και τουλάχιστον) το 1/4 της Θ4 είναι τζαμπατζήδες σε τέτοια παιχνίδια. Και με εξοργίζει διπλά η στάση των παιδιών στα τουρνικέ, όπου σχεδόν σου φορτώνουν με το έτσι θέλω έναν ακόμη για να τον βάλεις «διπλό, γιατί όλοι ΠΑΟΚ είμαστε». Η κατάσταση που επικρατεί είναι πραγματικά γελοία. Χτες, μάλιστα, το τσακαλάκι που μου ανέθεσαν να βάλω μέσα, επειδή είναι και πολύ μαγκάκι ρε παιδί μου, θεώρησε ότι δεν οφείλει ούτε καν ένα ευχαριστώ, λες και είμαι μπαμπάς του ή κηδεμόνας του. Και, φυσικά, όποτε η Θ4 είναι παστωμένη με υπεράριθμους η κερκίδα είναι πάντα σούπα (χτες, βέβαια, υπήρχε και το υπαρκτότατο ελαφρυντικό της παγωνιάς).
Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους άλλαξα θύρα μετά από 20φεύγα χρόνια.
Αυτό το πράγμα που παστωνόμαστε έξω από τα τουρνικέ σε βαθμό ασφυξίας, που έχεις 5 άτομα κολλημένα πάνω σου και δεν μπορείς να κουνηθείς εκατοστό και αν σου σκάσει κανένα ανεύρυσμα και πεθάνεις θα παραμείνεις όρθιος σαν άγαλμα που το κινεί το πλήθος και το παρελαύνουν κερδίζοντας ένα 20λεπτο εφήμερης ζωής ακόμα, ο μ@λ@κ@ς (πάντα υπάρχει αυτός ο μ@λ@κ@ς) που θα αρχίσει να φωνάζει και να βρίζει τους τύπους στα τουρνικέ λες και αυτοί φταίνε και όχι εμείς τα ΖΩΑ που δεν μπορούμε να μπούμε σε μια σειρά και πάμε σαν το κοπάδι στα λιβάδια του Κιλκίς. Και εκεί που καταφέρνεις να βγάλεις όλον τον αέρα από μέσα σου για να ξεφουσκώσεις και να καταφέρεις να περάσεις από την πόρτα κολλητά με το σίδερο που σου σκίζει τα ρούχα και νομίζεις ότι το χειρότερο τελείωσε, μπαίνεις με άλλους 50 σε ένα κλειστοφοβικό κλουβί και είναι λες και είσαι σε βαγόνι για Νταχάου και σκέφτεσαι πως αν γίνει κανένας σοβαρός σεισμός τώρα, την γαμήσαμε. Και πλησιάζεις το τουρνικέ και παρατηρείς ότι οι μισοί δεν έχουν καν εισιτήριο και δεν τρέχει τίποτα, αγαπάνε τον ΠΑΟΚ αλλά όχι τόσο ώστε να δώσουν 10 ευρώ για την ομάδα. Όλους αυτούς που ζητάνε να τους βάλεις μέσα, αν τους δώσεις ένα δεκάευρω για να αγοράσουν εισιτήριο, θα κρατήσουν το 10ευρω και θα μπούνε τζάμπα. Και έχεις τον πιτσιρικά μπροστά και προφανώς δεν χωράτε γιατί οι μέρες της καλλίγραμμης νιότης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και τραβάνε από την άλλη και σπρώχνεις κι εσύ και σφίγγεσαι, η λεκάνη σου εφάπτεται του νεαρού του κώλου και εύχεσαι να μην αμολήσει καμιά καλή από το σπρώξιμο και το νιώσεις και σκέφτεσαι ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΗΣ;