16. Tomasz Karol Kędziora
- pisakaipoupoula
Re: 16. Tomasz Kedziora
Το πρόβλημα του είναι ότι το μέτρο σύγκρισης πια είναι ο Μάτος και όχι οι Κίτσιου, Μουν, Αραμπατζής κτλ κτλ
Τότε γιατί στο πόστ μετά τον αγώνα που είπα ότι παίζαμε με 9 παίχτες επιθετικα (Μπράντον,κεντζιορα )και είχα εύλογη απορία πως ο συγκεκριμένος σαν δεξι μπακ έπαιξε τόσα ματς τσουλου ,μου την είπες ότι εδώ σχολιάζω εγώ που δεν καταλαβαίνω;ενώ δεν είσαι άνθρωπος που μπορώ να ρωτήσω ; Τεσπα όλοι έχουμε τεντωμένα νεύρα από χθες (από τον τελικό βασικα τι χθες) δεν υπάρχει λόγος να μαλώνω με συνοπαδους που δεν ξέρω καν τα μούτρα τους . Όλα καλά . Μακάρι να ανεβεί και αυτός να βοηθησει να περάσουμε την Πέμπτη γιατί βλέπω μαύρες μέρες να έρχονται αν αποκλειστούμε από 2ο καφενείο μέσα σε ένα χρόνο
- Μπαρκαρούτσος
Ε ρε φίλε, για να έπαιξε CL, κάτι καλό θα έκανε. Δεν παίζεις τυχαία εκεί.
Κι ο Colak όσο δεν φοράει ασπρόμαυρη φανέλα, μπουμπουνούσε τα γκολ. Στον ΠΑΟΚ ψαχνόταν. Τι να κάνουμε;
Κι ο Kedziora χρόνο θέλει. Δεν θυμάμαι ο Matos από την πρώτη μέρα να ήταν ο παιχταράς που όλοι αγαπήσαμε! Ακόμα και ο Garcia την πρώτη χρονιά όλο νεύρα και κόκκινες..μόλις μπήκε σε καλούπι και έδεσε με την ομάδα, είδαμε τι έγινε.
Κι ο Colak όσο δεν φοράει ασπρόμαυρη φανέλα, μπουμπουνούσε τα γκολ. Στον ΠΑΟΚ ψαχνόταν. Τι να κάνουμε;
Κι ο Kedziora χρόνο θέλει. Δεν θυμάμαι ο Matos από την πρώτη μέρα να ήταν ο παιχταράς που όλοι αγαπήσαμε! Ακόμα και ο Garcia την πρώτη χρονιά όλο νεύρα και κόκκινες..μόλις μπήκε σε καλούπι και έδεσε με την ομάδα, είδαμε τι έγινε.
- Patricio_4
Τον Κεντζιόρα, όπως προκύπτει από τα δημοσιογραφικά του ΠΑΟΚ, τον πήραμε ως δεύτερο δεξί στόπερ ενώ μπορεί να αποτελέσει και μια τρίτη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας πίσω από τους Σάστρε και Λύρατζη. Το ερώτημα επομένως δεν θα έπρεπε να είναι γιατί είναι τόσο κακός ο Κεντζιόρα αλλά αν ο Λύρατζης είναι χειρότερος του. Και για να πω και την αλήθεια, μετά τον τραυματισμό του δεν το έχει διαψεύσει αυτό.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξερω αν εχει παιξει CL ή τι αλλο εχει κανει στο παρελθον..
Δεν ξερω αν σε αλλη θεση μπορει να αποδοσει καλυτερα.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι επιθετικα οποτε ανεβαινε την πλευρα ήταν ακινδυνος και μονοδιαστατος. Για να τον βαλεις να κρατησεις το αποτελεσμα καλος ειναι. Αλλα για ομαδα που ψαχνει το γκολ απο τα πλευρα, ειναι το λιγοτερο ανεπαρκης.
Δεν ξερω αν σε αλλη θεση μπορει να αποδοσει καλυτερα.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι επιθετικα οποτε ανεβαινε την πλευρα ήταν ακινδυνος και μονοδιαστατος. Για να τον βαλεις να κρατησεις το αποτελεσμα καλος ειναι. Αλλα για ομαδα που ψαχνει το γκολ απο τα πλευρα, ειναι το λιγοτερο ανεπαρκης.
- Montrealiotis
Κανείς λάθος Μπάρκα. Ειδικά από το γήπεδο, φάνηκε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά από το κέντρο, απολύτως τίποτα. Σε κάποια φάση βρέθηκε δεξιά κοντά στο κόρνερ ο Εκονγκ και έκανε πολύ κάλυτερη σέντρα από τον Κεντχιορα.
- sourmenetes
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Montrealiotis έγραψε:Κανείς λάθος Μπάρκα. Ειδικά από το γήπεδο, φάνηκε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά από το κέντρο, απολύτως τίποτα. Σε κάποια φάση βρέθηκε δεξιά κοντά στο κόρνερ ο Εκονγκ και έκανε πολύ κάλυτερη σέντρα από τον Κεντχιορα.
Για χθες μπορεί όντως να κάνω λάθος. Είπα κιόλας ότι δεν έχω μνήμες από τον ίδιο.
Αλλά, συνολικά επιφυλάσσομαι. Δεν μπορώ να κρίνω από έναν αγώνα. Όπως δεν μπορώ να κρίνω πχ ότι ο Baba είναι παιχταράς που θα αφήσει εποχή.
Υπομονή και βλέπουμε.
Το πρόβλημα χθές δεν ήταν ο κετζιορα στα δεξιά αλλά η ανυπαρξία του ζιβκοβιτς που έπαιζε μόνιμα σε λάθος χρόνους. Επιθετικά δεν είμαι κάτι ιδιαίτερο ο κετζιορα αλλά έκανε μονίμως κινήσεις κ σε τουλάχιστον 4 περιπτώσεις ενώ κάνει το οβερλαπ κ με μια απλή πάσα τον βγάζει μόνο,ο ζιφκο κάνει άλλα ντι άλλων
Τον παικτη τον πηραμε για αντι Καργα που αν υπαρχει αναγκη μπορει να παιξει και δεξι μπακ. Χωρις Σαστρε και Βιερινια και με τον Λυρατζη μαλλον ειναι να ειναι λασπη, αναγκαστηκαμε να δουμε ενα στοπερ να παιζει δεξι μπακ. Καμια εκπληξη οποτε η επιθετικη του ανυπαρξια.
Αν ηταν ρεβανς και κρινοταν η προκριση πιστευω για κανα μισαωρο θα επαιζε ο Ζιφκοβιτς δεξι μπακ με τον Ναρει μπροστα του.
Αν ηταν ρεβανς και κρινοταν η προκριση πιστευω για κανα μισαωρο θα επαιζε ο Ζιφκοβιτς δεξι μπακ με τον Ναρει μπροστα του.
Αλήθεια είναι αυτό που έγραψες Γιώργο.
Το πρόσεξα κι εγώ, ο ζιβκο είχε ευκαιρίες να παίξει το οβερ λαπ μαζί του και τον αγνόησε πολλάκις
Το πρόσεξα κι εγώ, ο ζιβκο είχε ευκαιρίες να παίξει το οβερ λαπ μαζί του και τον αγνόησε πολλάκις
- Montrealiotis
16. Tomasz Kedziora
Ο παίκτης στα χαρτιά φαίνεται παικταράς. Δυναμό Κιέβου, τσου λου, εθνική Πολωνιας κλπ. Δυστυχώς στο γήπεδο δεν. Προς θεού δεν λέω ότι πρέπει να φύγει κλπ, νομίζω ότι αξίζει να τον περιμένουμε, αλλά χθες έπρεπε να μπει ο Λυρατζής, γιατί ο Κεντζιορα ήταν ανύπαρκτος.
Ισχύει ότι δεν τον έπαιζε ο Ζιφκοβιτς και το έχει κάνει και με τον Σαστρε στο παρελθόν, αλλά εχθές τον δικαιολογώ γιατί ο Κεντζιορα, μπροστά, έκανε μόνο μαλακιες.
Ισχύει ότι δεν τον έπαιζε ο Ζιφκοβιτς και το έχει κάνει και με τον Σαστρε στο παρελθόν, αλλά εχθές τον δικαιολογώ γιατί ο Κεντζιορα, μπροστά, έκανε μόνο μαλακιες.
16. Tomasz Kedziora
Ο Λυρα ειχε θεμα τραυματισμου πριν 8 μερες, (αποσυμπιεση λογω ενοχλησεων στους κοιλιακους) για αυτο προτιμηθηκε ο Κετζιορα
Edit: ο Κολκας μολις ειπε οτι σωματικα ηταν οκ ο Λυρα αλλα λογω των περσινων σκαμπανεβασματων προτιμηθηκε να μην ξεκινησει
Edit: ο Κολκας μολις ειπε οτι σωματικα ηταν οκ ο Λυρα αλλα λογω των περσινων σκαμπανεβασματων προτιμηθηκε να μην ξεκινησει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 28 Ιούλ 2023, 13:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Α δεν το ηξερα αυτο για τον Λυρατζη. Απλα και αυτος αργει να παρει μπρος μετα απο την προετοιμασια.
Δηλαδη πηραμε για δεξι στοπερ ενα παιχτη που εχει παιξει στην καριερα του 367 παιχνιδια, εκ των οποιων τα 16 ως στοπερ και τα υπολοιπα 351 μπακ. ΟΚ.