Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Ρε συ Nunies το ιδιο πανω κατω λεμε. Ολα ειναι θεμα ποιοτητας. Δε γινεται να θες εξτρεμ με τριπλα και να φερνεις Ναρει. Δε γινεται να ανανεωνεις Καντουρι και Μπισε ενω θες παιχταρα στο 10.
- abc_o_ karpouzas
πρεπει να βρουμε εναν....μπουσουλα...
με παικταρα στο 10 ο ..ντελιας.....ιστορια θα ηταν
με παικταρα στο 10 ο ..ντελιας.....ιστορια θα ηταν
- Metagrafakias
Αν η αποφαση για το στρατηγικο πλανο ειναι να παιρνεις παικτες με μεταπωλητικη αξια και προωθηση των παιδιων απο την ακαδημια εμενα με βρισκει απολυτα συμφωνω και να το στηριξω με χιλια,αρκει βεβαια να δω οτι υπαρχει πλανο και σχεδιο για αυτο αλλα μεχρι στιγμης η διοικηση δεν μου το εχει δειξει αυτο...Με 6 μηνες μπαλα εχουμε βγαλει ηδη στη βιτρινα τον Κουλιερακη για πωληση...Ειμαι υπερ των πωλησεων φυσικα αρκει βεβαια αυτα τα λεφτα να ξαναεπενδυσθουν στην ακαδημια και στον ΠΑΟΚ Β ωστε να βγαζεις συνεχως παικτες...Αν ειναι να θυσιαζουμε καθε χρονο ενα δικο μας παιδι για να μην μπαινει μεσα ο Ιβαν οικονομικα και να ερχονται παικτες αμφιβολου αξιας ξενοι αστα να πανε η φαση,πρωταθλημα ξανα σε 30 χρονια θα δουμε...
Μη γινουν αυτα τα παιδια το σωσιβιο του Ιβαν οικονομικα,δεν θελω να το πιστευω οτι το σκεφτεται ετσι...
Μη γινουν αυτα τα παιδια το σωσιβιο του Ιβαν οικονομικα,δεν θελω να το πιστευω οτι το σκεφτεται ετσι...
- Μπαρκαρούτσος
Τα off-topics έφυγαν.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τελευταία φορά από εμένα. Τα επόμενα, θα διαγράφονται οριστικά εν ριπή οφθαλμού.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Προειδοποιητικό post.
Μην κάνετε off-topic συζητήσεις.
Αποφύγετε τα άσχετα.
Μιλάμε για μεταγραφές και πιθανές μεταγραφές παικτών που θα έρθουν.
Για αποχωρήσεις υπάρχει άλλο topic.
Για το πώς έπαιξε ο χy Ντέλιας στο προηγούμενο, υπάρχει το topic του χy Ντέλια.
Για τις άλλες ομάδες υπάρχουν τα αντίστοιχα topics.
Εξαιρούνται τα posts που προωθούν κάποιον σημαντικό αγώνα άλλων τμημάτων του ΠΑΟΚ, που η πλειοψηφία του λαού έχει γραμμένα στα @@ της.
Προειδοποιηθήκατε, χαρούμενες μεταγραφές χειμώνα.
Το μαμησες και ψοφησε λιγο μπαρκα...Πετυχες περιοδο να το παιξεις αυστηρος...Γραφουμε καμια λαλακια να περασει η ωρα σε ενα τοπικ που πλεον για τον οπαδο ειναι απο βαρετο εως ακρως εκνευριστικο σε βαθμο που ουτε να κραξουμε δεν εχουμε πια ορεξη και εσυ σβηνεις ποστ...Καλυτερα να μην το ανοιγατε τοτε...
Υ.Γ Εγω γιατι ειμαι σιγουρος οτι ο Αγγελος εχει βαλει το χερακι του στη διαμορφωση της μεταγραφικης μας πολιτικης?
Υ.Γ Εγω γιατι ειμαι σιγουρος οτι ο Αγγελος εχει βαλει το χερακι του στη διαμορφωση της μεταγραφικης μας πολιτικης?
-
Υ.Γ Εγω γιατι ειμαι σιγουρος οτι ο Αγγελος εχει βαλει το χερακι του στη διαμορφωση της μεταγραφικης μας πολιτικης?[/quote]
εάν γίνεται αυτό θα είμαστε για πολλά γέλια.. αλλά δεν το νομίζω.. έχει ξεκινήσει πολύ πολύ πριν...
εάν γίνεται αυτό θα είμαστε για πολλά γέλια.. αλλά δεν το νομίζω.. έχει ξεκινήσει πολύ πολύ πριν...
joshua έγραψε:Υ.Γ Εγω γιατι ειμαι σιγουρος οτι ο Αγγελος εχει βαλει το χερακι του στη διαμορφωση της μεταγραφικης μας πολιτικης?
Για πες ρε Τζόσουα πως είσαι κ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για κάτι τέτοιο;
Εξαιρετικά σοβαρό για να το λες ελαφρά τη καρδια
Επειδη δηλωσε οτι θα ηθελε να ξεντυθει και να παιξει στο ντερμπι;
Δεν νομιζω να προλαβαινει να βγαλει δελτιο για να τον κανουμε μεταγραφη και να κλεισουμε για Γεναρη.
Δεν νομιζω να προλαβαινει να βγαλει δελτιο για να τον κανουμε μεταγραφη και να κλεισουμε για Γεναρη.
Α, ρε και να είχαμε φέρει ένα φορ παστελωτή κι ένα αριστερό εξτρέμ με νούμερα τι κλάμα είχαν να ρίξουν τα "μεγαθήρια" του ποκ...!!!
-
-
Ρε φιλε ειπα ''γιατι εγω ειμαι σιγουρος'',φανταζομαι την ξερεις ως εκφραση,δεν ειπα ''εγω γνωριζω''...Ο ιδιος ο Αγγελος ειπε οτι μιλαει με Σαββιδη,τοποθετηθηκε σε θεση αντιπροεδρου,τη στιγμη που ο Ιβαν απεχει ως φυσικη παρουσια,μιλαει στους παικτες ενω και καλα αρμοδιοτητα του ηταν το προπονητικο κεντρο και ξαφνικα μεταγραφες τελος και στροφη στα παιδια μας...dragon έγραψε:joshua έγραψε:Υ.Γ Εγω γιατι ειμαι σιγουρος οτι ο Αγγελος εχει βαλει το χερακι του στη διαμορφωση της μεταγραφικης μας πολιτικης?
Το εκνευριστικο ειναι πως ενω οι ποκιτες ΔΕΝ εχουν καλυτερες ομαδες, εμεις φροντιζουμε να πυροβολουμε τα ποδια μας με την μη ενισχυση και ΠΑΛΙ
- abc_o_ karpouzas
joshua έγραψε:Ρε φιλε ειπα ''γιατι εγω ειμαι σιγουρος'',φανταζομαι την ξερεις ως εκφραση,δεν ειπα ''εγω γνωριζω''...Ο ιδιος ο Αγγελος ειπε οτι μιλαει με Σαββιδη,τοποθετηθηκε σε θεση αντιπροεδρου,τη στιγμη που ο Ιβαν απεχει ως φυσικη παρουσια,μιλαει στους παικτες ενω και καλα αρμοδιοτητα του ηταν το προπονητικο κεντρο και ξαφνικα μεταγραφες τελος και στροφη στα παιδια μας...dragon έγραψε:joshua έγραψε:Υ.Γ Εγω γιατι ειμαι σιγουρος οτι ο Αγγελος εχει βαλει το χερακι του στη διαμορφωση της μεταγραφικης μας πολιτικης?

τρομερο...σεναριο
ενα αλλο σεναριο ειναι οτι οι ρωσσοι χανουν τον πολεμο....