ΠΑΟΚ Β' 2022-23

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2022/23...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: ΠΑΟΚ Β' 2022-23

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ακόμα και εδώ ρε παιδιά πρέπει να τσακωνόμαστε
Μια χαρά παίζει η ομάδα για πρώτο παιχνίδι

Άντε να δούμε και κάνα νέο παίχτη γιατί αυτή είναι η σημασία των β ομάδων
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Parole τζάμπα ασχολεισαι. Μερικοί κουβαλάνε τόση κομπλα που αρκεί για να τους πνίξει από μόνη της. Υπάρχουν και οι στημένοι βέβαια αλλά στην προκειμένη πρόκειται για κλασική περίπτωση αστείρευτου κόμπλεξ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τέτοιους γρίφους δεν έβαζε ούτε η Ρεκκα στην ΟΦΧ συνάδελφε. (inside joke)

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Καποιες σκορπιες εντυπωσεις:
Μπαλομενος δεν. Πολυ χαμηλο ταβανι.
Χατζηστραβος εχει καλα στοιχεια αλλα δεν ειναι κανα παιδακι. Δεν ξερω ποσο καλυτερος να γινει ωστε να χωραει στην πρωτη ομαδα. Για Β' Εθνικη παντως ειναι καλος.
Ουεντραογκο επισης δεν ειναι μικρος, αλλα δουλευει δευτερη χρονια σε υψηλο επιπεδο. Εχει πολυ καλα στοιχεια κι εμφανεις αδυναμιες. Αν βελτιωνε τις επαφες του με την μπαλα θα μου αρεσε πολυ ως 5ο χαφ που θα μπαινει σε συγκεκριμενα ματς/στιγμες αγωνα με ειδικη αποστολη.
Μπραντονιτς βελτιωμενος, αλλα και στην δικη του περιπτωση ισχυει οτι και για τον Χατζηστραβο.
Ρικαρντο τεχνικα ανωτερος ολων των μεσοεπιθετικων της Α' ομαδας, αλλα φαινεται να ψαχνει διαρκως το κατι παραπανω. Αν γινει πιο ουσιαστικος, θα ειναι ετοιμος για τον ΠΑΟΚ.

Αλγεινη εντυπωση μου εκαναν ολες οι προσπαθειες παιδιων να βαλουν το γκολ με ατομικη ενεργεια για να φανουν. Θα πρεπει να καταλαβουν οτι ο καλος παικτης φαινεται και χωρις να εχει γραψει νουμερα.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Μπέναλτι στο 94'.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Χαζό πέναλτι
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Βλακεία
george188

Δημοσίευση από george188 »

Εμένα μ άρεσε κ το αμυντικό δίδυμο πίσω, μορικελι κ Κώττας. Κατά τα άλλα όταν έγιναν οι αλλαγές η ομάδα έπεσε
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Δημήτρης Κωττάς φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο πρώτο ματς του ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στη Βέροια για τη Super League 2, παίρνοντας το χρίσμα από τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μόλις στα 17 του χρόνια, ο γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου του 2005 Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής βλέπει τον κόσμο από τα 1,90 μ. και αγωνίζεται εξίσου καλά τόσο ως στόπερ όσο και ως κεντρικός χαφ. Διακρίνεται για την εξαιρετική σωματοδομή του, την καλή τεχνική του κατάρτιση και τις καίριες τοποθετήσεις του εντός αγωνιστικού χώρου και ήδη σε πολύ μικρή ηλικία έχει κάνει το ξεπέταγμα και ξεχωρίζει.

Διεθνής με την Εθνική Νέων και μέλος της «χρυσής» γενιάς των ’05άρηδων του ΠΑΟΚ διαθέτει μεγάλη προοπτική για το μέλλον, κάτι, που εντόπισε φυσικά και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της δεύτερης ομάδας του «Δικεφάλου» τοποθέτησε τον έναν εκ των δύο μικρότερων ηλικιακά ποδοσφαιριστών της αποστολής της ομάδας του (ο άλλος ήταν ο συνομήλικός του Σπυράκος, που επίσης πήρε χρόνο συμμετοχής) στην αρχική ενδεκάδα και του έδωσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, εντοπίζοντας πάνω του τα ηγετικά στοιχεία, που θέλει από τον αρχηγό του.

Στο πλευρό του Ιταλού, Μορικέλι, ο Κωττάς έκανε μία μεστή εμφάνιση, βοήθησε στην αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ Β’ και καθοδήγησε σωστά τους συμπαίκτες του προτού αντικατασταθεί από τον Γιάννη Μιχαηλίδη στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Από paok today (Μαρία Καλτσίδη)
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Έφυγε ο Μποτο και φάγαμε γκολ :p
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΠΑΟΚ Β' 2022-23

Δημοσίευση από aivas19 »

Πολυ ασυνδετη η ομαδα, πιο οργανωμενη η Βεροια. Εναν συνδυασμο καναν και πετυχαν φοβερο γκολ. Πολλα ασκοπα και αστοχα διωξιματα στο τελος και καμια ψυχραιμια. Τασιουρας μηχανακι παρα το ανοητο πεναλτι, καλο διδυμο στα στοπερ. Γκορντε περιμενα να κρατησεις μπαλα αλλα ουτε μια φορα δεν πηρες πασα στα ποδια οποτε το δικαιολογω. Τα υπολοιπα τα λεει ο Ριαν πιο πανω
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πέρσι η ομάδα ήταν ουσιαστικά η κ20 με έναν νεαρό ξένο και δύο βετεράνους. Φέτος έχουν όλοι εμπειρία από ποδόσφαιρο αντρών και παίζουν καλύτερα. Μου άρεσε ο Ρικάρντο και ο Ιταλός και πιστεύω πως θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα γρήγορα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ξεχώρισα τον Κωττά περισσότερο από τον Ιταλό δίπλα του. Ο Νινούα ασχολίαστος, Μπράντονιτς και Ουεντραογκό δεν νομίζω να μας απασχολήσουν. Ο Ρικάντρο βγάζει αληθινή την άποψη πολλών ότι κάποιοι από τους ΤΔ υποτιμούν το ελληνικό πρωτάθλημα, το παιδί θα αργήσει να παίξει στην πρώτη ομάδα, και αν παίξει...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Parole τζάμπα ασχολεισαι. Μερικοί κουβαλάνε τόση κομπλα που αρκεί για να τους πνίξει από μόνη της. Υπάρχουν και οι στημένοι βέβαια αλλά στην προκειμένη πρόκειται για κλασική περίπτωση αστείρευτου κόμπλεξ.
Αφού νομίζεις ότι είμαι τόσο κόμπλα με τον Γκαρσία και ότι όλα έχουν να κάνουν με αυτόν, εξήγησέ μου λίγο σε παρακαλώ γιατί κατά το τελευταίο διάστημα που ήταν προπονητής ο άμπελ έγγραφα ότι πρέπει να αναλάβει ο Πάμπλο έγγραφα ότι πρέπει να αναλάβει ο Πάμπλο και μακάρι να μείνει 10 χρόνια... Πότε μωρέ που έτρεχες πίσω από κάθε ποστ μου και συμφώνησες.
Τι άλλαξε Και απέκτησα κόμπλεξ?
Μήπως άλλοι έχουν κόμπλεξ?

Υγ τώρα μην καταλαβαίνεις τους γρίφους στο insta είναι φυσιολογικό, το να μην καταλαβαίνεις όμως απλά πράγματα είναι πρόβλημα.
Υγ2 το ότι κάποιος είναι άμυαλος δεν κάνει εμένα έξυπνο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλή αναλογικά για πρώτη εμφάνιση, με εξαίρεση το πρώτο και το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα.
Η Βέροια μου φάνηκε χειρότερη από πέρυσι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2022-2023”