ΠΑΟΚ-Άρης 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Patron

Re: ΠΑΟΚ-Άρης 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Patron »

Ωραίο balanced post van rooy

Λοιπόν ας σφίξουμε δόντια όλοι μας όπως κ οι παίχτες, δέκα βραδάκια έμειναν.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Πονάει η χθεσινή ήττα, αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε το εξής. Ήταν απόλυτα φυσιολογική και αναμενόμενη. Κανείς δεν έπεσε απ τα σύννεφα. Οι αιτίες είναι συγκεκριμένες και έχουν αναλυθεί πολλάκις από πολλούς συμφορουμίτες εδώ μέσα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική φυσική (ή μήπως είναι;). Ας επαναλάβω τις βασικές αιτίες άλλη μια φορά συνοπτικά:
1. Το ρόστερ δεν ήταν επαρκές για τόσο μεγάλο αριθμό παιχνιδιών φέτος. Η ανεπάρκεια του ρόστερ αξιολογείται και ποιοτικά αλλά και ποσοτικά. Κανείς δεν περίμενε βέβαια στην αρχή της χρονιάς ότι τον Απρίλιο θα παίζαμε πλευοφ, ημιτελικά κυπέλου και προημητελικά κονφερενς. Πρωτόγνωρη κατάσταση. Η διοίκηση όμως θα πρέπει κανονικά να σχεδιάζει την κάθε χρονιά με αυτό το δεδομένο. Αν θέλει να θεωρείται σοβαρή.
2. Η ηλικιακή σύνθεση του ρόστερ σε συνδυασμό με την ποιότητα. Δηλαδή, ο βασικός κορμός φέτος με την μεγαλύτερη ποιότητα, στο μεγαλύτερο μέρος αποτελούνταν από παίκτες σε μεγάλη ηλικία(κρέσπο, μπίσεσβαρ, βιειρίνια, καντουρί), συνεπώς η εξάντληση και οι τραυματισμοί ήταν αναπόφευκτοι μετά από τόσα πολλά παιχνίδια (1 ματς ανά 4 ημέρες).

Η ομάδα ουσιαστικά βασίστηκε στους παραπάνω 35άρηδες και φυσικά και σε κάποιους νεώτερους με ποιότητα (Ζιφκο, Αουγκούστο, Ινγκι, Λυρα, Τσιγγαρα). Από κει και πέρα δυστυχώς, το χάος.

Τι πρέπει να γίνει το καλοκαίρι για να μην ξαναδούμε τα ίδια προβλήματα μετά από έναν χρόνο:
1. Αντικατάσταση κάποιων 35άρηδων του βασικού κορμού με ισάξιους αλλά νεώτερους ηλικιακά παίκτες
2. Παραμονή κάποιων 35άρηδων για να παίρνουν κάποια ποιοτικά λεπτά ως game changers αλλά κι επειδή είναι χρήσιμοι ως προσωπικότητες. Για τα αποδυτήρια και για το γήπεδο όταν η μπάλα ¨καίει"
3. Αποχώρηση παικτών που αποδείχτηκαν λίγοι(Τευλορ, Μιτριτσα, Μουργκ, Σίντκλευ, Ζαμπα κλπ) και αντικατάσταση τους με ποιοτικότερους παίκτες.
4. Προσθήκη παικτών σε θέσεις οι οποίες φέτος δεν είχαν καλυφθεί επαρκώς. (10άρι, αριστ. εξτρέμ)
5. Νέο βασικό τερματοφύλακα. (Ο Πασχα στο 1/3 των παιχνιδιών έπαιξε με βαθμό 9 και στα 2/3 με βαθμό 3)

Πόσα από τα παραπάνω 5 και σε ποια έκταση θα γίνουν το καλοκαίρι;
Αυτό εξαρτάται από τα χρήματα που θα διαθέσει ο Ιβάν, και από την αποτελεσματικότητα στην δουλειά του Μπότο και των συνεργατών του.

Ίδωμεν
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εικόνα
Υπομονη!
Το μαρτυριο
φτανει στο τελος!

ΥΓ. Η επομενη σεζον
θεωρειται μεταβατικη!
demo4

Δημοσίευση από demo4 »

Κάθε σεζόν λέμε ότι είναι μεταβατική! Ωραίο αυτό.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πάλι;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτη δεν ηταν η μεταβατικη;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

όχι η φετινή ήταν που θα ξαναπαίρναμε αήττητο το πρωτάθλημα, έτσι είπε ο Ιβαν τουλάχιστον.
Η περυσινή ήταν μεταβατική όπως και η προπέρσινη
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Αυτό το «άδειασε ψυχολογικά» και το «είναι σκασμένη» η ομάδα δεν αντέχω να το διαβάζω άλλο. Έλεος.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Συμφωνώ, μεγάλο καραγκιοζιλίκη να βλέπεις προπονητές να το λένε αυτό...
Βγες και πες είμαστε σαρδέλες, όλοι μαζί παίχτες, προπονητής, γυμναστές, διοίκηση και θα ήταν σωστότερο από το να λέει για κούραση, ψυχολογία και σκασίματα!
Εντωμεταξύ βγαίνουν οι γάβροι του βορά και κάνουν δηλώσεις γι αφεντικά της πόλης και για σεξάκια και τέτοια. ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ... Έτσι, να περπατάμε με σκυφτό το κεφάλι για την επόμενη φάπα!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλα ας χαλαρωσουμε με το περπαταμε με το κεφαλι σκυφτο
Ο ΠΑΟΚ στις 21/5 θα ειναι εκει να διεκδικησει για 5η φορα τα τελευταια 6 χρονια κατι που αυτοι και μονο στην σκεψη οχι της κατακτησης αλλα της συμετοχης, καθε αρχη της χρονιας μουσκευουν τα βρακακια τους καθε βραδυ απο ονειρωξεις...
Αν ηταν ετσι το περπαταω σκυφτος....
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Όχι φίλε δεν πάει έτσι, εγώ προσωπικά χεστηκα για την πορεία της ομάδας, εγώ από μικρός θέλω να βλέπω πάθος, αίμα, ένταση, σεβασμό στην φανέλα και όμορφο ποδόσφαιρο. Θέλω να έρχονται στην Τούμπα και να τρέμουν, να χεζονται πάνω τους!
Εμείς τι βλέπουμε από τα παραπάνω?
Περίγελοι καταντήσαμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 12 Μάιος 2022, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Επειδή (κατ' εμέ) δεν βγαίνει τίποτα με το να αναμασάμε τα ίδια (οι μεν να λέμε για τις ευθύνες προπονητή, οι δε να μας την λένε γιατί ανοίγουμε θέμα προπονητή) μετά από κάθε ναυάγιο (και είναι συνεχόμενα αυτά)
Επειδή όσο και να ξεσπάμε τα νεύρα μας και την οργή μας, η σκληρή πραγματικότητα δεν αλλάζει
Για αυτό ΜΠΟΤΟ μετά τον τελικό πείσε τον Γιώργη (που σε έφερε) να γυρίσει η ομάδα επιτέλους ΣΕΛΙΔΑ σε ολα.
Να τον πείσεις να φέρει προπονητή από ιβηρική με τον οποίο θα έχεις ίδιες αντιλήψεις.
Προπονητή με νέες ιδέες, που θα αναλάβει να χτίσει μαζί σου ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ.
Ο κύκλος της ομάδας που ξεκίνησε το 2017 έκλεισε και αυτό αφορά και τον Λουτσέσκου που ταυτίστηκε σε βαθμό ψυχωτικό και με τρόπο όχι ποδοσφαιρικά ορθολογικό με παίκτες που βρίσκονται στη δύση τους και σε αυτή την σχέση στήριξε την αγωνιστική διαχείριση του φετινού ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα αυτή την ασταμάτητη κατρακύλα που βιώνουμε χωρίς τέλος.
Πείσε Γιώργη και Ιβάν να φέρεις προπονητή χωρίς εμμονές, χωρίς περίεργες προσκολλήσεις σε (πρώην ουσιαστικά) ποδοσφαιριστές, με το βλέμμα στο αύριο πέρα από Λουτσέσκου, Γκαρσία, Αμπελ κ.λπ.
ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΠΑΝΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

hasio_john έγραψε:Όχι φίλε δεν πάει έτσι, εγώ προσωπικά χεστηκα για την πορεία της ομάδας, εγώ από μικρός θέλω να βλέπω πάθος, αίμα, ένταση, σεβασμό στην φανέλα και όμορφο ποδόσφαιρο. Θέλω να έρχονται στην Τούμπα και να τρέμουν, να χεζονται πάνω τους!
Περίγελοι καταντήσαμε...
Καταντησε περιγελος η ομαδα που 25 μερες πριν ειχε να χασει 3 μηνες και επαιζε στα ισια την Μαρσειγ;
Οκ παω πασο...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

nunies4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:Όχι φίλε δεν πάει έτσι, εγώ προσωπικά χεστηκα για την πορεία της ομάδας, εγώ από μικρός θέλω να βλέπω πάθος, αίμα, ένταση, σεβασμό στην φανέλα και όμορφο ποδόσφαιρο. Θέλω να έρχονται στην Τούμπα και να τρέμουν, να χεζονται πάνω τους!
Περίγελοι καταντήσαμε...
Καταντησε περιγελος η ομαδα που 25 μερες πριν ειχε να χασει 3 μηνες και επαιζε στα ισια την Μαρσειγ;
Οκ παω πασο...
Το χειρότερο δεν είναι πως καταντήσαμε στα μάτια των άλλων.
Το χειρότερο είναι το κλίμα απαξίωσης για την ομάδα που έχει επικρατήσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και γι αυτό δεν φταίει ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Jeremy4 έγραψε:Αυτό το «άδειασε ψυχολογικά» και το «είναι σκασμένη» η ομάδα δεν αντέχω να το διαβάζω άλλο. Έλεος.
Το καταλαβαίνω. Είναι δύσκολο να ακούμε την αλήθεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”