ΠΑΟΚ - αεχ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Γύρισα από το γήπεδο. Δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτε. Ευχαριστώ Ιβάν, ευχαριστώ Ρασβάν, ευχαριστώ Ντιέγκο, ευχαριστώ Τούμπα, ευχαριστώ ΟΜΑΔΑ!
Παρότρυνση σε όλους: όπου αλλού γράφετε, γράψτε πως περιμένουμε τον εξευτελισμό του κράτους των γαύρων με ό,τι εξωαγωνιστικό ετοιμάζουν κι εφέτος. Το σκατό τους πρέπει να έχει φτάσει στην κάλτσα.
υγ δεν ξέρω αν περπατάει όντως στο νερό κατ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κανένα άλλο να τους λέει "ούτε στη Γερμανία του Χίτλερ"!
Παρότρυνση σε όλους: όπου αλλού γράφετε, γράψτε πως περιμένουμε τον εξευτελισμό του κράτους των γαύρων με ό,τι εξωαγωνιστικό ετοιμάζουν κι εφέτος. Το σκατό τους πρέπει να έχει φτάσει στην κάλτσα.
υγ δεν ξέρω αν περπατάει όντως στο νερό κατ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κανένα άλλο να τους λέει "ούτε στη Γερμανία του Χίτλερ"!
Ναι σορι μπερδευτηκα!Mitsospaoki4 έγραψε:Άσσο με Σλοβαν εννοείς
Τεράστια νίκη και χαρά σήμερα. Πέρα απο τον απίστευτο MVP Μπισε σήμερα, θεωρώ οτι ο Σφιντερσκι έκανε ένα παιχνίδι που υπόσχεται πολλά. Μαρκαρε τρελά, πηρε κάρτες, τους έτρεξε και τα κατέβασματά στο απο ψηλά και οι τοποθετήσεις του ήταν εξαιρετικές. Πραγματικά δουλεύει τις αδυναμίες του. Ίσως το τιμ Λουτσεσκου που προσέθεσε προπονητή ατομικής βελτίωσης, να είναι ακόμη πιο αποδοτικό από την προηγούμενη θητεια του που δεν είχε τέτοιο προπονητή. Βλεπουμε γενικά ολους σχεδον τους παίκτες να εχουν βελτιωθεί. Φυσικά τακτικά η ομάδα είναι κλάσης καλύτερη.
Θα πω όμως πάλι ότι η ομάδα δεν προστάτευσε τον προπονητή με μεταγραφές, οταν ο γαυρος έκανε τοσες ποιοτικές προσθήκες. Μακάρι να το σηκώσουμε, αλλά θα είναι σαν να πήραμε κύπελλο Ουεφα σε άθλο, κατά τη γνώμη μου.
Θα πω όμως πάλι ότι η ομάδα δεν προστάτευσε τον προπονητή με μεταγραφές, οταν ο γαυρος έκανε τοσες ποιοτικές προσθήκες. Μακάρι να το σηκώσουμε, αλλά θα είναι σαν να πήραμε κύπελλο Ουεφα σε άθλο, κατά τη γνώμη μου.
- bersekeros
Ρε χάρτινοι, πόσο σανό τρώτε.
Από forza plus.

Πελάααααατες μου. Γουέλκαμ ή Well cum.
[youtube]0iFeP8zlmFU[/youtube]
Από forza plus.

Πελάααααατες μου. Γουέλκαμ ή Well cum.
[youtube]0iFeP8zlmFU[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Δευ 27 Σεπ 2021, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Έχει καμία ώρα που μπήκα σε σαιτ της χάρτινη, για να απολαύσω την νίκη μας.
Ηδονή να διαβάζεις τα σχόλια τους.
Με τον ΠΑΟΚ Β έπαιζαν σήμερα και έχασαν πανηγυρικά.
ΜΒΠ Σβαμπ, Μπίσε και γενικά όλοι οι δικοί μας ήταν καλοί.
GENERAL.
Με τον ΠΑΟΚ Β έπαιζαν σήμερα και έχασαν πανηγυρικά.
ΜΒΠ Σβαμπ, Μπίσε και γενικά όλοι οι δικοί μας ήταν καλοί.
GENERAL.
- Metagrafakias
Μπραβο στην ομαδαρα μας!!!
ρε Ρουμανε τι προπονηταρας εισαι εσυ ρε φιλε????
ρε Ρουμανε τι προπονηταρας εισαι εσυ ρε φιλε????
Τώρα μόλις τέλειωσε ο αγώνας για μένα που τον είδα στη βραδινή επανάληψη. Σήμερα έκλεισα τα 51 και μετά από έναν ικανό αριθμό από τεκίλες νομίζω αυτή η εμφάνιση ήταν ένα πολύ όμορφο δώρο.
Λατρεύω να βλέπω τον Πασχαλάκη να γελάει με την ψυχή του μετά από δύο χρόνια, τον Μπίσε να παίζει σαν 20χρονος και να χειροκροτά με τα δυο του πόδια δεμένα με πάγο στο τέλος, τον Κούρτιτς να αλληλεπιδρά με τον κόσμο αρχίζοντας έτσι να παίρνει μυρωδιά που έχει έρθει και το καλύτερο μου, το μάτι του Ζίβκοβιτς να γυαλίζει σαν τρελού στη φάση με τον Αραούχο λίγο πριν βγει.
Τέλος, για τον προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις αρχηγό που τον εκτιμάς, τον θεωρείς κάτι καλύτερο από εσένα, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει, να σε κάνει καλύτερο. Όχι μόνο για την ιστορία του, αλλά και για τις γνώσεις του, τη συμπεριφορά του, την ευθυκρισία του και την εξυπνάδα του. Μπορεί να χάσεις αλλά θα ξέρεις γιατί και για ποιον. Το νόημα είναι μεγάλη υπόθεση σε κάθε είδους αγώνα......αυτό το απλό κάνει ο Λουτσέσκου. Προσπαθεί να δώσει ένα νόημα στον καθένα και ένα οριζόντιο όραμα. Για αυτό άλλωστε και η εμμονή του σε πιο έμπειρους παίκτες. Γιατί στην ουσία μπορούν να κατανοήσουν το νόημα και να λειτουργήσουν ως 'απόστολοι' και στους υπόλοιπους. Είναι παλιό όσο και οι λάσπες, δεν έχει ανακαλύψει το φάρμακο για τον καρκίνο αλλά και τόσο δύσκολο να το καταφέρεις. Μπορεί φέτος; Κατά την άποψη μου ναι, αλλά θέλει και αρκετή τύχη με τα αποτελέσματα μέχρι να παγιωθεί η κοινή πεποίθηση. Θα δούμε.
Λατρεύω να βλέπω τον Πασχαλάκη να γελάει με την ψυχή του μετά από δύο χρόνια, τον Μπίσε να παίζει σαν 20χρονος και να χειροκροτά με τα δυο του πόδια δεμένα με πάγο στο τέλος, τον Κούρτιτς να αλληλεπιδρά με τον κόσμο αρχίζοντας έτσι να παίρνει μυρωδιά που έχει έρθει και το καλύτερο μου, το μάτι του Ζίβκοβιτς να γυαλίζει σαν τρελού στη φάση με τον Αραούχο λίγο πριν βγει.
Τέλος, για τον προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις αρχηγό που τον εκτιμάς, τον θεωρείς κάτι καλύτερο από εσένα, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει, να σε κάνει καλύτερο. Όχι μόνο για την ιστορία του, αλλά και για τις γνώσεις του, τη συμπεριφορά του, την ευθυκρισία του και την εξυπνάδα του. Μπορεί να χάσεις αλλά θα ξέρεις γιατί και για ποιον. Το νόημα είναι μεγάλη υπόθεση σε κάθε είδους αγώνα......αυτό το απλό κάνει ο Λουτσέσκου. Προσπαθεί να δώσει ένα νόημα στον καθένα και ένα οριζόντιο όραμα. Για αυτό άλλωστε και η εμμονή του σε πιο έμπειρους παίκτες. Γιατί στην ουσία μπορούν να κατανοήσουν το νόημα και να λειτουργήσουν ως 'απόστολοι' και στους υπόλοιπους. Είναι παλιό όσο και οι λάσπες, δεν έχει ανακαλύψει το φάρμακο για τον καρκίνο αλλά και τόσο δύσκολο να το καταφέρεις. Μπορεί φέτος; Κατά την άποψη μου ναι, αλλά θέλει και αρκετή τύχη με τα αποτελέσματα μέχρι να παγιωθεί η κοινή πεποίθηση. Θα δούμε.
- bersekeros
Χρόνια Πολλά και καλά Cellophan. Ωραίο δώρο σου έκανε η ΠΑΟΚΑΡΑ.
- bersekeros
Ρε φίλε δεν το συνηθίζω, αλλά τι γέλιο....theo-drama έγραψε:Έχει καμία ώρα που μπήκα σε σαιτ της χάρτινη, για να απολαύσω την νίκη μας.
Μας έσκισε πάλι ο Ζακετέσκου λένε

Σε ευχαριστώ πολύ. Ισχύει.bersekeros έγραψε:Χρόνια Πολλά και καλά Cellophan. Ωραίο δώρο σου έκανε η ΠΑΟΚΑΡΑ.
Πολύ καλό από το κιτρινόμαυρο:
3 hours ago, Araujo21 said:
Επισης Σακχοφ παικτης δεν υπαρχει . Εχουμε λειψανδρια στα χαφ. ευτυχως γυρισε ο Σιμοες αλλα δεν ξερουμε σε τι κατασταση
Είδε τον εσιτι κ κατουρηθηκε πάνω του
3 hours ago, Araujo21 said:
Επισης Σακχοφ παικτης δεν υπαρχει . Εχουμε λειψανδρια στα χαφ. ευτυχως γυρισε ο Σιμοες αλλα δεν ξερουμε σε τι κατασταση
Είδε τον εσιτι κ κατουρηθηκε πάνω του
Το 3ο χαφ βοηθα πολυ να δεσει η ομαδα για να αποδοσει ο Κουτριτς και Μπισε.
Κομβικό βεβαια να έχεις 8αρι σε φορμα, μεστή παρουσία ο Σβαμπ.
Ας ελπίσουμε με υγιή επιστροφή Καντουρί θα πάρουν ανάσες ο Σβαμπ αλλά και Μπισε.
Με κατα συνθηκη μετατόπιση Αγκουστο στο 8 ώστε να βγαίνουν 2 ματς την εβδομαδα ή Ενεργοποιηση και Τσιγγαρα.
Επίσης κομβικό να έχουμε τον Σιγκλεη φουλ μπακ αριστερα και τον Μπισε ή Μιτριτσα να συγκλείνουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κομβικό βεβαια να έχεις 8αρι σε φορμα, μεστή παρουσία ο Σβαμπ.
Ας ελπίσουμε με υγιή επιστροφή Καντουρί θα πάρουν ανάσες ο Σβαμπ αλλά και Μπισε.
Με κατα συνθηκη μετατόπιση Αγκουστο στο 8 ώστε να βγαίνουν 2 ματς την εβδομαδα ή Ενεργοποιηση και Τσιγγαρα.
Επίσης κομβικό να έχουμε τον Σιγκλεη φουλ μπακ αριστερα και τον Μπισε ή Μιτριτσα να συγκλείνουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
bersekeros έγραψε:Ρε φίλε δεν το συνηθίζω, αλλά τι γέλιο....theo-drama έγραψε:Έχει καμία ώρα που μπήκα σε σαιτ της χάρτινη, για να απολαύσω την νίκη μας.
Μας έσκισε πάλι ο Ζακετέσκου λένε![]()
![]()
![]()
Κι εγώ πρώτη φορά μπήκα, μου έδωσε την ιδέα ο Dimg και λέω δεν μπαίνεις, αφού στο δικό μας δεν είχε γκρίνια, είπα να μπω και να γουστάρω. Περριτο να πω το τι του σουρουν του Μιλογιεβιτς.
-
- Mr Ξερόλας 2019
bersekeros έγραψε:Χρόνια Πολλά και καλά Cellophan. Ωραίο δώρο σου έκανε η ΠΑΟΚΑΡΑ.
Επισης και από μένα..
Άρα θα σου μείνει κι αξέχαστη η βραδιά.
2 σε 1 ένα πράγμα.
Και του χρόνου με υγεία πάλι και με 1 - 2.τιτλους παραπάνω.
Μπήκα και διάβασα. Σχόλιο Αεκτσή:theo-drama έγραψε:bersekeros έγραψε:Ρε φίλε δεν το συνηθίζω, αλλά τι γέλιο....theo-drama έγραψε:Έχει καμία ώρα που μπήκα σε σαιτ της χάρτινη, για να απολαύσω την νίκη μας.
Μας έσκισε πάλι ο Ζακετέσκου λένε![]()
![]()
![]()
Κι εγώ πρώτη φορά μπήκα, μου έδωσε την ιδέα ο Dimg και λέω δεν μπαίνεις, αφού στο δικό μας δεν είχε γκρίνια, είπα να μπω και να γουστάρω. Περριτο να πω το τι του σουρουν του Μιλογιεβιτς.
" Αν έχεις @@ πήγαινε και πάρε το διπλό, σε κάθε άλλη περίπτωση είσαι αδερφή. Και με Χ αδερφή είσαι για 2 λόγους.
Α. Γιατί έβγαλες πολλή γλώσσα χωρίς λόγο. Το να κερδίζεις Λαμία και Ιωνικό εντός έδρας μπορεί να είναι υπέρβαση για ΑΕΚ του Μελισσανίδη, αλλά αντικειμενικά παραμένει υποχρεωση της ΑΕΚ να το καταφέρει και σε καμία περίπτωση δεν είναι λογος να γαμας με το στόμα. Εξάλλου στην Κρήτη δεν κέρδισες.
Β. Γιατί αυτοί είναι ψοφίμια. Τους έχει στην πίεση ο Παναιτωλικός, τους παίρνει διπλό το γιαννενο, ε αν πας και φέρεις 2-0, ποσο αδερφή παίζει να είσαι δηλαδή "