Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Έχω άμεση ανάγκη να καλύψω την ανασφάλεια της βραδινής πείνας μου διαβάζοντας έστω και για έναν τεράστιο μεταγραφικό παπά . Πλιζ για τη συμβολή σας
- black_star_ninja
Η villa δεν έκλεισε Bailey απο λεβερκουζεν;
Αναφέρομαι στο σενάριο να έπαιρνε cantwell, ανοίγοντας το δρόμο για τζολη..
Αναφέρομαι στο σενάριο να έπαιρνε cantwell, ανοίγοντας το δρόμο για τζολη..
Αν αφησουν τον Λημνιο ελευθερο,θα τον ηθελα στην ομαδα για μπακ απ στα ακρα ειτε σαν εξτρεμ ειτε δεξι μπακ. Ειναι σκυλος και δεν εχουμε πολλους στον ασβεστη να τρεχουν.
Πιστευω και ο λουτσος θα τον αξιοποιουσε πληρως τακτικα
Ο Λημνιος δεν ανανέωνε για να φύγει.
Αν συνεχίσει τις λαθος επιλογές τον βλέπω να καταλήγει Μαυρίας ή Κλωναρίδης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν συνεχίσει τις λαθος επιλογές τον βλέπω να καταλήγει Μαυρίας ή Κλωναρίδης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπραβο ρε Josh. Ετσι συμφωνω και εγω. Παντελονατα πραματα.joshua έγραψε:Παντως αν η Μπαρτσελονα αφησει ελευθερο τον Ουαγκε εδω θα τον εφερνα στην ομαδα και θα τον αφηνα να παρει τον χρονο που θελει μεχρι να φανει αν μπορει να ξαναπαιξει ποδοσφαιρο.
- Μπαρκαρούτσος
Alastor έγραψε:Αν αφησουν τον Λημνιο ελευθερο,θα τον ηθελα στην ομαδα για μπακ απ στα ακρα ειτε σαν εξτρεμ ειτε δεξι μπακ. Ειναι σκυλος και δεν εχουμε πολλους στον ασβεστη να τρεχουν.
Κατι μου λεει οτι αν δεν αποφασισει να παει καμια Γερμανια (που δεν πολυταιριαζει για εκει) θα παρουμε Μπαμπα. Και ειναι και τελεια λυση. Καλος ποδσφαιριστης σε καλη ηλικια και γνωριζει και την ομαδα και τους συμπαικτες του στην αμυνα και μπορει να προσφερει αμεσα.
Βασικα ελπιζω να ερθουν ετσι τα πραματα.
Υ.Γ. Οχι ρε παιδια τον Λημνιο. Οπως αποδειχτηκε απλα ενας υποστηρικτικος παικτης στον τιτανοτεραστιο Ματος ηταν.
Βασικα ελπιζω να ερθουν ετσι τα πραματα.
Υ.Γ. Οχι ρε παιδια τον Λημνιο. Οπως αποδειχτηκε απλα ενας υποστηρικτικος παικτης στον τιτανοτεραστιο Ματος ηταν.
- paok re niamou
Χαρά στο κουράγιο σας που θέλετε τον παικτη που πρόσφατα "έφτυσε στα μούτρα" φιλάθλους που ηθελαν νσ να τον δουν σπο κοντά. Για το αγωνιστικό τον θεωρω ανύπαρκτο ακόμα κσι για συμπλήρωμα στο διπλό. Ισως στην ομάδα στίβου βσ χωρούσε σαν λαγος και πολυ του είναι.
Μιλάμε για παίκτη που βάζαμε γκολ και δεν πανυγηριζε καν δείχνοντας κιολας την δυσφορία του.
Μιλάμε για παίκτη που βάζαμε γκολ και δεν πανυγηριζε καν δείχνοντας κιολας την δυσφορία του.
- black_star_ninja
Νομίζω δε θα ερχόταν ξανά σε μας. Ειδικά με λουτσεσκου. Αφού του είχε πει οτι θα παίξει Μπακ. Καλα εγινε κ αυτο με τους οπαδούς..
Για Escudero είχα γράψει πριν μερικές μέρες πως και δεν κάνουμε κρούση.
Τελικά έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο δεν έχει λυθεί εδώ και 3 χρόνια στον αγκώνα. Χειρουργεία κλπ κι ακόμη έχει θέμα. Είχε πάθει πολύ άσχημο τραυματισμό από πέσιμο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο δεν έχει λυθεί εδώ και 3 χρόνια στον αγκώνα. Χειρουργεία κλπ κι ακόμη έχει θέμα. Είχε πάθει πολύ άσχημο τραυματισμό από πέσιμο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Σουριναμέζος
Σε αυτό το παιδί αξίζει να αγωνιστεί σε μια γεμάτη Τούμπα να πάρει το χειροκρότημα που του αξίζειjoshua έγραψε:Παντως αν η Μπαρτσελονα αφησει ελευθερο τον Ουαγκε εδω θα τον εφερνα στην ομαδα και θα τον αφηνα να παρει τον χρονο που θελει μεχρι να φανει αν μπορει να ξαναπαιξει ποδοσφαιρο.
Ούτε απ'έξωAlastor έγραψε:Αν αφησουν τον Λημνιο ελευθερο,θα τον ηθελα στην ομαδα για μπακ απ στα ακρα ειτε σαν εξτρεμ ειτε δεξι μπακ. Ειναι σκυλος και δεν εχουμε πολλους στον ασβεστη να τρεχουν.
Παικτης Λημνιος στα εξτρεμ δεν υπαρχει. Δεν υπηρξε ποτε. Ας κανει κανα αγροτικο σαν μπακ και αν μας κανει σαν μπακ το συζηταμε.
Παίκτες που εκπροσωπούνται από το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του Τζόλη, σε μικρή ηλικία, με προοπτική, σε θέσεις που ψάχνουμε παίκτες και σχετικά εφικτές υποθέσεις.Aye4 έγραψε:Έχω άμεση ανάγκη να καλύψω την ανασφάλεια της βραδινής πείνας μου διαβάζοντας έστω και για έναν τεράστιο μεταγραφικό παπά . Πλιζ για τη συμβολή σας
https://www.transfermarkt.com/george-be ... ler/504147
https://www.transfermarkt.com/rekeem-ha ... ler/456877
https://www.transfermarkt.com/luis-abra ... ler/330684
- Μπαρκαρούτσος
Μπορεί ο Kagawa να μας φέρει κάποιον από αυτούς; Έστω έναν!
[youtube]5u-vlWNvUlc[/youtube]
[youtube]HomWFI3E_Dw[/youtube]
[youtube]5u-vlWNvUlc[/youtube]
[youtube]HomWFI3E_Dw[/youtube]