Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από seaman »

Το παλιό πουλέν μου τον Mojica προς θεού μην τον αφήσετε στα σάπια δόντια της κούλας.
Ρε δεν πιάνει και θέση ξένου και πλέον με ένα χρόνο συμβόλαιο και με την Χιρόνα στην Β είναι το ευκολότερο ever να τον πάρεις. Ομολογώ βέβαια ότι φέτος δεν τον παρακολούθησα στην Έλτσε, αλλά τι να πάθει ο σκύλος.
Ναι και Κολομβία θέλω και Βενεζουέλα θέλω.
Λύστε τε γρήγορα το θεματάκι με τον Μπάμπα γιατί οι ευκαιρίες δεν περιμένουν
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Gospi έγραψε:Εγω ζω για τα πρώτα δημοσιεύματα "πεταει στις προπονησεις ο Εσιτι", "ο Νιμουα βρισκει ρολο με Λουτσεσκου", "εσωτερικη μεταγραφη βομβα ο Μπισεσβαρ σε νεο ρολο"...
Εσεις καθηστε να περιμενετε μεταγραφες στα χαφ...
Τι χες Γιαννη, τι χα παντα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εγραψες ρε Zwinker Smiley ;)

εχω και λημνιο που ειναι στα αζητητα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

seaman έγραψε:Το παλιό πουλέν μου τον Mojica προς θεού μην τον αφήσετε στα σάπια δόντια της κούλας.
Ρε δεν πιάνει και θέση ξένου και πλέον με ένα χρόνο συμβόλαιο και με την Χιρόνα στην Β είναι το ευκολότερο ever να τον πάρεις. Ομολογώ βέβαια ότι φέτος δεν τον παρακολούθησα στην Έλτσε, αλλά τι να πάθει ο σκύλος.
Άσε ρε σημαν. Που να μπλέκεις με αυτούς. Αυτοί είναι καλοί παικται. Πιάσε κάνα σιγουρακι από τον σαμπλι
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

seaman έγραψε:Το παλιό πουλέν μου τον Mojica προς θεού μην τον αφήσετε στα σάπια δόντια της κούλας.
Δε νομίζω οτι υπάρχει παίκτης που προτείνουν στην ΑΕΚ κ δε τον έχουν ήδη προτείνει σε μας. Ούτε πιστεύω οτι θα προτιμούσε κάποιος την ΑΕΚ απο εμάς.
Μάλλον πεσιμενουμε τον μπαμπα όπως έγραψες γιατί ειναι νέος, έμαθε απο Ελλάδα κ μας κανει.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

rainmaker έγραψε:Παιδιά πάρα πολλοί είτε δεν καταλαβαίνετε το προφανές είτε ηθελημένα γίνεστε κρίκος της γελοίας τακτικής των αρδ.

Επιτέλους να συμφωνήσουμε στο βασικό:

Κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ αρδ σχετικός με τον ΠΑΟΚ, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα από δικό του ρεπορτάζ. Όλοι μα όλοι αναμασούν ή προσπαθούν να μαντέψουν, με βάση όσα τους επιτρέπει να ξέρουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν μερικοί αρδ από Αθήνα που έχουν ΧΟΝΤΡΑ πάρε-δώσε με μανατζερικά γραφεία και ως εκ τούτου βγάζουν κάποιες ειδήσεις, αλλά κι εκεί σπάνιο είναι και εξυπηρετούν συμφέροντα που δεν νομίζω οτι είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Σταματήστε επιτέλους να γράφετε με απογοήτευση για το τι αναπαράγουν οι "ευρείας αναγνωρισιμότητας" αρδ, αφού ξέρετε πολύ καλά και εσείς οτι απλά ΠΡΕΠΕΙ να γράψουν κάτι, απλά για να ανανεώνονται οι σελίδες τους. Δεν ξέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και έχει αποδειχθεί εκατοντάδες φορές αυτό.
ακριβως κανενας δεν ξερει τιποτε και πεταει μπουρδες ......χμ ο πετρουλακης φετος δεν ειπε για τον πιατι ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ωραίος παίκτης. Αφού είχε βγεί το όνομα, τον παρακολούθησα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπουμε για αριστερό μπακ αφού εκεί έχουμε μόνο τον Βιέρι και τον κανένα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Αποκτησαμε εναν Τειλορ .
Ανακοινώθηκε;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λες να μείνει με το…pc στο χέρι;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τελικά τα χαφ είναι όλα τα λεφτά σε μια ομάδα

η κροατία έχει ίσως την καλύτερη 3άδα με μόντριτς - κόβασιτς - μπρόζοβιτς

πρέπει να φέρουμε τουλάχιστον 1 ολοκληρωμένο χαφ τύπου μίσιτς για να διεκδικήσουμε κάτι καλό
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

eorptol1 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Παιδιά πάρα πολλοί είτε δεν καταλαβαίνετε το προφανές είτε ηθελημένα γίνεστε κρίκος της γελοίας τακτικής των αρδ.

Κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ αρδ σχετικός με τον ΠΑΟΚ, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα από δικό του ρεπορτάζ. Όλοι μα όλοι αναμασούν ή προσπαθούν να μαντέψουν, με βάση όσα τους επιτρέπει να ξέρουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν μερικοί αρδ από Αθήνα που έχουν ΧΟΝΤΡΑ πάρε-δώσε με μανατζερικά γραφεία και ως εκ τούτου βγάζουν κάποιες ειδήσεις, αλλά κι εκεί σπάνιο είναι και εξυπηρετούν συμφέροντα που δεν νομίζω οτι είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Σταματήστε επιτέλους να γράφετε με απογοήτευση για το τι αναπαράγουν οι "ευρείας αναγνωρισιμότητας" αρδ, αφού ξέρετε πολύ καλά και εσείς οτι απλά ΠΡΕΠΕΙ να γράψουν κάτι, απλά για να ανανεώνονται οι σελίδες τους. Δεν ξέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και έχει αποδειχθεί εκατοντάδες φορές αυτό.
ακριβως κανενας δεν ξερει τιποτε και πεταει μπουρδες ......χμ ο πετρουλακης φετος δεν ειπε για τον πιατι ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το ιδιο ακριβως θα πω και γω. Ποιοι αρδ; εδω ηρθε χθες παικτης (Τευλορ) και δε το ξερανε, δεν εγραψε κανεις τιποτα. Απλα τους ενημερωσε τελευταια στιγνη η ΠΑΕ και τρεχανε για μια φωτο.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ο Σβαμπ φέτος θα ξεσκιστει να σκοράρει με το κεφάλι. Θυμάστε το βιντεάκι του όταν ήρθε σε μας.;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Σύμφωνα με του ρεπόρτερ της Κούλας,πάει για ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ,τον le tallec που είναι 37 και μετά γκρινιάζουμε εμείς

Edit άκυρο άλλον λες ταλεκ λενε
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αδερφός του είναι που έμεινε τελικά ελεύθερος. Είχε ακουστεί ξανά πριν κάνα μήνα
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Και υπάρχουν κάποιοι που σκόπιμα δημιουργούν ψευδείς ειδήσεις για να δώσουν ψεύτικες προσδοκίες που δεν εκπληρώνονται με στόχο να δημιουργήσουν απογοητεύσεις και ξενέρα σε εμάς τους οπαδούς και να πετύχουν εσωστρέφεια στην ομάδα. Όταν τελειώσει αυτή η περίοδος και δούμε το υποτιθεμένο μπάτζετ που διατέθηκε, βρείτε από ποιούς ταυτόχρονα γράφηκε για τα 20εκ, ποιοί το αναπαρήγαγαγαν και θα βρείτε ενδιαφέρουσες σχέσεις μεταξύ των καναλιών του χοντρού και τα τοπικά μέσα. Τότε θα πρέπει να ανοίξουμε σοβαρή συζήτηση για την σχέση μας με κάποια μμε και να σταματήσουμε ως οπαδοί να τα ταιζουμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

buffalobill4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω ζω για τα πρώτα δημοσιεύματα "πεταει στις προπονησεις ο Εσιτι", "ο Νιμουα βρισκει ρολο με Λουτσεσκου", "εσωτερικη μεταγραφη βομβα ο Μπισεσβαρ σε νεο ρολο"...
Εσεις καθηστε να περιμενετε μεταγραφες στα χαφ...
Τι χες Γιαννη, τι χα παντα...

Αξιολόγηση του ροστερ από το μηδέν.

Δεν αλλάζουμε τυχαία προπονητές τόσο συχνά. Ώρα είναι τώρα να έχει κάποιος ολοκληρωμένη άποψη για το ροστερ και να ζητάει συγκεκριμένες μεταγραφές; Φέρε έναν καινούριο να τους ξαναδεί μια.
Δουλεμενο στην προπονηση λεμε [FACE WITH TEARS OF JOY]

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”