Που αναφέρει κάτι διαφορετικό για τους σιχαμερους??papwolf έγραψε:Φίλε ΚΩΣΤΑ2019
Αφού θέλεις γεγονότα πάμε να μιλήσουμε με γεγονότα.
Στο νο.1 αναφέρεις πολύ σωστά τις άστεγες τηλεοπτικά ΠΑΕ (γεγονός).
Στο νο.2 μου λες ότι ότι ο βάζελος (υπέγραψε ήδη για 10 εκ.) και η χάρτινη έχουν προτάσεις από την COSMOTE (αυτά είναι γεγονότα). Ενώ εμείς ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ότι έχουμε ανάλογη πρόταση από την COSMOTE κι ότι μιλάμε και με τη NOVA (αυτό είναι εκτίμηση κι όχι γεγονός). Να συμπληρώσω (σύμφωνα με τον Μήλιο στο πρώτο link που έβαλα) ότι ο ΟΦΗ διαπραγματεύτηκε και συμφώνησε με την COSMOTE ενώ σε διαπραγματεύσεις με την ίδια εταιρία βρίσκονται οι Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός κι αναφέρονται συγκεκριμένα ποσά.
Στο τέλος μου λες ότι: ¨η νέα ιδιοκτησία της νοβα δεν έχει σχέση με τα παιχνίδια της παλιάς, εξ ου και τα 9,5εκ που έδωσε πέρσι στον ΠΑΟΚ¨, κι αυτό σημαίνει ότι θα τα δώσει και φέτος??? Αυτό για σένα είναι γεγονός, διαπίστωση, πληροφορία, τι ακριβώς είναι...??? Μιλάς με ανθρώπους της NOVA ή είσαι στέλεχος αυτής και ξέρεις...???
Σου λέω λοιπόν ότι η NOVA μπορεί να άλλαξε ιδιοκτησία αλλά συνεχίζει να φορά ερυθρόλευκα γυαλιά, παρωπίδες, ακόμα και στριγκάκια κι αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ και μπορούμε να στο διαβεβαιώσουμε όλοι όσοι έχουμε.
Αυτά που ανέφερα λοιπόν είναι ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ που βασίζονται στα άρθρα του SDNA που παρέθεσα (εκτός κι αν μας παραμυθιάζουν κι αυτοί). ΕΚΤΙΜΗΣΗ είναι ότι έχουμε ανάλογη πρόταση από την COSMOTE κι ότι μιλάμε και με τη NOVA και ΑΒΑΣΙΜΗ ΥΠΟΘΕΣΗ είναι αυτό που έγραψες εσύ ότι η NOVA έπαψε να είναι γαυροκάναλο κι ότι έπαψε να παίζει παιχνίδια.
Δεν έχω χρόνο ν συνεχίσω.
Αν εσύ θεωρεις λογική και βάσιμη την επιχειρηματολογία σου με γεια σου και χαρά σου.
Μονο αυτό απο μένα.
Ο ΠΑΟΚ θα έχει το 2ο καλύτερο συμβόλαιο.
Κυριακη κοντή γιορτή.