Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
ερωτηση προς οποιον μπορει να ξερει κατι παραπανω ...επειδη ακουστηκε και σε ραδιοφωνο σημερα (δεν ακουγα εγω αλλα μου το ειπε φιλαρακι) παιζει να ισχυει κατι τετοιο για λουτσε ? πριν τον τελικο τοτε με τις δηλωσεις του παμπλο ειχε λογικη να πουλανε την παπατζα οτι εκλεισε ο λουτσεσκου καταρχην για να μας κανουν ανω κατω και δευτερον γτ οτι δημιουργει ενταση τους φερνει νουμερα...αλλα τωρα 2 μερες μετα τον τελικο και την κατακτηση λιγο περιεργο μου φενεται να υπαρχει θεμα οτι εκλεισε ο λουτσεσκου ...κανονικα εδω ηταν που θα επρεπε να γινει η κολοτουμπα για οσους λεγαν οτι εκλεισε πριν τον τελικο...αν καποιος εχει μαθει κατι ας πει γτ αν οντως εκλεισε μια στο εκατομυριο λεμε τωρα, λιγο δυσκολο να μην εχει ακουσει κανεις κατι παραπανω και να μην εχει βγει η βρωμα...καλο θα ειναι ομως να εχουμε μια ιδεα του τι γινεται γτ αγαπαμε ολοι τον παμπλο και πρωσωπικα θα μου ερθει δυσκολο να το καταπιω αν δεν τον στηριξουνε ηδικα μετα απο αυτο που ειδα στον τελικο (οχι μονο το παθος αλλα και προπονητικα το οτι δεν τα εχασε στο 15λεπτο του γαυρου και εκανε την κινηση με τσιγγαρα και κρμεντσικ και αλλαγη σε 3-5-2 με αντριγια στον αξονα πισω απο τον τσεχο)
Thanks μαγκες
Όσο για την Τετάρτη μεταγραφικη περίοδο, κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.
Με έναν επιθετικό με 9 γκολ και 4 ασίστ σε μόλις 1300 λεπτά
Με έναν μπαμπα πολύ σταθερό που ναι μεν δεν είχε τις επελάσεις του Γιαννούλη αλλά δεν σε έπιανε τρέμουλο όταν πήγαινε να μαρκάρει κοντά στην περιοχή μας
Και έναν ουαρντα που ήταν κομβικός στο παιχνίδι του Γκαρσία.
Από κει και πέρα,όταν το πρωτάθλημα είναι χαμένο είναι λογικό να μην κάνεις all in μεταγραφικα εκτός και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικο.
Την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχουμε στον νου μας ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν μεταγραφικα αυτό το καλοκαίρι είτε λόγω αλλαγής στο θέμα των δανειακών είτε εξαιτίας μπρεξιτ
Όσο για την Τετάρτη μεταγραφικη περίοδο, κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.
Με έναν μπαμπα πολύ σταθερό που ναι μεν δεν είχε τις επελάσεις του Γιαννούλη αλλά δεν σε έπιανε τρέμουλο όταν πήγαινε να μαρκάρει κοντά στην περιοχή μας
Από κει και πέρα,όταν το πρωτάθλημα είναι χαμένο είναι λογικό να μην κάνεις all in μεταγραφικα εκτός και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικο.
Την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχουμε στον νου μας ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν μεταγραφικα αυτό το καλοκαίρι είτε λόγω αλλαγής στο θέμα των δανειακών είτε εξαιτίας μπρεξιτ
Τόσοι και τόσοι προπονητές ( μπερέτα, κ.τ.λ) ήρθαν στην ομάδα μας...
Πιστεύω αξίζει μια ευκαιρία ο Πάμπλο...να φτιάξει την ομάδα όπως την θέλει αυτός, και στο τέλος της περιόδου, να κριθεί...
Δεν νόμιζω οι...αρδιες ότι συμφωνήσαμε με Λουτσε, έχουν βάση...άσε που πολλοί ( όπως και εγω) δεν τον ξαναθελουν στην ομάδα μας....
Πιστεύω αξίζει μια ευκαιρία ο Πάμπλο...να φτιάξει την ομάδα όπως την θέλει αυτός, και στο τέλος της περιόδου, να κριθεί...
Δεν νόμιζω οι...αρδιες ότι συμφωνήσαμε με Λουτσε, έχουν βάση...άσε που πολλοί ( όπως και εγω) δεν τον ξαναθελουν στην ομάδα μας....
Δηλαδή τώρα ρε μάγκες παίζει να γυρίσει ο Λούτσε εκδιώχνοντας ουσιαστικά τον Πάμπλο και δεν θα ανοίξει μύτη ?
Εννοείται ότι πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ ... απορώ που κάποιοι το συζητάνε κιόλας...
αλλά αν γίνει αυτό ... εννοείται ότι θα το συζητήσουμε ...
και θα το συζητήσουμε τόσο σε επίπεδο αρχών ... και κουλτούρας ΠΑΟΚ που είναι πολύ σημαντικό για να πετύχει η ομάδα
και με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια ...
εγώ από τώρα είμαι ξεκάθαρα υπέρ Πάμπλο ...
1ον γιατί ο Λούτσε με πλήγωσε που έφυγε έτσι ... δεν τον έχω καταδικάσει γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε αλλά πιστεύω ότι η επιλογή είχε σε πολύ μεγάλο ποσοστό επαγγελματικά κριτήρια ... καλά έκανε για πάρτι του αλλά κάθε επιλογή έχει το κόστος της ... Ο Πάμπλο σε επίπεδο αρχών έχει αποδείξει ότι είναι ότι Καλύτερο υπάρχει ... και ταιριάζει σε όλα πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
2ον με ποδοσφαιρικά κριτήρια ο Λούτσε έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας και των γνωριμιών αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ο Πάμπλο είναι πολύ υψηλού επιπέδου προπονητής και αυτό θα φανεί σύντομα στην καριέρα του
Υπάρχουν και άλλα κριτήρια που μπορεί να υπάρξουν ... ο Σαββίδης ξέρει σίγουρα καλύτερα αλλά δεν θα το βουλώσουμε κιόλας ...
υποσ.
Θα δεχόμουν τον μπαμπά Λουτσέσκου σαν ΤΔ και τον Πάμπλο σαν προπονητή όμως
Εννοείται ότι πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ ... απορώ που κάποιοι το συζητάνε κιόλας...
αλλά αν γίνει αυτό ... εννοείται ότι θα το συζητήσουμε ...
και θα το συζητήσουμε τόσο σε επίπεδο αρχών ... και κουλτούρας ΠΑΟΚ που είναι πολύ σημαντικό για να πετύχει η ομάδα
και με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια ...
εγώ από τώρα είμαι ξεκάθαρα υπέρ Πάμπλο ...
1ον γιατί ο Λούτσε με πλήγωσε που έφυγε έτσι ... δεν τον έχω καταδικάσει γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε αλλά πιστεύω ότι η επιλογή είχε σε πολύ μεγάλο ποσοστό επαγγελματικά κριτήρια ... καλά έκανε για πάρτι του αλλά κάθε επιλογή έχει το κόστος της ... Ο Πάμπλο σε επίπεδο αρχών έχει αποδείξει ότι είναι ότι Καλύτερο υπάρχει ... και ταιριάζει σε όλα πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
2ον με ποδοσφαιρικά κριτήρια ο Λούτσε έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας και των γνωριμιών αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ο Πάμπλο είναι πολύ υψηλού επιπέδου προπονητής και αυτό θα φανεί σύντομα στην καριέρα του
Υπάρχουν και άλλα κριτήρια που μπορεί να υπάρξουν ... ο Σαββίδης ξέρει σίγουρα καλύτερα αλλά δεν θα το βουλώσουμε κιόλας ...
υποσ.
Θα δεχόμουν τον μπαμπά Λουτσέσκου σαν ΤΔ και τον Πάμπλο σαν προπονητή όμως
Το οτι εκ του αποτελεσματος μας βγηκε δεν μου λεει κατι.Napoli4 έγραψε:Εντάξει, εκ του αποτελέσματος δεν ήταν και άσχημη μεταγραφική.Gospi έγραψε: Αν κρινω απο την ενισχυση της ομαδας τον Γεναρη, δεν μπορω να ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος. Μια μεταγραφικη ειχε διαθεσιμη ο Παμπλο ως προπονητης του ΠΑΟΚ και ειδαμε τι του φεραν και τι εγινε στην ομαδα...
Ας ελπισουμε να γινουν αυτα π πρεπει σ αυτην την μεταγραφική.
@renegade κολλησες? αν ναι περαστικά!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπάμπα έδειξε την αξία του και ήταν κομβικός για την ομάδα.
Ο Κρμέντσικ το ίδιο.
Ο Ουάρντα που νομίζω ζήτησε ο Πάμπλο, έκανε το καλύτερο πέρασμά του από την ομάδα.
Μόνο ο Καγκάβα δεν βγήκε. Είχε βέβαια τον τραυματισμό.
3/4 δηλαδή είχαν θετικό πρόσημο
Τέλος, στα χαφ στόχος ήταν ο Ολίβα που πήγε στην Βαλένθια. Το ότι δεν ήρθε κάποιος απλά για να έρθει, δεν νομίζω πως είναι αποτυχία. Και ο στόχος της 2ης θέσης και του κυπέλλου τελικά βγήκε με την 4(5)άδα που είχαμε. Για πρωτάθλημα προφανώς και θέλεις παραπάνω ποιότητα, αλλά οι Σβαμπ-Αουγκούστο-Καντουρί-Τσιγγάρας μια χαρά παίκτες είναι.
Είπαμε, η λειτουργία της παε στο αγωνιστικό δεν είναι καλή, αλλά δεν πρέπει να τα τσουβαλιάζουμε όλα.
Ηθελες χθες αριστερο μπακ και ηρθε ενα μπακ π χρειαστηκε 2 μηνες για να μπορεσει να παιξει μπαλα. Κι αυτο δεν οφειλεται σε ασταθμητο παραγοντα αλλα σε μια δεδομενη κατασταση γνωστη κατα τον χρονο αποκτησης του. Ειχε να παιξει μπαλα κοντα 2 χρονια. Ο Ουαρντα ηρθε εχοντας ξαναρθει κι αλλες φορες με τα γνωστα αποτελεσματα.
Μονο ο Τσεχος εδειχνε σοβαρη κινηση. Και φυσικα το οτι ο Γκαρσια εκανε μαγικα κ εβγαλε ολη τη σεζον με 2μιση χαφ δεν σημαίνει οτι ο σχεδιασμος ηταν σωστος ή οτι στηρίχθηκε σωστα ο Παμπλο.
Σε καθε περιπτωση αυτη ειναι η αποψη μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά αυτή η κουβέντα είναι ΟΦ ΤΟΠΙΚ.
Ας το συζητήσουμε στο τόπικ του Γκαρσία.
Renegade περαστικά!
Ας το συζητήσουμε στο τόπικ του Γκαρσία.
Renegade περαστικά!
Ο Μελισσανίδης πριν λίγες μέρες διέδιδε παντού ότι ο Λουτσέσκου έκλεισε Ιταλία.
Από inpaok.com: Η διάψευση για την φημολογία και η επιβεβαίωση για το ραντεβού Ιβάν-Γκαρσία
Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ώρες, αναφορικά με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να είναι ξεκάθαροι τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με άλλον προπονητή.
Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, άλλωστε επιβεβαιώνουν ότι επίκειται το ραντεβού ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία (δείτε εδώ), όπου θα συζητηθεί το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Το ραντεβού θα γίνει την Τετάρτη και οι ιθύνοντες του Δικεφάλου επισημαίνουν ότι δεν ισχύουν οι φήμες για συμφωνία με άλλον προπονητή, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία.
*"δεν ισχύουν οι φήμες για συμφωνία με άλλον προπονητή, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία". Η τελευταία φράση παραπέμπει σε θεσμό Πυθίας. Πάντως καλό θα είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και να μην κάνουμε εικασίες, βάσει μάλιστα των ρεπορτάζ τελείως αναξιόπιστων sites.
Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ώρες, αναφορικά με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να είναι ξεκάθαροι τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με άλλον προπονητή.
Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, άλλωστε επιβεβαιώνουν ότι επίκειται το ραντεβού ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία (δείτε εδώ), όπου θα συζητηθεί το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Το ραντεβού θα γίνει την Τετάρτη και οι ιθύνοντες του Δικεφάλου επισημαίνουν ότι δεν ισχύουν οι φήμες για συμφωνία με άλλον προπονητή, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία.
*"δεν ισχύουν οι φήμες για συμφωνία με άλλον προπονητή, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία". Η τελευταία φράση παραπέμπει σε θεσμό Πυθίας. Πάντως καλό θα είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και να μην κάνουμε εικασίες, βάσει μάλιστα των ρεπορτάζ τελείως αναξιόπιστων sites.
Νομιζω δεν εχει νοημα να αναφερουμε την μεταγραφικη περιοδο του χειμωνα ως επιτυχημενη. Ναι οσοι ηρθαν βοηθησαν με εξαιρεση του Ιαπωνα (αναμενο ως ενα βαθμο λογω μεγαλης αποχης του ανθρωπου) αλλα σκεφτομαι οτι ετσι οπως ηταν η ομαδα μονο κερδος θα ειχαμε.
Φεραμε ενα αξιοπρεπη φορ να αντικαταστησει τον κανενα. Με ενα Σβι ημασταν.
Φεραμε δεξι μπακ που δεν ειχαμε.
Φεραμε και τον Αιγυπτιο που παλι δεν ειχαμε εκει παικτη.
Με λιγα λογια οταν εισαι στο μηδεν ολα αναβαθμιση ειναι.
Και επιπλεον αν επαιζε ο Γκακαβα θα κουτουλαγε στον Ουαρντα.
Ενα ΧΑΦ δεν φεραμε και αναγκαστικαμε να ανεχτουμε τον Αουγκουστο.
Ας κρατησουν τωρα Ινγκι,Ζιφκο, Μπαμπα, Τζολη και Τσεχο και ας φερουνε δυο Χαφαρους και ενα φορ στατικο (να παιρνει καμια κεφαλια). Ας φυγει ενας απο τους αουγκουστο και Καντουρι και μαλλον ειμαστε καλα. Και αν βρουνε ενα εμπειρο τερματα απο μεγαλο πρωταθλημα ας τον φερουνε να κλεισει με τον Πασχα τη θεση. Θερω οτι ο Σβι θα φυγει. Εντυπωσιακος ο μικρος στην εξελιξη του. Τελος αν δωσουν Τζολη ας φερουν,δυο εμπειρα εξτρεμ να τελειωνουμε.
Φεραμε ενα αξιοπρεπη φορ να αντικαταστησει τον κανενα. Με ενα Σβι ημασταν.
Φεραμε δεξι μπακ που δεν ειχαμε.
Φεραμε και τον Αιγυπτιο που παλι δεν ειχαμε εκει παικτη.
Με λιγα λογια οταν εισαι στο μηδεν ολα αναβαθμιση ειναι.
Και επιπλεον αν επαιζε ο Γκακαβα θα κουτουλαγε στον Ουαρντα.
Ενα ΧΑΦ δεν φεραμε και αναγκαστικαμε να ανεχτουμε τον Αουγκουστο.
Ας κρατησουν τωρα Ινγκι,Ζιφκο, Μπαμπα, Τζολη και Τσεχο και ας φερουνε δυο Χαφαρους και ενα φορ στατικο (να παιρνει καμια κεφαλια). Ας φυγει ενας απο τους αουγκουστο και Καντουρι και μαλλον ειμαστε καλα. Και αν βρουνε ενα εμπειρο τερματα απο μεγαλο πρωταθλημα ας τον φερουνε να κλεισει με τον Πασχα τη θεση. Θερω οτι ο Σβι θα φυγει. Εντυπωσιακος ο μικρος στην εξελιξη του. Τελος αν δωσουν Τζολη ας φερουν,δυο εμπειρα εξτρεμ να τελειωνουμε.
- Μπαρκαρούτσος
renegade έγραψε:Υγ 2 φουστη covid μια ώρα κάνω να γράψω αυτό που έχω στο μυαλό μου, δεν έρχονται οι λέξεις
Υπομονή και περαστικά!
O Γκαρσια μπερδεψε το ζητημα..... ο Λουτσεσου ηταν ετοιμος , μιλημενος και σε αναμονη... Ο ΠΑΟΚ δεν ..τραβουσε μεχρι τα πλαυ οφφ και το ζητημα νεου προπονητη θεωρουνταν ληξαν.. ο Ρουμανος.....μεχρι που ξαφνικα εγινε η νεκρανασταση πηγαμε τραινο και να και το κυπελλο και που στη χαβουζα με το γαβρο. Και ξαφνικα ο Γκαρσια γινεται ηρωας γιατι το παιρνει αυτος. Γνωμη μου ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟς ( ΦΥΓΗ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ) ΜΕ ΑΛΛΟ....ο Γκαρσια το γνωριζε αυτο οταν εκανε τις δηλωσεις.....τωρα ομως??? τον διωχνεις?????
- loukas karadimos
Ο Κυρκυρ νομίζω είχε πει πως δεν ξεμπερδέψαμε εντελώς αλλά είμαστε κοντά.
Πάντως αν θυμάμαι καλά η UEFA είχε διαρρεύσει τελευταία οτι θα αλλάξει αναθεωρίσει το FFP λόγω της πανδημίας.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι μετά τα γεγονότα με την ανταρσία της Ευρωπαϊκής Superleague θα χαλαρώσει πάρα πολύ, ώστε να μην διαμαρτύρονται οι ομάδες που ξεσηκώθηκαν.
Πάντως αν θυμάμαι καλά η UEFA είχε διαρρεύσει τελευταία οτι θα αλλάξει αναθεωρίσει το FFP λόγω της πανδημίας.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι μετά τα γεγονότα με την ανταρσία της Ευρωπαϊκής Superleague θα χαλαρώσει πάρα πολύ, ώστε να μην διαμαρτύρονται οι ομάδες που ξεσηκώθηκαν.
Περαστικά ρενε!renegade έγραψε:Thanks μαγκες
Ffp finito θεωρώ. Ακούγεται πως το μπάτζετ μας θα ανέβει κατακόρυφα εφέτος. Για να δούμε
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk