Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
-
- miburosaito
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Τι πρωταθληματάρα ξεκινά σήμερα!
Θεωρητικά οι πρώτες 6-7 ομάδες έχουν μεταξύ τους τέτοιες διαφορές που δεν αποκλείουν κανένα αποτέλεσμα. Μπορούν όλες να κερδίσουν όλες.
Έχουν έρθει ξένες παίκτριες υψηλού επιπέδου.
Πραγματικά είναι κρίμα που δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη. Με το θέαμα που υπόσχονται, θα ανέβαινε πολύ και το ενδιαφέρον και η δημοφιλια του αθλήματος!
Θεωρητικά οι πρώτες 6-7 ομάδες έχουν μεταξύ τους τέτοιες διαφορές που δεν αποκλείουν κανένα αποτέλεσμα. Μπορούν όλες να κερδίσουν όλες.
Έχουν έρθει ξένες παίκτριες υψηλού επιπέδου.
Πραγματικά είναι κρίμα που δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη. Με το θέαμα που υπόσχονται, θα ανέβαινε πολύ και το ενδιαφέρον και η δημοφιλια του αθλήματος!
spiridoula έγραψε:ΠΑΟΚ-ΑΟ Θηρας στο ΠΑΟΚ ΤV
Μπράβο!miburosaito έγραψε: https://www.youtube.com/watch?v=HnUzh1D-6Og
Καλή Αρχή με Υγεία!

- miburosaito
1-0 set!
Μπραβο στη Κογιαρ, φαινεται να ανεβηκε η Ισπανιδα απο τα πρωτα φιλικα..
Καλη και η Φιντον. Το κεντρο δεν μου αρεσε ακομα, περιμενω περισσοτερα, ειδικα η Καλαντατζε δεν ξεκινησε καλα.
Κυπαρισση βασικη σε ενα τετοιο κρισιμο ματς? Μαγκια του Φλωρου που την αφηνει να ψηθει, εκανε μερικα λαθακια πηρε ομως και καποιες καλες επιθεσεις. Ειναι το μελλον της ομαδας, ειδικα αν την ψησει ο συλλογος να μεινει στην ομαδα και να μη την πιπιλισουν το μυαλο απο ομοσπονδια μερια να παει Αμερικη. Με σωστη προπονηση θα γινει πολυ καλυτερη αν μεινει εδω για λιγα χρονια και μετα σε ενα καλο Ευρωπαικο πρωταθλημα.
Οσοι εχουν δει κολλεγιακο ξερουν τι λεω...
Παμε και για το 2ο
Μπραβο στη Κογιαρ, φαινεται να ανεβηκε η Ισπανιδα απο τα πρωτα φιλικα..
Καλη και η Φιντον. Το κεντρο δεν μου αρεσε ακομα, περιμενω περισσοτερα, ειδικα η Καλαντατζε δεν ξεκινησε καλα.
Κυπαρισση βασικη σε ενα τετοιο κρισιμο ματς? Μαγκια του Φλωρου που την αφηνει να ψηθει, εκανε μερικα λαθακια πηρε ομως και καποιες καλες επιθεσεις. Ειναι το μελλον της ομαδας, ειδικα αν την ψησει ο συλλογος να μεινει στην ομαδα και να μη την πιπιλισουν το μυαλο απο ομοσπονδια μερια να παει Αμερικη. Με σωστη προπονηση θα γινει πολυ καλυτερη αν μεινει εδω για λιγα χρονια και μετα σε ενα καλο Ευρωπαικο πρωταθλημα.
Οσοι εχουν δει κολλεγιακο ξερουν τι λεω...
Παμε και για το 2ο
-
- miburosaito
2-0 τα σετ!
Πολυ κακη Καλαντατζε, τουλαχιστον εχουμε την κλασικη αξια Πολυνοπουλου!
Τρελανε μας μωρη αρρωστια Κογιαρ
Την διαγωνιο την θελω μετα το 20 να καθαριζει τις μπαλες, και μεχρι στιγμης παιρνει αριστο βαθμο η Ισπανιδα. Δεν ξερω τα τελικα ποσοστα της ποια θα ειναι, αλλα στις κρισιμες μπαλες μεχρι τωρα τις πηρε ολες.
Αντε παμε και για το 3ο

Πολυ κακη Καλαντατζε, τουλαχιστον εχουμε την κλασικη αξια Πολυνοπουλου!
Τρελανε μας μωρη αρρωστια Κογιαρ

Την διαγωνιο την θελω μετα το 20 να καθαριζει τις μπαλες, και μεχρι στιγμης παιρνει αριστο βαθμο η Ισπανιδα. Δεν ξερω τα τελικα ποσοστα της ποια θα ειναι, αλλα στις κρισιμες μπαλες μεχρι τωρα τις πηρε ολες.
Αντε παμε και για το 3ο

Όντως πολύ καλή η Κογιαρ σήμερα.
Πολύ καλές και οι Πολυνοπούλου και Ηλιοπούλου. Στο πρώτο σετ φοβερή και η λίμπερο.
Η Μερτέκη γιατί δεν παίζει?
Πολύ καλές και οι Πολυνοπούλου και Ηλιοπούλου. Στο πρώτο σετ φοβερή και η λίμπερο.
Η Μερτέκη γιατί δεν παίζει?
- miburosaito
Παντα ειναι καλη η Ξανθοπουλου. Προσωπικη αποψη ειναι η καλυτερη στην Ελλαδα μετα την αποσυρση της Κονομι.Ιάσονας έγραψε:Στο πρώτο σετ φοβερή και η λίμπερο.
Οσο σκεφτομαι οτι ακουγαμε περσι να παιζει η Γεωργιαδου αντι της Ξανθοπουλου....
- V-olakiotis
3-0 τον Α.Ο. Θήρας...
Μπράβο ομαδάρα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μπράβο ομαδάρα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Μπαρκαρούτσος
-
-
ελπιζω να ειδες την αναρτηση μου για το ατυχες αποτελεσμα του παλαιστη μαςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Συντονίστηκα στο 21-19 του 3ου σετ και καθαρίσαμε.![]()
- miburosaito
Φοβερο ξεκινημα!
Εκμεταλλευτηκαμε και την ελλειψη συνοχης της Θηρας (αφου οι Αμερικανιδες αργησαν να φτασουν εκει) αλλα καναμε και καλο παιχνιδι αν σκεφτουμε πως ειναι ακομα αρχη.
Παροτι ο φιλος Descartes θα με κραξει που θα το πω, αυτη η νικη μας κραταει μεσα στον στοχο οπως τον ειχα εγω στο μυαλο μου
Εγω περιμενα 5 ποντους στα 3 πρωτα ματς
Θα προσπαθησω να δω και λιγο ΑΕΚ, εχουν καλες Αμερικανιδες που τις ειδα με βαζελο...
Παμε για νικη και στην Αθηνα με ψυχολογια (ισως και με διδυμες μαζι)!

Εκμεταλλευτηκαμε και την ελλειψη συνοχης της Θηρας (αφου οι Αμερικανιδες αργησαν να φτασουν εκει) αλλα καναμε και καλο παιχνιδι αν σκεφτουμε πως ειναι ακομα αρχη.
Παροτι ο φιλος Descartes θα με κραξει που θα το πω, αυτη η νικη μας κραταει μεσα στον στοχο οπως τον ειχα εγω στο μυαλο μου
Εγω περιμενα 5 ποντους στα 3 πρωτα ματς

Θα προσπαθησω να δω και λιγο ΑΕΚ, εχουν καλες Αμερικανιδες που τις ειδα με βαζελο...
Παμε για νικη και στην Αθηνα με ψυχολογια (ισως και με διδυμες μαζι)!

Προσωπικά θεωρούσα καλύτερη Ελληνίδα λίμπερο την αρτακιανού. Βλέποντάς την όμως με την εθνική, αλλά και σήμερα, μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου.miburosaito έγραψε:Παντα ειναι καλη η Ξανθοπουλου. Προσωπικη αποψη ειναι η καλυτερη στην Ελλαδα μετα την αποσυρση της Κονομι.Ιάσονας έγραψε:Στο πρώτο σετ φοβερή και η λίμπερο.
Οσο σκεφτομαι οτι ακουγαμε περσι να παιζει η Γεωργιαδου αντι της Ξανθοπουλου....
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω την διαχείριση των ξένων όταν θα έρθουν οι Κορεάτισες. Λογικά θα κοπεί η Φιντον εντελώς αν και μια χαρα παίκτρια είναι.