ΠΑΟΚ - αεκ 85-87 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - αεκ 85-87 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Για ροστερ με 9 παικτες, μιας και μπιτς, τσαλμπουρης δε προσφερουν τπτ και ο νωντας δεν ειναι καν μπασκετμπολιστας ειμαστε εξαιρετικοι. Αν γινει και καμια τραμπα μπιτς με εναν αμερικανο στο 4 τοτε ισως μπορουμε να χτυπησουμε το χιαστι στα πλει οφ
Ο Μπιτς αμυνα φιλε μου δυστυχως δεν κανει ουτε στον υπνο του.
Ο Χρυσικοπουλος τον εξεθεσε απιστευτα σημερα.
Re: ΠΑΟΚ - αεκ 13/3/2021, 17:00 (ΕΡΤ3 live)
Θα γίνω κακός τώρα, αλλά με αφορμή το πόστ σου θυμίζω πως κάποιος άλλος πριν μέρες εκθείαζε τα αμυντικά του προσόνταDimitrisS έγραψε:Τραγικο, δυστυχως.
Επρεπε να κανουμε φαουλ και τωρα, οπως και στην κανονικη περιοδο του ματς, στο τελευταιο σουτ της κουλας.
Κριμα αν και με τοσο κακους Λοβ, Τερνερ, μετριο Γκριφιν, κακο Κονατε, χωρις καμια βοηθεια απο Μπιτς και Τσαλμπουρη σε αμυνα και επιθεση, φτασαμε κοντα στην νικη με εναν εκπληκτικο Καρτερ.
Προσωπικα με ενοχλει, γιατι το ματς χαθηκε απο χαμενες βολες ουσιαστικα και κακες αποφασεις στα τελειωματα απο τον κοουτς.
Υ.Γ. Πρεπει να φυγει ο Μπις. Ειναι τεραστια τρυπα ο τυπος.

Νομίζω είχε γίνει και σχετική ανάλυση την προηγούμενη αγωνιστική για την πλέον δουλειά του. Το ότι δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ σίγουρα. Δεν μπορώ όμως μετά το σημερινό να τον πω άφαντο. Όλοι παλέψανεDimitrisS έγραψε:Ο Μπιτς αμυνα φιλε μου δυστυχως δεν κανει ουτε στον υπνο του.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λύκο,καλός χρυσός φίλε,μεταμόφωσες την ομάδα, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στο άθλημα που κάνουν τη διαφορά και αυτές ξεχωρίζουν τους πολύ καλούς προπονητές από τους μέτριους.
Έχει τρεις πόντους στο χέρι 36" πριν το τέλος με τη μπάλα στον αντίπαλο, κάνεις φάουλ,τους στέλνεις στις βολές και ότι και να γίνει έχεις μπάλα και μένεις μπροστά στο σκορ με 1 ή 2 ή 3 πόντους και αφήνεις στον αντίπαλο την καυτή πατάτα.
Δεν είμαστε ΝΒΑ εδώ,η χαρά του παιχνιδιού και έτσι,ειδικά με αυτόν τον αντίπαλο.
Ότι έγινε έγινε,πάμε παρακάτω.
Έχει τρεις πόντους στο χέρι 36" πριν το τέλος με τη μπάλα στον αντίπαλο, κάνεις φάουλ,τους στέλνεις στις βολές και ότι και να γίνει έχεις μπάλα και μένεις μπροστά στο σκορ με 1 ή 2 ή 3 πόντους και αφήνεις στον αντίπαλο την καυτή πατάτα.
Δεν είμαστε ΝΒΑ εδώ,η χαρά του παιχνιδιού και έτσι,ειδικά με αυτόν τον αντίπαλο.
- kataramenos5
Με τιποτα.Ουτε χερι δε σηκωνει .chri5ti9 έγραψε:Φίλε για τον Μπιτς θα διαφωνήσω, κάνει τρομερή δουλειά στην άμυνα πλέον.
Μα δεν ειναι κακο να διαφωνουμε.
Αυτο που βλεπω λεω εγω. Με το οποιο μπασκετ κατανοω.
Τότε ποια η λογική ότι έπαιξε σήμερα 15 σερί λεπτά στα πιο κρίσιμα του παιχνιδιού; και δεν το λέω ειρωνικά. Ομτως προσπαθώ να το καταλάβω γτ το είχα απορία αυτο. Ιδιαίτερα τη παράτασηkataramenos5 έγραψε:Με τιποτα.Ουτε χερι δε σηκωνει .chri5ti9 έγραψε:Φίλε για τον Μπιτς θα διαφωνήσω, κάνει τρομερή δουλειά στην άμυνα πλέον.
Σαφώς παλικάρι μου, ίσα ίσα χαίρομαι για τον διάλογο που κάνουμε και δεν προσπαθώ να επιβάλω άποψηDimitrisS έγραψε:Μα δεν ειναι κακο να διαφωνουμε.
Το θεμα Μπανε στην φαση που λες ειναι οτι ειχαμε μαλιστα να δωσουμε και ενα ακομα φαουλ χωρις να τους στειλουμε στις βολες! Δεν ξερω αν ειχε δωσει οδηγια για φαουλ, αλλα οι παικτες φανηκαν να μην εχουν τετοια εντολη.obanebane έγραψε:Λύκο,καλός χρυσός φίλε,μεταμόφωσες την ομάδα, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στο άθλημα που κάνουν τη διαφορά και αυτές ξεχωρίζουν τους πολύ καλούς προπονητές από τους μέτριους.
- thomas Murg
Re: ΠΑΟΚ - αεκ 13/3/2021, 17:00 (ΕΡΤ3 live)
Άι στο διάολο ρε πστη μου
Δύο περιπτώσεις να το πάρουμε: Φάγαμε τρίποντο, χάσαμε το τελευταίο σουτ.
Στο πρώτο ματς μπολ των χάρτινων γκέιμ όβερ.
Δύο περιπτώσεις να το πάρουμε: Φάγαμε τρίποντο, χάσαμε το τελευταίο σουτ.
Στο πρώτο ματς μπολ των χάρτινων γκέιμ όβερ.
Ο Μπιτς παιζει στα τελευταια λεπτα των ματς, ειδικα οταν πανε ετσι στο σουτ,παιζει λογω καλυτερου μακρινου σουτ.chri5ti9 έγραψε:Τότε ποια η λογική ότι έπαιξε σήμερα 15 σερί λεπτά στα πιο κρίσιμα του παιχνιδιού; και δεν το λέω ειρωνικά. Ομτως προσπαθώ να το καταλάβω γτ το είχα απορία αυτο. Ιδιαίτερα τη παράτασηkataramenos5 έγραψε:Με τιποτα.Ουτε χερι δε σηκωνει .chri5ti9 έγραψε:Φίλε για τον Μπιτς θα διαφωνήσω, κάνει τρομερή δουλειά στην άμυνα πλέον.
Βεβαια αμα κατσουμε να δουμε τα στατιστικα του, δεν ξερω αν αρκει στον κοουτς το 1/6 και το 1/7 σε καθε ματς.
- PAOKmeister
Ντάξει ρε παιδία,το φάγαμε και χάσαμε στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου.
Σιγά,μόνο 32560194013859384597 φορές έχει γίνει.
Σιγά,μόνο 32560194013859384597 φορές έχει γίνει.
Αφού κάνει τόση τρομερή δουλειά ο Μπιτς ας έκοβε ΜΙΑ μαμημένη επίθεση της χάρτινης σήμερα και θα είχαμε κερδίσει. ΜΙΑ ΜΟΝΟ. ΤΕΣΠΑ, και ο Λύκος λιγουλάκι ντεφορμέ σήμερα.
- kataramenos5
Γιατι τραβαει τους ψηλους εξω κι αδειαζει η ρακετα για Λοβ.Γιατι μπορει ν απειλησει απ εξω.Γιατι οι υπολοιποι σημερα ηταν αλλου.Θα τα δω ξανα και θα σου πω.Με 200 παλμους δε καταλαβαινωchri5ti9 έγραψε:Τότε ποια η λογική ότι έπαιξε σήμερα 15 σερί λεπτά στα πιο κρίσιμα του παιχνιδιού; και δεν το λέω ειρωνικά. Ομτως προσπαθώ να το καταλάβω γτ το είχα απορία αυτο. Ιδιαίτερα τη παράτασηkataramenos5 έγραψε:Με τιποτα.Ουτε χερι δε σηκωνει .chri5ti9 έγραψε:Φίλε για τον Μπιτς θα διαφωνήσω, κάνει τρομερή δουλειά στην άμυνα πλέον.