ΠΑΟΚ - αεκ 85-87 Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
olienin

Re: ΠΑΟΚ - αεκ 85-87 Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από olienin »

Για ροστερ με 9 παικτες, μιας και μπιτς, τσαλμπουρης δε προσφερουν τπτ και ο νωντας δεν ειναι καν μπασκετμπολιστας ειμαστε εξαιρετικοι. Αν γινει και καμια τραμπα μπιτς με εναν αμερικανο στο 4 τοτε ισως μπορουμε να χτυπησουμε το χιαστι στα πλει οφ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Μπιτς αμυνα φιλε μου δυστυχως δεν κανει ουτε στον υπνο του.

Ο Χρυσικοπουλος τον εξεθεσε απιστευτα σημερα.
GEOL

Re: ΠΑΟΚ - αεκ 13/3/2021, 17:00 (ΕΡΤ3 live)

Δημοσίευση από GEOL »

DimitrisS έγραψε:Τραγικο, δυστυχως.

Επρεπε να κανουμε φαουλ και τωρα, οπως και στην κανονικη περιοδο του ματς, στο τελευταιο σουτ της κουλας.

Κριμα αν και με τοσο κακους Λοβ, Τερνερ, μετριο Γκριφιν, κακο Κονατε, χωρις καμια βοηθεια απο Μπιτς και Τσαλμπουρη σε αμυνα και επιθεση, φτασαμε κοντα στην νικη με εναν εκπληκτικο Καρτερ.

Προσωπικα με ενοχλει, γιατι το ματς χαθηκε απο χαμενες βολες ουσιαστικα και κακες αποφασεις στα τελειωματα απο τον κοουτς.

Υ.Γ. Πρεπει να φυγει ο Μπις. Ειναι τεραστια τρυπα ο τυπος.
Θα γίνω κακός τώρα, αλλά με αφορμή το πόστ σου θυμίζω πως κάποιος άλλος πριν μέρες εκθείαζε τα αμυντικά του προσόντα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

DimitrisS έγραψε:Ο Μπιτς αμυνα φιλε μου δυστυχως δεν κανει ουτε στον υπνο του.

Ο Χρυσικοπουλος τον εξεθεσε απιστευτα σημερα.
Νομίζω είχε γίνει και σχετική ανάλυση την προηγούμενη αγωνιστική για την πλέον δουλειά του. Το ότι δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ σίγουρα. Δεν μπορώ όμως μετά το σημερινό να τον πω άφαντο. Όλοι παλέψανε

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Λύκο,καλός χρυσός φίλε,μεταμόφωσες την ομάδα, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στο άθλημα που κάνουν τη διαφορά και αυτές ξεχωρίζουν τους πολύ καλούς προπονητές από τους μέτριους.
Έχει τρεις πόντους στο χέρι 36" πριν το τέλος με τη μπάλα στον αντίπαλο, κάνεις φάουλ,τους στέλνεις στις βολές και ότι και να γίνει έχεις μπάλα και μένεις μπροστά στο σκορ με 1 ή 2 ή 3 πόντους και αφήνεις στον αντίπαλο την καυτή πατάτα.
Δεν είμαστε ΝΒΑ εδώ,η χαρά του παιχνιδιού και έτσι,ειδικά με αυτόν τον αντίπαλο.
Ότι έγινε έγινε,πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

chri5ti9 έγραψε:Φίλε για τον Μπιτς θα διαφωνήσω, κάνει τρομερή δουλειά στην άμυνα πλέον.
Με τιποτα.Ουτε χερι δε σηκωνει .
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Μα δεν ειναι κακο να διαφωνουμε.
Αυτο που βλεπω λεω εγω. Με το οποιο μπασκετ κατανοω.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

kataramenos5 έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Φίλε για τον Μπιτς θα διαφωνήσω, κάνει τρομερή δουλειά στην άμυνα πλέον.
Τότε ποια η λογική ότι έπαιξε σήμερα 15 σερί λεπτά στα πιο κρίσιμα του παιχνιδιού; και δεν το λέω ειρωνικά. Ομτως προσπαθώ να το καταλάβω γτ το είχα απορία αυτο. Ιδιαίτερα τη παράταση

Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

DimitrisS έγραψε:Μα δεν ειναι κακο να διαφωνουμε.
Αυτο που βλεπω λεω εγω. Με το οποιο μπασκετ κατανοω.
Σαφώς παλικάρι μου, ίσα ίσα χαίρομαι για τον διάλογο που κάνουμε και δεν προσπαθώ να επιβάλω άποψη

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

obanebane έγραψε:Λύκο,καλός χρυσός φίλε,μεταμόφωσες την ομάδα, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στο άθλημα που κάνουν τη διαφορά και αυτές ξεχωρίζουν τους πολύ καλούς προπονητές από τους μέτριους.
Έχει τρεις πόντους στο χέρι 36" πριν το τέλος με τη μπάλα στον αντίπαλο, κάνεις φάουλ,τους στέλνεις στις βολές και ότι και να γίνει έχεις μπάλα και μένεις μπροστά στο σκορ με 1 ή 2 ή 3 πόντους και αφήνεις στον αντίπαλο την καυτή πατάτα.
Δεν είμαστε ΝΒΑ εδώ,η χαρά του παιχνιδιού και έτσι,ειδικά με αυτόν τον αντίπαλο.
Ότι έγινε έγινε,πάμε παρακάτω.
Το θεμα Μπανε στην φαση που λες ειναι οτι ειχαμε μαλιστα να δωσουμε και ενα ακομα φαουλ χωρις να τους στειλουμε στις βολες! Δεν ξερω αν ειχε δωσει οδηγια για φαουλ, αλλα οι παικτες φανηκαν να μην εχουν τετοια εντολη.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: ΠΑΟΚ - αεκ 13/3/2021, 17:00 (ΕΡΤ3 live)

Δημοσίευση από thomas Murg »

Άι στο διάολο ρε πστη μου

Δύο περιπτώσεις να το πάρουμε: Φάγαμε τρίποντο, χάσαμε το τελευταίο σουτ.

Στο πρώτο ματς μπολ των χάρτινων γκέιμ όβερ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

chri5ti9 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Τότε ποια η λογική ότι έπαιξε σήμερα 15 σερί λεπτά στα πιο κρίσιμα του παιχνιδιού; και δεν το λέω ειρωνικά. Ομτως προσπαθώ να το καταλάβω γτ το είχα απορία αυτο. Ιδιαίτερα τη παράταση

Ο Μπιτς παιζει στα τελευταια λεπτα των ματς, ειδικα οταν πανε ετσι στο σουτ,παιζει λογω καλυτερου μακρινου σουτ.

Βεβαια αμα κατσουμε να δουμε τα στατιστικα του, δεν ξερω αν αρκει στον κοουτς το 1/6 και το 1/7 σε καθε ματς.
Άβαταρ μέλους
PAOKmeister

Δημοσίευση από PAOKmeister »

Ντάξει ρε παιδία,το φάγαμε και χάσαμε στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου.
Σιγά,μόνο 32560194013859384597 φορές έχει γίνει.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Αφού κάνει τόση τρομερή δουλειά ο Μπιτς ας έκοβε ΜΙΑ μαμημένη επίθεση της χάρτινης σήμερα και θα είχαμε κερδίσει. ΜΙΑ ΜΟΝΟ. ΤΕΣΠΑ, και ο Λύκος λιγουλάκι ντεφορμέ σήμερα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

chri5ti9 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:

Γιατι τραβαει τους ψηλους εξω κι αδειαζει η ρακετα για Λοβ.Γιατι μπορει ν απειλησει απ εξω.Γιατι οι υπολοιποι σημερα ηταν αλλου.Θα τα δω ξανα και θα σου πω.Με 200 παλμους δε καταλαβαινω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”