Και μην ξεχάσεις και τον μουγγό που τον έκανες άνθρωπο και τώρα μας τρυπάει το γιουσουφάκι των κάτω.klainmein έγραψε:Τόλμησαν κι έπαιξαν ξανά με την τιμή και την υπόληψή σου.
Την πρώτη φορά τους έδωσες πάτημα με το όπλο και σαν ΑΝΤΡΑΣ, το αποδέχτηκες και αυτοτιμωρεισαι.
ΤΩΡΑ γ@μησέ τους το ίδιο αντρίκια, μην αφήσεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ στη θέση του, από Μαρούπα μέχρι Αυγενάκη.
Περίμενε να τελειώσει το θέμα του γηπέδου, ας τους να νομίζουν ότι δεν θα ασχοληθείς μαζί τους αφού αθωωθηκαμε και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, ΣΚΙΣ'ΤΟΥΣ.
Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Kαλα συναλλαγη εγινε. Πας πασο 3 χρονια και σε αθωωνουμε και βγαζουμε αδεια για γηπεδο. Ετσι δουλευει το δικαστικο στην Ελλαδα.
- PAOK_Antarctica
- Dimitris++++
Μπορεί να δουλεύει και έτσι δεν έχω κανένα λόγο να μη το πιστεύω όμως ρε φίλε μη λέμε και ότι έκατσε ο Σαββίδης σε συνδιαλλαγή με τα κοπρόσκυλα...τον έχουν ξεσκίσει όσο δε πάει και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την προσωπική του τιμωρία εμένα μου λέει ότι δεν θα καθόταν απέναντι τους να του γαμανε την προσωπικόητα, το επαγγελματικό και κοινωνικό κύρος για μια αθώωση που θα μπορούσε να την πάρει άνετα στο cas και σε δεύτερο επίπεδο....cartman έγραψε:Kαλα συναλλαγη εγινε. Πας πασο 3 χρονια και σε αθωωνουμε και βγαζουμε αδεια για γηπεδο. Ετσι δουλευει το δικαστικο στην Ελλαδα.
οτι ναναι .....την αδεια στο γηπεδο οσο και να την τραιναρουν θα την βγαλουν.....το μονο που μπορεις να πεις ειναι ο φοβος δευτερου ξευτιλισμου στο κας ....cartman έγραψε:Kαλα συναλλαγη εγινε. Πας πασο 3 χρονια και σε αθωωνουμε και βγαζουμε αδεια για γηπεδο. Ετσι δουλευει το δικαστικο στην Ελλαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 09 Φεβ 2021, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε για αυτους το εχουμε χασει το δικιο μας, καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ μικροί, οπότε σου λέει, αφού ούτως ή άλλως εμείς δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα, ας μας γαμάει έστω ο γνωστός μας γαμιάς, κι ας μας αδικεί; Πληρης ανασφαλεια. Δεν θελουν να ξυπνησει το ΠΑΟΚακι. Μην ασχολεισαι και μην περιμενεις κατανοηση, εχθροι μας ολοιboogeyman77 έγραψε:Από το πρωί μαλώνω με αλλόθρησκους κόκκινων και κίτρινων αποχρώσεων. Οι τύποι είναι πλήρως λοβοτομημένοι!Δεν παραδέχονται την δικαίωση (και όχι αθώωση μιας και δεν είμασταν ποτέ ένοχοι) διότι προέρχεται από την "δικιά " μας ΕΠΟ!Προσωπικά δεν μου αρκεί το σημερινό αλλά ούτε να πληρώσουν τα πιόνια της σκευωρίας (Αυγενάκης-Μαρούπα-Αρκούδης και λοιποί) Θέλω κυνήγι μέχρι να ανατέλλει ο Ήλιος από την Δύση!Γίνεται; Να τους αναγκάσουμε να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης στις σχέσεις μεταξύ Ολυμπιακού-Άρη-Nottigham-Λάρισας-Πανιωνίου-ιωαννίνων!Μας "σταύρωσαν " για ένα κωλοξενοδοχείο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τις εγκαταστάσεις ποδοσφαιρικής ομάδας και ανήκε στον ανιψιό από τριτοτέταρτο ξάδελφο του Ιβάν και εμείς εδώ έχουμε δει παραδοχή αγοράς-διευκόλυνση για παίκτη από εο σε Άρη, αλλαξοκωλιές μεταξύ αυτών και Λαρισας-Nottigham,προετοιμασία των Ιωαννίνων στου Ρέντη, επαγγελματική σχέση Κούγια-Πρεζέμπορα και πλήθους άλλες ομορφιές και δεν μπορούμε να στοιχειοθετήσουμε κατηγορία; Κοντεύω να σκάσω γαμώ την αγανάκτηση μου
- Amsterdamer_87
Δεν νομιζω να εγινε καμμια συναλλαγηcartman έγραψε:Kαλα συναλλαγη εγινε. Πας πασο 3 χρονια και σε αθωωνουμε και βγαζουμε αδεια για γηπεδο. Ετσι δουλευει το δικαστικο στην Ελλαδα.
Δεν τους επαιρνε με τιποτα να κανουν αλλιως..διαφορετικα θα το κανανε σιγουρα
Τον ηπιανε και ηταν πικρος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Τρί 09 Φεβ 2021, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
cartman έγραψε:Kαλα συναλλαγη εγινε. Πας πασο 3 χρονια και σε αθωωνουμε και βγαζουμε αδεια για γηπεδο. Ετσι δουλευει το δικαστικο στην Ελλαδα.
3 μήνες εκτός φόρουμ το ον αυτό που ελαφρά τη καρδία σπιλώνει τον ΠΑΟΚ με ψέμματα.
- ΑποστόληςΑ
Το αήττητο νταμπλ ήταν μέσα στη συμφωνία;cartman έγραψε:Kαλα συναλλαγη εγινε. Πας πασο 3 χρονια και σε αθωωνουμε και βγαζουμε αδεια για γηπεδο. Ετσι δουλευει το δικαστικο στην Ελλαδα.
Edit: Τώρα είδα για την τιμωρία.
Δεν θελω να ευλογισω τα γενια μου αλλα οσοι δεν ζειτε στην αθηνα δεν καταλαβαινετε τι τραβαμε. Μονιμα καθε μερα μεσα στα σκατα τα αυτια μας, φιλιες να χαλανε , να πεταριζει η καρδια και να ανταλασσουμε χειραψιες και λογια καρδιας οταν ανακαλυπτουμε τυχαια καποιον αδερφο εκει που δεν το περιμενουμε. Παιδικα παρτι να γινονται ροιδο με το που ακουσα να ωχρια μια μαλακισμενη μανα, φιλη της γυναικας μου οταν "ειδε" το οπλο του Ιβαν τοτε στην Τουμπα. Ετσι ειστε εσεις οι αγρικοι -που ακουσα οταν απαντησα οτι το μονο κακο ειναι που δεν το μπουμπουνισε.aivas19 έγραψε:Ρε για αυτους το εχουμε χασει το δικιο μας, καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ μικροί, οπότε σου λέει, αφού ούτως ή άλλως εμείς δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα, ας μας γαμάει έστω ο γνωστός μας γαμιάς, κι ας μας αδικεί; Πληρης ανασφαλεια. Δεν θελουν να ξυπνησει το ΠΑΟΚακι. Μην ασχολεισαι και μην περιμενεις κατανοηση, εχθροι μας ολοιboogeyman77 έγραψε:Από το πρωί μαλώνω με αλλόθρησκους κόκκινων και κίτρινων αποχρώσεων. Οι τύποι είναι πλήρως λοβοτομημένοι!Δεν παραδέχονται την δικαίωση (και όχι αθώωση μιας και δεν είμασταν ποτέ ένοχοι) διότι προέρχεται από την "δικιά " μας ΕΠΟ!Προσωπικά δεν μου αρκεί το σημερινό αλλά ούτε να πληρώσουν τα πιόνια της σκευωρίας (Αυγενάκης-Μαρούπα-Αρκούδης και λοιποί) Θέλω κυνήγι μέχρι να ανατέλλει ο Ήλιος από την Δύση!Γίνεται; Να τους αναγκάσουμε να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης στις σχέσεις μεταξύ Ολυμπιακού-Άρη-Nottigham-Λάρισας-Πανιωνίου-ιωαννίνων!Μας "σταύρωσαν " για ένα κωλοξενοδοχείο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τις εγκαταστάσεις ποδοσφαιρικής ομάδας και ανήκε στον ανιψιό από τριτοτέταρτο ξάδελφο του Ιβάν και εμείς εδώ έχουμε δει παραδοχή αγοράς-διευκόλυνση για παίκτη από εο σε Άρη, αλλαξοκωλιές μεταξύ αυτών και Λαρισας-Nottigham,προετοιμασία των Ιωαννίνων στου Ρέντη, επαγγελματική σχέση Κούγια-Πρεζέμπορα και πλήθους άλλες ομορφιές και δεν μπορούμε να στοιχειοθετήσουμε κατηγορία; Κοντεύω να σκάσω γαμώ την αγανάκτηση μου
Η προπαγανδα δεν ειναι μονο στο γαβρετα αλλα και οπου ανοιξει συζητηση για μπαλα. Δυσκολα να με καταλαβουν οταν λεω οτι αν ειναι να γινω μοδα μακαρι να μη δω τιτλους, ή το ΠΑΟΚ εγινα για τις ηττες που καρφωσα στο μυαλο φου γιου μου και το εχει απαντηση στα 46 τσιγκινα των γαβρων φιλων του που δεν τους νοιαζει αν η φεραρι ειναι ειναι κλεμμενη. ΠΑΟΚ ειναι να τους ενωνεις και τους τρεις οταν τους αντιμετωπιζεις στην πολη τους, και αμεσως να ξεχνανε την εχθρα τους. Τα προλαβα...
Ιβαν μην απογοητευσεις αυτους που σε δοξαζουμε.
Δεν ειναι το πρωταθλημα. Ειναι η πουστια!
Συγνωμη που ξεφυγα.
-
ετσι αδερφε. Δεν ειναι το πρωταθλημα. Ειναι η πουστια!
ΥΓ: οι νοτιοι εισαστε ενα κλικ πιο ΠΑΟΚ απο εμας της Θεσσαλονικης
Ολοι μας αυτο θελουμε. Δεν χωρανε ανωτεροτητες. Τον ειχανε λερωσει με τα περι ρωσων βρομικωβ ρουβλιων κ.λπ.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Θα ήθελα μια δική σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ανακοίνωση για τη σημερινή ημέρα.
Η μονη αντιδραση που θυμαμαι ηταν τα περι μη απασχοληαης με ποδοσφαιρο που ειχε πει για τον βουλιμικο οταν ειχε γινει η συναντηση των τεσσσαρων περυσι.
- kataramenos5
Δεν εχει ΠΑΟΚομετρα αδερφε. Απλα ζουμε περισσοτερο μεσα στην πουστια.sic-4 έγραψε:ετσι αδερφε. Δεν ειναι το πρωταθλημα. Ειναι η πουστια!