Κόπηκαν και οι μισθοί !Μπαρκαρούτσος έγραψε:5€ δεν γίνεται! Ελάχιστη συμμετοχή 10€..
Τα οποία θεωρώ ότι βρίσκονται χωρίς ιδιαίτερη θυσία.. Δεν πήρε κανείς διαρκείας ποδοσφαίρου, κανείς δεν πήγε σε αγώνα μπάσκετ (10€ εισιτήριο) ή άλλου αθλήματος.. Επίσης κόπηκαν οι καφέδες και τα ποτάκια έξω, κόπηκαν οι διακοπές τα χριστούγεννα, κόπηκαν οι βραδινές μετακινήσεις οπουδήποτε (άρα βενζίνες) και κόπηκαν οι μετακινήσεις για τους φοιτητές. Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, βγαίνει το δεκάρικο. Δεν είναι ανάγκη να βάλει κάποιος πενήντα και εκατό ευρώ, αλοίμονο!
ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
- kataramenos5
Η Καε παιρνει τηλεφωνα στους κατοχους διαρκειας για να ενημερωσει για την αυξηση. Δε βγαινουμε μαλλον. 

-
Πάντως, πείτε ότι θέλετε αλλά αν έκαναν ΑΜΚ οι γείτονες θα μαζεύονταν αμέσως για να αποδείξουν πόσο λαό έχουν. Το θεωρώ αδιανόητο να μην μπορεί να μαζευτεί κόσμος! Για ποιο λαό του ΠΑΟΚ μιλάμε τότε? Μόνο για τα πανηγύρια? Δέκα ευρώ είπαμε όχι 100! Εγώ είμαι 25, δεν είμαι μπασκετική και δεν έχω να θυμάμαι ιδιαίτερες επιτυχίες που έζησε η ομάδα μπάσκετ παλαιότερα, και πάλι θεώρησα σωστό να βοηθήσω.
Συμφωνώ ότι κόπηκαν μισθοί και πολλοί άνθρωποι είναι δύσκολα οικονομικά, αλλά ούτε σε αγώνες πήγαμε φέτος, ούτε εισιτήρια και διαρκείας αγοράσαμε, ούτε καν για έναν καφέ και ένα ποτό δεν βγαίνουμε. Οπότε τα 10 ευρώ που θα έδινε κάποιος για 2 μπύρες, μπορούν να πάνε για την ομάδα.
Anyways! Ο καθένας όπως νομίζει...
Συμφωνώ ότι κόπηκαν μισθοί και πολλοί άνθρωποι είναι δύσκολα οικονομικά, αλλά ούτε σε αγώνες πήγαμε φέτος, ούτε εισιτήρια και διαρκείας αγοράσαμε, ούτε καν για έναν καφέ και ένα ποτό δεν βγαίνουμε. Οπότε τα 10 ευρώ που θα έδινε κάποιος για 2 μπύρες, μπορούν να πάνε για την ομάδα.
Φτασαμε 200.000€ είπε ο Χατζόπουλος.
https://www.sfina.gr/mpasket/thanasis-x ... s-200-000/
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.sfina.gr/mpasket/thanasis-x ... s-200-000/
Sent from my iPhone using Tapatalk
μπραβο αν καταφερουμε και παμε μεχρι τα 500.000 μονο ο κοσμος θα ειναι αθλος δεδομενης της οικομομικης καταστασης του κοσμου.....
Οι μπασκετμπολίστες θα πάρουν τίποτα; Το να βλέπεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές χωρίς κανένα δέσιμο με την ομάδα να συνεισφέρουν στο μπασκετάκι, το να βλέπεις ακόμα και παιδιά από την Κ19 να δίνουν ότι μπορούν και για αυτούς που τους αφορά άμεσα, τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ, να μην ακούγεται τίποτα;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πήραν οι ποδοσφαιριστές, πήραν οι ποδοσφαιριστές της Κ19... Ο ΛΑΟΣ τι κάνει;; 20.000 είμαστε μόνο; Και 55 εδώ στο φόρουμ;
- bersekeros
200.000/4.011 περίπου 50 ευρώ μέσο όρο ο καθένας που έχει συμμετάσχει.Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τα στοιχεία για την ΑΜΚ που τρέχει αυτό το διάστημα. Από όσα προκύπτουν οι συμμετέχοντες έχουν ξεπεράσει τις 4.000, με το ποσό να έχει φτάσει ήδη τις 200.000 ευρώ!
Αναλυτικά:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού απέναντι σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ενημερώνει σήμερα, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2021 τα ακόλουθα…
Στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν συμμετάσχει ήδη 4.011 φίλοι της ομάδας μας, από όλο τον κόσμο. Κυριολεκτικά. Από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Έβρο και την Κρήτη, μέχρι την Γερμανία, τη Σουηδία και την Αυστραλία!
Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί, έφτασε πλέον τις 200.000€. Ο στόχος δεν είναι ούτε κοντά ούτε όμως και μακριά. Είναι όμως ένας απολύτως εφικτός στόχος και με την συμμετοχή όλων των φίλων και όλων των δυνάμεων της τεράστιας οικογένειας του ΠΑΟΚ θα τον πετύχουμε.
Η ανταπόκριση που υπάρχει είναι συγκλονιστική. Μιλάει η καρδιά και η ψυχή του ΠΑΟΚΤΣΗ. Και αποδεικνύει την αγάπη που όλοι έχουμε για τον ΠΑΟΚ. Μία αγάπη δίχως όρια…
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχουν ήδη συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο καταθέτοντας χρήματα για να αποκτήσουν μετοχές, αλλά παρακινώντας και όσους δεν το έχουν κάνει ήδη. Και αυτή η προσπάθεια είναι πλέον εξίσου σημαντική.
Είμαστε πάρα πολλοί. Σε όλο τον κόσμο και επειδή, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ήρθε η ΩΡΑ να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ… σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς!
Η καταμέτρηση συνεχίζεται…
Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να βάλουν έστω και από 10 ευρώ, περισσότερα άτομα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έβαλα και εγώ λιγα ακόμα και μες την βδομάδα θα βάλω άλλη μια φορά
Αν πιάσουμε τα 250.000 και ο Ιβάν τα διπλασιάσει, φτάσαμε στα 500!!!
Αν πιάσουμε τα 250.000 και ο Ιβάν τα διπλασιάσει, φτάσαμε στα 500!!!
Οι παίκτες τελικά του ποδοσφαίρου έβαλαν;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
-
Ο Βιερίνια είπε πως θα έβαζαν...και μπράβο τους αν βάλουν...αλλά δεν έχω απαίτηση από παίκτες που ήρθαν εδώ για λιγους μήνες ή χρόνο, όταν οι ίδιοι οι οπαδοί δείχνουν αδιαφορία...
Να μην είμαστε αυστηροί , εγώ και η γυναίκα μου είμαστε χωρίς δουλειά σχεδόν ένα χρόνο ! ( ξενοδοχείο γαρ )BlackFriday έγραψε:Πάντως, πείτε ότι θέλετε αλλά αν έκαναν ΑΜΚ οι γείτονες θα μαζεύονταν αμέσως για να αποδείξουν πόσο λαό έχουν. Το θεωρώ αδιανόητο να μην μπορεί να μαζευτεί κόσμος! Για ποιο λαό του ΠΑΟΚ μιλάμε τότε? Μόνο για τα πανηγύρια? Δέκα ευρώ είπαμε όχι 100! Εγώ είμαι 25, δεν είμαι μπασκετική και δεν έχω να θυμάμαι ιδιαίτερες επιτυχίες που έζησε η ομάδα μπάσκετ παλαιότερα, και πάλι θεώρησα σωστό να βοηθήσω.
όλα τρέχουν , δάνειο , ενοίκιο , super market , ρεύμα Χ2 . νερό Χ2 , κοινόχρηστα Χ2 , κτλ .
( η κόρη μου σπούδαζε στα Ιωάννινα ) .
Σαν και εμένα είναι πάρα πολλά άτομα !
Υ.Γ. Παρόλα αυτά έδωσα 5€ στην κόρη μου και έβαλε 10€ στην ΑΜΚ .
- bersekeros
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κράτα γερά theo!theo G4 έγραψε:Να μην είμαστε αυστηροί , εγώ και η γυναίκα μου είμαστε χωρίς δουλειά σχεδόν ένα χρόνο ! ( ξενοδοχείο γαρ )BlackFriday έγραψε:Πάντως, πείτε ότι θέλετε αλλά αν έκαναν ΑΜΚ οι γείτονες θα μαζεύονταν αμέσως για να αποδείξουν πόσο λαό έχουν. Το θεωρώ αδιανόητο να μην μπορεί να μαζευτεί κόσμος! Για ποιο λαό του ΠΑΟΚ μιλάμε τότε? Μόνο για τα πανηγύρια? Δέκα ευρώ είπαμε όχι 100! Εγώ είμαι 25, δεν είμαι μπασκετική και δεν έχω να θυμάμαι ιδιαίτερες επιτυχίες που έζησε η ομάδα μπάσκετ παλαιότερα, και πάλι θεώρησα σωστό να βοηθήσω.
όλα τρέχουν , δάνειο , ενοίκιο , super market , ρεύμα Χ2 . νερό Χ2 , κοινόχρηστα Χ2 , κτλ .
-
Και μπράβο σου theo G4 και τιμή σου! Αυτό είπα και εγώ! Φυσικά και υπάρχουν δυσκολίες! Παρόλα αυτά υπάρχουν και άτομα που αντί για έναν καφέ που θα έπιναν έχουν την δυνατότητα να βάλουν 10 ευρώ και δεν το κάνουν. Τόσος κόσμος είμαστε. Τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε. Εμένα τα 4000 δεν με ικανοποιούν. Και εγώ σε αναστολή είμαι και έχω επίγνωση των δυσκολιών.theo G4 έγραψε:Να μην είμαστε αυστηροί , εγώ και η γυναίκα μου είμαστε χωρίς δουλειά σχεδόν ένα χρόνο ! ( ξενοδοχείο γαρ )BlackFriday έγραψε:Πάντως, πείτε ότι θέλετε αλλά αν έκαναν ΑΜΚ οι γείτονες θα μαζεύονταν αμέσως για να αποδείξουν πόσο λαό έχουν. Το θεωρώ αδιανόητο να μην μπορεί να μαζευτεί κόσμος! Για ποιο λαό του ΠΑΟΚ μιλάμε τότε? Μόνο για τα πανηγύρια? Δέκα ευρώ είπαμε όχι 100! Εγώ είμαι 25, δεν είμαι μπασκετική και δεν έχω να θυμάμαι ιδιαίτερες επιτυχίες που έζησε η ομάδα μπάσκετ παλαιότερα, και πάλι θεώρησα σωστό να βοηθήσω.