Αριστείδης Λυκογιάννης
- Μπαρκαρούτσος
Re: Αριστείδης Λυκογιάννης
Αλλαγή τον Καμαριανό, χτύπημα στο στήθος του πριν πάει πάγκο, χεσίδι και γαμωσταυρίδια ακόμα και την ώρα που έτρεχε ο αγώνας...
Και όλα αυτά σε 1' μέσα..
Και όλα αυτά σε 1' μέσα..
Κόουτς παρτο αλλιως το εργο γενικά. Ελεοςωμε τις αγριογκαριδες,δεν εισαι ο Ομπραντοβιτς στην τελικη..Μερα το τελος της σεζον προσωπικά θα ηθελα να αποχωρήσει και να πορευθουμεωμε καποιον αλλον στον παγκο,δεν ξερω αν ειναι εφικτό, λογω του 3τους συμβολαιου. Ο Λυκογιαννης ξεχωριζε για το καλο recruiting Αμερικανων και για την καλη αμυνα που επαιζαν οι ομαδες του,στον ΠΑΟΚ δεν εχουμε δει τιποτα απ αυτα.Κακη χημεια και στην επιθεση δεν βκεπω οτι παίζουμε κατι ξεκαθαρο.Η ομαδα θα μπορουσε να ειναι 3-4η...Ευτυχως εχουμε μια καλη βαση παικτων(Μαντζαρης,Γιανκοβιτς,Τολιοπουλος Χριστοδουλου,Ρουμογλου,Λοβ,Τζοουνς) για να δημιουργησουμε μια πολύ καλή ομάδα τη νεα χρονια,γιατι η φετινη θα κυλησει αδιαφορα
Η ομαδα δεν εχει παίξει πλήρης ακόμα...και φτάσαμε Φλεβάρη. Ο Λυκογιαννης μας φταίει; Μακάρι να μείνει 10 χρόνια, από το να έχω κανένα άοσμο. Για πρωτάθλημα πάμε ή για να σηκώσουμε το Ευρωπαϊκό; Για τα λεφτά που δίνουμε και για τους στόχους που έχουμε πολύ καλός ο Λυκος.
Εχθες , τον σιχαθηκα πραγματικα. Καθομαι πανω απο τον παγκο μας και ακουω σχεδον τα παντα,απο οσα λεει. Τον Καμαριανο,τον στολισε με απιστευτες υβρεις, εκτος απο τις γνωστες χριστοπαναγιες,μεχρι και την μαννα του επιασε στο στομα του. Απορω πως δεν αντεδρασε το παιδι. Σιγουρα το γηπεδο δεν ειναι κατηχητικο, αλλα υπαρχουν και ορια,τα οποια ο συγκεκριμενος "κυριος" τα εχει ξεπερασει προ πολλου.
Θυμαται κανενας τον Πεδουλακη στον ΠΑΟΚ ; Μαναδες ακουγονταν ακομα και στα φιλικα! Καθε προπονητης εχει τον τροπο του να μπριζαρει τους παικτες. Ολοι οι πρωην παικτες του λενε τα καλυτερα για αυτον...αυτο λεει πολλα για την σχεση που αναπτυσσει μαζι τους.
Φταίει και ο Λυκογιαννης. 5 νίκες όλη τη χρονιά και όπου να ναι κλείνει ο Ιανουαρίος. Και η συμπεριφορά του πρέπει να αλλάξει, δεν ταιριάζει με το ήθος της ομάδας.Psaras έγραψε:Η ομαδα δεν εχει παίξει πλήρης ακόμα...και φτάσαμε Φλεβάρη. Ο Λυκογιαννης μας φταίει; Μακάρι να μείνει 10 χρόνια, από το να έχω κανένα άοσμο. Για πρωτάθλημα πάμε ή για να σηκώσουμε το Ευρωπαϊκό; Για τα λεφτά που δίνουμε και για τους στόχους που έχουμε πολύ καλός ο Λυκος.
Cylon-4 έγραψε:Εχθες , τον σιχαθηκα πραγματικα. Καθομαι πανω απο τον παγκο μας και ακουω σχεδον τα παντα,απο οσα λεει. Τον Καμαριανο,τον στολισε με απιστευτες υβρεις, εκτος απο τις γνωστες χριστοπαναγιες,μεχρι και την μαννα του επιασε στο στομα του. Απορω πως δεν αντεδρασε το παιδι. Σιγουρα το γηπεδο δεν ειναι κατηχητικο, αλλα υπαρχουν και ορια,τα οποια ο συγκεκριμενος "κυριος" τα εχει ξεπερασει προ πολλου.

ακριβώςΙάσονας έγραψε:Φταίει και ο Λυκογιαννης. 5 νίκες όλη τη χρονιά και όπου να ναι κλείνει ο Ιανουαρίος. Και η συμπεριφορά του πρέπει να αλλάξει, δεν ταιριάζει με το ήθος της ομάδας.Psaras έγραψε:Η ομαδα δεν εχει παίξει πλήρης ακόμα...και φτάσαμε Φλεβάρη. Ο Λυκογιαννης μας φταίει; Μακάρι να μείνει 10 χρόνια, από το να έχω κανένα άοσμο. Για πρωτάθλημα πάμε ή για να σηκώσουμε το Ευρωπαϊκό; Για τα λεφτά που δίνουμε και για τους στόχους που έχουμε πολύ καλός ο Λυκος.
ομάδα που μοιάζει αδούλευτη πολλές φορές, κακό ροτέισιον, και αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η συπμεριφορά του στους παίκτες
Και για κάθε παράδειγμα προπονητή που βρίζει παίκτες αλλά φέρνει επιτυχίες πάντα υπάρχει στο σύλλογό μας το αντιπαράδειγμα στα τμήματα βολευ με τον κύριο Καλμαζίδη και την δουλειά που βγάζει στο γήπεδο και φαίνεται χωρίς να δίνει ποτέ δικαιώματα αλλά και του Φλώρου στο γυναικείο που πέρυσι πήρε το κύπελλο.
- Μπαρκαρούτσος
Σε κάθε timeout ο Χατζόπουλος είναι εκεί. Σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε λεωφορείο στα εκτός.
Λέτε να μη ξέρει καλύτερα από εμάς; Και τις μανάδες ακούει και τις χριστοπαναγίες και τα γαμωσταυρίδια. Παρ'όλα αυτά τον γουστάρει. Και είναι ένας από εμάς!
Εμπιστεύομαι Χατζόπουλο, άρα εμπιστεύομαι Λυκογιάννη. Χθες ο Καμαριανός μετά το χεσίδι και τα "ΕΛΑ ΕΞΩ" στην αλλαγή, μπήκε και έβαλε κρίσιμα καλάθια μετά την αποβολή του Jones. Είχε και μια τάπα.
Λέτε να μη ξέρει καλύτερα από εμάς; Και τις μανάδες ακούει και τις χριστοπαναγίες και τα γαμωσταυρίδια. Παρ'όλα αυτά τον γουστάρει. Και είναι ένας από εμάς!
Εμπιστεύομαι Χατζόπουλο, άρα εμπιστεύομαι Λυκογιάννη. Χθες ο Καμαριανός μετά το χεσίδι και τα "ΕΛΑ ΕΞΩ" στην αλλαγή, μπήκε και έβαλε κρίσιμα καλάθια μετά την αποβολή του Jones. Είχε και μια τάπα.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε κάθε timeout ο Χατζόπουλος είναι εκεί. Σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε λεωφορείο στα εκτός.
Τα παρα-απλοποιείς φίλε Μπαρκαρούτσο. Ο Χατζόπουλος κράτησε όρθιο το τμήμα και προσέφερε και προσφέρει πολλά, είναι δικαίως αυτή τη στιγμή ήρωας για την ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως έχει πάντα δίκιο, ούτε πως η παρουσία του στον πάγκο είναι ο σωστός τρόπος διοίκησης μίας ομάδας. Φαντάσου αν ήταν ο Σαββίδης σε κάθε αγώνα στον πάγκο τι θα λέγαμε.
Το εμπιστεύομαι Χατζόπουλο άρα εμπιστεύομαι Λυκογιάννη είναι παρανοϊκό επιχείρημα, δεν στέκει πουθενά.
Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου δεν ζητάω απόλυση ή παραίτηση Λυκογιάννη, αλλά σύσταση ειδικά για την συμπεριφορά.
Επίσης μία εξήγηση ζητάω γιατί σε όλα τα παιχνίδια πλην αρη και λαρισας κυνηγάμε στο σκορ τον αντίπαλο μέχρι το ημίχρονο.
- Μπαρκαρούτσος
Όταν εμπιστευτήκαμε ζ@γ0ρ@κη που ήθελε να κρατήσει Santos όταν όλοι φώναζαν "go village" ήταν εξίσου παρανοϊκό; Ή όταν ο Μπάνε επέμεινε να κρατήσει Ηλία, τότε που ο ΠΑΟΚ πήγαινε επίσης από φάπα σε φάπα;
Προφανώς ούτε γιος του Λυκογιάννη είμαι, ούτε με δίνει χαρτζιλίκι να του κάνω αβάντζο. Αν φύγει τον Μάιο δεν θα στεναχωρηθώ, αρκεί όμως να έρθει κάποιος καλύτερος!
Επειδή όμως δεν έχουμε το περιθώριο (οικονομικά και ψυχολογικά) να γίνει κάτι τέτοιο, θα κάνουμε όλοι υπομονή...
Το "εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο" σημαίνει ότι αν κάποιος πει "chillax" στον Λυκογιάννη, θα είναι εκείνος.. και πιστέψτε με, διαβάζει και εδώ και στο Facebook και παντού, ξέρει τι λέει ο κόσμος ανά πάσα στιγμή. Συνοπαδός μας είναι, δεν κάθεται σε κλειστό γραφείο να βλέπει highlights του Μπάνε και του Cliff...ευτυχώς για όλους. Κόβω τον απαυτό μου ότι κι εκείνος σκέφτηκε να του πει δυο κουβέντες.
Προφανώς ούτε γιος του Λυκογιάννη είμαι, ούτε με δίνει χαρτζιλίκι να του κάνω αβάντζο. Αν φύγει τον Μάιο δεν θα στεναχωρηθώ, αρκεί όμως να έρθει κάποιος καλύτερος!
Επειδή όμως δεν έχουμε το περιθώριο (οικονομικά και ψυχολογικά) να γίνει κάτι τέτοιο, θα κάνουμε όλοι υπομονή...
Το "εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο" σημαίνει ότι αν κάποιος πει "chillax" στον Λυκογιάννη, θα είναι εκείνος.. και πιστέψτε με, διαβάζει και εδώ και στο Facebook και παντού, ξέρει τι λέει ο κόσμος ανά πάσα στιγμή. Συνοπαδός μας είναι, δεν κάθεται σε κλειστό γραφείο να βλέπει highlights του Μπάνε και του Cliff...ευτυχώς για όλους. Κόβω τον απαυτό μου ότι κι εκείνος σκέφτηκε να του πει δυο κουβέντες.
άσχετο αυτό που λες όμως με αυτό που λέμε εμείς
εμείς λέμε ότι δεν γουστάρουμε τον Λυκογιάννη για τον τρόπο που μιλάει στους παίκτες
άσχετα με το αγωνιστικό δηλ
(κι εγώ ήθελα να μείνει ο Σάντος και ο Ηλίας)
εμείς λέμε ότι δεν γουστάρουμε τον Λυκογιάννη για τον τρόπο που μιλάει στους παίκτες
άσχετα με το αγωνιστικό δηλ
(κι εγώ ήθελα να μείνει ο Σάντος και ο Ηλίας)
- Μπαρκαρούτσος
Μα έχω πει πως ούτε εμένα μ'αρέσει που γαμωσταυρίζει τους παίκτες έτσι μπροστά σε όλους.
Αλλά αν οι παίκτες δεν προσβάλλονται και ο πρόεδρος δεν έχει θέμα, τότε εμένα δεν με πέφτει λόγος και εμπιστεύομαι το τρόπο λειτουργίας της ομάδας!
Αλλά αν οι παίκτες δεν προσβάλλονται και ο πρόεδρος δεν έχει θέμα, τότε εμένα δεν με πέφτει λόγος και εμπιστεύομαι το τρόπο λειτουργίας της ομάδας!