14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Δεν είναι Κλάιν Μάιν αλλά ούτε και τόσο φοβερός ως τώρα. Έχει κάνει αρκετές λάθος μεταβιβάσεις και μετριοτατος κοντρόλ
Είναι πάντως κινητικός και προσπαθεί
Είναι πάντως κινητικός και προσπαθεί
Ένα επίπεδο πάνω από όλα τα εξτρεμ μας...και είναι μια εβδομάδα εδώ. Τώρα θα μου πεις ποια εξτρεμ μας 

- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Μου αρεσαν οι κινησεις του. Που να μπει και σε φουλ ρυθμους, να "δεσει" με την ομαδα.
Δεν βγήκε ιδιαίτερα η συνεργασία με τον Τζολη σήμερα, αλλά η κλάση του μας έδωσε ακόμα ένα γκολ. Πραγματικά πολύτιμος και χωρίς ιδιαίτερη τριβή με την ομάδα ακόμα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
για να γίνει ηγέτης και να συνεχίσει να γουστάρει να παίζει στον ΠΑΟΚ καλό είναι να ενισχύσουμε λίγο την ομάδα για να φέρουν και κανένα παίκτη στα χαφ. γιατί άμα την ψυλλιαστεί ότι η ομάδα πάει ξεβράκωτη θα ξενερώσει..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιότητα υπάρχει, ρυθμός δεν υπάρχει.
Ακόμα νομίζω ότι δεν είναι ο παίκτης ηγέτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του, μην ξεχνάμε ότι κι αυτός πιτσιρικάς είναι ακόμα.
Σε μία γεμάτη ομάδα, με σωστή λειτουργία, θα βοηθήσει πολύ.
Αν όμως του φορτώσουμε περισσότερα απ' όσα πρέπει και μπορεί, αν δεν του δώσουμε παίκτες δίπλα του, θα παρασυρθεί κι αυτός προς τα κάτω και θα ξενερώσει.
Ακόμα νομίζω ότι δεν είναι ο παίκτης ηγέτης που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του, μην ξεχνάμε ότι κι αυτός πιτσιρικάς είναι ακόμα.
Σε μία γεμάτη ομάδα, με σωστή λειτουργία, θα βοηθήσει πολύ.
Αν όμως του φορτώσουμε περισσότερα απ' όσα πρέπει και μπορεί, αν δεν του δώσουμε παίκτες δίπλα του, θα παρασυρθεί κι αυτός προς τα κάτω και θα ξενερώσει.
Παικταρά, χαίρεται ο θεατής να έχεις την μπάλα στα πόδια σου, που να βρείς ρυθμό . . .
Σε 1-2 φάσεις χτες το πόδι του έσπρωχνε τη μπάλα σαν μαγνήτης θυμίζοντάς μου κάτι αντίστοιχο από FIFA2004.
Sent from my HTC Desire 530 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 530 using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
εξαιρετικο ματς.. δεν ξερω τι περιμεναν καποιοι, ηταν πολυ καλος... με το συστημα αυτο δεν νομιζω οτι μπορει να αποδωσει καποιος καλυτερα... μπραβο.. γκολ στον επαναλαπτικο και φυγαμε...