Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Δεν κάθεται ο ΠΑΟΚ να κλείσει το ντιλ για να φέρει παίκτη.
Αυτές είναι συμφωνίες που τις δουλεύεις καιρό θεωρώ.
Σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά όχι σε βαθμό του ότι περιμένουν τη συμφωνία για να κλείσουν τη μεταγραφή.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά όχι σε βαθμό του ότι περιμένουν τη συμφωνία για να κλείσουν τη μεταγραφή.
- invincible
Ναι αλλά θα σου πει όσο εξτρεμ είναι ο Ελ Καντουρι και ο Πελκας άλλο τόσο εξτρεμ είναι και αυτός. Στα χαρτιά ναι εξτρεμ αλλά ο τύπος είναι playmaker δεν είναι Λημνιός ούτε Λακης . Πάντα συγκλίνει και του αρέσει να πηγαίνει κατά μέτωπο και έχει μπαλιά 20-30αρα που βγάζει επιθετικούς τετ α τετ. Εσύ πες τον Εξτρεμ εκεί στον ασβέστη θα σου πει το παλιοφιλαράκι μου ο Κολκας που κάνω τον δικηγόρο του ...jibbie έγραψε:Σταυρο, δεν ξερω αν μας διαβαζεις, ελπιζω πως ναι. Αφηνω εδω tribute, να ξερεις ομως οτι σ αγαπαμε.
Πάμε στους αερητζήδες. Διάβασα τις προάλλες θέμα, ο ΠΑΟΚ πάει για εξτρέμ. Το να κάνει ένας απλός φίλαθλος αυτό το λάθος δεν με ενοχλεί. Αλλά όταν το κάνει δημοσιογράφος και πραγματικά δεν ξέρω ποιος το έκανε, τον τίτλο είδα μόνο, είναι ασυγχώρητο.
Πάμε λοιπόν να πιάσουμε την άλφα – βήτα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξτρέμ στον σχηματισμό του. Έχει παίξει 6-7 επίσημα και δύο φιλικά παιχνίδια, με το 3-4-2-1. Πλάγιοι είναι μόνο οι φουλ μπακ, ενώ οι δύο πίσω από τον φορ είναι ψευτοδεκάρια – σέκοντ στράικερ, όπως ήταν ο Πέλκας και ο Τζόλης στον αγώνα με την Μπεσίκτας.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε δανεικό τον εξτρέμ Λάμπρου, πλήρωσε τον εξτρέμ Στοχ για να λύσει το συμβόλαιό του και αν ο Ζαμπά δεν προερχόταν από τραυματισμό, θα ήταν πρώτος προς πώληση. Επίσης, ο εξτρέμ Λημνιός, παίζει φουλ μπακ. Ας ολοκληρώσουμε λοιπόν και ας το εμπεδώσουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξτρέμ στην ενδεκάδα του σε αυτόν τον σχηματισμό, άρα δεν πάει για εξτρέμ.
Γενικά με τρελαίνει όταν κάποιος το παίζει ειδικός και δεν μπορεί να δει τα προφανή.

Οσο να ναι μια επιπλεον αυτοπεποιθηση την δινει η ευοδωση μιας επικερδους συμφωνιας..sourmenetes έγραψε:Δεν κάθεται ο ΠΑΟΚ να κλείσει το ντιλ για να φέρει παίκτη.
- soflodoras
Πρωτον. Δε θα δουμε καθολου τον Ζιβκοβιτς να παιζει εξτρεμ στον ΠΑΟΚ. Ο κολκας τα λεει σωστα. Ο ζιβκοβιτς μπορει να παιξει και στον αξονα. Και ως περιφερειακος επιθετικος. Για αυτο τον παιρνουμε. Οπως επαιξε ο Μακ την καλη περιοδο του στον ΠΑΟΚ. Και αν καποιος αμφιβαλλει πως στον ΠΑΟΚ δεν παιζουμε με εξτρεμ ας ξαναβαλει να δει κανενα απο τα τελευταια 7 ματς.
Δευτερον. Ας ελπισουμε οτι ο Ζιβκοβιτς δε θα βγει «νεος Στοχ» , αλλα θα βγει ο «νεος βιειρινια» . Συο χορταρι θα δειξει
Τριτον. Ο παικτης ερχεται επειδη ο μπαμπακας του ειναι βαμμενος ασπρομαυρα. Την τρελα που εχουν οι παρτιζανοι με τον ΠΑΟΚ την ξερω. Την εχω βιωσει γτ εχω φιλους Σερβους. Κ φυσικα μπορουμε να τον βοηθησουμε να ξαναφτιαξει το ονομα του. Δεν ειμαστε κακη επιλογη για τετοιους παικτες

Δευτερον. Ας ελπισουμε οτι ο Ζιβκοβιτς δε θα βγει «νεος Στοχ» , αλλα θα βγει ο «νεος βιειρινια» . Συο χορταρι θα δειξει
Τριτον. Ο παικτης ερχεται επειδη ο μπαμπακας του ειναι βαμμενος ασπρομαυρα. Την τρελα που εχουν οι παρτιζανοι με τον ΠΑΟΚ την ξερω. Την εχω βιωσει γτ εχω φιλους Σερβους. Κ φυσικα μπορουμε να τον βοηθησουμε να ξαναφτιαξει το ονομα του. Δεν ειμαστε κακη επιλογη για τετοιους παικτες
- Maximus
++++sourmenetes έγραψε:Δεν κάθεται ο ΠΑΟΚ να κλείσει το ντιλ για να φέρει παίκτη.
Μάλλον εμείς περιμέναμε τον παίχτη και οχι αυτός εμάς...
Εχει πολλές προτασεις στα χερια του.
- sourmenetes
- Moderator
Ε ναι...
Δεν πας να πάρεις Mercedes και λες θα κερδίσω το Τζόκερ ή όχι...
Εχεις τη δυνατότητα.

Δεν πας να πάρεις Mercedes και λες θα κερδίσω το Τζόκερ ή όχι...
Εχεις τη δυνατότητα.
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι σφαίρα. Ικανοποιητική ταχύτητα αλλά σε καμία περίπτωση Γκάρι ή Μακ στα καλά τους. Εξτρέμ με την κλασική έννοια του όρου, δεν είναι.
Βέβαια έχει άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως σωστά λέει ο invincible. Παίζει κάθετα, έχει καλό κουβάλημα και χειρισμό της μπάλας. Έχει καλό αριστερό (σέντρες, σουτ, κόρνερ) αλλά όχι κάτι το ακραίο. Επιπέδου Μπίσε θα έλεγα. Το θετικό είναι πως δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις και αυτό έλειπε από τον περσινό και τον προπερσινο ΠΑΟΚ. Πιστεύω θα ταιριάξει αρκετά σαν δεξί 10άρι στο 3-4-2-1 και θα βοηθήσει κυρίως στα κλειστά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.
Είναι εξαιρετική μεταγραφή καθώς στα 24 πρέπει να αποδείξει πράγματα και ελπίζω να έρθει διψασμένος για επιτυχίες. Πιστεύω δεν είναι ο παίκτης που σε ανεβάζει επίπεδο, αλλά σίγουρα θα είναι από τους καλούς παίκτες της ομάδας. Με την προοπτική να βελτιωθεί αρκετά και να κάνει την διαφορά.
Όλα αυτά βέβαια από τις πηγές που είναι διαθέσιμες, γιατί τα συμπεράσματα θα βγουν μόλις τον δούμε στο γήπεδο!
Καλώς να ορίσει ο Παρτιζάνος!!

Βέβαια έχει άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως σωστά λέει ο invincible. Παίζει κάθετα, έχει καλό κουβάλημα και χειρισμό της μπάλας. Έχει καλό αριστερό (σέντρες, σουτ, κόρνερ) αλλά όχι κάτι το ακραίο. Επιπέδου Μπίσε θα έλεγα. Το θετικό είναι πως δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις και αυτό έλειπε από τον περσινό και τον προπερσινο ΠΑΟΚ. Πιστεύω θα ταιριάξει αρκετά σαν δεξί 10άρι στο 3-4-2-1 και θα βοηθήσει κυρίως στα κλειστά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.
Είναι εξαιρετική μεταγραφή καθώς στα 24 πρέπει να αποδείξει πράγματα και ελπίζω να έρθει διψασμένος για επιτυχίες. Πιστεύω δεν είναι ο παίκτης που σε ανεβάζει επίπεδο, αλλά σίγουρα θα είναι από τους καλούς παίκτες της ομάδας. Με την προοπτική να βελτιωθεί αρκετά και να κάνει την διαφορά.
Όλα αυτά βέβαια από τις πηγές που είναι διαθέσιμες, γιατί τα συμπεράσματα θα βγουν μόλις τον δούμε στο γήπεδο!
Καλώς να ορίσει ο Παρτιζάνος!!
παιδια, δειτε λιγο τα heatmap  του παικτη κατα τη διαρκεια των τελευταιων 5 χρονων. μη λεμε οτι θελουμε, πιο ασβεστης πεθαινεις.

Από την στιγμή που τον θέλει ο προπονητής ξέρει και που θα τον βάλει.

Ευχαριστώ! Στο wyscout πληρώνεις συνδρομή;jibbie έγραψε:wyscout, αλλα νομιζω season heatmaps εχει και το sofascore!
ναι μαν, αλλα αν θες εχει δοκιμαστικη περιοδο κανενα 15μερο οποτε βαλε αν θες τωρα που εχει μεταγραφικη να παρεις μια γευση!

Τα στατιστικά του που επαιζε δεν δείχνουν το που θα ήταν καλύτερα να παίζει
Προφανώς δεν είναι ασχετος με τη θέση αλλά η αλλαγή συστήματος σε μια ομαδα μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει παίκτες σε αλλαγή θέσης.
Η Μπενφίκα τον έβαζε εκεί, ο ΠΑΟΚ μπορεί αλλού.

Προφανώς δεν είναι ασχετος με τη θέση αλλά η αλλαγή συστήματος σε μια ομαδα μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει παίκτες σε αλλαγή θέσης.
Η Μπενφίκα τον έβαζε εκεί, ο ΠΑΟΚ μπορεί αλλού.