ΑΕχ - ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΑΕχ - ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
μετα την αποκαλυψη περι μελισανιδη ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να προσφυγει κατα του κυρους του αγωνα !
- sourmenetes
- Moderator
Πέφτουμε από τα σύννεφα!!!
Γίνονται τέτοια πράγματα; ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γίνονται τέτοια πράγματα; ;;
Μη ρίχνετε λάσπη στα διαμάντια της Ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Διαφωνώ πλήρως. Ματς στα χαρτιά εγώ δεν θέλω, ούτε απέναντι σε αυτούς που πήραν πρωτάθλημα στα χαρτιά. Απαγόρευση εισόδου στον Μελισανίδη και τον Παπαδόπουλοόμως επιβάλλεται.gergeo4 έγραψε:μετα την αποκαλυψη περι μελισανιδη ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να προσφυγει κατα του κυρους του αγωνα !
- sourmenetes
- Moderator
Και θα τηρηθεί..
Ρε gika τι λέμε Τώρα..
Πρεπει να καταλάβουμε ότι φέτος ο πόλεμος θα είναι ανελεητος. Και χωρίς συσπείρωση θα μας στήνουν ακόμα και στα φιλικά.
Η ομάδα θα πάει καλύτερα αλλά ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι οι παίκτες και ο προπονητής δεν είναι ρομπότ. Η συμπαράσταση είναι απαραίτητη και όχι η διχόνοια.
Όταν γίνονται τέτοια σκηνικά βλέπεις το επίπεδο και τρελαινεσαι όταν βλέπεις διπρόσωπο διαιτητή.
Ρε gika τι λέμε Τώρα..
Πρεπει να καταλάβουμε ότι φέτος ο πόλεμος θα είναι ανελεητος. Και χωρίς συσπείρωση θα μας στήνουν ακόμα και στα φιλικά.
Η ομάδα θα πάει καλύτερα αλλά ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι οι παίκτες και ο προπονητής δεν είναι ρομπότ. Η συμπαράσταση είναι απαραίτητη και όχι η διχόνοια.
Όταν γίνονται τέτοια σκηνικά βλέπεις το επίπεδο και τρελαινεσαι όταν βλέπεις διπρόσωπο διαιτητή.
gika έγραψε:Διαφωνώ πλήρως. Ματς στα χαρτιά εγώ δεν θέλω, ούτε απέναντι σε αυτούς που πήραν πρωτάθλημα στα χαρτιά. Απαγόρευση εισόδου στον Μελισανίδη και τον Παπαδόπουλοόμως επιβάλλεται.gergeo4 έγραψε:μετα την αποκαλυψη περι μελισανιδη ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να προσφυγει κατα του κυρους του αγωνα !
Ό,τι λέει ο νόμος (αν λέει). Κατά γράμμα.
Πολύ υπεράνω είμαστε και οι κάτω μετράνε τα ανάποδα αράουτ.
Η απαγορευση εισοδου θα ειναι σαν την απαγορευση εξοδου απο τη χωρα και την απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο του χοντρου.
Αυτο που πρεπει να γινει απο τη πλευρα μας ειναι να το σκισουμε επικοινωνιακά ωστε ο επομενος ξενος διαιτητης που θα μας κουβαλησουν να μην ειναι απο τα πανερια. Να εχει κοστος στην εικονα του αν ξεφτιλιστει, οπως ξεφτιλιστηκε ο Ελβετος, ο οποιος ομως ειναι ανυπαρκτος ετσι και αλλιως.
Αυτο που πρεπει να γινει απο τη πλευρα μας ειναι να το σκισουμε επικοινωνιακά ωστε ο επομενος ξενος διαιτητης που θα μας κουβαλησουν να μην ειναι απο τα πανερια. Να εχει κοστος στην εικονα του αν ξεφτιλιστει, οπως ξεφτιλιστηκε ο Ελβετος, ο οποιος ομως ειναι ανυπαρκτος ετσι και αλλιως.
μπορεί καποιος να μας πει αν και τι ισχύει ;tolis01 έγραψε:gika έγραψε:Διαφωνώ πλήρως. Ματς στα χαρτιά εγώ δεν θέλω, ούτε απέναντι σε αυτούς που πήραν πρωτάθλημα στα χαρτιά. Απαγόρευση εισόδου στον Μελισανίδη και τον Παπαδόπουλοόμως επιβάλλεται.gergeo4 έγραψε:μετα την αποκαλυψη περι μελισανιδη ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να προσφυγει κατα του κυρους του αγωνα !
Ό,τι λέει ο νόμος (αν λέει). Κατά γράμμα.
Πολύ υπεράνω είμαστε και οι κάτω μετράνε τα ανάποδα αράουτ.
Δεν έγινε κανένα ντου , πήγε απλά να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του
-
Δεν έχει καμιά ιδιότητα ο συγκεκριμένος στο αεχ,ούτε ο Πολντο στον γαύρο.Δεν είναι πρόεδροι ούτε ιδιοκτήτες επίσημα. Για τον Πολντο δεν είμαι σίγουρος για ην ιδιοκτησία .Και στους δυο τους έχει απαγορευτεί να ασχολούνται με το ΠΟΚόσφαιρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Δευ 30 Σεπ 2019, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποσο μεγαλο δικιο ειχες ραζβαν. Αν κατι γουσταρα σε αυτον τον ανθρωπο,ηταν οτι τα λεγε εξω απτα δοντια,εχοντας πληρη γνωση του τι συμβαινει."Ραζβάν Λουτσέσκου: "Μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ έγιναν αυτά!"
Για Σαββιδη,εκτακτα δελτια ειδησεων,για Μελισσανιδη αν δεν υπηρχε ενα sdna,να αναφερει ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ουτε θα χαμπαριαζαμε
giapas έγραψε:Δεν έγινε κανένα ντου , πήγε απλά να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του

Aφου ζητησαν συγγνωμη στο τελος ρε τα παιδια, σιγα.
Δεν εχει σημασια βεβαια που στο δευτερο ημιχρονο σφυριζανε τα παντα για την κουλα.
Αμα κατσουμε να δουμε τι πλαγια δοθηκαν αναποδα, τι φαουλ ανυπρακτα, το φαουλ που δεν δινεται για το 2-2.
Και ολα στα 2ο ημιχρονο μετα το ντου ε; Χμμμ...
Αλλα οκ, ζητησαν συγγνωμη μετα.
Φημες λενε οτι εδωσαν και μια φωτογραφια με ενα ασπρο Polo στους ρεφερι...ασχετο αυτο βεβαια.
Δεν εχει σημασια βεβαια που στο δευτερο ημιχρονο σφυριζανε τα παντα για την κουλα.
Αμα κατσουμε να δουμε τι πλαγια δοθηκαν αναποδα, τι φαουλ ανυπρακτα, το φαουλ που δεν δινεται για το 2-2.
Και ολα στα 2ο ημιχρονο μετα το ντου ε; Χμμμ...
Αλλα οκ, ζητησαν συγγνωμη μετα.
Φημες λενε οτι εδωσαν και μια φωτογραφια με ενα ασπρο Polo στους ρεφερι...ασχετο αυτο βεβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 30 Σεπ 2019, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι λες ρε φίλε, ποιος παίζει και ποιος την ανοίγει πολύ?gika έγραψε:Η δεύτερη ισοφάριση της ΑΕΚ έρχεται λόγω της φάσης του φάουλ στον Αουγκούστο. Σωστά στεκόμαστε όλοι στον Σιδηρόπουλο. Ήταν φάουλ, καμία αμφιβολία. ΑΛΛΑ, το ότι ο Αουγκούστο ανοίγει τόσο τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή μας, είναι τεράστιο λάθος που πιστεύω προήλθε από θολωμένο μυαλό και κούραση. Ίσως αν δεν του είχε γίνει το φάουλ, να το έσωζε, αλλά εκεί δεν παίζεις με αυτά.
Άψογα το έκανε και ελευθερώθηκε από τον αντίπαλό του βγάζοντας την μπάλα μπροστά για αντεπίθεση ψάχνοντας μετά μια πάσα.
Ο μόνος τρόπος να τον σταματούσαν ήταν και αυτός που έγινε,κλάδεμα από πίσω και κίτρινη κάρτα.
Θα αρχίσουμε να τους χρεώνουμε και τις διαιτητικές αλητείες τους παίκτες μας τώρα.