ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1/9-19:00 Paokmania Web Radio-PAOKTV
-
makispaspartou
Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1/9-19:00 Paokmania Web Radio-PAOKTV
Απορώ πως κριτικάρετε παίκτες...
Να κριτικάρω τι? Τον Λημνιό που παίρνει όλη την πλευρά μόνος?
Τον Ζαμπά που παίζει εσωτερικός χαφ αριστερά?
Τον Μάτος που παίζει τρίτο σέντερ μπακ?
Τον Σβιντέρσκι που τραβιέται δεξιά?
Ο ρυθμός μας είναι πάρα πολύ χαμηλός.. Λίγο αν τρέχαμε και παίζανε οι παίκτες στις σωστές θέσεις θα ήταν 4-0 το σκορ..
Όταν τους βάλλει στη σωστή θέση θα τους κρίνω..
Όσοι κράζατε Βαρέλα ελπίζω να μην χαρήκατε που τραυματίστηκε σήμερα..
Να κριτικάρω τι? Τον Λημνιό που παίρνει όλη την πλευρά μόνος?
Τον Ζαμπά που παίζει εσωτερικός χαφ αριστερά?
Τον Μάτος που παίζει τρίτο σέντερ μπακ?
Τον Σβιντέρσκι που τραβιέται δεξιά?
Ο ρυθμός μας είναι πάρα πολύ χαμηλός.. Λίγο αν τρέχαμε και παίζανε οι παίκτες στις σωστές θέσεις θα ήταν 4-0 το σκορ..
Όταν τους βάλλει στη σωστή θέση θα τους κρίνω..
Όσοι κράζατε Βαρέλα ελπίζω να μην χαρήκατε που τραυματίστηκε σήμερα..
- anekfrastos
Για ποιο λογο επρεπε να χτιστει η ομαδα απο το μηδεν τακτικα δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα.
Προφανής το πρόβλημα είναι από σένα.skalon έγραψε:Συνεχείς διακοπές και καθόλου ομαλό streaming...giapas έγραψε:Κακή ομάδα, κακη μετάδοση πάλι. Το ένα χειρότερο από το άλλο
Δυστυχώς δεν είναι ποιότητα αυτή.
Δεν έχω το παραμικρό κόλλημα,ούτε πρόβλημα με τα φρειμς
Παιζουμε για το 1-0,κερδιζουμε 1-0. Ας βαλουμε και ενα δευτερο στο β' να τελειωνει η επαγγελματικη νικη. Σε καποια σημεια η ομαδα ειναι λες και ειναι Μαιος μηνας και εχει κουραστει.
Κοντεψαν να τραυματιστουν 3 παικτες μας σε ασχετες φασεις,ο Βαρελα μαλιστα βγηκε νοκ αουτ. Αλλο και τουτο
Κοντεψαν να τραυματιστουν 3 παικτες μας σε ασχετες φασεις,ο Βαρελα μαλιστα βγηκε νοκ αουτ. Αλλο και τουτο
- sourmenetes
- Moderator
Βλέπουμε σχεδόν ίδια ματς με πέρυσι τον πρώτο καιρό.pilotos έγραψε:Δηλαδή πέρυσι στα ματς της Τούμπας βλέπαμε κάτι άλλο πέρα από το μόνιμο τσουκου τσουκου;
Πόσες φορές το γράψαμε αυτό;
Σε πόσους αγώνες ο ΠΑΟΚ έπνιξε τον αντίπαλο και τον έβαλε μέσα στη μεγάλη περιοχή;
Δεν λέγαμε ότι τρώμε χρόνο με το ΠΑΣΟΚ γκειμ, και δε δεχόμασταν φάσεις;
Εγώ δυστυχώς βλέπω το ίδιο πράγμα ακριβώς και σήμερα
SM-G965F
Να παρθούν οι βαθμοί,εινα το θέμα προς το παρον
Η ομάδα έχει το άγχος, δεν έχει ψυχολογία κτλ κτλ.
Γραμμή 50 Mbps, μισή ώρα πριν τον αγώνα έλεγξα την πραγματική ταχύτητα και ήταν 36Mbps.pilotos έγραψε:Σε μένα ούτε μια διακοπή και μια χαρά η εικόνα.skalon έγραψε:Συνεχείς διακοπές και καθόλου ομαλό streaming...giapas έγραψε:Κακή ομάδα, κακη μετάδοση πάλι. Το ένα χειρότερο από το άλλο
Δυστυχώς δεν είναι ποιότητα αυτή.
Τι ίντερνετ έχετε ρε παίδες;
Πόσο ping έχετε;
SM-G965F
Τιποτα δεν εχει το παοκτβ το ιντερνετ σας φταιει εγω το βλεπω σε φουλ αναλυση και δν εχει κολλησει καθολου αλλα εχω 60αρα γραμμη.
-
Grigorios_PAOK
Το πέναλτι που δε μας δίνει δε σφυραει τίποτα, το αφήνει έτσι, ο Λημνιός μια χαρά είναι, το κακό είναι πως ούτε αυτός ούτε ο ζαμπα κ ο Γιαννούλης έχουν χώρο για να κάνουν κίνηση, ο νιονιος είναι ομάδα β.
Χωρίς δημιουργικό χαφ παίζουμε, λογικό να είμαστε προβλέψιμοι.
Μακάρι να μην έχει τίποτα ο Βαρελά, αν κ γενικά κατα καιρούς έχει πρόβλημα με τη μέση..
Πάμε γερά ένα γκολ ακόμη και είμαστε καλά!!!
Εμένα το ΠΑΟΚ tv παίζει μια χαρά.hd
Χωρίς δημιουργικό χαφ παίζουμε, λογικό να είμαστε προβλέψιμοι.
Μακάρι να μην έχει τίποτα ο Βαρελά, αν κ γενικά κατα καιρούς έχει πρόβλημα με τη μέση..
Πάμε γερά ένα γκολ ακόμη και είμαστε καλά!!!
Εμένα το ΠΑΟΚ tv παίζει μια χαρά.hd
Εγώ 16mbps 12ping και είναι μια χαράTheCursed έγραψε:Τιποτα δεν εχει το παοκτβ το ιντερνετ σας φταιει εγω το βλεπω σε φουλ αναλυση και δν εχει κολλησει καθολου αλλα εχω 60αρα γραμμη.
SM-G965F
-
makispaspartou
Ε όχι και ίδια ομάδα με πέρυσι...
Αν δώσει πλάτος με Μάτος να ανεβαίνει , πάρει ο Ζαμπά την αριστερή πλευρά να συγκλίνει και παίξουν Σβι και Ακπομ στην επίθεση θα δεις πώς το σκορ γίνεται 3-0 και 4-0... Έλεος...
Αν δώσει πλάτος με Μάτος να ανεβαίνει , πάρει ο Ζαμπά την αριστερή πλευρά να συγκλίνει και παίξουν Σβι και Ακπομ στην επίθεση θα δεις πώς το σκορ γίνεται 3-0 και 4-0... Έλεος...
-
makispaspartou
Εσείς που ζητάτε Στοχ μέσα αν τον βάλλει να παίξει αρ εσωτερικό μέσο θα σας αρέσει?? Εγώ λέω όχι..
Τέλεια το δείχνει εμένα .. ούτε μισό κόλλημα ..
Μια γραμμή της κακιάς ώρας από wind έχω με 12mbs και δείχνει μια χαρά χωρίς ούτε ένα κόλλημα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- alex ntepo
Βλέπω στην τιβι μεσω λαπτοπ με hdmi, η ποιοτητα παρα πολυ καλή και δεν εχει κολλησει ουτε δευτερόλεπτο.
Η ομάδα θα τον βρει το ρυθμό της, ο Πανιώνιος είναι ακίνδυνος και παιζοντας ταμπούρι μας έχει υπνωτίσει σε εναν πολυ χαμηλό ρυθμό. Δε συμμερίζομαι το κράξιμο στον Λημνιό, μια χαρά το πάει το παιδί. Ο Μισιτς μεσα απο τις συμμετοχες ανεβαζει αυτοπεποίθηση και απόδοση. Μακάρι κι ο Ινγκασον να αρπάξει την ευκαιρία. Προχωράμε.
Η ομάδα θα τον βρει το ρυθμό της, ο Πανιώνιος είναι ακίνδυνος και παιζοντας ταμπούρι μας έχει υπνωτίσει σε εναν πολυ χαμηλό ρυθμό. Δε συμμερίζομαι το κράξιμο στον Λημνιό, μια χαρά το πάει το παιδί. Ο Μισιτς μεσα απο τις συμμετοχες ανεβαζει αυτοπεποίθηση και απόδοση. Μακάρι κι ο Ινγκασον να αρπάξει την ευκαιρία. Προχωράμε.