ΠΑΟΚ - Ajax 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- invincible
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Παίξαμε τέλεια. Με τον Αγιαξ δέκα χρόνια να κληρώνεσαι …άλλα δέκα χρόνια τέτοια ψυχρά και κρύα γκολ τύχης θα σου βάζει …πέστο κατάρα, πέστο παράδοση αλλά άμα δεις και τις τρεις φορές που παίξαμε θα καταλάβεις…
Το πρώτο γκολ που τρώμε δεν ακούμπησε σε κανένα πάει κατευθείαν μέσα η μπάλα… έχω δει τέτοια γκολ να μπαίνουν πολλές φορές… τελευταία φορά πριν από πολλά χρόνια βάλαμε και εμείς ένα τέτοιο. Παραπλανήθηκε ο Πασχαλάκης αλλά δεν μπορείς να τον χρεώσεις ευθύνη … Συνήθως αυτά μπαίνουν όσο είσαι κρύος στα πρώτα λεπτά…
Στο δεύτερο γκολ τι να πεις … Πάλι δεν φταίει κανείς είναι θέμα τύχης.
Ούτε μπορείς να χρεώσεις τον Πέλκα που δεν σκόραρε γιατί ούτε αυτοί σε παρόμοια ευκαιρία σκόραραν…
Γάμησετα σπασανε τα νεύρα μου με τον Αγιαξ κάθε φορά τα ίδια…το γαμώτο είναι να μην φέρεις 1-1 πάλι εκεί… Γενικά αυτή η ομάδα στα εκτός έδρας έχει πολύ τύχη… Εκεί θα γίνει γκραν κινιολ ματς πάνω κάτω χαμός και όπου κάτσει η μπίλια …
Το πρώτο γκολ που τρώμε δεν ακούμπησε σε κανένα πάει κατευθείαν μέσα η μπάλα… έχω δει τέτοια γκολ να μπαίνουν πολλές φορές… τελευταία φορά πριν από πολλά χρόνια βάλαμε και εμείς ένα τέτοιο. Παραπλανήθηκε ο Πασχαλάκης αλλά δεν μπορείς να τον χρεώσεις ευθύνη … Συνήθως αυτά μπαίνουν όσο είσαι κρύος στα πρώτα λεπτά…
Στο δεύτερο γκολ τι να πεις … Πάλι δεν φταίει κανείς είναι θέμα τύχης.
Ούτε μπορείς να χρεώσεις τον Πέλκα που δεν σκόραρε γιατί ούτε αυτοί σε παρόμοια ευκαιρία σκόραραν…
Γάμησετα σπασανε τα νεύρα μου με τον Αγιαξ κάθε φορά τα ίδια…το γαμώτο είναι να μην φέρεις 1-1 πάλι εκεί… Γενικά αυτή η ομάδα στα εκτός έδρας έχει πολύ τύχη… Εκεί θα γίνει γκραν κινιολ ματς πάνω κάτω χαμός και όπου κάτσει η μπίλια …
Μέχρι και ο 8χρονος γιος μου είδε την κομπίνα με το Μάτος , Ζαντε. Χαλάρωσε... 
-
makispaspartou
Το ματς πραγματικά θύμησε το περσινό με Σπάρτακ Μόσχας όπου κι εκεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου πατήσαμε τον αντίπαλο και ανατρέψαμε το σκορ. Απλά τότε είχαμε την τύχη όταν κάτσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μη δεχτούμε την ισοφάριση. (μάλιστα απέκρουσε πέναλντι και ο Πασχαλάκης τότε). Φέτος το δεχτήκαμε. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι στην Ολλανδία, εκεί που περιμένω να λάμψουν Ζαμπά και Πέλκας, καθώς και ο Εσιτί. Αν μας βγει το γρήγορο transition μπροστά ίσως και να πάρουμε μια ιστορική νίκη-πρόκριση. Αρκεί σε κανένα σημείο του αγώνα να μην απογοητευτούμε και παραδοθούμε.
- Μπαρκαρούτσος
DOUBLE έγραψε:Μέχρι και ο 8χρονος γιος μου είδε την κομπίνα με το Μάτος , Ζαντε. Χαλάρωσε...
Σε καθαρό χρόνο; Τότε να τον πας για προπονητή!
Εγώ την κατάλαβα σπίτι, στο γήπεδο δεν πήρα χαμπάρι..
- ΑποστόληςΑ
Αληθεια τωρα? Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που ειδαν την υποπτη διαιτησια του βλακα καλη?
Που εκαναν 4-5 φαουλ με αγκωνα σε διεκδικηση κεφαλιας κι αντι για κιτρινη τους εκανε μονο παρατηρησεις?
Που σε ολο το πρωτο ημιχρονο μας κοβαν ΜΟΝΟ με φαουλ?
Που εκανε γαργαρα φαουλ για απευθειας κοκκινη πανω στον Ακπομ?
Αν το επαιζε 50-50 θα εμεναν με 10.στο 40 και θα χαν και 4 κιτρινες στην αμυνα απο το πρωτο ημιχρονο. Μετα θα βλεπαμε την μαγκια τους στο δεύτερο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που εκαναν 4-5 φαουλ με αγκωνα σε διεκδικηση κεφαλιας κι αντι για κιτρινη τους εκανε μονο παρατηρησεις?
Που σε ολο το πρωτο ημιχρονο μας κοβαν ΜΟΝΟ με φαουλ?
Που εκανε γαργαρα φαουλ για απευθειας κοκκινη πανω στον Ακπομ?
Αν το επαιζε 50-50 θα εμεναν με 10.στο 40 και θα χαν και 4 κιτρινες στην αμυνα απο το πρωτο ημιχρονο. Μετα θα βλεπαμε την μαγκια τους στο δεύτερο.
- sourmenetes
- Moderator
Τους χαρισε πολλες κιτρινες.σε ολες τις φασεις παιζανε με χερια.
Τι να λεμε...
Επισης στη φαση του ακπομ ειναι μπροστα.ειναι ακριβως μετα το 1-1 και για ευνοητους λογους το κανει γαργαρα.
Τι να λεμε...
Επισης στη φαση του ακπομ ειναι μπροστα.ειναι ακριβως μετα το 1-1 και για ευνοητους λογους το κανει γαργαρα.
- sourmenetes
- Moderator
Ο λαμπρου ειναι δηλωμενος για αυτα τα ματς;;
Μηπως στο ανοιχτο γηπεδο στην ολλανδια να ηταν πιο αποδοτικος απο το λημνιο;;
Μηπως στο ανοιχτο γηπεδο στην ολλανδια να ηταν πιο αποδοτικος απο το λημνιο;;
- navigator11
Εκείνο το κωλοπαίδι ο αμυντικός τους ο Μαρτίνεζ δεν άφησε φάση που να μη διαμαρτυρήθηκε. Ούτε παρατήρηση δεν του έκανε, έστω για τα μάτια του κόσμου.sourmenetes έγραψε:Τους χαρισε πολλες κιτρινες.σε ολες τις φασεις παιζανε με χερια.
Τι να λεμε...
Μακαρι να του δωσει μια ευκαιρια αν και το βλεπω δυσκολο...
εγω τον θεωρω πολυ καλυτερο απο τον Λημνιο αλλα μαλλον υστερει σε σωματικη δυναμη και γ αυτο δεν προτιμαται...
Σε ανοιχτο γηπεδο 2λπιζω να εμπιστευτει τον Στοχ νωριτερα και να κανει αυτο το καλο ματς που περιμένουμε απο εναν παιχτη της κλασης του...
εγω τον θεωρω πολυ καλυτερο απο τον Λημνιο αλλα μαλλον υστερει σε σωματικη δυναμη και γ αυτο δεν προτιμαται...
Σε ανοιχτο γηπεδο 2λπιζω να εμπιστευτει τον Στοχ νωριτερα και να κανει αυτο το καλο ματς που περιμένουμε απο εναν παιχτη της κλασης του...
- john4serres
Κακή διαιτησία, εκνευριστικός ο Σλοβένος. Ειδικά στην καρατιά που δέχθηκε ο Ακπομ.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι.navigator11 έγραψε:Εκείνο το κωλοπαίδι ο αμυντικός τους ο Μαρτίνεζ δεν άφησε φάση που να μη διαμαρτυρήθηκε. Ούτε παρατήρηση δεν του έκανε, έστω για τα μάτια του κόσμου.sourmenetes έγραψε:Τους χαρισε πολλες κιτρινες.σε ολες τις φασεις παιζανε με χερια.
Τι να λεμε...
Και στο ματος μετα την καρτα σε επομενο φαουλ αμεσως παρατηρηση.
Μαγικό 25 λεπτόpaokovios1974 έγραψε:Χθες παίζαμε με τον Αγιαξ, και να κάτσω τώρα εγώ ο ελάχιστος να κάνω κριτική γιατί δεν κάναμε το 3-1 από 0-1
, στην ομάδα που πριν 4 μήνες έριξε 4 στη ρεαλ στο μπερναμπεου.
Ευχαριστώ δε θα πάρω.
Μπράβο ΠΑΟΚαρα μου με έκανες να δακρύσω για 25 λεπτά.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Και κάτι τελευταίο που πρόσεξα και το ανέφερε και ο Ελ Καντουρί.
Ο προπονητής στην προετοιμασία δούλεψε φουλ ''τακτική'' φυσικά και καλά έκανε ως καινούργιος με πίεση χρόνου.
Για την ώρα είδα λίγο θέμα ''φυσικής κατάστασης'' ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ελ Καντουρί είπε στο δεύτερο ματς θα έχουμε καλύτερη ''φυσική κατάσταση''.
Αυτό σαν το μόνο μείον που είδα. Που πάλι δεν φταίει κανείς…
Ο προπονητής στην προετοιμασία δούλεψε φουλ ''τακτική'' φυσικά και καλά έκανε ως καινούργιος με πίεση χρόνου.
Για την ώρα είδα λίγο θέμα ''φυσικής κατάστασης'' ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ελ Καντουρί είπε στο δεύτερο ματς θα έχουμε καλύτερη ''φυσική κατάσταση''.
Αυτό σαν το μόνο μείον που είδα. Που πάλι δεν φταίει κανείς…
Αντιγραφή χωρίς πλάκα.... Ωραίος ο ζαντος....Ζαντός έγραψε:Ζαντός έγραψε:Βάλτε το στο 6:05... Δείτε ξανά και ξανά το γκολ, να δείτε τη δουλειά που προφανώς έγινε στα στημένα.
Όλα ξεκινούν από τη χειρονομία του Biseswar πριν εκτελέσει, που δείχνει ξεκάθαρα κεφαλιά-ψαράκι.
Πριν χτπήσει τη μπάλα, έχουμε Matos στο 2ο δοκάρι, Varela στο σημείο όπου (SPOILER ALERT) θα βρεθεί η μπάλα για να το καρφώσει ο Matαρος και Πέλκα στο όριο της περιοχής.
Μέχρι να σηκωθεί η μπάλα στον αέρα,
i) ο Πέλκας κινείται κάθετα προς τα εκεί που είναι αρχικά ο Matos, ενώ ο παίκτης του τον παρατάει γιατί θα φύγει ντεμέκ offside.
ii) ο Varela απομακρύνεται από το σημείο, παρασύροντας μαζί τον παίκτη που τον μάρκαρε, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κενός χώρος
iii) ο Matos έχει φύγει πίσω από τον παίκτη που τον μάρκαρε και πάει να βάλει γκολάρα, ενώ ο παίκτης του προσπέρασε 5-6 παίκτες για να φτάσει στον Matos, αλλά ήταν αργά γιατί ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ.
Ο Akpom και ο Crespo υπήρχαν.
Το γκολ το έβαλε ο Matos, η assist είναι του Biseswar, αλλά το σχεδίασε ο Fereira.
[youtube]1jVediI91kI[/youtube]
Αυτά που σας είπα χθες εγώ, σας τα λένε οι αρδ σήμερα...
Η κομπίνα που έφερε το 2-1 (pics)
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk