44. Anderson Esiti

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: 24. Anderson Esiti

Δημοσίευση από invincible »

Ο Εσίτι χωρίς την μπάλα έχει την ίδια ταχύτητα με τον Πάμπλο Γκαρσία… Δηλαδή τρέχουν σαν μποντι μπιλντερ ή σαν να τρέχουν στην λάσπη … Θα έλεγα ότι μοιάζουν σε πολλά χαρακτηριστικά στο αμυντικό τους παιχνίδι μόνο βέβαια… Είναι Βαρύ εξάρι παλιάς σχολής … Καλές τοποθετήσεις έξυπνες… Κλεψίματα και μαρκαρίσματα … Καλή πρώτη πάσα… Αν ήταν ο Σαντος θα ζητούσε έναν Βιτολο δίπλα του…
Πριν 10-15 χρόνια παίζανε τέτοιοι παίκτες σε τοπ ομάδες και τοπ πρωταθλήματα … Τώρα τους βλέπεις πάλι αλλά τους φάγανε οι μποξ του μποξ… Κάποτε θυμάμαι επί εποχή Μπαγεβιτς που έβαζε σεντερ μπακ να παίζουν στα χαφ σαν εξάρι… Δηλαδή σήμερα θα έβαζε τον Βαρελα στην θέση του Εσίτι και δεν θα αγοράζαμε τον Εσίτι καν… Δεν ξέρω τι διαφορά θα είχε αλλά θα τον δουμε ξανα και ξανά στο μέλλον τον Εσίτι και θα κρίνουμε…
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

constadine έγραψε:Ξανά είδα τον αγώνα ,σε όλο τον αγώνα μόνο σε δυο φάσεις ενώ πήρε την μπάλα ,οι αντίπαλοι άπλωσαν το πόδι τους και έστειλαν την μπάλα προς την μεγάλη περιοχή .
Όμως έκοψε πολλές φορές την μπάλα και γενικά γέμιζε το κέντρο .
Νομίζω τον αδικούμε
που τον είδες;

Ο Εσίτι είναι νωρίς να κριθεί. Θα κάνει μια λογική κοιλιά κατά την περίοδο προσαρμογής και το χειμώνα που θα έχει εγκλιματιστεί θα δούμε πιστεύω την πραγματική του εικόνα.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Έκανα εγγραφή του αγώνα στο δορυφορικό combo δέκτη που έβλεπα τον αγώνα .
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Με δεδομένα το ότι παίζαμε με μια απ τις ποιοτικότερες τριπλέτες χαφ της Ευρώπης και το ότι βρίσκεται λιγότερο από δύο βδομάδες στην ομάδα, με ό,τι σημαίνει αυτό στο θέμα της ομοιογένειας, θεωρώ ότι τα πήγε πολύ καλά...

Ναι, οδηγήθηκε σε λαθάκια και ναι, έχασε και κάνα δυο φορές τον Ζίγιεχ, αλλά τα 2 παραπάνω το αιτιολογούν...
Προβλέπω ότι θα αποτελέσει κομβικότατο εργαλείο για τον προπονητή, στο επιθετικογενές 4-4-2 που δουλεύει....

Σε πιθανά μελλοντικά ματς με τυχόν βαρβάτους αντιπάλους θα αποτελεί δυνατό δίδυμο με τον υγιή Βέρνμπλουμ...

Αυτά βλέπουν τα δικά μου μάτια, αν και φυσικά μπορεί να μην βλέπουν και σίγουρα τα σωστά....
kos

Δημοσίευση από kos »

aquila έγραψε:Σε συμπαθαω. Η ομάδα πάντα είχε πρόβλημα στα χαφ για αυτό κ εγώ περιμένω κάτι παραπάνω από το εξαρι που πήραμε.
Εσιτι κ καντουρι είναι καλύτεροι και ως δίδυμο και μεμονωμένα από Μαουρίτσιο και βερνμπλουμ.
Άρα ακόμη και όταν αυτοί επανέλθουν δε θα είμαστε καλυτεροι.
Γι αυτό περιμενα λίγο διαφορετικού τύπου εξαρι.
Η δική μου άποψη είναι ότι πόντους και Μάου είναι μια, ίσως και δύο κλάσεις πάνω από εσιτι καντουρι. Και ως δίδυμο και μεμονωμένα. Αν γυρίσουν και δεν βγάλουν προβλήματα τραυματισμών θα αποδειχθεί εύκολα.
Αποτέλεσμα της άποψης μου είναι να έχει δημιουργηθεί ένας προβληματισμός για το γεγονός ότι σημαντικό μέρος του μπάτζετ μεταγραφών πήγε σε παίκτες που δεν μας ανεβάζουν επίπεδο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

goran 64 έγραψε:Με δεδομένα το ότι παίζαμε με μια απ τις ποιοτικότερες τριπλέτες χαφ της Ευρώπης και το ότι βρίσκεται λιγότερο από δύο βδομάδες στην ομάδα, με ό,τι σημαίνει αυτό στο θέμα της ομοιογένειας, θεωρώ ότι τα πήγε πολύ καλά...

Ναι, οδηγήθηκε σε λαθάκια και ναι, έχασε και κάνα δυο φορές τον Ζίγιεχ, αλλά τα 2 παραπάνω το αιτιολογούν...
Προβλέπω ότι θα αποτελέσει κομβικότατο εργαλείο για τον προπονητή, στο επιθετικογενές 4-4-2 που δουλεύει....

Σε πιθανά μελλοντικά ματς με τυχόν βαρβάτους αντιπάλους θα αποτελεί δυνατό δίδυμο με τον υγιή Βέρνμπλουμ...

Αυτά βλέπουν τα δικά μου μάτια, αν και φυσικά μπορεί να μην βλέπουν και σίγουρα τα σωστά....

Το αυτο κι εγω.

Οφ τοπικ. Ψες που ησουν ρε συ,την σκαπουλαρες,δεν εθεαθης
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

kos έγραψε:
aquila έγραψε:Σε συμπαθαω. Η ομάδα πάντα είχε πρόβλημα στα χαφ για αυτό κ εγώ περιμένω κάτι παραπάνω από το εξαρι που πήραμε.
Εσιτι κ καντουρι είναι καλύτεροι και ως δίδυμο και μεμονωμένα από Μαουρίτσιο και βερνμπλουμ.
Άρα ακόμη και όταν αυτοί επανέλθουν δε θα είμαστε καλυτεροι.
Γι αυτό περιμενα λίγο διαφορετικού τύπου εξαρι.
Η δική μου άποψη είναι ότι πόντους και Μάου είναι μια, ίσως και δύο κλάσεις πάνω από εσιτι καντουρι. Και ως δίδυμο και μεμονωμένα. Αν γυρίσουν και δεν βγάλουν προβλήματα τραυματισμών θα αποδειχθεί εύκολα.
Αποτέλεσμα της άποψης μου είναι να έχει δημιουργηθεί ένας προβληματισμός για το γεγονός ότι σημαντικό μέρος του μπάτζετ μεταγραφών πήγε σε παίκτες που δεν μας ανεβάζουν επίπεδο.
Πως μπορείς να πεις ότι ο Πόντους είναι μία ή δύο κλάσεις πάνω από τον Εσίτι; Πόσο είδες στο χορτάρι τον Πόντους και τον Εσίτι για να βγάλεις μία ξεκάθαρη άποψη; Σαν όνομα πχ, σαν βιογραφικό να το καταλάβω αλλά στο χορτάρι με τον ΠΑΟΚ εγώ ακόμα δεν έχω άποψη και για τους 2 τους... Μάου είναι εγγύηση και ναι θα ήταν βασικός για εμένα αν ήταν καλά αλλά γιατί δεν ξαναπιάνουμε πάλι την κουβέντα αυτού του "άμπαλου" Καντουρί; Είναι "εύθραυστος" και δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς αλλά στα ΜΕΓΑΛΑ ματς απλά δείχνει ότι το τόπι το'χει για πλάκα... Βασικά για το αν έκανες αναβάθμιση σε συγκεκριμένες θέσεις δεν μπορείς να το πεις συγκρίνοντας παίκτες οι οποίοι ανήκουν στον ΠΑΟΚ και απλά είναι τραυματίες... Αν αύριο μεθαύριο ο Πόντους μπορεί και είναι καλύτερος από τον Εσίτι αυτός θα παίξει άρα δεν έγινε αναβάθμιση; Εκεί είχες τον Κάνιας και αν ήθελες θα μπορούσες να τον κρατήσεις. Δεν τον κράτησες και πήγες στον Εσίτι... Εκεί αύριο μεθαύριο θα δεις αν όντως έγινε αναβάθμιση στο 6...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Από τα βίντεο, μια χαρά ταχύτητα έχει ο Εσιτί. Απλά τώρα είναι προετοιμασία και λογικό τα δυνατά κορμιά να είναι πιο βαρυά. Επίσης, αν θέλουμε να πάρει ταχύτητα νομίζω ότι γίνεται, αν το επιλέξουν οι προπονητές μας, δηλαδή να χάσει 2-3 κιλά και να δώσει έμφαση στην ταχύτητα. Όπως και να έχει, σε 3 εβδομάδες ο παίκτης θα είξει πολύ περισσότερα. Είναι η καλύτερη φετινή μας μεταγραφή. Αντίθετα, δε βλέπω να βοηθάει σύντομα ο νεαρός Αυγκούστο.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τι παιχτάρα είναι αυτή θέε μου!
Θα αφήσει εποχή και δεν τρολάρω καθόλου...

Ακόμα καλά καλά δεν ξέρει τα ονόματα των συμπαιχτών του, για να τους φωνάξει...

Τα ξαναλέμε σε 3-4 μήνες...
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Εικόνα
Ποσο πιθανό είναι ότι ο Εσίτι είναι 1,89;
Θυμιζω ματος - βαρελα 1,82,
Καντουρι 1,84
Ακομη και το ύψος αλλάζουν σαιτ , που λίγο ή πολύ όλοι επικαλούμαστε
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

στο πρωτο του ματς , με αυτο τον αντιπαλο.. και εγω πιστευω στην ευρωπη θα ειναι αναντικαταστατος. .
Άβαταρ μέλους
constadine

pk77 έγραψε:Εικόνα
Ποσο πιθανό είναι ότι ο Εσίτι είναι 1,89;
Θυμιζω ματος - βαρελα 1,82,
Καντουρι 1,84
Ακομη και το ύψος αλλάζουν σαιτ , που λίγο ή πολύ όλοι επικαλούμαστε
Αυτό θα έγραφα και εγώ ,σε σχέση με αυτή τη φώτο .
Τον Καντουρι καταρχήν τον δίνουν 1,87 ή 1.88 .
Πιστεύω τον Εσίτι τον έγραψε μια σελίδα από λάθος 1,89 και το συνέχισαν οι υπόλοιπες .
Κάποιες σελίδες τον δίνουν 5,11 (σε Πόδια) ,δηλαδή 180,5 εκ. και εκεί πιστεύω είναι περίπου το ύψος του .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καντουρί 1,85
Μάτος 1,82
Βαρέλα1,83
Ο Εσίτι πρέπει να είναι περίπου 1,80
Άβαταρ μέλους
constadine

Τον Καντουρί έχω δει να τον δίνουν 1,87 ,τώρα που κοίταξα το transfermarkt τον έχει 1,85 .
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Maximus έγραψε:Τι παιχτάρα είναι αυτή θέε μου!
Θα αφήσει εποχή και δεν τρολάρω καθόλου...

Ακόμα καλά καλά δεν ξέρει τα ονόματα των συμπαιχτών του, για να τους φωνάξει...

Τα ξαναλέμε σε 3-4 μήνες...
συμφωνω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”