ΕΚΟ Basket League 2019-2020
Re: ΕΚΟ Basket League 2019-2020
Ρε τη Λάρισα...σε 53η πολιτεία των ΗΠΑ μεταμορφώθηκε!!!
20 πόντους μέσα στο Λαύριο την προηγούμενη βδομάδα...και τώρα πάει για διπλό και μέσα στον Προμηθέα!!!! Α ρε ΓΕΛΑδισταν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
20 πόντους μέσα στο Λαύριο την προηγούμενη βδομάδα...και τώρα πάει για διπλό και μέσα στον Προμηθέα!!!! Α ρε ΓΕΛΑδισταν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κααιιιι.....το ανέκδοτο ολοκληρωθηκε.
Ο 2ος προμηθέας των 80+ πόντων στην έδρα του εχασε με κατεβασμένα χέρια από τη λαρισα μένοντας στους 62. Τη Λάρισα που μέχρι πρόσφατα μάζευε 100σταρες αλλά ξαφνικά έγινε Λέικερς.
Μόνο νίκη πλέον αύριο μιας που ούτε οι 10 νίκες βλέπω να μην φτάνουν στο τέλος.
Μπάσκετ..το μασωνικο άθλημα , απείρως πιο βρώμικο από τη μπάλα.
Ο 2ος προμηθέας των 80+ πόντων στην έδρα του εχασε με κατεβασμένα χέρια από τη λαρισα μένοντας στους 62. Τη Λάρισα που μέχρι πρόσφατα μάζευε 100σταρες αλλά ξαφνικά έγινε Λέικερς.
Μόνο νίκη πλέον αύριο μιας που ούτε οι 10 νίκες βλέπω να μην φτάνουν στο τέλος.
Μπάσκετ..το μασωνικο άθλημα , απείρως πιο βρώμικο από τη μπάλα.
Η Λάρισα έκανε 2 ποιοτικές προσθήκες και πήρε επιπλέον και έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ (παίκτη που άνετα θα έπαιζε στον Παναθηναϊκό για παράδειγμα). Αυτό σε συνδυασμό με την αλλαγή προπονητή με έναν κανονικό προπονητή έκαναν την Λάρισα ομάδα.
Τίποτα περίεργο. Τίποτα που να εμπίπτει στην σφαίρα των θεωριών συνωμοσίας. Η Λάρισα με αυτό το ρόστερ θα κάνει εύκολα 10 νίκες. Θα πρέπει να περάσουμε άλλες ομάδες. Η Λάρισα θα σωθεί σίγουρα.
Τίποτα περίεργο. Τίποτα που να εμπίπτει στην σφαίρα των θεωριών συνωμοσίας. Η Λάρισα με αυτό το ρόστερ θα κάνει εύκολα 10 νίκες. Θα πρέπει να περάσουμε άλλες ομάδες. Η Λάρισα θα σωθεί σίγουρα.
Σκουρηναν πολυ τα πράγματα...Λάρισα, Πανιώνιος και Ρέθυμνο έχουν ενισχυθεί και ανέβει πολυ
παιδια θα γραψω καποια πραγματα για το φετινο πρωταθλημα τησ α1 χωρισ να θελω να θιξω καποιεσ ομαδεσ αλλα δυστηχωσ θα το κανω αντιλαμβανομαι με τισ οσεσ μπασκετικεσ γνωσεισ εχω να θελουν καποιοι παραγοντεσ προεδροι εοκ-ομαδων να θελουν να υποβιβασουν δυο πολυ ιστορικεσ ομαδεσ σε ισαγογικα να τισ αφανισουν και να τισ επιβαλουν οπωσ και τον μπασκετικο οσφπ σε μια εσωτερικη εσωστρεφια νομιζω οι πιο πολυ θα αντιναλβανονται οτι γραφω για τον τρακη και βασιλακοπουλο και πιθανων και αλλουσ που δεν γνωριζω πχ διαιτητεσ παραγοντεσ και αλλουσ..........αυτο που δεν μπορω να καταλαβω δυστηχωσ ειναι το γιατι και αντε τον οσφπ να θελεισ "να τον διωξεισ" γιατι μπαινει στη μυτη με το να ριξεισ ΠΑΟΚ και αρη τι θα καταλαβεισ στη φαση που ειναι οι δυο αυτοι συλλογοι τωρα δεν θα σου κανουν κατι κακο πιο πιθανο πλεον να ζητησουν και την βοηθεια σου οπωσ κανουν πολλεσ ομαδεσ φετοσ για να σωσουν την κατηγορια και λεω το εξησ οι αγγελοπουλοι οταν αποχωρησαν ειπαν φευγουμε και θα δειτε πωσ θα διαλυθει το πρωταθλημα και ειχαν δικιο το πρωταθλημα θα ξεκινουσε χωρισ κεντρικο χορηγο εαν η εκο δεν εμπενε μπροστα φανταστειτε ενα πρωταθλημα χωρισ ΠΑΟΚ αρη οσφπ τη χορηγιεσ θα εχει αυτο φυσικα δεν επηρεαζει τον βαζελο σαφωσ η εαν τον επηρεαζει σε πολυ μικρο επιπεδο οι δικεσ του ομαδεσ δεν θα πονανε λεω αυτεσ που βοηθαει με διατησιεσ με παικτεσ γενικα αυτεσ που ελεγχει δεν το σκεφτονται αυτο ειναι το ιδιο να παιζεισ με τον ΠΑΟΚ τον αρη τον οσφπ και το ιδο με τον χαριλαο τρικουπη η τον διαγορα δριοπιδεων......................φυσικα οτι ο κοσμοσ λειπει απο ταγηπεδα δεν ειναι αποροια μονο αυτων των πραγματων αλλα θεωρω και οικονομικη αλλα και οτι παιζουν πολλοι ξενοι στο πρωταθλημα ουσιαστικα αυτοι χτιζουν τισ ομαδεσ και αν θελετε το λεω και με εισιτηρια ο βαζελοσ αν δεν παιζει με εμπορικο αντιπαλο δεν ξεπερνα τισ 4 χιλιαδεσ πατρα περιστερι αν δεν παιζουν με ομαδα με λιγο βαροσ με το ζορι πανε χιλια ατομα η αεκ κανει μια ωραια προσπαθεια και φευγει απο το κρυο οακα και παει λιοσια πιο κοντα στον κοσμο τισ και πιστυω θα στηριχθει και θα εχουν πολυ κοσμο εκει αναλογα και με την πορεια τουσ βεβαια οι γριεσ εχουν τον ενθουσιασμο και πανε γυρω στα δυο χιλιαρικα και οι υπολοιποι δεν ξεπερναν τα 700-800 ατομα πλην αρη και ΠΑΟΚ και αντι να θελουν να φτιαξουν αυτο το πρωταθλημα ο θεοσ να το κανει θελουν να διαλυσουμ εντελωσ και να το κανει ο βαζελοσ κλειστη λιγκα με 2-3 αντιπαλουσ που μεταξυ μασ δεν μπορουν ουτε να τον χαιδεψουν και να αιζει φιλικα ιδωμεν ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ G4 1926
- Μπαρκαρούτσος
Αδερφέ, το διάβασα το ποστ σου... Αλλά βάζε ένα σημείο στίξης παραπάνω. Ή άλλαξε παράγραφο (ΕΣΤΩ σειρά) όταν θέλεις να πεις κάτι διαφορετικό ή επιπλέον από αυτό που έλεγες.
Έτσι όπως γράφεις, το ποστ σου γίνεται δυσανάγνωστο και κάποιος θα κουραστεί να σε διαβάσει και θα πει "δε γαμιέται, επόμενος" και είναι κρίμα!
Εννοείται ούτε δασκαλίκι ούτε τίποτα...φιλική συμβουλή σε δίνω, γιατί είναι κρίμα να γράφεις τόσα και να τα διαβάζουν λιγότεροι άνθρωποι επειδή δεν μπορούν.
Έτσι όπως γράφεις, το ποστ σου γίνεται δυσανάγνωστο και κάποιος θα κουραστεί να σε διαβάσει και θα πει "δε γαμιέται, επόμενος" και είναι κρίμα!
Εννοείται ούτε δασκαλίκι ούτε τίποτα...φιλική συμβουλή σε δίνω, γιατί είναι κρίμα να γράφεις τόσα και να τα διαβάζουν λιγότεροι άνθρωποι επειδή δεν μπορούν.
Άρα, αν είναι τόσο ομαδάρα αυτή η Λάρισα που ρίχνει 20 διαφορά μέσα στο Λαύριο και κυρίως 15 μεσα στον 2ο Προμηθέα που στο ίδιο γήπεδο απέκλεισε στο κύπελλο το βαζελο, τότε την επόμενη αγωνιστική και μάλιστα εντός έδρας αναμένεται να ρίξει καμμία 40αρα+ στον ουραγό ΠΑΟΚ. Για να δούμε...apple64 έγραψε:Η Λάρισα έκανε 2 ποιοτικές προσθήκες και πήρε επιπλέον και έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ (παίκτη που άνετα θα έπαιζε στον Παναθηναϊκό για παράδειγμα). Αυτό σε συνδυασμό με την αλλαγή προπονητή με έναν κανονικό προπονητή έκαναν την Λάρισα ομάδα.
Εγώ πάλι λέω ότι βρωμάει πολύ η Α1. Κι όχι μόνο φέτος...απλά φέτος τα προσέχουμε γιατί έχουμε (δυστυχώς) στόχους.
Υγ συμφωνώ με το προηγούμενο. Κι εγώ έκατσα κ το διάβασα αλλά μια σελίδα χωρίς μια τέλεια πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ! Δε μπορεί....

Φιλικα πάντα.
ευχαριστω παιδια για τισ συμβουλεσ και θα προσπαθησω να διορθωθω , απλα σχεδον σε ολα τα ποστ μου τυγχανει να ειμαι πιεσμενοσ απο χρονο και να μην μπορω να δωσω σημασια σε αυτα που μου τονιζετε ευχαριστω για τισ συμβουλεσ αλλα και οσουσ οσεσ το διαβασουν ΠΑΟΚ 1926
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σορρυ αδερφουλη μου ελπιζω να σε καλυψα με αυτα που εγραψα ΠΑΟΚ 1926Μαυρο Χιονι έγραψε:Πωωωω διμ, με έβγαλες τα μάτια ΠΑΟΚτσακη μου!
Παίδες κι εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά αποτελέσματα ΑΛΛΑ από την άλλη πρέπει να δούμε και κάποια πράγματα. Ο Προμηθέας έχει παίξει χαλια σε όλο το πρωτάθλημα φέτος. Κέρδισε εμάς στην παραταση,την γριά με ένα καλάθι στο τέλος και με Λαύριο και Πανιώνιο στην πατρα ζοριστικε. Καλύτερα να δούμε λίγο και την δική μας καμπούρα. Με μόνο μια αλλαγή παίκτη δεν σωζομαστε. Η Λάρισα και το Ρέθυμνο έχει πολύ καλύτερους ξένους. Θέλουμε τουλάχιστον άλλες 2 αλλαγές για να ελπίζουμε.
- john4serres
Μαλλον εννοεις τον Ρασ.apple64 έγραψε:Η Λάρισα έκανε 2 ποιοτικές προσθήκες και πήρε επιπλέον και έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ (παίκτη που άνετα θα έπαιζε στον Παναθηναϊκό για παράδειγμα). Αυτό σε συνδυασμό με την αλλαγή προπονητή με έναν κανονικό προπονητή έκαναν την Λάρισα ομάδα.
Στα πέντε παιχνίδια στη Λάρισα ο Ρας μετράει 18 πόντους, 45,8% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα, 4,2 ριμπάουντ και 1,8 κερδισμένα φάουλ. Επί των ημερών του η Λάρισα έχει πανηγυρίσει 3 νίκες σε πέντε παιχνίδια, τις δύο εξ αυτών μακριά από το κλειστό της Νεάπολης.
- ΑποστόληςΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ 12 - 1
2. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 10 - 4
3. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ WINMASTERS 9 - 5
4. ΑΕΚ 9-4
5. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ 8 - 6
6. ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT 7 - 7
7. ΙΩΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ AFFIDEA 7 - 7
8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ SU CASA 6 - 8
9. ΗΡΑΚΛΗΣ 6 - 8