14. Δημήτρης Μελιόπουλος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: 14. Δημήτρης Μελιόπουλος

Δημοσίευση από tsou »

ένα νέο παιδί για οποιοδήποτε λόγο αποφάσισε ότι θέλει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του και να μην ασχοληθεί με το επαγγελματικό ποδοσφαίρο. χαλαρώστε με την σκληρή κριτική, όλοι οι πετυχημένοι και απόλυτα συνειδητοποιημένοι από τα 17 σας για το τι επάγγελμα θα κάνετε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Όταν έχεις κάνει τη σκέψη να σταματήσεις το ποδόσφαιρο, δεν βάζεις τον εαυτό σου σε μία συμφωνία κοντά στο εκατομμύριο.

Είναι σα να δίνεις πανελλήνιες, να περνάς επαρχία, οι γονείς σου να σου αγοράζουν (όχι νοικιάζουν) σπίτι, και την πρώτη βδομάδα στη σχολή να λες "όχι, εγώ θέλω να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη". Δεν έχει σημασία αν οι γονείς σου είναι πλούσιοι ή είχαν λεφτά για πέταμα. Στην τελική μπορεί να μην τους νοιάζει. Αλλά εγώ έχω δικαίωμα ως τρίτος, ένα τέτοιο τυπάκι να το χαρακτηρίζω ηλίθιο, κακομαθημένο κλπ.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

μπα σε οπαδικό φόρουμ εισαι μπορείς να τον χαρακτηρίζεις ηλίθιο, κακομεθημένο ή και βλάκα επειδή εμμέσως αρνήθηκε την ομάδα. άλλοι είπανε ότι αντιμίλησε στιν βιερίνια, άλλος μέχρι και ότι του χρόνου μπορεί να παίζει στο γαύρο. σε λίγο ίσως του βρούμε ότι είναι και φούστης ή και λίγο πρεζάκιας.
μας φαίνεται αδιανόητο ένας νέος να μην ψήθηκε από τα πιθανά λεφτά, τατού γκομενάκια, μαγκιά κτλ.
ο αρρωστημένος οπαδισμός δεν είναι καλός σύμβουλος σκέψης.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μετά τους Λεβεκ,Μουλιν άλλη μια μεταγραφή μυστηρίου τα τελευταία χρόνια.. εξαρχής κατι δεν κολλούσε με την μεταγραφή του και προφανώς ήταν επιλογή λουτσεσκου.. κρίμα τα λεφτά που πετάχτηκαν σε μια περίοδο που τελικά δεν υπήρχαν λεφτά για πέταμα..
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

o Γιωργης ανεβασε ενα ρητο δεν ξερω αμα εχει σχεση με τον μικρο " H τιμιοτητα και η αφοσιωση ειναι πολυ ακριβα χαρισματα μην τα περιμενετε απο φθηνους ανθρωπους".

Καλα η Ξανθη δεν το ηθελε δανεικο πισω πακετακι με moulin ?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Παρουσιάζεις μόνο μία πλευρά στο θέμα, το οποίο επίσης δεν είναι καλό.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τατού, γκόμενες, λεφτά και μαγκιά, κι ελπίζω να μη το βλέπεις έτσι.

Μέσα από το ποδόσφαιρο έχεις την ευκαιρία να βγάλεις αρκετά λεφτά ώστε να υποστηρίξεις όχι μόνο εσένα και την οικογένειά σου, αλλά και τα όνειρά σου. Επίσης, παίζοντας σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας έχεις την ευκαιρία να γίνεις είδωλο για χιλιάδες πιτσιρίκια, αλλά και να περάσεις μνμτα ευγενούς άμιλλας ώστε να μην υπάρχουν κρούσματα...τυφλού οπαδισμού.

Επίσης, μπορείς να σπουδάσεις ΚΑΙ να παίζεις ποδόσφαιρο, όπως κάνουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Όπως έκανε και ο Νικολάου της αεκ που τελείωσε ιατρική ενώ ήταν ποδοσφαιριστής.

Αλλά εγώ δεν έχω θέμα με την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημά μου, αρχίζει από την ώρα που δαπανούνται 800,000 για αυτόν και μετά από 2 βδομάδες αποφασίζει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Το timing της απόφασης και η εμμονή του σε αυτή χωρίς να δώσει χρόνο στον εαυτό του να το σκεφτεί καλύτερα ή να προσπαθήσει περισσότερο, μου δείχνουν ένα άτομο ανώριμο, κακομαθημένο και βλαμμένο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Parolos έγραψε:Δεν είπα λεφτά. Είπα όλα στρωμένα στα πόδια του.

Και επιπλέον το ότι έχει ψυχολογικά πως βγήκε?? Από το ρεπορτάζ του κεφαλιού μας?
Σαν πολύ αγαθοί γίναμε..
Αν τον δεις του χρόνου στο γαύρο ξαναελα να πεις το καημένο το παιδί.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ που είμαι ο κανένας έχω στο συμβόλαιο μου 2ετη ρήτρα ανταγωνισμού...αν τώρα μια ΠΑΕ σαν τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μεριμνήσει για κάτι τέτοιο...τότε καλά να πάθει
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Napoli4 έγραψε:Όταν έχεις κάνει τη σκέψη να σταματήσεις το ποδόσφαιρο, δεν βάζεις τον εαυτό σου σε μία συμφωνία κοντά στο εκατομμύριο.

Είναι σα να δίνεις πανελλήνιες, να περνάς επαρχία, οι γονείς σου να σου αγοράζουν (όχι νοικιάζουν) σπίτι, και την πρώτη βδομάδα στη σχολή να λες "όχι, εγώ θέλω να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη". Δεν έχει σημασία αν οι γονείς σου είναι πλούσιοι ή είχαν λεφτά για πέταμα. Στην τελική μπορεί να μην τους νοιάζει. Αλλά εγώ έχω δικαίωμα ως τρίτος, ένα τέτοιο τυπάκι να το χαρακτηρίζω ηλίθιο, κακομαθημένο κλπ.
Ετσι ακριβως. Εγω πραγματικα καταλαβαινω ενα παιδι που μπορει απο μικρο να το πιεζανε, να του λεγανε εχεις ταλεντο στην μπαλα, θα γινεις ποδοσφαιριστης "με το ζορι" γιατι εχει λεφτα και λοιπα, να εσκασε και να μην γουσταρει. Εχει το καθε δικαιωμα. Πραγματικα ας γινει οτι θελει. Ας γινει αστροναυτης. Μακαρι το παιδι. Αλλα αν εισαι ωριμος και φιλοσοφημενος και εχεις καταλαβει απο τα 19 σου οτι δεν θελεις αυτο επαγγελμα, δεν υπογραφεις πριν 3 μηνες deal εκατομμυριων. Δηλαδη οταν πηγε να υπογραψει και ειδε σε χαρτια οτι θα φυγουν 800 χιλιαδες ευρω για την μεταγραφη, συμβολαιο ποσων χρονων για τον ιδιο, μεριδιο για τους μανατζερς και λοιπα, γιατι δεν ειπε, ωπα παιδια το πραγμα σοβαρευει, δεν θελω τελικα, δεν ειμαι σιγουρος. Το θυμηθηκε μετα απο 7 μερες που εκατσε στην προετοιμασια και τον εκοψε ο Αμπελ; Ελεος δηλαδη. Εγω βλεπω εναν κακομαθημενο που περιμενε να βρει Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ και στην πρωτη στραβη παρατησε την μπαλα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δικαίωμα του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αλλά είναι απαράδεκτο να το κάνει 1 μήνα μετά την μεταγραφή του σε μία ομάδα που ξόδεψε 800 χιλιάδες ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αυτό για εμένα δείχνει τον χαρακτήρα του. Μηδέν τσίπα, μηδέν φιλότιμο. Κακομαθημένος.

Τι θα πει 19 χρονών - παιδί; Εγώ στην ηλικία του ξυπνούσα στις 5 τα χαράματα να πάω στη δουλειά ενώ ταυτόχρονα σπούδαζα. Και τώρα έξι χρόνια μετά είμαι περήφανος για τις σπουδές μου, για τα χρήματα που παίρνω, για το αμάξι που αγόρασα μόνος μου, για το σπίτι που νοικιάζω χωρίς την παραμικρή βοήθεια, αλλά περισσότερο γιατί κανένας με τον οποίο συνεργάστηκα δεν έχει να μου προσάψει ότι τον κρέμασα.

Άλλοι παλεύουν με τα δικά τους @@ να φτιάξουν μια ζωή ξεκινώντας από το 0, κι άλλοι τα έχουν στρωμένα στα πόδια τους όλα και θέλουν χρόνο να σκεφτούν - λες και είναι γκόμενες. Ψυχολογικά, λέει. Λες και ένα μήνα πριν ήταν μια χαρά και τώρα εμφανίστηκαν. Θα έπρεπε να ντρέπεται.

Του εύχομαι παρ' όλα αυτά να μπορέσει να αντέξει την κατακραυγή και το να ζει με τις τύψεις ότι στέρησε από κάποιον τόσα χρήματα όσα δεν θα βγάλει στη ζωή του ποτέ.

Αυτός που τον έφερε πρέπει να είναι πολύ βλάκας πάντως.

ΥΓ: Αν τυχόν το διαβάσει αυτό το post ο ίδιος, ελπίζω να καταλάβει πόσο βλακωδώς φέρθηκε. Όπως και να έχει, ας αφιερώσει και 15 λεπτά σε αυτό το βίντεο.

[youtube]hER0Qp6QJNU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν θέλει πολύ ανάλυση το πράγμα παιδιά. Το παλικάρι ήρθε να παίξει στην ΠΑΟΚΑΡΑ, καραγούσταρε που ήρθε, το είπε εξάλλου και ο ίδιος ότι ήταν όνειρο ζωής ..., , όμως κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες μιας και προφανώς είδαν ότι (τώρα) δεν κάνει, ξενέρωσε το παιδί και θέλει να κάνει κάτι άλλο στην ζωή του. Μια δουλειά ήταν γι' αυτόν και είπε να την αλλάξει. Σε εσάς δεν έτυχε ποτέ να πάτε σε μια δουλειά και βλέποντας από μέσα κάτι που σας χάλασε την κάνατε άμεσα? Το λάθος για μένα ήταν από την αρχή που δεν διαγνώστηκε έγκαιρα ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τα άμεσα σχέδια της ομάδας που θα γλιτώναμε και τα 800. Αν θέλετε να κρίνετε κάποιον για ψυχολογικά, να το κάνετε γι' αυτόν που τον επέλεξε και για όλους τους υπόλοιπους που ενέκριναν το κονδύλι!
Στο καλό να πάει το παλικάρι και μακάρι να πάνε όλα καλά στην ζωή του και σε ότι αποφασίσει να κάνει.
Βέβαια, αν τον δούμε σε κάνα γάβρο σε λίγο καιρό, τότε ..... :roll: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι επιλέξει στην ζωή του όμως έχει ταυτόχρονα και την υποχρέωση να είναι τίμιος και ηθικός απέναντι σε κάποιον που πίστεψε στις ικανότητες του και επένδυσε ένα τεράστιο για τα δεδομένα ποσό επάνω του. Κι αν πάμε την συζήτηση σε άλλο επίπεδο, άνθρωποι σκοτώνουν και αυτοκτονούν για το 0,1% των χρημάτων που επενδύθηκαν επάνω του. Είναι σοβαρή η υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Για να καταλάβω:
- Έχεις μια εταιρία και θέλεις ας πούμε να πάρεις το γαμάτο στέλεχος μιας άλλης εταιρίας που δεσμεύεται με συμβόλαιο / ρήτρα ένα χαρτί
- Τον προσεγγίζεις και αυτός λέει αν μου πληρώσετε ένα χαρτί, την ρήτρα, έρχομαι
- Πας και πληρώνεις το χαρτί
- Το στέλεχος έρχεται στην εταιρία σου αλλά τελικά δεν είναι αυτό που φαντάζεται και σου λέει παρόλο που υπέγραψα, το μετάνιωσα τώρα, άστο δεν πειράζει, πάω στο χωριό μου και δεν συμμετέχω στις υποχρεώσεις της εταιρίας. Και γίνεται άφαντος...

Μετά από αυτό, εσύ που έχεις την εταιρία, ψάχνεις να βρεις αν το στέλεχος έχει ψυχολογικά ή είναι νέος και αμούστακος; Στον έξω κόσμο, τον κυνηγάς αστικά για όλο το ύψος των αμοιβών του καθόλη τη διάρκεια του συμβολαίου για να μειώσεις τη χασούρα (μαζί με μπόλικες σάλτσες για απώλεια στόχων και κατά συνέπεια διαφυγόντων κερδών κ.ο.κ.).

Δε λέω να κάνουμε αυτό, αλλά μην ακούω ότι του συμπεριφερόμαστε και άσχημα του παιδιού (αυτό το 20 χρονών παιδί που θα κάνει και καμιά μαλακία, μόνο στην Ελλάδα παίζει να υπάρχει στον δυτικό κόσμο).
Quefor

Δημοσίευση από Quefor »

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του σε αυτό το thread. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η ιστορία είναι όπως αναπαράγεται, γιατί ψιλοβρωμάει λιγάκι, πείτε μου: εσείς όλοι στα 19 σας ξέρατε ακριβώς τι θέλετε από τη ζωή και τι θα κάνετε? Ή μήπως πιστεύετε ότι είναι εύκολος ο επαγγελματικός αθλητισμός?
Αφ' υψηλού κριτική όλοι επειδή ένας 19χρονος, άκουσον άκουσον, δεν θέλει τα χιλιάρικα του ποδοσφαίρου και προτιμά να σπουδάσει. Για ηρεμήστε λίγο! Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του αντοχές προτεραιότητες και θέλω και όσο τίμιος και σωστός και να είναι, αν δεν το γουστάρει αυτό και θέλει κάτι άλλο, ας το κάνει. Επιλογές είναι όλα.

Κάλα όσο γι αυτό το: "ας σπουδάσει κι ας πάρει και πτυχία και μεταπτυχιακά όπως τόσοι άλλοι" είναι από τα πιο παράλογα πράγματα που έχω διαβάσει. Μη λέτε ό,τι να 'ναι, δεν γίνεται να συνδυάσεις επαγγελματικό αθλητισμό/πρωταθλητισμό και παράλληλα σπουδές. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο είναι τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζετε. Χαλαρώστε λιγάκι, σε κανέναν δεν αρέσει ότι χάνουμε έναν παίχτη και κατά αυτόν τον τρόπο, αλλά ας σεβαστούμε τουλάχιστον την επιλογή του.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε ξέρω τι φάση έγινε.
Πάντως αυτό με τις σπουδές είναι ψιλό αστείο να το λέμε.
Εγώ τελείωσα πολυτεχνείο στα 5 χρόνια χωρίς να πατάω στα μαθήματα.
Φαντάζομαι, όπως έβλεπα και τα κομματόσκυλα στη σχολή, που περνούσαν τα μαθήματα γιατί έτσι,
ε και οντας παικτης του ΠΑΟΚ θα την τέλειωνε και πιο εύκολα να πούμε.
Μετά ας σκεφτεί και το μεταπτυχιακό όταν θα έχει προχωρήσει και ηλικιακά και να πάει πιο επαγγελματικά στο χώρο σπουδών του.

Γενικά, δε με πολυ απασχολέι να πω την αλήθεια.
Ας τα βρούνε παίκτης και ΠΑΕ, ο,τι και να λέμε εμείς, δεν είμαστε παρών στις συζητήσεις.
Έχουμε πολυ σοβαρότερα θέματα ως ΠΑΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 04 Σεπ 2019, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

παραλογο ειναι να το εξεταζουμε απο την πλευρα του παικτη.
χεστηκα για τα προβληματα και τα υπαρξιακα του.πριν λιγο καιρο επεσαν 8 κατοσταρικα που θα μπορουσαν να πανε αλλου και να ενισχυθει η ομαδα.Αν στη θεση του ηταν ο υπερπαικτης που φανταζοταν ο γιωργης και ριχναμε 10 μυρια να δω τι θα λεγαμε τωρα.
Να τηρησει τους ορους του συμβολαιου του , να παιξει και οταν ληξει το συμβολαιο να παει να μην υπογραψει πουθενα και να παει να σπουδασει.
Αν το θελει τοσο πολυ , πιο νεος θα το παρει ηλικιακα το πτυχιο απο οταν το πηρα εγω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”