Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Athens έγραψε:συμμετοχη στο γκολ κατσε και γιαννουλης, ο κατσε με ενα τζατζαρισμα ξαπλωσε φαρυς πλατυς μες στην περιοχη μας ενω ο γιαννουλης ηθελε τριπλα μεσα στην περιοχη μας....αδυναμοι κρικοι και οι δυο για μια ομαδα τσαμπιονς λιγκ
Ο Kace γλίτωσε προς στιγμήν το γκολ που προήλθε από το λάθος του Βαρέλα, το ίδιο και ο Γιαννούλης στη συνέχεια. Αυτός που ευθύνεται για το γκολ είναι ο Καποβερνιανός που τους έδωσε τη μπάλα και έλλειπε από την άμυνα.
Ο Kace ήταν πολύ καλύτερος απ' ότι περίμενα. Ο Καντουρί διορθώθηκε στην πορεία.
Ο Γιαννούλης στη φάση που πέρασε δύο παίκτες, αντί να δώσει την ασίστ έκανε μια ανεξήγητη σέντρα - άουτ με το δεξί, λες και του ήρθε εγκεφαλικό.
Καλό πρώτο ημίχρονο δεδομένων των συνθηκών. Πρώτο φιλικό, με καινούριο προπονητή, με σύστημα που δούλεψε μόνο δύο μέρες. Μου άρεσε η πίεση ψηλά, που πιστεύω θα μας δώσει γκολ μέσα στη χρονιά και μου άρεσε και η μαχητικοτητα των παιχτών που συνήθως τέτοια περίοδο τα βαριά πόδια δεν την επιτρέπουν σε τέτοια ένταση. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά πιστεύω ότι με υπομονή θα δούμε ωραίο και αποτελεσματικο ποδόσφαιρο.
Ο Κάτσε και ο Χατζηισαίας δεν πιστεύω ότι κάνουν για τον ΠΑΟΚ επιπέδου τσαμπιονς λιγκ και πρωταθλητισμου. Όχι γιατί δεν είναι καλοί παίχτες, αλλά κάνουν εύκολα κάποιες τσαπατσουλικες ενέργειες. Ο Γιαννούλης θέλει πολλή δουλειά αμυντικά. Ελ καντουρι ήταν θετική έκπληξη, λέτε να βρει ρόλο υπό τις οδηγίες του Αμπελ ? Ακπομ πόσα ακόμα γκολ θα σου ακυρώσουν ?
Έχω μεγάλη περιέργεια και για το δεύτερο ημίχρονο που θα παίξουν και πολλοί νεοφερμένοι. Για να δούμε !
Ο Μελίσσας δεν μου άρεσε. Πάρα πολλές φορές έψαξε την βαθιά μπαλιά στέλνοντας την σε αντίπαλο, ενώ ακριβώς μπροστά του είχε παίκτη μας ελεύθερο. Το έφαγε και όρθιος. Οκ, για τρίτος καλός είναι, αλλά ως εκεί.
Ο Μάτος σε ηγετικό ρόλο, με αρκετά ανεβάσματα και σωστές πάσες. Ο παλιός καλός Μάτος. Ο Βαρέλα πολύ θετικός, έβγαλε αρκετές καλές άμυνες, έχει ευθύνη όμως στο γκολ. Πόσο χαίρομαι που έμεινε σε εμάς. Για τον Χατζηισαΐα από την άλλη δεν νιώθω ότι μπορώ να εκφέρω άποψη. Άχρωμος και άοσμος νομίζω. Ο Γιαννούλης δεν εκτέθηκε αμυντικά, έβγαλε μια-δυο κάκιστες σέντρες μπροστά, και είχε και το χάιλαιτ που πέρασε δυο παίκτες. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ για βασικό στην προσπάθεια να μπούμε όμιλους.
Ο Κάτσε κλασικός. Παίκτης του 6, που θα σου παίξει για το 6. Ώριμος, μαχητικός, τρεχαντήρι. Ίσως βρει μια θέση στο ρόστερ πίσω από Ολιβέιρα, Αουγκούστο, Μίσιτς, Καντουρί και αργότερα Μαουρίσιο/Βέρνμπλουμ. Ο Καντουρί αφηνιασμένος. Γνωστό το ότι δεν τον θέλω στην ομάδα, αλλά έκανε πραγματικά πολύ καλό ημίχρονο, δείχνοντας θέληση να μείνει στην ομάδα. Θα δείξει. Του πήγε η θέση που επαναφέρει την απορία μας γιατί δεν τον έβαζε καθόλου ο Λουτσέσκου στο κέντρο.
Αριστερά ο Μπίσεσβαρ μάγεψε μέχρι το 35, ενώ μετά ήταν εμφανής η κουράση. Από την άλλη ο Ζαμπά φάνηκε να μην έχει καθαρό μυαλό αλλά ήταν θηρίο στο κλουβί. Μου άρεσε. Θα τον φτιάξει ο Φερέιρα.
Μπροστά ο Ακπόμ, κλασικότατα, είχε 2 ακυρωθέν γκολ. Πίεσε ορθότατα, έκανε όμορφα τελειώματα, κέρδισε μπάλες και έσπασε σωστά. Άψογος. Τέλος, αρκετά μου άρεσε και ο Γαιτανίδης, που δεν ένιωθες ότι έρχεται από τους μικρούς. Στάθηκε επάξια, έσπασε σωστά μπάλες, πίεσε. Μπράβο του.
Φάγαμε ένα χαζό γκολ στο τέλος που μας αδικεί, γιατί είμασταν πολύ καλύτεροι από έναν θεωρητικό πιο έτοιμο αντίπαλο. Φοβόμουν ότι θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Ανακούφιση.
Χαβαλε και κουβεντουλα κανουμε,τι συμπερασματα να βγουν σε πρωτο φιλικο και με καινουργιο προπονητη? Μεγαλο λαθος οποιος το κανει.Τα πρωτα μηνυματα,εστω και νωρις,ειναι θετικα.Βλεπουμε και το δευτερο.
Ο εποπτης παντως ειναι στημενος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kayde την Τετ 03 Ιούλ 2019, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για αυτους που απορουν για τον Καντουρι....
Ο ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΑΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!
Την πρωτη που επαιξε ηταν ο κορυφαιος και το ειχε πει και ο προπονητης τοτε
οτι αυτη ειναι η θεση του......
Για αυτους που τον απαξιωνουν ετσι απλα.
Εγω το γραφω για τριτη φορα.....
Πολλη διαθεση απο την ομαδα, απιστευτη πιεση, και για πρωτη φορα σε
προετοιμασια με αντιπαλο Ολλανδικη ομαδα τετοιου επιπεδου που παιζουν τη
μπαλα σαν κομπιουτερ, βλεπω την αντιπαλο να μην μπορει να κανει τιποτε.
Markovsky πραγματικα τι κανει στο ροστερ του ΠΑΟΚ 22 χρονων με μηδεν συμετοχες στην πρωτη ομαδα. Κανενα μικρο αλλο απο ακαδημιες δεν εχουμε φορ να παρουμε
Νομιζω πως όλα τα μικρα τα δωσαμε δανεικους ηδη για να παρουν παιχνιδια!
Μεχρι να ρθει ο Σφιντερσκι θα οαμε με ο,τι εχουμε [FACE WITH TEARS OF JOY]
Με ξενερωνει που χαραμιζει τον στοχ μπροστα αντι να παιζει στα αριστερα...
καλυτερα να βαλει ενρικε ως δευτερο φορ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk