Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- navigator11
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Από καθαρά αγωνιστική άποψη , 3 τρόπους βλέπω να μην επηρεάσει η απώλεια Καντουρί
1) Μεταγραφή παίκτη
2) Να πάρει ο Γιαννούλης παιχνίδια κι ο Βιερίνια να είναι άλλη μια επιλογή συμπληρώνοντας το κενό στο μεσοεπιθετικό rotation.
3) Να χρησιμοποιηθεί περισσότερο ο Καρέλης , ιδίως πιο κοντά στον Άκπομ και απέναντι σε πιο εύκολες ομάδες.
Η σειρά προτίμησής μου για τη παρούσα φάση είναι 2 , 3 , 1.
1) Μεταγραφή παίκτη
2) Να πάρει ο Γιαννούλης παιχνίδια κι ο Βιερίνια να είναι άλλη μια επιλογή συμπληρώνοντας το κενό στο μεσοεπιθετικό rotation.
3) Να χρησιμοποιηθεί περισσότερο ο Καρέλης , ιδίως πιο κοντά στον Άκπομ και απέναντι σε πιο εύκολες ομάδες.
Η σειρά προτίμησής μου για τη παρούσα φάση είναι 2 , 3 , 1.
barlow4 έγραψε:...εγω σαν ΠΑΟΚτσης ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Απο τη στιγμη που καταλαβα οτι οι ιδιοκτητες οντως θελουν να μεγαλωσουν τον ΠΑΟΚ.Οντως πονανε την ομαδα και σιγουρα πονανε πολυ περισσοτερο οταν τα λεφτα τους δεν πιανουν τοπο.Συνεχως προσπαθουν να βελτιωνουν την ομαδα αλλοτε με επιτυχια και αλλοτε οχι.
Απο τη στιγμη που ειμαι ησυχος αρκετα για τις προθεσεις τους τους προτιμω να αφηνω τον ΠΑΟΚ να ανασαινει και οχι να γινομαι τσιμπουρι με συνεχεις απαιτησεις και επικρισεις.
Δεν ξερω.εγω ηδη βλεπω εναν ΠΑΟΚ να γιγαντωνεται και χωρις πρωταθλημα.
barlow βαριέμαι να γράφεις τα αυτονόητα και να κάνω παράθεση και λαικ κι όλα αυτά.
Είσαι πρόβλεψιμος και κουραστικός.
Ο σικ δε βαρέθηκε ακόμα βλέπω
Είσαι πρόβλεψιμος και κουραστικός.
Ο σικ δε βαρέθηκε ακόμα βλέπω

Έχουμε αυτοκτονικές τάσεις...
Αν χάσουμε το πρωτάθλημα θα φταίει ο Σαββίδης...
Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα το δει πάρει ο Σαββίδης...
κάποτε συμμετείχε ο κόσμος τώρα είναι αμετοχος
Αν χάσουμε το πρωτάθλημα θα φταίει ο Σαββίδης...
Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα το δει πάρει ο Σαββίδης...
κάποτε συμμετείχε ο κόσμος τώρα είναι αμετοχος
Για την ακρίβεια γιαπα νοιωθω σαν τον Αντετοκούμπο.
Περάσαμε τόσο πολλά όσα χρόνια ζουμε με αυτήν την ομάδα που τα τωρινά προβλήματα μου φαίνονται ανύπαρκτα.
Σαν να έφυγε ένα βάρος νοιωθω.σαν να το αποκαταστησαμε το παιδί κ τώρα θα τον βρει το δρόμο του.
Το μόνο που με νοιάζει βασικά είναι να μη γίνει κανας μ@λ@κ@ς.
Περάσαμε τόσο πολλά όσα χρόνια ζουμε με αυτήν την ομάδα που τα τωρινά προβλήματα μου φαίνονται ανύπαρκτα.
Σαν να έφυγε ένα βάρος νοιωθω.σαν να το αποκαταστησαμε το παιδί κ τώρα θα τον βρει το δρόμο του.
Το μόνο που με νοιάζει βασικά είναι να μη γίνει κανας μ@λ@κ@ς.
Το αυτόsic-4 έγραψε:barlow4 έγραψε:...εγω σαν ΠΑΟΚτσης ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Απο τη στιγμη που καταλαβα οτι οι ιδιοκτητες οντως θελουν να μεγαλωσουν τον ΠΑΟΚ.Οντως πονανε την ομαδα και σιγουρα πονανε πολυ περισσοτερο οταν τα λεφτα τους δεν πιανουν τοπο.Συνεχως προσπαθουν να βελτιωνουν την ομαδα αλλοτε με επιτυχια και αλλοτε οχι.
Απο τη στιγμη που ειμαι ησυχος αρκετα για τις προθεσεις τους τους προτιμω να αφηνω τον ΠΑΟΚ να ανασαινει και οχι να γινομαι τσιμπουρι με συνεχεις απαιτησεις και επικρισεις.
Δεν ξερω.εγω ηδη βλεπω εναν ΠΑΟΚ να γιγαντωνεται και χωρις πρωταθλημα.
Και το εκείνο και το εγώ και το υπερεγώ
Τι γίνεται. έχουν στερέψει οι ποταμοί της πληροφόρησης, ωσάν του Θεοδωράκη?
Και γω αυτο λεω πεμπτη απογευμα.
Δεν κουνιέται φύλλο.
Πρεπει να σκάσει τιποτα δεν την παλεύουμε ετσι.
Επίσης για τον Τααμάρι του απεολ εχει ακουστεί κατι ή ειναι πρόταση των μεταγραφολώγων του παοκμανια;
Δεν κουνιέται φύλλο.
Επίσης για τον Τααμάρι του απεολ εχει ακουστεί κατι ή ειναι πρόταση των μεταγραφολώγων του παοκμανια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mao_Mao την Πέμ 24 Ιαν 2019, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- episimos73
Ρε το φουκαρά το Χατζηχρήστο...[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]Rexaris έγραψε:Οι συζητήσεις για την ανανέωση τού Βαρέλα:
[youtube]WXakxs72dtk[/youtube]
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειχαν γραψει μανατζερο αρθρα,οτι τον βλεπουμε,αρεσει αλλα θελει πολλα το αποελ και οτι πιανει θεση ξενου.. βεβαια ειναι και 21 οποτε δεν μας επηρεαζε ιδιατερα αυτο..Mao_Mao έγραψε:Και γω αυτο λεω πεμπτη απογευμα.
Δεν κουνιέται φύλλο.
Και ακομα μια συντομα
Yevhecn Khacheridi, who is currently playing for PAOK, wants to break the contract with the leading Greek club. For his services, interest has been shown by the Standard from Liege, and there are two other Ukrainian greats, Shakhtar and Dynamo in Kiev, who could recapture him.
Yevhecn Khacheridi, who is currently playing for PAOK, wants to break the contract with the leading Greek club. For his services, interest has been shown by the Standard from Liege, and there are two other Ukrainian greats, Shakhtar and Dynamo in Kiev, who could recapture him.
- ΑποστόληςΑ
Αν ο Χατσερ δεν ήταν τόσο δύσκαμπτος θα τον είχαμε ήδη πουλήσει. Αυτός κρατάει και τον Ισλανδό μακριά μας.