Razvan Lucescu II
- giagoylas4
Re: Razvan Lucescu II
Εγώ αυτό που θυμάμαι να είπε ο Λουτσεσκου στην συνέντευξη του είναι ότι δεν θέλει έναν αμυντικό χαφ παλαιάς κοπής που να παίζει αποκλειστικά και μόνο μπροστά από τα στόπερ.
Είναι τέτοιος παίκτης ο βερμπλουμ?
Εγώ στο ματς με το σκουλήκι τον είδα τουλάχιστον τέσσερις φορές σε θέση κρυφού κυνηγού μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
Προσωπικά αν μια μεταγραφή μου ξενίζει είναι αυτή του Τόσκα καθώς δεν είναι το στιλ Μπακ που χρησιμοποιούμε.
Εγώ στο ματς με το σκουλήκι τον είδα τουλάχιστον τέσσερις φορές σε θέση κρυφού κυνηγού μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
Προσωπικά αν μια μεταγραφή μου ξενίζει είναι αυτή του Τόσκα καθώς δεν είναι το στιλ Μπακ που χρησιμοποιούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giagoylas4 την Κυρ 28 Οκτ 2018, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- giagoylas4
Συγνώμη η αυτόματη διόρθωση έβγαλε Λουτσιάνο και δεν το πρόσεξα.... δεν θα ξαναγίνει
- kataramenos5
Ο ΠΑΟΚ θελει ακομα ενα χαφ που να μπορει να δημιουργει μιας και παιζει κυριαρχικο ποδοσαφιρο στη λιγδα. Αν σε κλεισουν τον Μαου η τραυματιστει οπως τωρα θα βλεπεις συνεχεια την ιδια κακη εικονα. Απο περσι φανηκε αυτο. Επισης θελει ενα γρηγορο cb που να ξερει και λιγο μπαλα να μπορει να την περασει μπροστα ευκολα. Αν vernbl και χατσε καλύπτουν αυτα τοτε πασο. Οι δυσκολιες που παρουσιαζει η ομαδα στη δημιουργια ειναι εμφανεις ακομα και σε αμπαλους. Αν δε τα βλεπει ο Λου κια συμφωνησε να ερθουν αυτοι που ηρθαν τοτε παμε γι αλλα.
- giagoylas4
Τα παραπάνω είναι προσωπικές σου εκτιμήσεις για το τι χρειάζεται η ομάδα.
Εγώ πχ λέω ότι από τη στιγμή που έχει δύο πολύ γρήγορα σέντερ Μπακ και καλά στο ανοιχτό γήπεδο, έχει περισσότερο ανάγκη από ένα σέντερ Μπακ δυνατό και πολύ καλό στον αέρα.
Όσο για τα αμυντικά χαφ εγώ βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ παίζει με δύο χαφ που διχοτομουν το γήπεδο και έχουν σχεδόν παρόμοιες αρμοδιότητες.
Αυτόν τον ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει ένα χαφ που είναι αυτό που λέμε καθαρό 8αρι σαν τον νατχο ή τον οφοε που είχε πέρσι ο γαύρος,αλλά παίκτες που είναι πιο αμυντικογενεις όπως πχ ο σιμοες.
Επίσης κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο ΠΑΟΚ επιλέγει να δημιουργεί πολύ περισσότερο από τα άκρα παρά από τον αξονα
Εγώ πχ λέω ότι από τη στιγμή που έχει δύο πολύ γρήγορα σέντερ Μπακ και καλά στο ανοιχτό γήπεδο, έχει περισσότερο ανάγκη από ένα σέντερ Μπακ δυνατό και πολύ καλό στον αέρα.
Όσο για τα αμυντικά χαφ εγώ βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ παίζει με δύο χαφ που διχοτομουν το γήπεδο και έχουν σχεδόν παρόμοιες αρμοδιότητες.
Αυτόν τον ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει ένα χαφ που είναι αυτό που λέμε καθαρό 8αρι σαν τον νατχο ή τον οφοε που είχε πέρσι ο γαύρος,αλλά παίκτες που είναι πιο αμυντικογενεις όπως πχ ο σιμοες.
Επίσης κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ο ΠΑΟΚ επιλέγει να δημιουργεί πολύ περισσότερο από τα άκρα παρά από τον αξονα
kataramenos5 έγραψε:Οσο και να προσπαθουμε να κρυφτουμε πισω απ το δαχτυλο μας δε γινεται.Υπαρχουν οι δηλωσεις Λουτσεσκου που δειχνουν καθαρα τι ζητησε. Οι περισσότεροι δε θέλουν να το πιστεψουν, δε το δέχονται. Ομως καποια πραματα ειναι ξεκαθαρα πλεον . Άλλα ζηταει ο προπονητής κι άλλα γινονται. Το θεμα ειναι γιατι.
Υγ ωραιος ο γκορανιος
Κ το γιατί το ξέρουμε
- ΑποστόληςΑ
Με τον Άρη μπορούσε να κατέβει, γιατί υπήρχε ο Canas μπροστά από τα μπακ.giagoylas4 έγραψε:Εγώ αυτό που θυμάμαι να είπε ο Λουτσεσκου στην συνέντευξη του είναι ότι δεν θέλει έναν αμυντικό χαφ παλαιάς κοπής που να παίζει αποκλειστικά και μόνο μπροστά από τα στόπερ.
Απλο ειναι, βολευτηκαμε με τον μεγαλο αριθμο παικτων που μπορουν (?) να παιξουν ΚΑΙ εξτρεμ και νομιζαμε ολα καλα. Ενω στην ουσια εχουμε μονο τους απειρους ζαμπα και λημνιο και τον παλαβο ουαρντα.Sick Bastard έγραψε: Άντε πάλι με τα εξτρέμ, παιδιά, το είπα και πριν, αποφασίστε τι θέλετε. Ή το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πολλά και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε, ή θα αναπολούμε αυτά που έφυγαν ή/και δεν ήρθαν.
Σχετικα με τα εξτρεμ παντως και γενικα τους μεσοεπιθετικους που υπαρχουν στην ομαδα, αυτο που συμπεραινω ειναι πως δεν εχουμε εναν παικτη που πως να το πω, να παιζει απλα και να εχει ουσια.Σχεδον ΟΛΟΙ οι παικτες μας κουραζουν την μπαλα,παιρνουν φορα να περασουν αν ειναι δυνατον ολη την αντιπαλη αμυνα και να μπουν με την μπαλα στα διχτυα.Μια φορα ρε φιλε να δω μια κινηση Βιερινια απο τα παλια,μια κινηση Στοχ,κοντρολ,ντριπλα,αλλαγη κατευθυνσης και ενα σουτ στα διχτυα.Καπου εκει αποδιδω και μια σχετικη επιθετικη "δυσκοιλιοτητα" που διακρινω φετος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 28 Οκτ 2018, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειναι φοβερο το γεγονος πως επι σαββιδη παιζουμε χωρις παικτες επιπεδου λουκας στοχ βιερινια ενω πριν να αποκτησουμε τετοια οικονομικη ανεση, τους ειχαμε
Και οι Στοχ,Λουκας επι Σαββιδη ηρθαν και αν το προχωρησω ακομα περισσοτερο και ο Βιερινια απο τον ιδιο ανθρωπο ηρθε και καπως ετσι θα πω...Βρυζα συγνωμη σε αγαπαμε ακομα...

Το ροστερ που χρησιμοποιείται ειναι αρκετα μικρο για 3 διοργανωσεις. Παιζουν οι ιδιοι.
Αλλαζουν μονο οταν τραυματιζονται.
Ηθελα να δω Κατσεριντι βασικο
Αλλαζουν μονο οταν τραυματιζονται.
Ηθελα να δω Κατσεριντι βασικο
Επειδή κουράστηκα να διαβάζω τα ίδια κ τα ίδια κ τα ίδια , μπορεί κάποιος να μου πει ποια μεγαλη ομάδα κάνει ροτεισιον παιχτών που θεωρούνται βασικά στελέχη; Ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Σαλάχ, κοκ μια παίζουν κ μια κάθονται έως τώρα δηλαδή για να είναι ξεκούραστοι; Κ όχι μόνο αυτά τα τοπ αστέρια, αλλά ολόκληρες οι 11αδες αυτών των ομάδων έχει κάποιος αμφιβολία ότι μένουν ουσιαστικά αναλλοίωτες (όταν είναι διαθέσιμοι όλοι) σε όσα ματς θεωρούνται σημαντικά ως τώρα;
Εγώ πάντως ροτεισιον τον Οκτώβρη δεν έχω δει ποτέ σε καμμία ομάδα.
Είναι απαραίτητο να παίρνουν οι ίδιοι κ οι ίδιοι παιχνίδια ...για να βρει η κάθε ομάδα κάποια στιγμή Ρυθμό. Ίσως αλλάξει αυτό, και μπουν κι άλλοι παίχτες πιο ενεργά , όπως άλλαξε πέρσυ σε μας μετά τη δέκατη αγωνιστική, αλλά κ τότε δεν θα μιλαμε για ροτεισιον αλλα για καινούριους βασικούς παίχτες εις βάρος όσων δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες.
Κι επειδή μιλάτε για κούραση συγκεκριμένων παιχτών, εγώ δεν βλέπω κουρασμένο Πέλκα ή Μάτος ή Βιερίνια...ή...
Βλέπω ένα Πέλκα που είναι εκτός φόρμας από αρχή χρονιάς. Που και στα πρώτα ημίχρονα όπου η κούραση είναι ελάχιστη, ακόμα κ σε παίχτες φορτωμένους παιχνίδια , να έχει λάθος επιλογές. Ντεφορμε παίχτες βλέπω στα πρόσωπα που αναφέρονται ...όχι κουρασμένους.
Και ντεφορμε βασικοτατα στελέχη , όσο η ομάδα κερδίζει (πλην τελευταίου ματς) δεν τα αφήνεις στον πάγκο εύκολα γιατί τότε κινδυνεύεις να απενεργοποιήσεις εντελως τους παίχτες κάνοντας ταυτόχρονα και γκελες. 2 ματς είχε έως σήμερα η ομάδα που είτε το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο σημαντικό (κύπελλο με Άρη με γενικευμένο ροτεισιον) είτε θεωρήθηκε εύκολο ώστε να ξεκουραστεί έστω ένας πριγιο (με βιντι όπου είχες άλλες δύο σημαντικές απουσιες. Και στα δύο, εντός μάλιστα, γκελαρες. Και στα δύο ήσουν κάκιστος. Στο τελευταίο φάνηκε πόσο έλειψε ακόμα κι ο ντεφορμε Βιερίνια από μια ομάδα που έμαθε να παίζει με συγκεκριμένο τρόπο!
Εμένα αυτή είναι η οπτική μου. Φυσικά καταλαβαίνω ότι ειμαι μειοψηφία γιατί επικρατεί η άποψη που (υποθέτω ...και είμαι σίγουρος ότι έχω δίκιο) επικρατεί εκεί πάνω από τους γνωστούς που παίζουν κ οι λοιποί χορεύουν
Επίσης , το αυριανό ματς προσωπικά το θεωρώ κλειδί κ τεράστιας σημασίας για τη οικονομία του πρωταθλήματος ...ελπίζω αύριο να ασχοληθούμε τουλάχιστον με αυτό και να αφήσουμε λίγο κατά μέρος αναλύσεις κ θεωρίες.
Εγώ πάντως ροτεισιον τον Οκτώβρη δεν έχω δει ποτέ σε καμμία ομάδα.
Είναι απαραίτητο να παίρνουν οι ίδιοι κ οι ίδιοι παιχνίδια ...για να βρει η κάθε ομάδα κάποια στιγμή Ρυθμό. Ίσως αλλάξει αυτό, και μπουν κι άλλοι παίχτες πιο ενεργά , όπως άλλαξε πέρσυ σε μας μετά τη δέκατη αγωνιστική, αλλά κ τότε δεν θα μιλαμε για ροτεισιον αλλα για καινούριους βασικούς παίχτες εις βάρος όσων δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες.
Κι επειδή μιλάτε για κούραση συγκεκριμένων παιχτών, εγώ δεν βλέπω κουρασμένο Πέλκα ή Μάτος ή Βιερίνια...ή...
Βλέπω ένα Πέλκα που είναι εκτός φόρμας από αρχή χρονιάς. Που και στα πρώτα ημίχρονα όπου η κούραση είναι ελάχιστη, ακόμα κ σε παίχτες φορτωμένους παιχνίδια , να έχει λάθος επιλογές. Ντεφορμε παίχτες βλέπω στα πρόσωπα που αναφέρονται ...όχι κουρασμένους.
Και ντεφορμε βασικοτατα στελέχη , όσο η ομάδα κερδίζει (πλην τελευταίου ματς) δεν τα αφήνεις στον πάγκο εύκολα γιατί τότε κινδυνεύεις να απενεργοποιήσεις εντελως τους παίχτες κάνοντας ταυτόχρονα και γκελες. 2 ματς είχε έως σήμερα η ομάδα που είτε το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο σημαντικό (κύπελλο με Άρη με γενικευμένο ροτεισιον) είτε θεωρήθηκε εύκολο ώστε να ξεκουραστεί έστω ένας πριγιο (με βιντι όπου είχες άλλες δύο σημαντικές απουσιες. Και στα δύο, εντός μάλιστα, γκελαρες. Και στα δύο ήσουν κάκιστος. Στο τελευταίο φάνηκε πόσο έλειψε ακόμα κι ο ντεφορμε Βιερίνια από μια ομάδα που έμαθε να παίζει με συγκεκριμένο τρόπο!
Εμένα αυτή είναι η οπτική μου. Φυσικά καταλαβαίνω ότι ειμαι μειοψηφία γιατί επικρατεί η άποψη που (υποθέτω ...και είμαι σίγουρος ότι έχω δίκιο) επικρατεί εκεί πάνω από τους γνωστούς που παίζουν κ οι λοιποί χορεύουν
Επίσης , το αυριανό ματς προσωπικά το θεωρώ κλειδί κ τεράστιας σημασίας για τη οικονομία του πρωταθλήματος ...ελπίζω αύριο να ασχοληθούμε τουλάχιστον με αυτό και να αφήσουμε λίγο κατά μέρος αναλύσεις κ θεωρίες.