γαύρος - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP γαύρος - Π.Α.Ο.Κ.

Πασχαλάκης
100
72%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
16
12%
Vieirinha
1
1%
Cañas
2
1%
Mauricio
1
1%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Biseswar
15
11%
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Prijovic
1
1%
Pontus
1
1%
Jaba
1
1%
Tosca
1
1%

Σύνολο ψήφων: 139

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: γαύρος - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από joshua »

Εμένα πιο πολύ μου μοιάζει σαν να μην έχει κάνει βήματα εξέλιξης η ομαδα.Σαν να έχει κολλήσει στο πέρσι την στιγμή που αντίπαλοι μας κοιτάνε μπροστά.Ιδια εντεκάδα,ιδιος τρόπος παιχνιδιού,ιδια πλεονεκτηματα αλλα και ιδια κουσουρια κάτι που μετατρέπει την ομάδα σε έρμαιο της ατομικής εικόνας κάθε παίκτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 01 Οκτ 2018, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

chrisg4 έγραψε:Μπράβο στην ομάδα για το διπλό. Στον Πασχαλάκη βασικά γιατί αυτός το πήρε.

Κι εγώ χθες ήμουν σε μια φάση που έλεγα στα @@ μου πως το πήραμε και γελούσα με τους γαύρους αλλα αυτό ήταν χθες. Σήμερα πρέπει να ψάξει ο Λουτσέσκου γιατί η ομάδα είναι σ αυτή την κατάσταση και μετά την διακοπή να παρουσιαστεί διαφορετική.
Εμείς που τα λέμε είμαστε άσχετοι και ο καθένας λέει την γνώμη του και είναι λογικό... Ο Λουτσέσκου χθες στην συνέντευξη το είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!! Το ότι έκανα κοιλιά ΤΩΡΑ και έχω 5 στα 5 με νίκη επί της άεχ και μέσα στο τηγάνι δεν συμβαίνει και κάθε χρόνο...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

joshua έγραψε:Εμένα πιο πολύ μου μοιάζει σαν να μην έχει κάνει βήματα εξέλιξης η ομαδα.Σαν να έχει κολλήσει στο πέρσι την στιγμή που αντίπαλοι μας κοιτάνε μπροστά.
Κοιτάνε μπροστά μπας και μας δουν δεν διαφωνώ... ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πάντως οι παιξτρς που ξεχώρισαν από γαβρο ίσως οι μόνοι που χουν κ θέση σε μας

Δλδ πιντενσε κ καμαρα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μένει ακόμα ένα παιχνίδι για να βγει μια κόλαση αγώνων. Ας κερδηθεί, ή έστω μη χαθεί, και μετά βλέπουμε τι ψάρια μπορεί να πιάσει αυτή η ομάδα. Για την ώρα τα πάει περίφημα. Με ημίσβηστες μηχανές. Στο φινάλε φινάλε δεν περιμένει το 92+ για να παίρνει αγώνες. Μακάρι η εικόνα του χθεσινού αγώνα να μην παρουσιαστεί ξανά φέτος. Που βέβαια, εφόσον δε μαλακιζόμαστε αγρίως στις επιλογές της τελικής πάσας, θα μπορούσαμε για πλάκα να είχαμε βγάλει σοβαρές φάσεις, ακόμα και σε τόσο άσχημη μέρα. Χαίρομαι πάντως που πιθανώς να έχει δημιουργήσει σε κάποιους μια αίσθηση πως μας "έχουν".
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

MANIAKOS έγραψε:Πάντως οι παιξτρς που ξεχώρισαν από γαβρο ίσως οι μόνοι που χουν κ θέση σε μας

Δλδ πιντενσε κ καμαρα
Συμφωνω απολυτα. Παικτες καθαροι μπαλαδοροι γρηγοροι, ετοιμοι εντεκαδατοι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε, μας έχουν - δεν μας έχουν, θα κάνουμε κάνα 6μηνο να τους ξανασυναντήσουμε.

Είχαν την ευκαιρία τους και έχασαν.

Για μένα το στοίχημα είναι να ξεθολώσει λίγο ΚΑΙ ο Ραζβάν, για να σιγουρευτεί ποιους παίκτες θέλει να χρησιμοποιεί σε ποιες θέσεις. Έτσι θα ξεθολώσει και η ομάδα.

Δε μπορεί κάθε βδομάδα να διαλέγουμε στην τύχη εξτρέμ. Πρέπει να ισορροπήσει λίγο το πράγμα, να ρολάρει και στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Εμένα πιο πολύ μου μοιάζει σαν να μην έχει κάνει βήματα εξέλιξης η ομαδα.Σαν να έχει κολλήσει στο πέρσι την στιγμή που αντίπαλοι μας κοιτάνε μπροστά.Ιδια εντεκάδα,ιδιος τρόπος παιχνιδιού,ιδια πλεονεκτηματα αλλα και ιδια κουσουρια κάτι που μετατρέπει την ομάδα σε έρμαιο της ατομικής εικόνας κάθε παίκτη.
Ερμαιο ατομικης εικονας;;;

Λιγο βαρυ σε βλεπω...

Οι ενεργειες που εβγαλε ο χθεσινος κακος ΠΑΟΚ μονο ατομικες δεν ηταν..και αυτες που εγιναν και αυτες που μας εκοψαν..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

MANIAKOS έγραψε:Πάντως οι παιξτρς που ξεχώρισαν από γαβρο ίσως οι μόνοι που χουν κ θέση σε μας

Δλδ πιντενσε κ καμαρα
Θα προσέθετα και τον Φορτουνη που κάποια στιγμή πίστεψα ότι θα τον προσπεράσει ο Πέλκας άλλα κακά τα ψέμματα ο Φορτουνης στα καλά του είναι εξαιρετικός,έχει μεγαλύτερο ταβάνι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 01 Οκτ 2018, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Τη φάση που σφυρίζεται επιθετικό φάουλ κατά του Ζαμπά μήπως την έχει κανείς;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ανυπαρκτο φαουλ..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Νομίζω ότι δεν έδειξαν ούτε καν ριπλέι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σουρμε αυτο που εννοω ειναι πως περσι η ομαδα εκανε ενα εξαιρετικο σερι με μια ουσιαστικα εντεκαδα η οποια προφανως ανεπτυξε εξαιρετικη χημεια και την εβγαλε στο γηπεδο.Ειναι χαρακτηριστικο οτι η μονη ηττα ηρθε σε παιχνιδι που ελειψε ο Κανιας και χρειαστηκε να γινει το αποτυχημενο πειραμα του Σαχοφ στο 6.Καπως ετσι μοιαζει να το πηγαινει μεχρι τωρα το εργο και φετος ο Λουτσεσκου.Στηριζει την ιδια εντεκαδα στα παιχνιδια πρωταθληματος και μεχρι τωρα ειδαμε αλλαγες ειτε απο αναγκη ειτε μονο σε κυπελλο και ευρωπη.Καπως ετσι προκυπτει οτι και παλι ειναι κομβικη μια πιθανη απουσια η ενα ντεφορμαρισμα και για αυτο τον λογο χρησιμοποιησα τον ορο "ερμαιο".
Χρήστος ο τρίποντος

Δημοσίευση από Χρήστος ο τρίποντος »

Δεν παιξαμε καλά οπως δεν παιζουμε απο Μπενφίκα και μετά.
ΌΜΩΣ............ ειμαστε αήτητοι στο πρωτάθλημα με μεγάλες νικες με αυτή την απόδοση!!!
Τι θα γίνει αν πιάσουμε φόρμα όπως πέρυσι;;;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”