ΠΑΟΚ-Basel 24/7 20:30 (NS2)
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ-Basel 24/7 20:30 (Paokmania Web Radio & NS2)
"Έχω ακούσει για την Τούμπα αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να δημιουργηθεί καυτή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα σε ένα τέτοιο γήπεδο. Δεν φοβόμαστε την Τούμπα!"
Αντρέ Φοσσάρντ μάνατζερ της Βασιλείας υπευθύνος για τα εξωτερικά ταξίδια της ομάδας.
πηγη μετροσπορ
Ποιος Ζαντος τωρα
Ιδεα δεν εχουν που πανε.καλος μανατζερ
Αντρέ Φοσσάρντ μάνατζερ της Βασιλείας υπευθύνος για τα εξωτερικά ταξίδια της ομάδας.
πηγη μετροσπορ

Ποιος Ζαντος τωρα
Αυτός ούτε για τον Μαραντόνα έχει ακούσειkataramenos5 έγραψε:"Έχω ακούσει για την Τούμπα αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να δημιουργηθεί καυτή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα σε ένα τέτοιο γήπεδο. Δεν φοβόμαστε την Τούμπα!"
πηγη μετροσπορ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιος Ζαντος τωρα
SM-G965F
Καλό βράδυ αδέρφια. Είμαι Ισπανία χωρίς laptop. Για πείτε πως μπορώ να δω την ΠΑΟΚαρα μας?
Υπάρχει περίπτωση να το δείξει κανένα από τα αθλητικά κανάλια της Ευρώπης? Να πάω στο μπαρ του ξενοδοχείου και να κάνω αμπαλαεα μετά ισπανακια τους σερβιτόρους?
Το δείχνει το arenasport το σερβικό, αλλά δε νομίζω εκεί που είσαι να το έχει κανείς σε δορυφόρο...astnord έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να το δείξει κανένα από τα αθλητικά κανάλια της Ευρώπης? Να πάω στο μπαρ του ξενοδοχείου και να κάνω αμπαλαεα μετά ισπανακια τους σερβιτόρους?
Αλλιώς stream με κάποιο τρόπο σε ίντερνετ καφέ;
SM-G965F
- sourmenetes
- Moderator
Εχω ξενερωσει πολυ ασχημα...εχω χαλαστει απιστευτα..δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που γινεται σημερα στην αθηνα.
Τραγικη εικονα...πολυ χαλασμενος
Ευχαριστώ πολύ παιδιά αν κάποιος έχει κάτι καλύτερο θα του ήμουν ευγνώμων.pilotos έγραψε:Το δείχνει το arenasport το σερβικό, αλλά δε νομίζω εκεί που είσαι να το έχει κανείς σε δορυφόρο...astnord έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να το δείξει κανένα από τα αθλητικά κανάλια της Ευρώπης? Να πάω στο μπαρ του ξενοδοχείου και να κάνω αμπαλαεα μετά ισπανακια τους σερβιτόρους?
Αλλιώς stream με κάποιο τρόπο σε ίντερνετ καφέ;
SM-G965F
Αν εννοείς το 3-0 στο ημίχρονο και χώσεις και λίγα στο τάλαρο για τελικό σκορ, τότε θα πάρεις ένα πολύ καλόGoMaRoS έγραψε:φτου και φορτωσα το 3-0

Αύριο θα βρέξει γκολ αλλα πιστεύω θα σκοράρει και η βασιλεία.Κανα 3-1 το βλέπω και Χ εκει πέρα.Τώρα τι είπε ο άλλος ο μάνατζερ για την τούμπα.Youtube ή κανα γνωστό δεν έχει να δει και να ρωτήσει.
Θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή αύριο;sourmenetes έγραψε:Εχω ξενερωσει πολυ ασχημα...εχω χαλαστει απιστευτα..δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που γινεται σημερα στην αθηνα.
Της ποπης γινεται. Μεχρι και για νεκρα βρεφη γραφουν. Δυσκολη νυχτα.