22. Ricardo Matias Verón
- evripidis4
Re: Ricardo Matias Veron
Αφηστε ρε το παιδι να φαει..Αιντε πεσατε ολοι πανω του...Φαε αγορινα μου να καρδαμωσεις και οταν θα ερθει η ωρα θα δειξεις ποιος ειναι ο Βερον... 

Καλα...εχετε ξεφυγει εντελως εδω μεσα...
Μαλλον εσεις εχετε το προβλημα κι οχι ο Βερον.
Κανονιστε λοιπον να τηρησετε τις συμβουλες που οι ιδιοι δινετε, αφενος να ξεκουραστειτε λιγο (δηλαδη να μη ποσταρετε για καμια βδομαδα), κι αφετερου, να χασετε και κανα κιλο (καντε και καμια υπερωρια στη δουλεια ή κανα φροντηστηριο παραπανω στο σχολειο).
Ελεος!!!!

Μαλλον εσεις εχετε το προβλημα κι οχι ο Βερον.
Κανονιστε λοιπον να τηρησετε τις συμβουλες που οι ιδιοι δινετε, αφενος να ξεκουραστειτε λιγο (δηλαδη να μη ποσταρετε για καμια βδομαδα), κι αφετερου, να χασετε και κανα κιλο (καντε και καμια υπερωρια στη δουλεια ή κανα φροντηστηριο παραπανω στο σχολειο).
Ελεος!!!!

Ε δεν το πιστευω οτι κραζετε τον Βερον. Τι δλδ αφησαμε τον Μπαλαφα και πιασαμε τον Βερον;;; Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο. Ειναι μεγαλη παικτουρα ο ανθρωπος ακομα και τωρα που ειναι κουρασμενος μπορει να πεταξει ανετα μια καθετη πασα μισο γκολ.
Οταν δεν παιζει καποιος καλα μεχρι και τα ποδια του να βρωμάνε θα τον κυνηγάμε..........
7 ΜΑΤΣ ΕΠΑΝΩΤΆ ΕΠΑΙΞΕ...ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΦΤΕΝΕ???ΑΜΠΑΛΟΙ.
7 ΜΑΤΣ ΕΠΑΝΩΤΆ ΕΠΑΙΞΕ...ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΦΤΕΝΕ???ΑΜΠΑΛΟΙ.
- Pegasus1589
Ψόφιος είναι ρε ο άνθρωπος. Άντε να μαζέψει κάρτες να κάνει το διάλειμμά του γιατί αλλιώς δε θα την παλέψει στα πλέιοφ και είναι κρίμα γιατί είναι αξία...
- LittleJohn
Καλα ρε σεις,κραζετε τον Βερον;Πατε καλα;
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ,που ειμασταν και που φτασαμε ρε γαμωτο,δεν εχουμε ποιον και τι να κραξουμε και πιασαμε τον καλυτερο παικτη μας στον Α γυρο!ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ,που ειμασταν και που φτασαμε ρε γαμωτο,δεν εχουμε ποιον και τι να κραξουμε και πιασαμε τον καλυτερο παικτη μας στον Α γυρο!ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

-
Κουρασμενος πολυ κουρασμενος!!!!!Πρεπει να ξεκουραστει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!!!!
- Athanasiadhs
Δυστυχώς και εγώ αυτό διέκρινα..Κούραση..Πολύ κούραση...Δώστε επειγόντως ανάσες στον Βερόν...Πότε συμπληρώνονται οι κάρτες του;;;;
Αγωνιστικά πιστεύω ήθελε,αλλά δεν μπορούσε..Το ότι η κλάσση του φαίνεται από μια κάθετη πάσα,μία μακρινή σέντρα ή ένα έξυπνο φάουλ που κόβει επικίνδυνες αντεπιθέσεις είναι δεδομένα και δεν θέλω να ρίξω χαμηλά τα στάνταρ του Ματίας και να πω πως μου άρεσε η σημερινή εμφάνιση..
Αγωνιστικά πιστεύω ήθελε,αλλά δεν μπορούσε..Το ότι η κλάσση του φαίνεται από μια κάθετη πάσα,μία μακρινή σέντρα ή ένα έξυπνο φάουλ που κόβει επικίνδυνες αντεπιθέσεις είναι δεδομένα και δεν θέλω να ρίξω χαμηλά τα στάνταρ του Ματίας και να πω πως μου άρεσε η σημερινή εμφάνιση..

Αχρηστος ειναι και ο Veron να τον διωξουμε και να φέρουμε πίσω τον Mπαιάνο.
Τουλάχιστον 1 μηνα σταματάνε τα μεσοβδόμαδα.
Να ξεκουραστεί γιατι τον χρειαζόμαστε...
Να ξεκουραστεί γιατι τον χρειαζόμαστε...
Οντως χρειαζεται ξεκουραση , ισως θα πρεπει να μεινει για κανα δυο παιχνιδια παγκο για να ανακτησει τις δυναμεις του.
Κριμα γιατι ενω ειναι εξαιρετικος παιχτης δυστυχως υστερει πολυ στον τομεα της φυσικης καταστασης.
Κριμα γιατι ενω ειναι εξαιρετικος παιχτης δυστυχως υστερει πολυ στον τομεα της φυσικης καταστασης.
???john71 έγραψε:Αχρηστος ειναι και ο Veron να τον διωξουμε και να φέρουμε πίσω τον Mπαιάνο.
Νομίζω ότι πλάκα κάνει..
Λοιπόν, προτιμώ να τον δω να μην αγωνιστεί σε ένα ματς καθόλου και να μείνει εκτός αποστολής, παρά να τον βλέπω να βγάζει κούραση στο παιχνίδι του..
Στο ματς κόντρα στο βάζελο ήταν θετικός στο σύνολο του, αλλά είχε και στιγμές με αίαστα λάθη που υπό κανονικές συνθήκες δεν τα κάνει!!
Αλλά, θυμηθείτε την πάσα με το εξωτερικό στον Μούσλι τη στιγμή που ήταν και δίπλα του και ο Σέρτζιο..
Πραγματική, ακόμα ένα ψεγάδι της Αργεντίνικης κουλτούρας και ποδοσφαιρικής παιδείας που κουβαλάει!!
Λοιπόν, προτιμώ να τον δω να μην αγωνιστεί σε ένα ματς καθόλου και να μείνει εκτός αποστολής, παρά να τον βλέπω να βγάζει κούραση στο παιχνίδι του..
Στο ματς κόντρα στο βάζελο ήταν θετικός στο σύνολο του, αλλά είχε και στιγμές με αίαστα λάθη που υπό κανονικές συνθήκες δεν τα κάνει!!
Αλλά, θυμηθείτε την πάσα με το εξωτερικό στον Μούσλι τη στιγμή που ήταν και δίπλα του και ο Σέρτζιο..
Πραγματική, ακόμα ένα ψεγάδι της Αργεντίνικης κουλτούρας και ποδοσφαιρικής παιδείας που κουβαλάει!!