PAOKmania media
Re: PAOKmania media
μπράβο για το ποντκαστ, συγχαρητήρια για το ύφος, περίμενα να ακούσω 4-5 για να διατυπώσω γνώμη.
Δε μου άρεσε στο τελευταίο που αναλωθήκατε αρκετά στη σεναριολογία. Τίποτα δεν κάναμε προχθές, τίποτα δε χάσαμε. Το σωστό μήνυμα για εμένα θα ήταν:
"Έχουμε δυο ακόμα γιορτές στο σπίτι μας, βάζουμε τα καλά μας και αφήνουμε τα λαρύγγια μας στο γήπεδο.
Με μέτρο το αρνί."
Δε μου άρεσε στο τελευταίο που αναλωθήκατε αρκετά στη σεναριολογία. Τίποτα δεν κάναμε προχθές, τίποτα δε χάσαμε. Το σωστό μήνυμα για εμένα θα ήταν:
"Έχουμε δυο ακόμα γιορτές στο σπίτι μας, βάζουμε τα καλά μας και αφήνουμε τα λαρύγγια μας στο γήπεδο.
Με μέτρο το αρνί."
- Μπαρκαρούτσος
Το άκουσα στο γυρισμό από δουλειά.
Εντάξει, καλά τα είπαν, ήθελα περισσότερο μπάσκετ.
Καλημέρα. Το "Σκυλί του Λουτσέσκου" το αναφέρω σε κόντρα όλων όσων επιδίδονται σε ακατάσχετη λασπολογία κόντρα στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Εγώ ο ίδιος αναφέρω πως και κολλήματα έχει και λάθη κάνει.Special 4 έγραψε:Πολυ καλη εκπομπη
Την ακουω πολυ ευχαριστα
Μου αρεσαν οι Equalizer κ ο Odi
Διαφωνω σε παρα πολλα, συμφωνω σε αρκετα, αλλα το κυριότερο είναι οτι μου αρεσει το σοβαρο κ ηπιο υφος
Εκφραζεται μια αποψη στην οποια εχουμε συμφωνια μεταξυ των συντελεστων, ωραιος θα ηταν κ ο αντιλογος
Παραδειγμα: ο odi λεει ειμαι Λουτσοσκυλο, εκει θα επρεπε να υπαρχει καποιος να του πει οτι η παραδοχη προσωπολατρειας, δεν το λεω με ασχημο τροπο, μειωνει την αξιοπιστια του ομιλουντος
Δευτερον: λεει ο Equalizer οτι ο Σαματα ειναι αμπαλος στο γκολ κ λεει ο odi, οτι αυτον εχουμε αυτον στηριζουμε
Εκει θα ηθελα για παραδειγμα να υπαρχει καποιος να εκφράσει κ την αντιθετη επιχειρηματολογια ή αλλες ενστασεις, για την μη αξιοποίηση Τζιμα κ ουτω καθεξης
Αυτα τα γραφω οχι για να κουνησω κανενα δαχτυλο
Σαν απλος ακροατης τα γραφω π καθομαι κ την ακουω ολοκληρη την εκπομπή κ επαναλαμβανω οτι τη θεωρω παρα πολυ καλη
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχεις δίκιο. Υπάρχει σαφής αναφορά στο basket, καθώς στην αρχή ο equalizer αναφέρει για το 3-2 πως ο ΠΑΟΚ "πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα".Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το άκουσα στο γυρισμό από δουλειά.
- Μπαρκαρούτσος
Αλλά και πάλι, ήθελα περισσότερο μπάσκετ!
Το ξερω κ επειδη σε εχω ακουσει σε ολες τις εκπομπες, δεν πιστευω οτι εισαι αυτο π ειπες - Σκυλι του Λουτσεσκου - γι αυτο μου εκανε εντυπωση π το ακουσαOdi έγραψε:Καλημέρα. Το "Σκυλί του Λουτσέσκου" το αναφέρω σε κόντρα όλων όσων επιδίδονται σε ακατάσχετη λασπολογία κόντρα στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Εγώ ο ίδιος αναφέρω πως και κολλήματα έχει και λάθη κάνει.Special 4 έγραψε:Πολυ καλη εκπομπη
Την ακουω πολυ ευχαριστα
Μου αρεσαν οι Equalizer κ ο Odi
Διαφωνω σε παρα πολλα, συμφωνω σε αρκετα, αλλα το κυριότερο είναι οτι μου αρεσει το σοβαρο κ ηπιο υφος
Εκφραζεται μια αποψη στην οποια εχουμε συμφωνια μεταξυ των συντελεστων, ωραιος θα ηταν κ ο αντιλογος
Παραδειγμα: ο odi λεει ειμαι Λουτσοσκυλο, εκει θα επρεπε να υπαρχει καποιος να του πει οτι η παραδοχη προσωπολατρειας, δεν το λεω με ασχημο τροπο, μειωνει την αξιοπιστια του ομιλουντος
Δευτερον: λεει ο Equalizer οτι ο Σαματα ειναι αμπαλος στο γκολ κ λεει ο odi, οτι αυτον εχουμε αυτον στηριζουμε
Εκει θα ηθελα για παραδειγμα να υπαρχει καποιος να εκφράσει κ την αντιθετη επιχειρηματολογια ή αλλες ενστασεις, για την μη αξιοποίηση Τζιμα κ ουτω καθεξης
Αυτα τα γραφω οχι για να κουνησω κανενα δαχτυλο
Σαν απλος ακροατης τα γραφω π καθομαι κ την ακουω ολοκληρη την εκπομπή κ επαναλαμβανω οτι τη θεωρω παρα πολυ καλη
Αλλου ηθελα να καταληξω
Ισως πρεπει να υπαρχει περισσοτερος αντιλογος στην εκπομπη
Να υπαρχει το στοιχειο της αμφισβητησης, αλλα σιγουρα οχι της τοξικοτητας
Παραδειγμα: τον στηλιτευσατε τον Αλμεϊδα, πολυ σωστα, αλλα δεν θυμαμαι να σχολιαστηκε η υποβαθμιση του θεματος απο τον Κυρ Κυρ κ η μηδενικη αναφορα της ΠΑΕ στη διαιτησια
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκα το λεω σε φιλους, το λεω κ σε φιλες
Οι φιλες βεβαια μου λενε, οτι τις βολευει το Tik Tok
Για σκεψου αν βολευει να ανεβαινουν κι εκει τα podcast
Οι φιλες βεβαια μου λενε, οτι τις βολευει το Tik Tok
Για σκεψου αν βολευει να ανεβαινουν κι εκει τα podcast
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος